Valmistunut

IMG_20130527_215543

 

Viikonloppu on sujunut iloisissa tunnelmissa! Eilen oli suuri päivä, sillä puolen vuoden puurtaminen palkittiin ja valmistuin PTCA® personal traineriksi! Opiskelu oli mielenkiintoista ja koin että suuren elämäntapamuutoksen tehneenä olin itse koulutuksessa oikeaan aikaan. Omasta kokemuksestani sain niin valtavasti ammennettua ymmärrystä ja tiedonjanoa, että tuntui että olin kuin sieni. Imin kaiken mahdollisen ja olisin halunnut vieläkin enemmän. Ja onhan tuota opintietä vielä kuljettavana :) Nyt on kuitenkin hyvä hetki hengähtää ja iloita!

IMG_20130527_214412
viimeisiä tehtäviä viedään

 

IMG_20130527_214642
Jotain MindMappia… Tuolla kaukana keskustasta salamaviivan päässä on ahdistunut sohvaperuna :D Not me anymore ;)

 

IMG_20130527_214540
Oli meillä vadelmakakkuakin… Paitsi ei Annalle :D

IMG_20130527_214512

 

Sunnuntaina iltapäivällä siis saatiin todistukset ja se hetki tuntui kyllä hienolta! Meitä oli niin ihana porukka koulutuksessa, että ikävä tulee ihmisiä! Meidän porukka erikoistui motivaatio- ja muutosvalmennukseen, joka on todella lähellä mun sydäntä. On varmasti sanomattakin selvää, että se omakohtainen palo valmentajana on mulla juuri tuolla saralla. Oon itse onnistunut muutoksessa ja löytänyt sen henkisen tasapainon, jonka ansiosta tuntuu et pystyn ihan mihin vaan! Haluan ehdottomasti auttaa muitakin löytämään sen itsestään.

IMG_20130526_120842 IMG_20130526_130747 IMG_20130526_134530 IMG_20130527_215448 IMG_20130526_143423

IMG_20130526_152707
Minä ja oikea hengenheimolaiseni Terhi

 

IMG_20130527_215713
opiskelukaverini Miran onnellinen tuuletus

IMG_20130526_151943

 

Osa porukasta lähti juhlimaan terassille mutta itse suuntasin auton kohti mökkiä ja kävin noutamassa meidän nokinenän kotiin. Tänään olin jo töissä ja sain luvan mennä kuntosalille silmäleikkauksen jälkeen. Poljin pyörää 30min ja tein selkätreenin.

IMG_20130527_214900 IMG_20130527_215007 IMG_20130527_214736 IMG_20130527_203718 IMG_20130527_203851 IMG_20130527_204137 IMG_20130527_204013 IMG_20130527_203544

 

Kuntokuvia pyydettiin vaikka ihan justiinsahan mä keikkuin niissä rusketuskuvissa. Mut tässä muutamia. Bikinit on edelleen ihan *rkleen pienet, ei siitä pääse mihinkään. Välillä tuntuu et hienosti etenee mut sit kun taas miettii mihin vertaa niin eihän näitä kehtais laittaa julkiseen jakoon.

 

 

Vaan mutta tättärää, ehkä kehtaan sittenkin koska oottehan te nähneet mistä aloitin ;) Nää kuvat ei oo mitenkään vertailukelpoisessa asennossa otettu mutta tuosta mahanahkan palautumisesta on ollut ajoittain puhetta. Oma lähtötilanteeni oli melko huono, sillä iho roikkui synnytyksen jälkeen kunnon poimulla niin et alushousuja ei paljon näkynyt. Ihan viime postaukseen joku kommentoi et mitä meinaat tehdä tuon vatsan kanssa, kun pahalta näyttää. En oo vielä tullut mihinkään muuhun tulokseen kuin siihen et treenaan vaan! Kyllä sekin on jo pitkälle tuonut, vai mitä? Pieni pussukka roikkuu enää.

 

 

Nyt pahoittelen et tästä tuli ihan maratonpostaus. Oon laittanut paljon palautetta ylläpidolle ja toivon mukaan kuvien latautuminen saadaan toimimaan nopeasti kaikenlaisissa laitteissa. Postauksen aiheeseen vielä palatakseni, mulla loppuu pian jakso muutaman ”harjoitus”asiakkaan kanssa ja valmennuksessa vapautuu pari paikkaa. Jos koet että tarvitset apua omaan elämäntapamuutokseen ja olet kiinnostunut intensiivivalmennuksesta jossa tavataan viikottain niin laita sähköpostia mulle osoitteeseen:

[email protected]

Anna

26 vastausta artikkeliin “Valmistunut”

 1. Taas on aika onnitella =0) ONNEA HURJASTI ANNA =0D
  ..ja mikä ”namu” tuo ekan kuvan keltapaitainen… ;0) katselin jo edellisessä postauksessa =0p !!!!! ;0) ;0)

  Tänään P!NK:in keikalle !!!!

  HV76 (the puuma)

 2. Jee, onnea valmistuneelle! Mä kyllä uskon, että sä olet juuri oikeaan juttuun suuntautumassa, kyllähän sä jo blogillasi olet saanut monta ihmistä motivoitua!

 3. oot ihan superupee :) ! Ja suuri motivaatio mulle t. muutos menossa ja kisat mielessä ehkä ;) Ihan sikana onnea sulle valmistumisesta ja koko projektista, sairaan hienoa :) Mulla ei oo epäilystäkään, ettetkö näytä ihan megabeibeltä tulevissa kisoissasi! Innolla seutaan kehitystä :)

 4. En voi muuta sanoa kuin että, hitto mimmi, sä olet huikea! Ihan superisot onnittelut valmistumsen johdosta! Ja voi jösses, mikä muodonmuutos! Jaksan aina hämmästellä sun sitkeyttä ja tarmokkuutta. :)
  Ihan mahtavaa! Hurjasti tsemppiä ja ihanaa kesää!

 5. Vielä kerran onnittelut valmistuneelle!

  Täytyy sanoa, että sun vatsa on palautunut todella mahtavasti! Muutenkin näyttää hyvältä!

 6. Onnea! Kyllä tuo sun ”röllö” on tosi paljon kutistunut ja vetäytynyt tässä sun projektin aikana! Mul on täys usko siihen et se vielä lähtee kokonaan ;) https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/481543_10151935426833448_1896728190_n.jpg tossa on muuten yks ns. pysäyttävä kuva! Kroppa saatu hienoon kuosiin, vaikka nyt ainakin tossa lavavalossa ja rusketuksessa jotenkin noi arvet näkyy mut silti. Ihailtavaa :) Muuten, miten toi sun Mira-luokkakaveri on niin hitsin tutun näköinen? Kirjottaakohan hän jotain blogia tms? :D

 7. Onnittelut valmistumisesta ja muodonmuutoksesta!
  Sun blogisi on todella hyvä motivaation lähde, kiitokset sinulle!

 8. Onneksi olkoon! Mun mielestä sun kroppa vatsaa myöten on jo nyt aivan upea! Ja sillä mitä olet saavuttanut jo nyt voi aavistaa, että olet helposti bikinikunnossa 2014 :) Tsemppiä!
  Missä päin valmennat?
  Ja kiitos, olet mulle tosi tärkeä motivaattori <3 Kun en jaksa lähteä salille tai juoksemaan, ajattelen sua ja sun saavutuksia, ja sitä että pystyn itsekin samaan!

 9. Paljon onnea Anna, varmasti ihan huikean mahtava fiilis <3
  Ja hei, sähän olet kävelevä esimerkki hienosta muutosprojektista, eli myyjä on kyllä tuotteensa näköinen ;)

 10. Kiitos naiset! Ihania kannustajia olette! Mukava saada onnitteluja ja lukea teidän viestejä :)

  *Valmennan Helsingissä eli lähinnä pääkaupunkiseutulaisia.

  *Miralla ei ole omaa blogia :)

 11. Moi Anna. Olitko nuorempana urheilullinen vai oletko löytänyt urheilun vasta nyt? Ja olitko jo ennen raskauksia ylipainoinen vai päästitkö itsesi vain jotenkin repsahtamaan raskaana ollessa? Olet kyllä saanut hienon muutokset aikaan, tosi hyvä sinulle :-) Odotan innolla näkeväni sut joskus kisoissa ja olen varma että pääset hyvään kuntoon :-)

  • Oon mä urheillut nuorempanakin! Harrastin yläaste- ja lukioiässä salibandya SM-tasolla mutta se sitten jäi! Sillion kuului harrastuksiin myös punttisali. En tarkoituksella päästänyt itseäni repsahtamaan raskausaikoina, mutta ne oli mulle vaikeita. Kaikki hormonaaliset ja henkiset syyt yhdessä ajoi mut huonoon kuntoon molemmissa raskauksissa ja sain niistä paljon ylimääräisiä kiloja. Se tuntui kurjalta koska ilman raskauksia oon ollut normaalipainoinen tai ainakin normaalipainon ja lievän ylipainon rajalla, enkä mitenkään hurjan iso. Tämä projekti alkoi siitä, että pudotin tästä toisesta raskaudesta tulleita mammakiloja ja tavallaan löysin itseni uudelleen :)

   Kiitos kovasti tuosta viimeisestä! Niin mäkin toivon! ;)

 12. Kiinnitin huomiota samaan mistä itsekin mainitsit eli tuo bikinien alaosa näyttää tosi pieneltä. Siis onko tuo joku pieni koko vai pitääkö bikini fitness kisoissa olla niin pikkuisessa kunnossa että nuo ovat sopivan kokoiset?? :D

  • Varmaan sekä että! Kilpailijat on superpieniä ja niin on kyllä bikinitkin! Ja kuule noihin mun biksuihin suurennettiin alaosan kaavaa mua varten…

 13. Tykkään sun blogista tosi paljon! Oot niin positiivinen ihminen ja sun kehitystä on hieno seurata. Rupesin miettimään että ootko harkinnu Hypoxi-hoitoja ollenkaan? Käsittääkseni niillä saa aika hyviä tuloksia. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta