Rusketusta odotellessa!

IMG_20130520_203358

Kävin tänään Rohdos-Alalla kauneushoidossa. Mulle laitettiin kokovaratalon rusketus kastanjavedellä! Ihanaa oli ja nyt kun rusketus syvenee huomiseen niin laitan huomenna teille vertailukuvia ennen&jälkeen levityksen :) Tuossa alhaalla on yksi ennen kuva ja mun ”natural color”, joka ei nyt ihan vaalein kalkkilaivan kapteeni ole.

IMG_20130520_164358 20130520_163647 20130520_173941

Tästä siis lähdettiin ja nyt illalla oon jo selkeästi päivettynyt. Huomenna otan samassa valaistuksessa jälkeen kuvat ja heitän ne sit vielä tänne!

20130521_121200

IMG_20130521_175815

20130521_175244-

IMG_20130521_192324

Iho on kuivunut onneksi koko päivän enkä kyllä kysynyt kosmetologilta lupaa.. Mutta silmäleikkaukseen on enää päiviä joten nyt vetämään vielä yks räkätreeni tälle illalla! Huomiseen!

IMG_20130521_182647

Anna

17 vastausta artikkeliin “Rusketusta odotellessa!”

 1. Hei mitä tollainen käsittely maksaa ja kauanko rusketus kestää? Varmaan luonnollisempi lopputulos kuin suihkurusketuksessa? Ja mitä käytännössä tapahtuu, kuinka hoitaja levittää kastanjaveden? Ollaanko alasti vai biksuissa? Kauheesti kysymyksiä!! :)

  • Mä kirjoittelen huomenna siitä lisää mutta siis kyse on tuotteesta jonka voi ostaa kotiin ja levittää itse. Siellä mä seisoin alushousuissa ja mulle levitettiin sitä iholle :D Tää oli tällainen esimerkkikokeilu lukijoille kun moni halusi nähdä ennen ja jälkeen kuvia Kastanjavesi-rusketuksesta :)

 2. On pitänyt laittaa kiitos ja viesti, että voittamani ruskettava kastanjavesi on tullut perille. Josko vaikka viikonloppuna sitä ehtisi kokeilla.

  Tsemppiä silmäleikkaukseen. Itselläni se on vielä mietinnässä ;).

 3. Seuraan blogiasi bloglovinin kautta kännykällä ja nyt jostain syystä ei oo enää kuvat näkyny ollenkaan :o Ennen kuin klikkaan postauksen auki niin siellä näkyy kuva, mutta sitten kun tulen lukemaan tätä niin kuvia ei näy enää missään. Vielä vähän aikaan sitten kuvat näkyivät ihan normaalisti. Onko muilla tämmöistä ongelmaa?

  • Mulla on sama ongelma, eli bloglovinin kautta luen ja Samsung tabletilta eikä kuvat postauksessa ole näkyneet sen jälkeen kun blogi muutti uuteen osoitteeseen. Annoin tästä jo palautetta Annalle ja asiaa ilmeisesti tutkitaan?

  • No kurjuus :( Sain ohjeen pienentää kuvia että latautuisivat ja oon nyt esimerkiksi tähän uuteen postaukseen pienentänyt kaikki jotta tulisivat näkyviin (en oo korjannut vanhoihin). Oliko siis niin et tässä uusimmassakaan ei näy mitään? Olisi kiva jos voisit vielä vastata niin saan asiaa sit eteenpäin :)

   Kiitos kovasti palautteesta! Mulla itsellä on nyt toiminut ja jos kukaan ei kommentois niin et tietäis et ongelmia on niin siksi on kullanarvoista kuulla sitä palautetta et saadaan saitti pelittämään :)

  • Ongelma näyttäisi tosiaan olevan bloglovinin kautta blogiin tullessa, eli ei näy kuvia silloin, mutta jos menen blogiisi selaimen kautta kuvat latautuu tähän Samsung galaxy tabletille aivan nopeasti. Eli ei ainakaan nettiyhteyden nopeudessa oo vikaa tässä tapauksessa.

 4. Pitää vielä kysyä,että onko kastanjavesi helppo levittää kotioloissa?

  Totean saman että puhelimen kautta bloglovingia käytän ja kuvat on kadonneet. selaimen kautta kun avaa toimii mutta hitaasti.

  • Kiitos palauteesta! Laitan tän heti huomenna eteenpäin!

   Ja joo on! Sen koostumus on vesimäinen ja levittyy helposti puuterivipalla tms. Koostumuksen ansiosta se myös kuivuu todella nopeasti!

 5. Siis apua, mun on kans pakko viimeinkin kommentoida, oon lukenu sun blogia iät ja ajat ja nyt on kyllä rasva lähteny sulta niin tehokkaasti lätkimään että piti oikein monta kertaa kattoa! Mitä ikinä teetkin niin se toimii. ;) Oot tosi inspiroiva muutenkin, oon saanu sulta paljon potkua mun projektiin koska itse oon niin hätäinen ja haluan kaiken heti ja sää todistat sen että kun vaan on pitkäjänteinen niin tulosta tulee! Tsemppiä kaikkeen mitä ikinä teetkin!

  http://voimariini.blogspot.fi/

 6. Heip! Ihana blogi sulla, oon seurannut jo pitkään. :) Innostuin taas haalimaan Gazozilta lisää treenivaatteita ja koitin tolla sun alekoodilla, mutta ei tule alennusta… Mietin että onkohan enää koodi anna voimassa? Tsemppiä dietillä ja ihanaa kesän alkua! :)

  • Mistä kastanjavettä saa ostettua ja kuinka sitä käytetään?
   Olen ottanut koko kevään aurinkoa ja tyytyväinen kasvoihin ja käsiin mutta jalat vaikeaa saada ruskeiksi ja muu vartalo,kun ei kehtaa bikinit päällä olla kun olen ylipainoinen!

  • Elli: Joo se ei oo enää voimassa. Ilmoitan heti kun uusi alekausi tulee :) Kiitos tsemppauksesta ja sitä samaa sinne!

   Sirpa: kastanjavettä saa ostettua siis Académieta myyvistä kauneushoitoloista! Oman lähimmän hoitolasi löydät hoitolahaulla täältä:

   http://www.rohdos-ala.fi/kauneushoitolat/?paikka=

   Seuraavassa postauksessa on hyvät ohjeet kastanjaveden käyttöön :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta