Bodymammat

kiukaat

Heippa! Täällä porskutetaan entiseen malliin! Sara kirjoitteli ihanan postauksen tänään äitiyden ja treenaamisen yhdistämisestä. Loistava postaus ja en yhtään ihmettele inspiraatiota kirjoitukseen sillä molempien arki on hyvin samanlaista, ollut joskus ja on nykyään. Se onkin seikka josta oon todella onnellinen, että on ystäviä joiden kanssa voi jakaa myös nykyisen elämäntavan. Ei oo parempaa kuin se, että on joku joka ymmärtää kaiken -myös sen että maastavedossa tai jalkaprässissä voi kovan raudan kanssa lirahtaa… No joo, en myönnä mitään mutta jotain juttuja ehkä ymmärtää vain toinen äiti joten ei niistä sen enempää ;)

IMG_20130514_132425 IMG_20130514_143442 IMG_20130514_155248

Tänään oli taas niin lämmin et voi hihkaista et kesä on täällä! Hiirenkorvat on kasvaneet lehdiksi ja luonto vihertää. Mä niin nautin tästä vuodenajasta! Tänään on myös syytä juhlaan, sillä meillä on miehen kanssa 3-vuotishääpäivä eli nahkahäät! Yhdessä ollaan tosin tallustettu jo pian yhdeksän vuotta.

Mun tosi pelkistetty ja kurinalainen ruokavalio on edennyt siihen pisteeseen et tänään huomasin kaupassa kaivelevani omenalaarista mahdollisimman isoja omenoita, jotta kelpuuttaisin ne omenapussiini :D Kaikki lajikkeet oli mun mielestä kauheen pieniä! Voisko jostain saada jättikokoisia gm-omenoita?! Ohjeista en lipsu vaikka mikä ois mut jos hedelmä on hedelmä niin kai koolla on sittenkin väliä…

IMAG8723 IMAG8740 IMG_20130514_163443 IMG_20130514_163328

Treenit tehtiin tänään East Body Malmilla jonne uudet asiakkaat voivat ostaa 3kk treenit yhdessä magneettikortin kanssa hintaan 90€. Mainitkaa vain mun tai blogin nimi kassalla! Siinä ei jää paljon kuukaudelle hintaa! Mä itse treenaan sekä tuolla että Sporttikujalla ja molemmat on ihan mahtavia saleja! Meillä oli ihan killeri selkä-hauistreeni ja onhan tuossa edelleen tekemistä… Salitreenaamisessa on se puoli, et ihan aina voi kehittää itseään ja tekniikkaa. Ja jos heittäydytään pinnallisempaan puoleen niin jalassa mulla on nuo toiset ostamani Lorna Janen pöksyt, ihanat! <3 Keltainen Betterin toppi on Gazozilta ja se malli on muuten just nyt tarjouksessa täällä!

20130514_182034

20130514_182852

20130514_182849

20130514_182804

428403_10151600794304883_1173773412_n

Missäs vaiheessa tuttujen kommentoijien oma elämäntaparemppa etenee? Ootteko te kaikki mun kanssa  yhtäaikaa laihduttaneet jo päässeet tavoitepainoon ja onko jo jotain uusia tavoitteita asetettu? Oon blogannut kohta 1,5-vuotta ja ihan kiinnostaisi tietää et onko siellä joku joka on ollut mukana alusta asti? Ja jos olet uusi lukija, minkälaisia tavoitteita sulla on treenin tai ruokavalion suhteen? Heitä kommentilla! Öitä ja ihanaa viikkoa!

20130514_192000

Anna

66 vastausta artikkeliin “Bodymammat”

 1. Hei, päätinpä minäkin vihdoin ilmoittaa olemassa olostani. Olen siis jo pidempään seuraillut blogiasi, mutta jättänyt kommentoinnin muille. Aivan mahtava blogi, inspiroiva, aurinkoinen – kirjoittajansa näköinen. Itse tein ns. elämäntaparemontin helmikuun alussa tavoitteenani kokonaisvaltainen hyvinvointi. Siihen päästiin jo aika nopsaan ja muutama kilokin karisi matkalla. Nyt olen vähän ulapalla, että mitähän seuraavaksi tavoittelisi. Läheiset painostavat jatkamaan nuorempana kesken jäänyttä kilpauraa, mutta itseäni homma ei enää kiinnosta. Päätin aloittaa pienistä tavoitteista, joita yritän tavoitella tässä tulevan kesän ja syksyn aikana: leuanvetoa, dippejä, spagaattia, 10 kilsan juoksulenkkiä.. Saattaa kuulostaa helpolta, mutta itselleni näiden tavoitteiden saavuttaminen tuntuu olevan työn ja tuskan takana. Mutta tästä se lähtee – muutama tavoite on taas ja ne mielessä pitäen painetaan eteenpäin treeneissä ja ruokailuissa.

  Käy ihmeessä vilkaisemassa blogiani: palanenonnea.blogspot.fi Kirjoittelin jokin aika sitten näistä tavoitteistani ihan pitemmän postauksen, jos haluat lukea lisää :)

  • Oon itse vähän samanlainen, seuraan tosi montaa blogia päivittäin mutta osaan en oo varmaan koskaan ”ehtinyt” kommentoimaan vaikka kannatan kyllä lukuklikkauksilla :) Kivasti sanoit et blogi on kirjoittajan näköinen :) Kiitos! Kävin katsomassa sun blogia ja siellähän on melkoinen fitnessmimmi ja kova rauta heiluu, vautsi vau! ;) Kovasti tsemppiä uusiin tavoitteisiin!

   ps. sullakin on monen meidän fitfashion -bloggaajan blogi etusivun ”seuraamani blogit” sivupalkissa niin ois tosi kivaa jos päivittäisitte ne tänne uuteen osoitteeseen :)

 2. Itse tosiaan olen uusi lukija,mutta myös 23 raskauskiloa tiputtanut (ensimmäisen jälkeen). Nyt tavoitteena vaihtaa pullamössö lihaksiin. Paino ja ruoka asiat kunnossa,mutta lihakset olemattomat. Treeni vasta alussa ja sali on kotona,joten luovuutta saa käyttää. :D yksi kunnon monitoimilaite ja lisäksi levypuntteja ja kuulia. syksyllä jos sitten koulun salille ilmaiseksi,2 lasta ja opiskelu ei jätä rahaa ”oikeaan saliin.
  Sun juttuja on ihana lukea,kun tietää miten vaikeaa joskus sen kaiken arkirumban pyörittäminen on. Suunnitelmat voi muuttua hetkessä. Ja näytät upealta,sehän Se paras motivaattori on kun näkee miten nopeasti olet saanut jo tuloksi kevään aikana kovalla työllä! :)

  • Onnittelut hienosta pudotuksesta! :) Oot jos sen työn tehnyt niin tuosta on hyvä jatkaa. Ihan totta puhut et joskus tilanteiden ratkaisu (aika, raha yms.) vaativat kekseliäisyyttä ja viitsimistä niin olen todella ylpeä susta, että yrität! Kun tahtoo tarpeeksi niin mikään ei oo mahdotonta! Siksi kannustan sua kovasti eteenpäin :) Mahtava asenne!

 3. Itse olen luskellut blogia muutaman kuukauden. Tästä saa jokapäiväistä motivaatiota lukemalla miten edistyt projektissa. Itse aloitin treenailut armeijaan lähdön innoittamana ja täällä on sitten tullut treenattua tosi paljon. Nyt kuitenkin on aika päästää kohta armeijasta irti ja tavoitteena ”siviili” elämässä on saada timmimpi vartalo ja lihasta. Ei sitä koskaan tiedä jos vaikka lavoillekkin joskus eksyisi.. Ylipäätään saada elämästä enemmän terveellinen ja pyrkiä huolehtimaan paremmin itsestään.

  • Tervetuloa teille uudemmillekin lukijoille! Hauska kuulla teistä! Tsemppiä haaveisiin ja tulevaan elämään siviilissä! :)

 4. Tällähän mä keikun …=0)
  Ei etene, ei sit millään. Ruokavaliot ja liikunnat ei saa minkäänlaista otetta musta =0/. Olen vaan ja möllötän. No satunnaisia juoksulenkkejä teen, mut siinä se sitten on. Muistelen, et viime syksynä/talvena mulla oli tavoitteena olla kesällä 2013 paremmassa kunnossa kuin kesällä 2012… No paremmassa ”lihassa” ainakin ollaan, siitä olen varma ! Mut kunnosta en puhu mitään ;0) Nyt ei nappaa, =0( Mun combat-harrastuksen jääminen ”arjen kiireiden ja haasteiden” jalkoihin toi sitten tälläisen lopputuloksen. Ehkä syksyllä aloitan sen taas täydellä teholla?!!?!!

  Katsellaan ja haistellaan, josko kesä toisi ”Sen” fiiliksen!!!

  Tsemppiä sulle omiin tavoitteisiin!!!!

  HV76

  • Mun on pakko kommentoida sulle Hv. Mulla on ihan sama juttu kun sulla. Mun piti tänä kesänä olla jo tosi hyvässä kunnossa mut toisin kävi, kilot on tullu takaisin ja myös mun rakastama combat on jääny kuvioista :(

   Ennen niin hyvä fiilis ja selkärankaon kadonnut koska kun kilot tulee takaisin niin se jos mikä vetää mielen matalaksi. Oon ihan hukassa syömisten ja treenien suhteen….

   Mut blogi on ihana, seurannut alusta asti.

  • Te ootte kans yks blogin suola, jotka kommentoitte enemmän kun silloin tuntuu et tunnen lukijat! Kiva siis kun säkin heität tasaisesti kuulumisia! Sulla on perusrunko ollut jo pitkään kunnossa ja siksi onkin ehkä vaikea motivoitua ”vielä parempaan”?! Aseta joku vielä konkreettisempi tavoite, se voisi auttaa ;)

   Kiitos tsempistä <3

  • Moi!

   Tosiaan, konkreettisempi tavoite voisi auttaa…oon mä yrittäny kaiken näköistä esim et vain 3x viikossa juoksulenkki tai et jokapäivä 15 min hyppynarulla hyppelyä ( siis sillai oikein tehokkaasti =0D ja niin… siinäkin tota lirahtelua tapahtuu >0( ! ) tai et 2x viikossa uinti ( saan käydä 3x viikossa ilmaiseksi…) tai et vaatimattomasti vatsalihakset erottuu… =0DDD siinä on ollu sit niitä tekosyiden tuottajia ;0p
   Ja yksi mikä ei onnistu ton lirahtelun takia on ratsastus! Ihan sairaan ärsyttävää. Mulla lirahteli enemmän viimeisen raskauden jälkeen ja olen sen aikahyvin saanu treenattua katoamaan, mut toi ratsastus ei käy vieläkään. Kui hyvät lantionpohjalihakset sitä pitäiskään olla?????!?

   Tsemppii meille kaikille =0)

   HV76

 5. Hahaa, mä en kestä! Mä luulin joskus että oon ainoa jolla noita ”lirahteluita” tapahtuu :D :D Kerran kun tein pallolla vatsoja niin se ”tapahtuma” yllätti, onneksi ei pahasti että kukaan ei huomannut mutta kyllä oli fiksu olo :D Noistakin on kiva puhua ääneen niin ei tule mitään peikkoa ja niille osaa nauraa ;)
  Sitten on huippua huomata se edistyminen kun niin ei enää käy!

  Ja onnea nahkahääpäivästä <3 Meillä oli sellainen kanssa reilu viikko sitten :)

  Muutenkin näytät huippu hyvältä, sulla on alkanut ottamaan alakroppakin tosi hyvin muotoa! Tsemppiä jatkoon :)
  Ja ei sitä teidä vaikka joskus oltaisiin samalla Bodylavalla ;) (salainen haave..;))

  • Hih ;) Joo mä muistan kun ylipainoa eli se reilut 20kg ja aloitin salillakäynnin pienen nyytin kanssa… Toista on nykyään onneksi :)

   Kiitos kovasti ja tietysti sullekin tsemppiä salaisten haaveiden tavoitteluun! ;) Ehkä nähdään!

 6. Mukana ollaan oltu melkein alusta lähtien. Oon hakenu motivaatiota sun blogista useammankin kerran, aina kun meinaa iskeä ”en ikinä saa tätä vietyä loppuun asti” – olotila. Mun paino pääsi pahimmillaan repsahtamaan 120kg, ja ne lukemat kun vaa’asta näkyivät, ajattelin että nyt on tehtävä jotain. Sain pudotettua painoa alussa vähän liiankin helposti, koska tollasesta määrästä läski alkuun lähtee toki melko pienillä muutoksilla ruokaan ja liikuntaan. Sitten sain ensimmäisen lapseni ja kilot tulivat aika lailla takaisin. Ja taas alkoi painonpudotus. Taas lähti hyvin paino alaspäin ja sain toisen lapseni. Nyt kiloja ei kertynyt läheskään niin paljon, koska tajusin myös raskaana ollessa kattoa mitä suuhuni laitoin ja liikkua. Nyt olen tuosta pahimmasta painostani saanut pudotettua 35kg ja matka jatkuu. Nyt vaan kun kilot ovat paljon vaikeempia saada pudotettua, alkaa epätoivo iskeä. Toisina päivinä vedän täysillä salilla ja syön kiltisti kanaa ja parsakaalia ja toisina päivinä sohva kutsuu enemmän ja siihen kaveriksi sitten suklaat ja irtokarkit. Ja omaa edistystähän ei nää. :) Lopulliseen tavoitteeseen on vielä matkaa, ja salillakin on asetettu tavoitteita. Tsemppiä sun tavoitteisiin ja mä ainakin sain taas motivaatiota, eli kohta lenkille ja huomenna aamusta salille! :)

  • No mut sä oot jo ihan erikokoinen kuin suurimmillasi! Mahtavaa! :) Kannattaa tosiaan harkita jotain konkreettista tavoitetta niin se on helpompi saavuttaa :) Ei tuu niin paljon kallistuttua siihen sohvaan ;)

   Tsemppiä sulle ja on kyllä tosi mukava kuulla, et blogista saa ammennettua motivaatiota!

 7. Noista omenoista sen verran, että jos löydät Honey Crunch -lajiketta olevia omenoita niin nappaa mukaan! Ne on ihan jättikokoa (punnitsin viimeksi yhen yli 300g) ja aivan mielettömän makeita. Ne onkin mun ”heikkous”…
  Mä olen seuraillut tätä sun blogia jostain alkuvuodesta varmaankin, en muista tarkkaan. Itse yritän rauhalliseen tahtiin pudotella raskauskiloja (vielä 5 jäljellä!) ja opetella liikunnallisempaa elämäntapaa. Haaveena olisi myös juoksuharrastuksen aloittaminen :D

 8. Hei minkä kokoinen sulla on toi BB:n keltainen toppi, S? M? Ehkä pakko tilata tuo valkoinen.. :P

  En useinkaan ole kommentoinut, mutta alusta saakka on seurattu sun matkaa! Ja on itselläkin tässä 1,5 vuoden aikana tippunut 10kg :) Vielä ois rasvaa poltettavana muutama viis-kuus kiloa ja lihasta tietty tilalle! Kyllä on useasti täältä saanut motivaatiota treeneihin ja syömisiin. Varsinkin alussa sun ruokakuvat oli isona apuna koostaa omia aterioita!
  Oot supernainen!<3

  • Mun paita on kokoa L ja se on mulle kyllä pikkusen reilu! Käärin sitä housun reunaan et menee tiukemmalle jne. :) Jos oot samaa kokoa niin ota pienempi!

   Tsemppiä toiselle supernaiselle <3 :)

 9. Voi jösses tota sun habaa <3 Menikö mulla osa tekstsitä ekalla lukukerralla ohi kun palasin aina vain btakaisin ensimmäistä kuvaa ihastelemaan? Kyllä :) Perästä tullaan samankaltaisella projektilla!

  Ja omenoista, eikö honey Crunchit oo melko möhkäleitä?

 10. Heippa,
  Oon melkein alusta asti ollut lukijana äitinikin houkuttelin lukemaan blogiasi :) Oon entinen kilpaurheilija, joka lössähti melkein heti 10 vuoden voimistelun jälkeen. Nyt parin vuoden aikana paino on heitellyt ylös ja alas.. Nyt paino on varmaan korkein ikinä :( Tosin en uskalla väittää että kaikki olis pelkkää läskiä :D Oon kova salihirmu, nyt vaan olen yrittänyt taas tarkkailla ruokavaliota ja lenkkeillä enemmän. Aina kun blogiasi lukee tekis mieli juosta salille.. :D Se tässä onkin hyvää että teet tätä itselles ja silti tästä hyötyy moni muukin, kiitos siis tsemppaamisesta :) Nyt tavoitteena olis siis miinus viis kiloa, enemmän vielä lihasta ja terveellisempi ruokavalio :) Aurinkoisia päiviä ja treenailuiloa!
  -Eveliina-

  • Hah, mä teen tota samaa omppujen kanssa =D Saan syödä yhden omenan päivässä, ja tietysti haluisin sen olevan mahdollisimman iso ;) Tosin nyt kun kisoihin on enää alle 5 viikkoa, olen tyytynyt pienempiinkin, hahahaa! :)

  • Ihana kommentti Eveliina, kiitos siitä :) Aurinkoa sullekin!! <3

   Nana: kohtalotoveri ;) Tsemppiä kisoihin!!!

 11. Muutaman kuukauden olen mukana roikkunut. Vauvakilojen karistusprojekti, ja kiloja jäljellä n.4,5. (tuli 17). Kuopus kohta 4kk ja haluaisin olla kesällä bikinikunnossa! Kiire tulee, mutta jos ees loppukesästä. ;)
  Tavoitteena myös juosta 10kilometrin lenkkejä. Nyt menee 5km. :)
  http://kiloillekyytia.blogspot.fi/?m=1

 12. Mä unohdin melkein jo kaiken muun tosta kirjoituksesta kun jäin naureskelemaan tota lirahtamista. :) Ai kauhia, varsinkin PT:n kanssa tehtävissä treeneissä, kun vedät ihan tosissasi täysillä viimeiseen asti niin välillä on ollut pakko lopettaa sarja kesken koska… hups! :D Kahden lapsen äiti on kiva olla. ;) Tarttis varmaan alkaa harjottamaan ihan eri lihaksia ettei noin kävisi…

  Ja hei, lahjakortti saapui perille. Kiitos paljon!

  • Näistä harva kirjottaa, mut ”vaan” yhden lapsen äitinä ja salilla / BC:ssa kävijänä tuo ongelma on tuttu. Ponnistukset (haarahypyt jne) aiheuttaa lirahtamista helposti…. pakko ottaa itteä niskasta kiinni ja treenata lantionpohjaa yhtä intensiivisesti ku muita lihaksia.
   Onko kukaan saanu selvää parannusta asiaan treenauksella? Mietin jo et millanen ongelma mulla on mahdollisten toisten lapsien jälkeen….

   Mä oon seurannu blogia puolisen vuotta.. samalla linjalla mennään.. treeniä, jumppaa, töitä ja lapsen kanssa oloa.

  • Tuohon lantionpohjaan,mä uskon että sillä sieltä treenaamisella ja varmaan ihan kropalla itsellään on vaikutusta. Oon treenaillut aina silloin tällöin ja toisinaan ja ei ole ollut ongelmia raskauksien eikä raskauksien jälkeen. Ekoja kertoja olen treenannut heti synnärillä vaikka tuntuukin tosi vaikealle ”hallita lihaksia”. Ihan vaikka pikkasia monta tai muutamia pitkiä :D

 13. Kirjoittelin joskus alkuvuodesta enemmänkin kommentteja, jos muistat, mutta nyt on jäänyt… Mun laihis loppui siihen, että tulin raskaaksi! :o) Eipä silti, en mä sitä painoa mihinkään saanut tiputettuakaan, jämähti siihen 62 kiloon. Olen vasta 9.viikolla, mutta mulla on niin järjetön nälkä koko ajan, että olen tainnut saada jo pari kiloa lisää tuohon painoon. Pakko on vain syödä vähän väliä, tai tulee huono olo. Ja mieli tekee nimenomaan hiilareita ja suolaista ruokaa, mikään suklaa ei kyllä maistu, hyi… Raskaus on siis aiheuttanut kummallisia tuntemuksia kropassa. ;o) Toivon kyllä, että tää ruokahalu tasaantuisi tässä jotenkin, että en keräisi ihan kamalasti raskauskiloja kuitenkaan. Ei mua tietenkään haittaa kerätä sitä ns. normaalia määrää, mutta jos tulee jotain 20 kiloa, niin apua! :oD

  Mä en muista, kerroitko itse, miten söit raskausaikana, mutta olisi kiva lukea jotain neuvoja asiaan liittyen, että mitä mahdollisesti tekisit itse toisin nyt vai tekisitkö mitään? :o) Mä olen syönyt kyllä luvattoman paljon herkkujakin nälkääni, mutta enimmäkseen mätän siis vain kunnon ruokaa, ja sitä menee, kun koko ajan on nälkä!

  • Ei oo ainakaan hyviä neuvoja :D Siis omaan kokemukseen perustuen, koska lihoin niin paljon raskauksien aikana :D Koita sä pärjätä paremmin :) Ainakin Jenniellä on tosi hyviä postauksia aiheesta ja on aikamoinen fitnessmami viimeisilläänkin <3

   http://myprojectisme.fitfashion.fi/

 14. Heippa! Pitää nyt kommentoida taas pitkästä aikaa, kun siihen oikein kehotit :)
  Olen aikalailla alusta saakka seuraillut blogiasi ja jokainen postaus tulee kyllä luettua! Itsekin aloitin kroppa kuntoon-projektin viime vuoden tammikuussa ja syksyllä mittarissa oli -14kg, mikä olikin tavoitepainoni. Syksyn jälkeen olen yrittänyt lihasta keräillä ja samalla saanut muutaman rasvakilonkin takaisin. Pääsiäisenä aloitin PT:n ohjeilla taasen timmiytymisprojektin kohti elokuussa odottavia häitä. Hyvässä vauhdissa ollaan ja on ollut ilo huomata, että jotain lihastakin paljastuu läskin alta :D Tykkään kovasti lukea blogiasi. Ihanan positiivisesta elämänasenteestasi ja mahtavasta kehityksestäsi saa intoa ja motivaatiota! Runsas kuvien määrä on myös plussaa! Löysimpä itselleni luottokampaajankin blogisi ansiosta ;) Aurinkoa sinne kesäpäiviin! Toivotaan että se kesä tulee meille tänne Ouluunkin :) Ainakin tänään näyttää lupaavalta!

  • Siellähän menee mallikkaasti! Nyt tsemppiä morsiuskuntoon ;) Ihanaa aikaa sulla edessä :) Terkkuja Ouluun <3

 15. Moikka!

  Mä oon lukenut sun blogia jostain viime vuoden maaliskuusta asti, eli reilun vuoden. Joka postaus pitää lukea, vaikka harvemmin kommentoin!

  Mulle olet kyllä ollut iso tsemppari, vaikka mulla ei ole noin paljon pudotettavaa ollutkaan! Olen ollut oikein kunnon jojoilija painoni kanssa, ja hautonut kunnollista elämäntapamuutosta piiiitkäään. Pikkuhiljaa, sun ja Saran blogien innostamana olen sen aloittanut! Aloittanut aamulenkit, salilla käynnin, käynyt läpi fitfarmin nettivalmennuksen, teettänyt itselleni saliohjelman ja ruokavalion pt:lla, alkanut seurata kehitystä puntarin ja mittanauhan lisäks inbody-mittauksilla ja ja ja =D Eli hyvässä vauhdissa ollaan, kehitystä on havaittavissa, nyt olen tavoitepainossani! Ja paljon töitä on vielä edessä!

  Ja tosiaan samoja ruuhkavuosipulmia täälläkin päin, välillä pitää joustaa omista treeneistä kun ei kerta kaikkiaan tunnit riitä vuorokaudessa. Varsinkin tämä toukokuu on aina ihan mahdoton, kun on kaikki lasten harrastusten päättäjäiset, niihin liittyvät esitykset, koulun ja päiväkodin kevätjuhlat, vanhempainillat jne. Huh! Nyt ei auta kuin ajatella, että lihas tarvitsee myös lepoa kasvaakseen ;)

  • Heips! Minä olen roikkunut mukana IHAN eka postauksesta lähtien <3 <3 Harvemmin kommentoin mitään mutta kaikki jutut luen. Itse aloitin laihduttamaan 93 kg elokuussa 2011 ja nyt talvella saavutin tavoitepainon 70 kg. Olen joskus aiemminkin kommentoinut, että samanikäisiä ollaan ja suurin piirtein samanikäiset lapset ja nuo painomäärätkin samat, joten todella ihanaa on ollut samaistua projektiisi =) Näytät hyvältä nainen!!

  • Kiva kuulla teistä Taru ja Emilja! Meitä tosiaan yhdistää moni asia niin siksi varmaan blogia on mukava lukea :) Ihanaa kevättä molemmille! Ja tietysti tsemppiä treeneihin ;)

 16. Mä olen tätä sun blogiasi melko alusta asti seurannut ja jossain vaiheessa kommentoinkin jonkin verran, kommentointi on jäänyt jostain tuntemattomasta syystä mutta taustaillut (stalkannut) olen lähes joka päivä :) Oma projekti edennyt sen verran että viime keväästä on nyt 20kg pudonnut, en ole ollut ns. dieetillä vaan muuttanut mun elämäntapoja ja entiselle jäätelöhirmulle on tapahtunut jotain mystistä.. Jäätelö ei enää uppoa, ei maistu eikä edes tee mieli, josta olen itsekin kohtuullisen hämmentynyt :D

  Olen kyllä ilolla seurannut sun projektiasi ja olet saanut niin motivoivia tuloksia aikaiseksi ettei mitään rajaa. Keep going girl!! :)

  • Hahah ;) Kiva kun stalkkaat :) Nyt tiedän et oo vielä siellä! Kyllä mä teidät kaikki muistan vaikkette niin usein kommentoi!

 17. Hei ihana Anna!

  Satutko muistamaan minua? Laitoin sinulle joskus vuosi sitten sähköpostia omasta edistymisestäni. Olin siinä vaiheessa n. 73kg kohdalla. Itsehän olen painonpudottamisen aloittanut 106kgsta ja ihan olen itse syömällä tuon määrän ansainnut.. Mutta tällä hetkellä painoa 69kg ja olen vuoden ponnistelujenn jälkeen saanut vihdoin itseäni niskasta kiinni ja vien tämän nyt loppuun! Aloitin siis tuosta 106kgsta syksyllä 2011. Blogisi on upea ja sitä olen seurannut ekasta viikosta lähtien.

  Itsellenikin on tavoitteena osallistua vuonna 2015 bikinifitness kisoihin!

  Tsemppiä kaikille,

  St

  • No sähän oot jo tosi pitkällä! Ihan huikeeta nainen! :) vau! Toivottavasti kisoissa tavataan! Sit kyllä saat tulla vetämään hihasta ;)

 18. Täällä lukijana viiden lapsen äiti, nuorin nyt vuoden ikäinen.Kilot olen aina saanut helposti karistettua, mutta nyt vuoden vaihten jälkeen keksin, että lihakset olisi kiva lisä:D Kotisali käytössä, laitteita aika mukavasti kun tuo isäntä on pitkänlinjan harrastaja..Ihan alkutaipaleella täällä siis vasta, sun blogi on ihanan ilonen,energinen ja motivoiva ja luen mielelläni juuri äiti-ihmisen blogia, kyllä se haastetta asettaa kun on jälkikasvuakin huolehdittavana ja aika kortilla usein. loppuun kysäsisin vielä, että minkäverran kalorit saisi olla plussalla kun niitä lihaksia kaivattaisiin:D (173cm ja 61kg)

  • Varmaan saat mieheltäsi myös apua tuohon! Mutta siis ihan maltillisesti ala lisäämään ja katso kokoajan miten keho muuttuu! Mitään tarkkaa kalorimäärää en viitsi tuohon heittää. Tsemppiä lihasten metsästykseen :)

 19. Oma urakkani on lähinnä se, että löydän liikunnan ilon, olen terve ja ehkä siinä sivussa ulkokuorikin muuttuu. Aluksi liikkeelle lähdin puhtaasti ulkonäöllisistä syistä. Miljoona kertaa sen aloitin ja yhtä monta kertaa lopetin. Mulla alkoi terveys reistailla kun asuin mieheni kanssa talossa, jossa oli hometta ja siinä valkeni, kuinka kamalaa on olla kipeä ja huonovointinen, eikä virtaa riitä mihinkään. Pääsimme muuttamaan ja kun terveys parani, parani myös haluni olla kunnossa. Vuoden alusta projektini ”virallisesti” on alkanut, ja tähän mennessä olen vahingossa pudottanut 3kg ja vyötäröni on kaventunut useita senttejä. Olen siis pieni ihminen (153cm :D) enkä ylipainoinen. Mutta ennen kaikkea, olen iloinen kun saan liikkua, mä haluan liikkua ja koen, että olen nyt parempi kehon ”omistaja” kuin ennen. :) Ja tämähän vie mukanaan, nyt sitten opiskelen personal traineriksi… :D

  Niin joo, ja mukana on oltu alusta asti. :)

  • Olipas hidas lataamaan :) Johtui varmaan siis tästä Firfashion päästä kun täällä on ollut pientä hitautta kun blogeja ladataan sivustolle! Toivotaan et menee pian ohi ja saitti toimii kuin salama :D

 20. Mä olen suht uusi lukija ja blogisi innoittamana olen aloittamassa omaa projektiani. Kolme lasta, liikaa painoa (noin 30 kg pitäisi pudottaa), ennen lapsia olen urheillut 5-6 x/vkossa. Vanha laji ei enää tietyistä syistä käy minulle ja on ollut kovasti motivaatio-ongelmia tehdä yhtään mitään, kun ei ole ollut selvää tavoitetta. Nyt olen sellaisen löytänyt toisen lajin parista (ei kyllä liity fitnekseen) ja on oikeasti ollut mukava rukata ruokavalio uusiksi ja aloittaa liikkuminen taas ihan alkeista. Kyllä se tästä. Käyn päivittäin hakemassa tsemppiä sun blogistasi, joskus useamminkin, jos on vaikea päivä.

  Salille mulla ei ole tällä hetkellä mitään mahdollisuuksia päästä, joten olenkin totaalihurahtanut kahvakuulailuun. Kävin M.S:n (ultraurheilu, kehonrakennus) kahvakuulakurssin ja voi vitsi, että oli hyvää menoa.

 21. Eksyin tänne joskus kaverin vinkkaamana, ja sen jälkeen oonkin lukenut ahkerasti blogiasi. Täältä saa itellekin puhtia treeneihin! :) Hurjasti sussa on muutosta tapahtunut, ja se antaa itellekin hurjasti inspistä.

  Ite oon aina liikkunut, mutta voimatreeniä aloin harrastaa vähän päälle vuosi sitten. Mun suhde ruokaan ei oo aina ollut kauhean häävi, ja paino tipahtikin 53 kiloon tosi nopeasti kun söin vaan jotain jogrutteja ja liikuin paljon. Jossain vaiheessa sitte kyllästyin heikkoon oloon ja alotin voimatreenin avomieheni innoittamana. Ja oonkin löytänyt puntteilusta itelleni sopivan lajin josta nautin! Ongelma on, etten oikein tiedä tavoitteitani. Lihasmassaa kasvatan, ja aattelin joskus vähän kiristellä kun katon itteni tarpeeksi muskulaiseksi. Ekan kerran kävin inbody-mittauksessa joskus alotellessani ja rasvat 27%! Tuntu hurjalta määrältä. Ensi kuussa sitten käyn kattomassa että onko mitään tapahtunut. Jännittääki kamalasti että onko oikeaan suuntaan lähdetty!
  Sen vuoden ja noin 5 kuukauden aikana paino on tosta 53 kilosta ponkassut 60 kiloon, pituutta multa löytyy 160cm. Salilla sarjapainot on kasvaneet tasasta tahtia, mutta silti on jotenkin läsö olo. Tämän takia oon miettinyt sitä välikiristystä, kun pelkään että oon ihan plösähtänyt. :D Eihän vuodessakaan ole mahdollista nostaa lihasta montaa kiloa. Vai onkohan lihasmassaa edes mahdollista kohottaa, ellei syö plussakaloreilla? Meinaan että ruoka täällä päässä maistuu…

  Naurin harrastuksesta, paljon. En oo mitään kohtaan suhtautunu niin intohimosesti ja jokanen kehossa havaittu muutos saa mut aivan yltiöiloseksi. :) Fiilis on muutenkin parempi, kun syö paremmin ja pysyy terveenä. Mutta ne tavotteet ja se, onko välidieetissä mitään järkeä, saa mun pään pyörälle. Tavoitteena kun olis lihaksikas kroppa. Taidan olla vähän semmonen saliurpo. Vai pitäskö vaan antaa asioiden mennä omalla painollaan, fiiliksen mukaan… Kisoihin siis en treenaa, vaan ihan omaksi iloksi.

 22. Olen ollut sun blogin matkassa vajaan vuoden ehkäpä. Löysin sattumalta sun blogin ja tässä sitä edelleen päivittäin käydään katsomassa uusia postauksia.:) sun blogin innoittamana päätin itsekkin avata omaa elämäntapamuutosta omassa blogissani. Tällähetkellä n28kg tiputettuna, matkaa on jäljellä vielä. Lihastakin joskus enemmän haaveissa saada, sekä yleinen kunto paremmaksi.
  Sun blogi on mielettömän inspiroiva!

 23. Alusta asti oon ollut mukana, kun bongasin sun blogin osoitteen muistaakseni Fitfarmin GFG-foorumilta :) Hyvältä näyttää touhu edelleen ja joka päivä käyn blogisi tarkastamassa!

 24. Heippasta hei!

  Mie jo kerran ehdin tuonne ”vanhalle” puolelle kommentoida ja kiitellä motivaatiotsempeistä :)! Pari-kolme kuukautta olen lukenut blogiasi ja oma remppa (toivottavasti viimeinen semmoinen) alkoi helmikuun puolivälissä… eli siis kolme kuukautta sitten! Paino on pudonnut 8kg, lievän ylipainon puolelta lähdin ja vielä muutaman kilon sulattelu tavoitteena. Sen jälkeista tavoitetta olenkin sitten tässä pohtinut ja pähkäillyt, siis sen haasteellisimman eli painonhallinan lisäksi… sopusuhtaisempi, toimiva kroppa eli joskohan minäkin vaan siellä salilla oppisin käymään ja sitä kautta saisin lihasta ruotooni :) Olen tajunnut tämän remppani aikana, että minulla on aivan hyvänmallinen kroppa tuolla löllön alla, mutta työtä se vaatii, että saan sen kuntoon… jotenkin on ollut ihan uutta minulle ajatella näin, uskaltaa sanoa se julkisesti, että mulla on kiva kroppa :)

  Psyykkisen puolen työstämistä, uusien toimintamallien opettelua syömisten ja mielitekojen suhteen, niitä olen miettinyt viime päivinä paljon… ajatustyö kaiken konkreettisen keskellä vaatisi enemmän aikaa omalla kohdallani… No juu, ajatusten virtaa pukkaa näköjään nyt urakalla… blogissani, joka vielä on vähän lapsenkengissä, lisää aatoksiani :)

  Kaunista loppuviikkoa Sinulle Anna!

 25. Koko ikäni olen ollut ylipainoinen, ikää nyt 30, takana 43 pudotettua kiloa, hitaasti, mutta varmasti (aikaa tähän mennyt 7 vuotta:D)nyt yritän edelleen pudottaa niitä viimeistä kymmentä ja kiinteyttää tätä löysää nahkaa ;) vuoden verran olen epäsäännöllisen säännöllisesti käynyt salilla, sitä ennen tyttöjumppia ja lenkkeilyä..
  Oot mun idoli, uskomattoman muutoksen olet saanut aikaan! :)

 26. Sanoit tuolla jossain aiemmassa postauksessa pt-juttujen yhteydessä, että kokemuksesi saliharjoittelusta on ”todella kattava”. Voisitko vähän avata, mitä tarkalleen tällä tarkoitat. Kauanko olet harjoitellut salilla? Onko sinulla käytännön kokemusta monipuolisesti erilaisista treeniohjelmista, -jaoista, tekniikoista ,erikoistekniikoista jne. joista asiakkaasi voivat hyötyä? Ei pahalla mutta ainakaan omasta ulkonäöstäsi tuo ”erittäin kattava kokemus saliharjoittelusta” ei näy….

  • En mä ala väittelemään tai kääntämään kenenkään päätä :) Erikoistekniikat on tuttuja ja nykyiseen kohderyhmääni nähden omaan kyllä kokemusta käytännöstä ja tietysti tietoa koulutusteni kautta. Aloitin saliharjoittelun jo 15 vuotta sitten ja olen sitä harrastunut säännöllisesti epäsäännöllisiä jaksoja :) Tässä postauksessa kerron juuri salitaustastani:

   http://toobigtobeme.blogspot.fi/2013/02/liikaa-lihasta.html

   Se on harrastus jossa kukaan ei tule täydelliseksi, enkä väitä olevani paras. Oon silti siinä vaiheessa, että joku toinen on vielä kauempana ja minä voin auttaa :) Eiks niin?

 27. Moi :) Ihan huvikseni kyselen, että millainen on miehesi? Onko hän urheilullinen käykö salilla? Nimittäin tuollainen projekti, mikä sinullakin on takana ja jatkuu, vaatii varmasti hyvää tukea ja ”samassa veneessä” olevaa puolisoa, muuten käy rankaksi jos puoliso on ihan erilainen eikä häntä yhtään kiinnosta terveysprojekti..

  • Hei, minuakin kiinnostaa tämä aihepiiri! Itseasiassa kirjoitinkin asiaa läheltä liipaavaa tekstiä juuri omassa blogissani.

 28. Täällä suht uusi lukija ilmottautuu! Noin kuukauden verran blogiasi seuraillut ja motivaatiota täältä hakenut. Itsellä kaksi alle kouluikäistä lasta (nuorin alle vuoden) ja tammikuussa alkoi elämäntaparemontti (jota voi seurata täällä: http://matkallapienempaan.blogspot.fi/ ). Tavoitteena oli ensin laihtua 10kiloa syömällä oikein ja liikkumalla enempi, mutta aika pian ”hurahdin” ja sitten ostinkin jo FitFarmin valmennuspaketin, kun äitiyslomalla omaan personal traineriin ole varaa, vaikka se onkin jossain vaiheessa haaveena hankkia. Nyt on kiloja lähtenyt vähän reilu kahdeksan, kroppa on selvästi timmiytynyt ja jossain näkyy jo lihastakin. Tavoitteet taitaa vaan nyt just olla jossain pidemmällä kun kymmenessä kilossa. Katsotaan minne motivaatio riittää. :)

 29. Olen ollut mukana ihan ensimmäisestä merkinnästäsi lähtien. Sattumalta näin blogisi etusivulla uusien blogien rivillä ja jostain syystä klikkasin. En ollut aiemmin lukenut treeni- tai laihdutusblogeja, mutta sinua jäin seuraamaan. Kommentoin aluksi nimellä -P.
  Silloin aluksi halusin pudottaa painoa, mutta kesällä rakastuin juoksemiseen ja tavoite muuttui. Ulkonäön sijaan aloin keskittyä vain juoksemiseen ja vaa’an sijaan tarkkailin sykemittaria ja urheilukelloa. En usko, että painoni on kovinkaan paljoa muuttunut tänä aikana, mutta kehon koostumus aivan varmasti. Voisi siis sanoa, että alussa asetettuja tavoitteita ei ole saavutettu, mutta jotain paljon parempaa kyllä! Pari kuukautta sitten aloin jopa itsekin kirjoittaa blogia, kun totesin, että juoksuasiaa on aivan liikaa pulistavaksi vain lähipiirille :D

 30. Hei! Minä en ole muistaakseni kommentoinut vielä kertaakaan. Aloitin sun blogin lukemisen tämän vuoden alussa, kun etsin blogeja tukemaan mun uutta sali-innostusta. Oon aiemmin käynyt kausittain salilla, innostus on tullut ja mennyt. Oon harrastanut melko aktiivisesti liikuntaa, enimmäkseen jumppaa ja juoksulenkkejä. Tämän vuoden alussa sain jotenkin päähäni, että tahdon olla voimakkaampi. Keksin, että tahdon pystyä vetämään leukoja, edes yhden.

  Aloin vuoden alussa käymään salilla kaksi kertaa viikossa. Suunnilleen kuukauden päästä kävin kolme kertaa viikossa salilla. Mun tavoite on pysyä kolmessa kerrassa (sairastumiset tietenkin annetaan anteeksi) ja saada kesän aikana vedettyä yksi leuka. Miten se leuanveto voikin olla niin vaikeaa! :D Lisäksi yritän pitää kiinni aerobisesta liikunnasta ja muistaa myös lisähuollon.

 31. Niin ja vielä vähän asiaa siitä mitä oon saavuttanut: Oon kuvannut muutoksia kehossani kuukausittain ja muutosta on selvästi tapahtunut! Kiloja ei ole paljon lähtenyt, eikä normaalipainoiselta tarvikaan, mutta kehon koostumus on selvästi muuttunut! Aivan mahtava tunne löytää kapeneva vyötärö ja pikku hiljaa esille tulevat lihakset.

 32. Olen seurannut blogiasi alusta asti ja täytyy sanoa,että olet edelleen osa arkeani; käyn tarkistamassa blogisi päivittäin. Sinun inspiraatiosi myötä olen saanut vihdoin saanut reilussa vuodessa pudotettua ne 12 kg jotka hiljaa hiipivät kymmenessä vuodessa. Samalla myötäsi on ajatuksiin hiipinyt haave jostain vielä paremmasta eli kilpailuista. Aina pullukasta voisi tulla timmi mimmi. Ehkä sinun unelmasi innoittaa minut vielä minun unelmani toteuttamiseen,mutta vielä aion nauttia näistä normaalipainon iloista; voin herkutella,kunhan pysyn kohtuudessa. Sen oppiminen vei muutaman vuoden,mutta ehkä tämän jälkeen tulee jotain kunnianhimoisempaa,koska tiedän,että minulla olisi siihen rahkeita enemmänkin. Vähän harmittaa,että ei asuta samoilla huudeilla,koska olisin palkannut sinut jo PTksi :D Toivon,että jatkat tätä blogia,koska sinä olet se nainen,jonka vuoksi minä olen nyt se kuka halusinkin olla. Ehkä vielä joskus myös olen se fitness nainen! :)

 33. Olen uusi lukija, tosin olen joskus aiemminkin vieraillut blogissasi, mutta aktiivisesti olen lukenut vasta vähän aikaa :) Olen yleensä hiljainen lukija, mutta nyt päätin kommentoida tähän. Olen tämän vuoden alusta treenaillut aktiivisesti salilla ja yrittänyt pudottaa painoa vähän(normaalipainon sisällä kuitenkin). Tavoitteenani on saada raskauksien jäljiltä jäänyt löllö sulatettua pois ja lihaksia tilalle. :D Tie tuntuu pitkältä ja ailahteluakin on jo ollut, vähän vääränlaista ruokaa eksynyt ajoittain suuhun, mutta aina olen päässyt onneksi takaisin ruotuun. :) Haastetta siis riittää tälläiselle herkkuhiirelle. Mutta kyllä sitä itsekuriakin tarvittaessa löytyy, onneksi ;)

 34. Mw päätettiin ystävän kanssa tammikuussa alottaa remppa, ja perustettiin samalla blogi. Julkinen paine tuntui itseltä parhaalta vaihtoehdolta piiskaamisessa.
  Mielenkiintoinen oli mun alkutaipale sillä että olin about viidennellä kuulla raskaana ja painoa 103,9kg. Thank god painoa ei tullut raskauden aikana yhtään, vaan multa lähti 3kg, ja nyt tammikuusta lähteny 22kg. Eli nyt paino 82.

  Oon elämäni kunnossa, jaksan yksin (mies asuu helsingissä, me Vaasassa) kahden, alle 2v muksun kans touhuta aamusta iltaan ja energiaa riittää. Tavotteita ei muita ole, kuin kunnosaa pysyminen ja onnellisuus omana itsenään. Koko pienen ikäni ollut tosi ylipainoinen, ja ekaa kertaa päässyt siitä taakasta eroon. Vielä olisi 10kg tiputettavaa, mutta en stressaa koska on niin hyvä fiilis jo nyt. Kyllä ne kilot lähtee kun elämäntapa on se oikea!

  Oon ennenkin kommentoinut, mutta sanon vielä kerran; oot niin upee mimmi ettei toista samanlaista löydy. Sun blogin löysin vasta äskettäin, mutta todella koukuttava blogi onkin! Keep it up!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta