Ihana Sporttipäivä!

IMG_2011

 

Terveisiä eilisestä Sporttipäivästä! Meillä oli oikein onnistunut tapahtuma ja aurinko helli osallistujia! Kartanokylpylä Kaisankodin hyvissä puitteissa ja kauniissa maisemissa oli ilo järjestää tällainen tapahtuma. Kiitos vielä kaikille osallistujille! Kiinnostuksen ansiosta suunnittelemme seuraavaa tapahtumaa syksylle. Mutta ensin eilisiin tunnelmiin :)

IMG_1943

IMG_1927

IMAG8671

IMAG8670

IMG_1944 IMAG8676

Aamulla saavuttiin Kaisankodille valmistelemaan päivää Monnan ja Leevin kanssa. Laitettiin tavaroita paikalleen, sillä meillä oli siellä sekä Scitecin lisäravinteita että Lorna Janen vaatteita myynnissä. Kun kaikki olivat saapuneet paikalle pidimme tervetulotilaisuuden ja siitä läksimme lenkille. Suunnilleen puolet menivät juoksemaan Leevin kanssa joka harrastaa maratoneja ja osaa neuvoa juoksutekniikasta muuhunkin kestävyysliikuntaan. Puolet lähtivät mun ja Monnan seurassa kävelemään ja taukojumpalle Myllyjärven luonnonsuojelualueelle, jossa oli todella kaunista ja bongattiin joutseniakin.

IMG_1956 IMG_1963

IMG_1949

IMG_1950

IMG_1952

IMAG8682    20130511_105611 20130511_105923

20130511_113053

Lenkkeilyn ja suihkumahdollisuuden jälkeen menimme lounaalle Kaisankodin buffettiin joka tarjosi ihania terveellisiä ruokia. Oon varmaan ainoa jolla ei oo ruokakuvaa, sillä lyhyen mutta sitäkin innokkaamman tuttavuuden mun kylmälaukun kanssa ei eväissä ollut sen kummempaa kuvattavaa ;) Kahvitteluhetken aikaan aloitin ravintoluennon joka oli tapahtumassa mun erikoisalaa. Viimeisestä kuntosaliosuudesta ei olekaan kuvia sillä aikataulu oli sen verran tiivis. Päivän päätteeksi Monna ohjasi vielä jooga- ja venyttelyosuuden, sillä Monnalla on niistä hyvin ohjauskokemusta. 

20130511_115916 IMG_1968

Ja mitäpä päivä olisi ilman muutamia yhteiskuvia!? On ne vaan notkeita ja taitavia :D PT-poppoo kiittää ja kuittaa!

IMG_2015  IMG_2005 IMG_1982 IMG_1983 IMG_1984

IMG_2030

Tänään käytiin äitienpäivän kunniaksi anoppilassa viemässä lasten mummille ruusu. Itse hussuttelin eilen kaksiin Lorna Janen housuihin joista toiset ovat ihan über-ihanat Day to Night jeggingsit. Ne on kuin toinen iho ja silti näyttävät vähän pillifarkuilta. Me like! Kuvissa paistaa mukavasti aurinko silmiin mutta mitäs tuosta.

IMAG8688 IMAG8692 IMG_20130512_174853 IMAG8693 IMG_20130512_231034

 Nyt unta kaaliin ja ensi viikkoon! Pus!

Anna

15 vastausta artikkeliin “Ihana Sporttipäivä!”

  • Kyllä vähän kirpas täälläkin ;) Mut nää on mun 24/7 vaate joten veikkaan et joka euron väärti :D

 1. Hei :) Esittäisin pt-hommiisi liittyen kysymyksen, jota TOIVOTTAVASTI et tulkitse negatiivisesti! Tahtoisin siis kysyä, oletko saanut hyvin asiakkaita ja millaisia asiakkaita sinulla on, kun et itsekään ihan vielä ole ”fitness-mitoissa”. Olen miettinyt, kärsiikö pt:n uskottavuus, jos pt ei ole hoikka ja lihaksikas eli ikäänkuin malliesimerkki asiakkailleen, vaan hänellä on itselläkin vähän ylimääräistä. Tuleeko vähän sellainen fiilis, että pullukka neuvoo pullukkaa salilla :D Ovatko sinun asiakkaasi pääosin laihduttajia?
  Toivottavasti et ota tätä kommenttia mitenkään raskaasti, en vain yleensä ole törmännyt siihen että personal trainer voi olla itsekin vähän vaiheessa . Toki tämä on vain osa imagoa, tiedot ja taidothan ne ratkaisee.. Hyvää kesää ja luistavia bisneksiä :)
  T. Sinua tuhdimpi laihduttaja, jota pt-hommat kiinnostaisivat kovasti jossakin vaiheessa

  • Mulla on asikkaina pääasiassa nuoria naisia, osa äitejä osa ei. Yhteistä heille on halu päästä parempaan kuntoon ja toisilla on enemmän pudotettavaa kuin toisilla ja on joukossa muutama normaalipainoinenkin joka hakee jotain muuta. Mun kokemus salitreenaamisesta ja myös laihduttamisesta on todella kattava joten uskottavuusongelmaa ei ole esiintynyt -tuskin muuten olisivat mua palkanneetkaan? Oma kroppa on varmasti PT:n käyntikortti joten tietysti itsestään huolehtiminen on tärkeää. Mä koen et pystyn jo tässä vaiheessa tähän työhön, en ehkä ois vuosi sitten viitsinyt kauheesti salilla neuvoa :D Tsemppiä sulle urahaaveisiin!

  • Kommentoisin Kk:n kysymykseen, että minusta Anna normaalipainoisena henkilönä on varsin hyvä esimerkki normaalista kehosta personal trainerin asiakkaille.
   Itse olen osallistunut juoksukurssille, jota veti personal trainer, joka oli melko lihaksikas nainen (ei yhtään juoksijan oloinen). Ammattitaito ja kokemus kuitenkin olivat rautaisia. Se oli asiakkaana minulle tärkeintä.
   Tsemppiä kaikille omiin haaveisiin !

  • Näin oli! Mä itse rakastan just toukokuuta kun tulee näitä yllätyskesä-päiviä ;) Ja toivottavasti Sporttipäivästä tulee mukava perinne!

 2. Sulla on ihana blogi :) mutta harmi että tää uus blogi ei toimi kunnolla :( ideana tosi hyvä, mutta itselläni ei toimi kovin hyvin.. Kuvat eivät millään lataudu ja muutenkin toimii tosi hitaasti verrattuna vanhaan.. :(

  • Tää johtuu vain siitä et täällä on ollut alussa todella kovat kävijämäärät ja samaan aikaan on portaaliin ladattu blogeja! Nyt pitäisi parissa päivässä helpottua kun on saatu koko remmi tänne :) Asiaa korjataan siis parhaillaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta