Vai että leveä lantio

Tää viikko on mennyt puolisumussa kun tehtävää on riittänyt! Oman firman perustaminen ja siihen liittyvät asiat, päälle blogisiirto, perheen hoitaminen ja viikonlopun Sporttipäivä niin tää mamma on ollut liikkeessä aamusta iltaan. Mutta arvaatteko mitä? En oo lipsunut ruokavaliosta! :)

IMG_20130510_121728

 

Pahoittelen et en oo ehtinyt vastaamaan kaikkiin kommentteihin ja muutospyyntöihin mutta otan ne toki huomioon! Samanlainen muiden blogien lista on tulossa sivupalkkiin ja muutenkin saa esittää toiveita uuden alustan suhteen ja katson sitten onko ne mahdollisia toteuttaa! Tärkeintä on että lukukokemus pysyy miellyttävänä ja kommentointi helppona. Mulle itselle muutto on tuntunut omituiselta! Jotenkin noloo kun mun blogi on niin avoin niin yhtäkkiä mun peppukuva saattaakin olla yhteisellä etusivulla. Pieni häpeä ja itsesensuuri meinaa iskeä ;) 

IMG_20130509_083459

IMG_20130509_083330

 

Noissa kuvissa palaveeraan Monnan ja Leevin kanssa huomisesta Sporttipäivästä! Tänään hoidin viimeiset asiat huomista varten ja päivä menikin pääasiassa liikenteessä… Aventin rintamaidon säilytysastiassa on sit maustamatonta jogurttia! Noi on jäänet mulla hyötykäyttöön :) Yleensähän mulla kulkee niissä palkkari tai hera treenikassin pohjalla! Hirmu hyviä purkkeja :D

IMAG8662

IMAG8640-1 IMAG8649-1

Ruokakuvia oon näpsinyt jonkun verran ja hedelmiä menee täällä nyt siis 3-4 päivässä! Hyvä fiilis on kestänyt siihen asti kun tänään mulla on kuntotsekki mun pääjehun eli Mikon kanssa joka tekee mun treeniohjelmat ja muut. En nyt viitti alkaa poraamaan mut töitä töitä. Pitkä on fitnesskisaajaan tie lavoille… Näennäisesti mun muutos on voinut näyttää helpolta mutta sitä se ei oo. Teen töitä kovasti mut silti oon vielä alussa. Kuin voi tulla niin ristiriitainen fiilis? Mielessä pyörii paljon ajatuksia ja yksi niistä on palaute mun rakenteesta jonka mukaan lantion leveys on sen verran suuri, että se olisi ihanteellisempi bodyyn kuin bikiniin (todella kapealanteisia tyttöjä). Sieltä rasvan alta niitä lonkkaluita tunnusteltiin ja tietysti ammattitaitoisten ihmisten mielipide painaa mun vaakakupissa, koska en oo itse mikään fitnessurheilun ammattilainen. Miettimään siis jää hän jälleen kerran. Sikäli mikäli tavoittelemani laji vaihtuisi niin kyllähän tässä pitäisi melkoiset lihatalkoot pitää. Kaikki selviää kuitenkin aikanaan ja nyt vaan sitä treeniä prkl! Turha tässä on jäädä mitään märehtimään!

IMAG8636 IMG_20130508_202757 IMAG8664

Anna

38 vastausta artikkeliin “Vai että leveä lantio”

 1. Mitä luulet, että lapsesi ajattelevat vanhempina lukiessasi tätä blogia tms kuullessaan tästä? Itse nuorena pitäisin vähän outona ja nolona asiana, jos äitini olisi joskus ottanut pyllystään kuvia nettiin varsinkin jos kehittämisen varaa olisi vielä paljon. Ymmärrän toki OIKEAT kilpailijat, jotka ovat jo oikeasti siinä kisakunnossa, jossa kehtaa kuvia lisäillä. En millään tavalla moiti kuntoasi tai ulkonäköäsi, kovasti oot töitä tehnyt ja syytä olla ylpeä, mutta tiedät varmaan itsekin, että et ole vielä mikään fitnesskisaaja:)

  • No kyllähän sitä teininä on häpeissään mm. kaikesta mitä vanhemmat tekee. Se kuuluu siihen ikään :D Kyllä esim. Anna Virmajoen mahdollisilla tulevilla lapsilla saattaa hävettää, kun äidin kisavuosien kuvaan kuolataan ihan urakalla tai jos mamma muutenkin olisi sarjaa MILF. Vanhempana varmasti ymmärtävät olla ylpeitä, kun voivat seurata, kuinka heidän äitinsä on pystynyt raskaan arjen keskellä saamaan itselleen unelmiensa vartalon. Ja noiden ”kehittämisen varaa” kuvien viereenhän ON tulossa ”lopputulos” kuvat paljon ennen kuin lapset ovat sen verta vanhempia, että saattavat tänne eksyä.

  • Huhhuh E.
   Minusta on hyvä, että joku uskaltaa ja kehtaa törkätä vielä työn alla olevan fysiikan kaikkien silmille. Kukaan ei synny kisakunnossa, en minä etkä myöskään E sinä. Jos kaikki lisäilisivät ainoastaan minimirasvoissa olevia peppuja, mistä kyseiset nuoret saisivat tietää totuuden ja että hei tuollasten pakaroiden eteen on tehtävä töitä. On oltava itsekuria. On oltava motivaatiota, päättäväisyyttä, OIKEAA tahtoa.
   Jokainen fitnesskisaaja on aloittanut jostain, Anna on alottanut synnyttämällä ihanat muksut. Muksut jotka rakastavat äitiään tuli mitä tuli. Anna osaa varmasti kasvattaa lapsensa ja täten myös kertoa heille blogistaan kun asia on ajankohtainen ja lapset sen ikäisiä.

  • Mua ei niin kauheasti hävetä itseä että se estäisi kuvien laittamisen. Haluan olla esimerkki siitä, että rakkaus itseensä ja itseluottamus ei riipu koosta. Kun olen joskus kisakunnossa niin olen edelleen sama ihminen kuin silloin satakiloisena. Myös se että mun muutos antaa voimaa ja motivaatiota monelle muulle, jotka painivat oman elämäntaparemonttinsa ja laihdutuksensa kanssa on äärimmäisen tärkeää. On oikeastaan surku ettei suuren muutoksen tehneistä fitnesskisaajista ole niin paljon ennen ja jälkeen kuvia, ne olisi todella mielenkiintoisia! :)

 2. Nyt oli kyllä mun mielestä niin hävytön kommentti E:ltä, että pakko reagoida (luen blogia päivittäin).
  E sanoo, että ”Ymmärrän toki OIKEAT kilpailijat, jotka ovat jo oikeasti siinä kisakunnossa, jossa kehtaa kuvia lisäillä”. Mikä on ”OIKEAN” kilpailijan määritelmä? Mitä E tietää fitness-urheilusta?
  Ja se, että viitataan kisakunnon olevan ainoa kunto, jossa kuvia kehtaa lisäillä, kertoo mielestäni vain kirjoittajan omasta rajoittuneisuudesta. Onko tosiaan niin, että vain kisakunnossa olevat fitness-urheilijat saisivat näyttää oman vartalonsa kuvissa? Muillako ei ole oikeutta tähän, tai se on jotenkin hävettävän arvoinen asia? Tämäkö on se viesti, joka lapsille sitten pitäisi välittää? Minun mielestäni tämä blogi antaa ihmisille rohkeutta olla oma itsensä ja tuoda avoimesti esiin myös heikkoutensa, koska niitä voi aina kehittää.

 3. E.n kommentti epäasiallallinen. Miksi ei kehtais itsestään kuvia lisäillä ja mitä hävettävää siinä on (Paitsi jos on epävarma itsestäään) Ja sehän E:n kommentissa paljastuu. Ilman näitä kuvia ei pysty näkemään omaa kehitystä. Ja lapset eivät todellakaan tule häpeämään vaan ovat ylpeitä äidin suorituksesta j. Mä olen seurannut blogia kohta vuoden tehden omaa urakkaa ja kyllä on kannustava ja motivaatiota antava blogi. jonka rinnalla itse teen töitä.

  • Kyllä! Mun mielestä on tervettä itsetuntoa laittaa kuvia vaikka ei olisikaan mikään missi! Ja se antaa muillekin toivoa :)

 4. ”Itse nuorena pitäisin vähän outona…” , sieltähän se tuli. Ehkä iän karttuessa viisauskin kasvaa ja ajatukset vähän kypsyvät!

 5. Oli myös pakko kommentoida vaikka yleensä käyn vain lukemassa ja tykkäämässä annan jutuista ja oonki tehny sitä ahkerasti jo yli vuoden verran varmaan =) Minusta tässä blogissa on just parasta rehellisyys ja aitous…itse kun oon suunnilleen saman ikäinen,painoinen ja pituinen…ylipainoa ei oo ollut kamalasti mutta kiinteytymistä sitäkin enemmän! On ihana kun huomaa ettei kamppaile näitten ongelmien kanssa yksin vaan muutkin on vain ihmisiä ja joutuu todella tekemään töitä unelmiensa vartalon hyväksi!!! Anna sää oot niin ihana ja paras esimerkki mulle että kaikkeen pystyy kun vaan uskoo itseensä,kiiiiiiiiiiiiiitos siitä <3 olispa ihana ko kroppa kiinteytys ja muokkautus vaan itekseen tai rahkaa syömällä ja oltas kaikki timmejä ;) …vai osaisko sitä sitten arvostaa edes niin paljon hmmmmm…
  Jatka samaan malliin!! <3

 6. No moi!
  Tollaset kommentit ( viittaan tuohon ekaan E:n kommenttiin) voi jättää sit ihan omaan arvoonsa… Ei paljon päässä liiku, muutakun ehkä kateus ja huono itsetunto. Kehtaakin päästää tuollaisia suustaan laittaa toisen blogiin.
  Enpä tiennytkään, että lantion leveys vaikuttaa bikini fitneksessä. Onko se sitten ihan mahdoton ajatus silti osallistua siihen?
  Tsemppiä vaan Anna ja kohti unelmaa!!!

  HV76

  • Periaatteessa ei mahdoton mut jos haluaa olla todella hyvä niin silloin sitä pitää korjata (esim. leveämmät hartiat luo illuusion kapeammasta lantiosta…) Töitä siis kovasti! Sen näkee sitten jossain vaiheessa :)

 7. Moi Anna!

  Oon jo varmaan vuoden verran lukenut sun blogia ja se on tsempannut mua hurjasti tämän urakan kanssa. Tänään just tuli se kauan odotettu -15kg. Musta on ollut kaikkein parasta, että jaksat kuvata niin paljon ja uskallat laittaa kuvia tänne meille nähtäväksi.

  ps. Oot todella kaunis ja peppukin on jo mahtavassa kuosissa!

 8. ” Näennäisesti mun muutos on voinut näyttää helpolta mutta sitä se ei oo. Teen töitä kovasti mut silti oon vielä alussa. Kuin voi tulla niin ristiriitainen fiilis?”

  Aivan samaa mietin minäkin juuri tänään… ja varmaan niin monena muunakin päivänä. Sitä ei oikeesti sivullinen, jos joskus edes itse, tajua miten paljon sitä duunia on tehtävä :o Silti tuntuu toisinaan, että matkaa on vielä ihan rutosti :/ Eipä siinä, oishan tää nyt ihan tylsä laji, jos valmista tulis alta aika yksikön :D Hyvin sä vedät!

  • Näin on, ainaista mielentilojen vaihtelua ja sitä et työsarka ei lopu kesken ;) Onneksi itse matka on ihana niin nautitaan tästä :)

 9. Hurjasti tsemppiä Anna! Kuten yllä jo todettiin, nämä ilkikuriset kateellisten kommentit kannattaa jättää täysin omaan mitättömään arvoonsa. Näytät todella upealta!

  Jostain käsittämättömästä syystä näitä pahansuopia kommentteja ilmestyy jossain vaiheessa kaikkien blogeihin. Olen ollut erittäin iloinen, että olen itse toistaiseksi niiltä vielä säästynyt, mutta eiköhän perästä tulla (viimeistään siinä vaiheessa kun E eksyy blogiini sen siirryttyä tälle sivustolle ;))..

  Voi kunpa ihmiset muistaisivat, että myös anonyymisti (toivottavasti!) harkitsematta kirjoitettu asiaton kritiikki satuttaa – myös hyvän itsetunnon omaavaa bloggaria.

  Eli häntä pystyyn ja jatka ehdottomasti samaan tapaan! <3

  Riika

  • Te ootte kyllä mukavia kun puolustatte mua kommenteilla :) Musta se ensimmäinen ei ollut ees niin paha ;) Se oli ehkä hämmentynyt tästä avoimuudesta :D Siihenkin tottuu (siis peppukuviin) :)

   Mut ihanaa siis et ootte kannustamassa ja samoilla linjoilla! Edelleen on kaikki kommentit sallittu.

 10. Hei! Paljon on kritisoitu ensimmäistä kommenttia ja kyllä se on minunkin sanainen arkkuni avattava. ;) minä ainakin olisin ylpeä jos äitini näyttäisi nuin hyvältä ja terveeltä ja vielä omaisi hyvän itsetunnon! Ja hei ahdasmieliset, samaa nahkaa sitä on nokan päässä mitä pepussa. :D

  • Hahah, mua huvittu tuo pyllystään! Ihan niinkuin oisin ihan sieltä kuvannut ;) Mä sanoisin et pepustaan kun silloin siihen assosioituu et ois ehkä kuitenkin ollut jotain vaatetta päällä :D

 11. Vähänpä olisi kuvallisia blogeja luettavana jos vain kisakuntoiset saisivat kuviaan laittaa. Syksyllä ja keväällä saatais viikon ajan luettavaa, jippii.

  Eiköhän tässä kaikessa pointtina ole nähdä se oma kehitys ja ennen kaikkea motivoida muitakin. Mä ainakin uskon että Annan lapset ovat isoina mammastaan vain ylpeitä koska hän on motivoinut niin monia laihduttamaan ja parantamaan elintapojaan. Noiden asioiden rinnalla ei paljon mitkään kuvat paina…

  • Ja onneks mä näytän näille et oon kisaaja :) En ehkä tänä tai ens vuonna mutta joskus varmasti ;)

 12. Hyvää sunnuntaita ja äitienpäivää :)

  Kyselin aikasaisemmassa postauksessakin jo, että mistä olet ostanut nuo korkkarit, millä treenaat kävelyä ja poseja? Eikös sinulla oli kahet? Olen yrittänyt etsiä, mutta löytyy vaan kauheen kalliita malleja. Tiedätkö myös, että onko hki seudulla liikkeitä, mistä saisi kenkiä ja/tai bikineitä? Tuntuu kaikki olevan tuolla Tampereen seudulla ja netissä :)

  Päivi

  • Anteeksi et on mennyt kysymys ohi ilman vastausta! :) Mä oon ostanut mun Pleaserit netistä kans, koska niitä myydään niin huonosti Helsingissä(kin)! Halpaa ja helppoa tilata ;) Täältä on mun kenkulit:

   Jagerstore

   Bikineitä tehdään ainostaan tilauksesta. Mun bikinit ovat Sahara Beauty&Designin käsialaa eli täältä:

   Sahara

 13. Huhhuh, vai että sulla on muka liian leveä lantio bikiniin! En usko. Näin kuvista katsottuna et ole mielestäni yhtään alapainotteinen, pikemminkin toisin päin. Oon myös käsittänyt että nimenomaan body fitneksessä kuuluu olla selkeästi leveämmät hartiat kuin lantio, ja bikinissä haetaan naisellisempaa lookkia.

  • Niin tarkasti on varmaan mun laittamista kuvista vaikea arvioida kun katsomalla livenä ja tunnustelemalla luustoa. Molemmissa lajeissa on ihanteena malli X. Jos ajatellaan et olisin mallia Y -väärinpäin niin silloinhan pitäisi yläkroppaa leventää (lihaksilla). Omalla kohdallani valmentajan mielestä eroa on sen verran että koska olen jo lihaksikas ylävartalosta niin jos tasapainottaisin fysiikkaani tulisi yläkropasta jo liian lihaksikas bikiniin. Se oli se pointti :)

 14. Moi! Ihmettelin samaa kuin edellinen kommentoija ”P”. Miten ihmeessä leveämpi lantio sopii valmentajasi mukaan paremmin body fitnessiin? Mielestäni se ei kyllä istu bf:ssä tavoiteltuun X-malliin, eivätkä rakenteeltaan leveälanteiset kilpailijat ole yleensä olleet ihan parhaimmistoa kisoissa. Ja nimenomaan bikiniin se naisellisempi look sopii, esim se vähän leveämpi lantio. Toisaalta nykyisestä kunnostasi on hankala sanoa kuinka paha tuo ongelma on sinulla, voihan se olla vain pienikin kun kisakuntoon pääset. :-) Pakko kuitenkin kysyä, onko valmentajallasi taustaa ja kokemusta fitness.lajien parista?
  Millaista muuta palautetta sait kunnostasi ja rakenteestasi? Tsemppiä!

  • Moikka! Vastasin jo tuohon ylle vähän molemmille. Valmennustiimilläni on kokemusta fitnesslajeista hyvinkin paljon. Kyse on siis rakenteesta joka on tuolla lihasten alla. Tietysti molemmissa haetaan X:ää ja jos on esim. leveämpi lantio kuin hartit niin silloin pitää saada lisää massaa yläkroppaan. Mutta koska bikini on sirojen laji, niin heidän suosituksena on vielä miettiä, koska voisi olla et kun tasapainotan tilannetta lihaksilla, musta tulisi jo bikinissä haettuun ihanteeseen verrattuna liian iso. Toivottavasti ymmärsitte? :) Mutta toki sitä vielä katsotaan ja eihän se varsinaisesti mikään este ole. Riippuu tietysti mitä lähtee kisaamiselta hakemaan…

 15. Jäin ihan suu auki tuijottamaan tuota ensimmäistä E:n kirjoittamaa kommenttia. Jotkut voisivat vähän miettiä mitä kirjoittelevat ennen lähetä-nappulan painamista… Harvassa blogissa on näin rehellistä ja avointa tekstiä ja kuvia, mitä täällä. Minulle tämä on ainakin antanut paljon motivaatiota painonpudotukseen, ja olenkin onnistunut pudottamaan 10 kiloa! :) Suurkiitos siis siitä, että olet antanut motivaatiota ja innostusta omaankin projektiini!

  • Ihana kuulla, että oot saanut mun esimerkistä tsemppiä! Ja eiks tässä olla niin kuin esimerkkiä näyttämässä! Jos kukaan ei laittais kuvia niin pahahan se ois sanoa et ”hei, oon oikeesti laihtunut sikana ja vatsapalikatkin näkyy, uskokaa pois!” -ja sit ei ois mitään kuvia koskaan laittanutkaan :D

   Ihania treenejä ja alkukesää! <3

 16. Sen enempää ottamatta kantaa keskusteluun niin uskoisin , että Annan valmentaja on saavuttanut Suomen tasolla body- lajeissa sen mitä kukaan voi saavuttaa. Niin uskon , että Mikko tietää mistä puhuu.

 17. Huh tuo yksi kommentti oli kyllä tosi ala-arvoinen. Jujuhan näissä blogeissa on juuri se, että nähdään miten kroppa kehittyy ja mitenkäs sitä seurataan jos ei kuvien kera?! Toisekseen jos vain malli/missi/fitness-mitoissa olevat ihmiset saavat julkaista kuviaan niin siinä ollaan lähellä sitä, että vääränmalliset/painoiset ja muuten vaan väärän näköiset ihmiset saavatkin kai pysyä poissa ihmisten ilmoilta maisemia pilaamasta :( Jotenkin uskomatonta, että tuolla lailla ajattelevia löytyy. Harvapa meistä loppujen lopuksi on kovinkaan täydellinen, niitä taitaa olla vain naistenlehtien kuvakäsitellyillä kansilla ja mainoksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta