Hello FitFashion

 

Täällä ollaan jos osataan :) Toivotan teidät kaikki tervetulleeksi vanhaan blogiini uudessa osoitteessa! Meno jatkuu entiseen malliin ja muokkaan sivua parhaillaan omani näköiseksi. Meitä on täällä terrorisoimassa iso porukka ennestään toisilleen tuttuja bloggaajia joten tuntuu et meistä tuli nyt oikea blogiperhe kun kirjoitellaan kaikki samassa portaalissa. Tervehdys siis sekä kollegoille että uusille ja vanhoille lukijoille!

IMG_20130507_155822
Terveiset pojan päiväkodilta!

Tämän blogin takana häärii siis 30-vuotias elämäntaparemontin tehnyt kahden lapsen äiti. Puolitoistavuotta sitten havahduin siihen, että en muistuttanutkaan fitnesskissaa, joka olen aina halunnut olla. Viimeisimmän raskauden jälkeen paino oli jäänyt 96 kiloon ja peilistä katsoi nainen jota en tunnistanut. Oli aika alkaa töihin ja siitä syntyi blogini, jota olen kirjoittanut laihdutusurakan toisesta viikosta lähtien! Kaikki kirjoitukseni ja kuvani kertovat matkasta tähän päivään ja tästä eteenpäin. Kuun lopussa valmistun personal traineriksi ja urheilutavoitteeni on fitnessharrastuksessa, lajina bikini fitness.

IMAG8569IMAG8570

IMAG8571

IMG_20130507_192226 

Mutta se siitä esittelystä! Eilen jumpattiin yhdessä Saran kanssa ja mä veivasin selkää. Toin Saran gym hoppingille East Bodylle vaikka sillä onkin sali työsuhde-etuna. Joskus on vaihtelu virkistää! Ruokavaliomuutoksesta huolimatta treenaan edelleen voimaa ja eilen mavettelin 90 kilolla muutaman toiston.

IMAG8579

IMAG8582

IMAG8583

Ruokavaliossa oon päässyt kaiketi jossain kuulemaani dieettikuplaan vaikka vielä ei mistään kisadieetistä olekaan kysymys. Ensimmäinen viikko on takana enkä ole edes haistanut mitään mikä ei ole omassa menussani! Ennenkuulumatonta! Tykkään hirmuisesti tästä hiilihydraattipainotteisemmasta ruokavaliosta ja saan syödä hedelmiäkin. 

IMAG8614

IMAG8612

IMAG8632

IMAG8635

Kunnon suhteen meen todella hyvin mielin eteenpäin. Oon saanut näinkin lyhyessä ajassa tapahtumaan jo paljon ja en malta odottaa millaiselta näytän joku päivä kun jatkan samaan malliin. Juuri nyt tuntuu et niitä tuloksia alkaa tosiaan tulemaan ja tinkimätön salitreeni on muokannut mun vartaloa paremmaksi kuin koskaan aikaisemmin. Nyt en enää unelmoi vaan se on tässä ja nyt -mun elämäntapani.

IMG_20130508_082108

 

Anna

24 vastausta artikkeliin “Hello FitFashion”

 1. Aloin lukea blogiasi alusta lähtien pari-kolme viikkoa sitten (menen nyt ekassa marraskuussa ) ja olet saanut kyllä paljon aikaan :) Hatun nosto. Lukemastani innostuneena ilmoittauduin extemporee fitfarmille, kun luin jostain että sellainen on alkamassa. Valmennus alkoi jo seuraavana päivänä ja sillä on nyt menty ja tuloksiakin näyttää tulevan. Palaan blogisi pariin jos ruuat alkaa tympäseen ja motivaatio alkaa olla hukassa :), että kiitos sulle!

  • Kiitti kovasti! :) Loistavaa että sait tsempin päälle! Kovasti menestystä jatkoon! Jos jotain tahtoo tarpeeksi niin sen voi kyllä saavuttaa!

 2. Voisiko sinun blogisi syötteen osoitteen päivittää Blogilistalle? Sitäkin kautta varmasti seuraa tosi moni. :) Pretty please with sug… whey on top?

 3. Mä oon laittanu kaikki nää blogit näkyy omalla bloggerin lukuluetteloon ihan vaan kopioimalla tän blogin osotteen vaikka ja lisäämällä sen lukulistalle sitten sen avulla :) Näkyy siellä samassa paikassa uusimmat kirjotukset niinku ennenki.

  • Joo ilmoitan heti! Sen verran tiedän että jatkossa alennus ei koske BetterBodies -tuotteita mutta muita kyllä. Niin vaatteita kuin lisäravinteita!

 4. Aivan loistavia tuloksia tahkot. Muodonmuutosta tulee kuukausi kuukaudelta :)
  Onko mahdollista, että kirjoittaisit miten saat motivaation takaisin ruotuun, jos joskus pieni notkahdus tulee.
  Olen itse masentavasti nopeasti innostuva ja lannistuva.

 5. Moi…

  Ihana seurata sua, oot niin reipas ja täynnä intoa!

  Kerrotko vielä tyhmälle että miten saan itselleni vakkarinimimerkkini sieltä bloggerista käyttöön, vai onnistuuko se. Lisäsin kyllä bloggeriin listalle tän, mutta ei se silti mun nimimerkkiä näytä..sekin on valittu…O.o

 6. No voi itku :( juurikin better bodiessia olisin jälleen gazozilta tilannut :( voi höh!!! Tullut kannatettua kys. liikettä tosi paljon sun alennuskoodin takia mutta jatkossa ei olekkaan enään väljä mistä tilaa kun juurikin bb:n vaatteita tilailen :(

  • Koko vanha blogi on jo täällä! Eli ei jää kahdelle sivustolle eli koko mun historia löytyy edelleen tästä eikä mikään muu ole muuttunut kuin ulkoasu ja url-osoite :)

 7. voi vitsi, onpa harmi ettei kommentoijien nimistä pääse enää katsomaan blogia. yks suuri huono puoli tällä alustalla!
  onnea kuitenkin tähän uuteen osoitteeseen, toivottavasti toimii kuten toivot :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta