Kellotorninasukki ja MiinusKymmenen

Huhuu! Meiliä osoitteeseen toobigtobeme (at) gmail.com jos haluatte Académien lahjakortit, jotka voititte arvonnassa :) Vielä odottelen hetken ja sitten lähtee palkinnot postiin!

Kastanjavesi herättikin sen verran kiinnostusta, että kahden viikon kuluttua menen käymään Rohdos-Alalla jossa mulle tehdään koko vartalon fitnessrusketus! Laitetaan useampi kerros Kastanjavettä ja teen ennen ja jälkeen kuvat niin tuloksen pitäisi näkyä hienosti. Biksukuvia siis tulossa silloin lisää :) Nyt painetaan sit sata lasissa et taas kehtaa poseerata. Eilen kuritettiin pitkästä aikaa yhdessä Saran kanssa jalkoja ja voin kuule kertoo et perille meni:

etureiskat tulessa
 
 
seuralainen (ja Maikki ja Pelottava Pontso)
hackkia takareiskoille ja beballe
reeni *check*

KIITOS SPORTTIKUJA Sponssihupparista, kelpaa tehdä PT-tunteja Sporttikujalla :)

ja iltapäivällä Malmille ohjaamaan
evästä autossa
iltalenkillä hyvässä seurassa,
 Sara hyökkää kaikkien mahdollisten tankojen kimppuun vetämään leukoja,
onnittelut Sara hienosta kehityksestä leuanvedossa!!! :)
 
 
ilta-”aerobinen” :D
karvakamut mukana
ja niiden mamma
Näillä jatketaan! Sikamageeta viikkoa!!! Nyt alan siirtelemään blogiani Fitfashioniin! I’ll keep you posted!
 
 
Anna

21 vastausta artikkeliin “Kellotorninasukki ja MiinusKymmenen”

 1. Ihania kuvia! Ihan kuin olisit sulanut silmissä. Taitaa tiukempi ote tehota. Paitsi olit jo aiemminkin varsin timmi kyllä.

 2. Sä näytät kyllä tosiaan paljon timmimmältä nyt. Turvotusta vissiin ollu aika reippaasti :) Täälläki on menny taas hyvässä rytmissä ruuat ja treenit. Mutta salilla en käyny 1.5kk niin nyt kerää lihakset nestettä sit vuorostaan.

  • Ilmeisesti sitä oli kun söi sen verran plussan puolella :) Oon ihan yllättynyt itsekin :D

   Mahtavaa et oot päässyt hyvään rytmiin! jee jee! :)

 3. Wautsi mikä kissa!! :D

  Milloin olisi tulossa taas uusia mittoja?
  Olisi kiva vain nähä kun sinun sentit häviää viime mittauskerrasta ;P

 4. Hei,

  Samaa katselin kuin muutkin tuossa yllä kommentoivat,olet niinkuin ”kaventunut silmissä”,vaikka hyvältä toki näytit jo aiemminkin :)Ja ihania kuvia,olet niin ihanan energisen oloinen!

 5. Katsotaan onnistuuko kommentointi. Kiva tämä fitfashion. Mietin noista vatsalöllyköistä. Lapseni ovat 5v ja 4kk ja huomasin nyt nuorimmaisen jälkeen että vatsa on jäänyt todella löllöksi. Ekan kanssa ei muistaakseni ollut vastaavaa.

 6. Ei vitsi löysin tän fitfashionin kautta sun blogin. Katoin ekaa kuvaa ja aattelin et oot n 20. Sitte tuolta sivusta luin, että oot 30! WAU :) Olis kiva kuulla miten saat ihosi pysymään noi nuorekkaana! Ja tosi kiva postaus ja ihanan paljon kuvia!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 7. Oot sinä melkonen tsemppari , kertakaikkiaan mahtavan työn olet tehnyt! ja wau vielä kun kiristyt!
  Täällä kirjottelee viiden lapsen äiti joka on kuntoiluun hurahtanut, paino alkaisi olla kuosissaan(173cm ja 61 kg), mutta nyt olisi kiva saada vähän lihastakin ja kysäsenkin neuvoa, että kuinka paljon kalorit pitäisi olla plussalla, että kehitystä voisi tapahtua?..salilla treenaan kolme kertaa viikossa,aerobista olen nyt vähentänyt,jaloissa kehitystä havaittavissa,ojentajat sen sijaan kaipaa rääkkiä! Vatsan seutu mullakin löysä vielä ja mielenkinnolla katselen sun tuloksiasi!kiitos jos viitsit neuvoa kaloriasiassa.
  T:viidenäippä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta