wind of change

 
Täällä on vietetty vappua hyvinkin rauhallisissa merkeissä. Eilen en tehnyt mitään mikä eroaisi tavallisesta arjesta. Lapselliselle ei välttämättä kauheasti juhlakutsujakaan satele, johtuen varmaan niistä monista kerroista kun sen joutuu lastenhoitopulassa skippaamaan. Ei siis näkynyt eikä kuulunut karkeloita täälläpäin vaan kun sain mukelot unten maille, nautin light limpparista ja salilta napatusta Leaderin uudesta Detox-smoothiesta katsellessani OC:n Täydellisiä Naisia.
 
tää on jäljellä, eilen join punaisen pussin. Makuelämys 6, lumevaikutus 9…
 
aamupalasmoothieta
 

Tänään sitten juhlittiinkin varsinaista vappupäivää menemällä lasten kanssa Hakanimentorille, josta ostettiin tinkimällä toki vappupalot kiskurihintaan. Mitä sitä ei äiti tekisi lastensa vuoksi. Säästösyistä skipattiin sitten kaikki muu kuten metrilakut ja muut houkutukset :) Arvaatteko paljonko muuten pyydettiin Angry Birds -pallosta?! No 25 egee! Muut oli tyyliin kympin mut AngryBirdsit 25 € ja sehän se oli ainoa minkä pikkuherra halusi. No pienen neuvottelun jälkeen sain kaksi palloa kyseiseen hintaan. Kiitos äiti opetetuista tinkimistaidoista! :) Kaikki ei kehtaa mut mä viitsin ;)

 
booty of the day
raidallinen pikeepaita on Italianmatkan ostoksia
 
mamma Elielin kuvaamana :D
 
Ruokavalioon mulla on tulossa ensi viikosta alkaen muutoksia. Silloin mun dieetin loppumisesta on kulunut kaksi ja puoli kuukautta. Tuossa ajassa mun paino on noussut takaisin 73 kilon tietämille ja tietysti toivon et se ois muutakin kuin makkaraa. Nyt loman jälkeen olo on normalisoitunut päivissä ja oma tunne on et kyllä tuolla pienen kerroksen alla alkaa olla jo mukavasti muotoa. Bikini fitnesissä ei haeta kovinkaan suurta lihasmassaa ja eilisen juttelun mun mentorin kanssa tuloksena oli, et esimerkiksi tumput alkaa olla jos siinä kunnossa et bikiniin niitä ei tarvis kauheesti enää kasvatella vaan hieman erilaisempaa treeniä. Työn alla esimerkiksi käsien sijaan on olkapäät, pakarat ja tietysti kaiken kaikkiaan hurjasti kevyempi olemus. Näillä puheilla siis siirrytään pienennyshommiin ja aloitellaan kiristelyt! Sitten näkee taas hiukan paremmin mikä oli lihasta ja mikä läskiä. 
 
Treeniohjelma pysyy edelleen suht samanlaisena ruokavaliomuutoksesta huolimatta mutta jossain vaiheessa kovan raudan sijaan taitaa tulla sitä kuminauhajumppaa ja crosfit- tyylistä treenailua, et saadaan musta oikeasti pienivyötäröinen fitnesstytteli. Nythän mun vatsanympärys muistuttaa jotain ihan muuta! Ei sitä ehkä kuvista huomaa kun ei oo ketään vieressä mutta mä oon kuulkaa vielä aika leveä! Ja nyt vertaan itseäni siis kilpailijoihin enkä sellaisiin ihmisiin joilla ei ole kilpaurheilutavoitetta. Perusmammaksi oon ehkä sporttinen jo nyt :) Tästä siis lähdetään:
 
 
 
 
Koskaanhan en oo elänyt ilman jenkkakahvoja tai pientä vatsamakkaraa joten jännä nähdä lähteekö ne nyt kevyemmällä ruokavaliolla pois. En malta odottaa! :)
Sit muistutan et mun blogi siirtyy toukokuun alkupuolella FitFashion -sivuston alle! Siitä lisää tuolla. Toivottavasti tuutte kaikki messissä, sillä blogini sisältö ei muutu. Löydätte sitten saman portaalin alta paljon muitakin sporttiblogeja! :) Siirron jälkeen löydyn osoitteesta:
 
http://toobigtobeme.fitfashion.fi
 
Anna

44 vastausta artikkeliin “wind of change”

  • Missä?! :) Täällä oli tosiaan jo aika lämmin ja tuo meidän kuumakalle varmaan matkalta tottuneena pukeutui itse shortseihin :D Ja ei palellut!

 1. JÄRKYTTÄVÄN hintasia palloja!! :D täällä ainakin honkkarista ja prismoista tms. sai noita palloja n. 7€:lla, ja tollasset pyöreät tavalliset pallot maksoi vajaa 4€ :D Noitahan vois sitten itte hake vaikka sieltä cittarista ja lähteä tonne torille myymään. HUH! :D

  • Herkut pois eli siisti! :) Pieniä muutoksia ruoka-aineissa, enemmän noissa ruokamäärissä ja ateriarytmissä :)

 2. heippa

  olisin kysellyt vaatiiko takapuolen kuntoon saaminen kuntosalikäyntejä :-( ja olen todella rapakuntoinen .kiitos jos vastaat

  • Joo ilman muuta! Kuntosali on paras keino kehonmuokkaukseen! Pyydä omalta saliltasi kuntosaliohjaajaa tekemään sulle oma ohjelma ja siitä se lähtee! :)

  • olipa röyhkeää :-( en ajattellutkaan sitä istumalla saada pois ?
   kiitos anna vastauksestasi

  • Ja jos nyt ei oikeasti millään saa itsestään irti ja salille niin kyllä monia peppu-liikkeitä voi tehdä kotonakin! Itse teen sen toisen kerran viikkoon peppua kotona, liikkeitähän on about ziljoonia. Joltain vaan neuvoa asiaan. Ja tottakai muutakin kroppaa olis hyvä treenata.

 3. Tsemppiä ruokavalio muutoksiin ja hyvältä näyttää :) Kiva seurata tätä sun projektia, ja tuun varmasti vielä seuraamaan myös blogisiirronkin jälkeen :)

  • No hei. En luule, en mä ihan sitä tarkoittanut. Mullahan on kisatavoite vasta vuoden 2014 syksyllä eli hyvin ehtii vielä kasvatella! :) Nyt putsataan vaan ruokavaliota joka on ollut reilusti plussan puolella :) Tarkoituksena on kasvaa mutta kiristyä! Ja reilussa vuodessa ehtii vielä kasvaa, nyt pitää kuitenkin saada myös tuota rasvamassaa vähän pois. Treenaan entistä kovempaa! :)

  • Anna on kyllä tainnut käydä jo aika pitkään salilla kasvattamassa lihasta. Oli puhe dieetin loppumisesta (2,5kk). Lihas voi kasvaa dieetin aikanakin ;)

 4. Kävin taas hakemassa motivaatiopläjäyksen täältä. Oot jotenkin niin enreginen ja fiilis välittyy hyvin sun kirjoituksiin. Jaksaa tääkin mama taas vähän paremmin pyrkiä kuosiin. Ps. meilläkin tingittiin HelloKitty-pallosta. ;)

 5. Tsempit täältäki suunnasta, pitäs itelläki saada taas niskaperseote ittestään että sais ton ruokavalion kuntoon. Miten se voiki olla niin että ku ensin pudottaa melkein 30kg läskiä vuodessa niin sit katoaa kaikki itsekuri :D

  Täällä oli kans eilen aamulla ku keskustaan lapsien kans lähin niin auton päälliset ihan lumessa. Vettä ja räntää sato sit koko päivän. Mutta vaatetta vaan niin kyllähän siellä pärjäsi :) Ja mäki kauhistelin tota vappupallojen hintaa! Meillä on pojat raahannu kotiin neljä eri palloa (mummo osti osan) ja just toi iso musta Angry Birds makso 5,90 ku kaupasta osti. Ehkä vaan parempi ettei täällä oo torikaupustelijoita ku noin kalliiksi tulee :D

  • Pakko kommentoida tuohon itsekuriasiaan :)

   Kun mietit, että minne kaikki itsekuri häviää, kun on ensin saanut tiputettua 30kg. Mulle tuli heti mieleen se, että ollaan tyytyväisiä siihen jo saatuun tulokseen ( niin kuin pitääkin olla) ja herkästi ajattelee ehkä niin, että voinhan mä tän suklaalevyn syödä, en kuitenkaan liho tämän avulla sellaiseksi kuin olin.

   Sanonta kehitys loppuu tyytyväisyyteen varmaan osittain tässä asiassa pitää kutinsa. 30 pudotettua kiloa on iso urakka. Ja tyytyväisyys siihen mitä on jo saavuttanut, on suurempi kuin halu jatkaa vielä eteen päin.

   Ota rennosti vähän aikaa ja jatka sitten projektia, jos jotain jatkettavaa on :)

  • Heippa Elina! Noora, ihan totta turiset! Mä uskon kans et osaltaan se on sen itsekuripuutoksen syy, et on jo sen verran tyytyväinen :) Mulla itsellä on kans ollut sellaisia fiiliksiä. Sitten kun katsoo uudestaan mitä haluaa parantaa niin jaksaa taas painaa! :) Tsemppiä Elina!

  • Kyllähän sitä tosiaan saa olla ja oonki tyytyväinen tän hetkiseen. Vielä kyllä tavotteena on toi mahalöllö ja jenkkakahvat sulatella pois mutta mulla ei nyt mitään tarkkaa päämäärää oo. Ehkä se pitäs sit ottaa joku semmonen niin auttas taas vähä eteenpäin. :)

   Mutta tänään onki pitkästä aikaa suunta salille, siitä se lähtee ja kunhan saa treenit taas luistaa omalla radallaan niin eiköhän ne ruokailutki siitä taas asetu uomiinsa :)

 6. Mielenkiintoiset hinnat torimyyjillä. Pojalle ostettiin samanlainen Hongkongista 6,50e ja Cittarissa oli samalla hintaa :)
  -Anna

 7. Torilta ostetut ilmapallot on kalliita. Sait mahtavasti tingittyä, tinkiminen on jalotaito. Itse yritän aina vähän tinkiä, mutta täytyy todeta, etten oo ihan mikään mestari.

  Kokeilin viime viikolla tuota Leaderin vihreää Detox-jauhetta aamurahkan seassa, mutta täytyy todeta, ettei maku oikein sykäyttänyt minuakaan.

  Veikkaisin, että tauko dieetistä ja säännöllinen kuntosalitreenaus on tehneet ihmeitä. Tsemppiä tiristykseen!

 8. Meilläkin myytiin noita isoja angry birds palloja 5,9e ja pikkupallot oli sitten 3,9e :) Mutta eiköhän se tärkeintä ole hyvä mieli ja se tori fiilisi ;)

  Oskomattomia tuloksia olet kyllä vuodessa saanut :)

  • Tuolla oli ne pienet tikunnokassa olevat pallot kympin! Aikamoista :) Torifiilis oli silti ihana :) Ja saatiinhan me ne pallot vaikka mamma köyhtyikin ;)

 9. Jes, hyvä Anna kun alat kiristelemään! Ei muuten, mutta sitten mäkin saan taas paremman tsempin päälle. :) Ihan kumma juttu, kun heti aloin lipsumaan ja repsahtelemaan kevyemmästä ruokavaliostani ja kovemmasta treenaamisesta, kun säkin aloit syödä enemmän. Nyt toivon, että sun vanavedessä ja sun ruokakuvia katsellessa saan taas otteen vatsamakkaroistani eli rullaan ne huit hiiteen. Olo on vapun jäljiltä erityisen turpea, mutta kyllä tää turvotus on parin kuukauden herkuttelun tulos, ei pelkän vapun. En siis ole saanut syömisiäni vielä hiottua loppuelämän balanssiin, tunnen taas olevani aika hukassa. Mitään syömishäiriötä en aio itselleni kehittää, vaan nyt pitää olla tosi järkevä, jotta kiristely ei taas hetken päästä tyssää usean päivän (usean viikon ja kuukauden…) herkkuputkeen. Tartten varmaan jonkun AA-kerhon ympärilleni, jotta putki katkee…

  -Katri-

  • Hahah ;) No nyt sit tsempataan putsatulla ruokavaliolla eteenpäin ;) Ja tosiaan järki mukana! Ei kannata vetää liian tiukalle jos tuntuu et siitä seuraa ongelmia :/ Tuo loppuelämän balanssi kuulostaa paremmalta :) Sitä kohti tsemppiä! =)

  • En oo nyt pariin kuukauteen käynyt! Vois kohta mennä uudelleen! Tietysti siitä saa infoa mutta pelkästään sen lukemiin ei kannata laskea treenisuunnitelmia!

 10. Osaisitko vinkata mikä olisi parhaimman makuista (esim. vaniljanmakuista) heraprotskua? Mitä itse käytät?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta