Kurinpalautus

Niin ihanaa kuin lomalla olikin niin yhtä ihanaa on varmasti palata arkeen. Itse pystyn syömään vapaammin ja rennolla otteella jos tilanne niin vaatii tai jos vain tuntuu siltä että huvittaa. Lomalla syöminen poikkesi mun tavallisesta arjesta niin, että en ollut kolmen tunnin välein jääkaapilla vaan päivän ruoat saattoivat olla aamiainen, siitä pidemmän ajan kuluttua lounas ja myöhään illalla päivällinen alku- ja jälkiruokineen. Ruoka Italiassa oli varmasti rasvaisempaa ja hiilihydraattipitoisempaa kuin kotona ja vaikka se maistui hyvältä niin kyllähän se tuntui vyötärössä ;) Kotiin tulin hieman kevyempänä kuin matkalle lähtiessä mutta ihmisenä jolla on venynyt vatsanahka ja laihdutusurakka takana oli jo vajaassa viikossa lomaröllö taattu ;) Tänään alkoi siis kurinpalautus <3
 
Punnittu puuro, kasa töitä ja tavallisten asioiden hoitamista ajantasalle oli päivän sana. Molemmat lapset olivat kotona ja rakensivat pyörremyrskyn jokaiseen huoneeseen kun itse näpyttelin konetta. Illalla olin ihan valmis karkaamaan kaaosta salille oman ajan saamiseksi ;) Gymtime -mytime!
 
 
 
Treeniä aloittelin kevyesti ja tein rintaa ja olkapäitä. Mun täytyy kai myöntää et mun vasen olkapää on ollut jo aika kauan heikossa hapessa ja sitä on särkenyt jo pidemmän aikaa. En oikein tiedä mikä sitä vaivaa ja kipua tuntuu olkapään takaosassa. Ennen lomaa kipu oli yltynyt jos sellaiseksi että sitä pisti etenkin yöllä ja nyt loman jälkeen olo oli jo parempi mutta jo eilisellä kauppareissulla kun kannoin 4 ruokakassia tunsin siinä taas kipua rasituksessa. Tänään mietin kahteen kertaan uskallanko treenata olkapäitä lainkaan. Oon tehnyt niille viimeisen kuukauden aikana vaan yhden kovemman treenin, muuten joko kevyttä treeniä tai jättänyt kokonaan välistä. Tänään himmailin aika kevyesti ja jätin pelkästään takaolkapäätä rasittavan liikkeen kokonaan välistä ja tuntuu tosi hyvältä! Mitään kipua ei tullut treenin aikana eikä nyt illalla. Toivottavasti se on jotain joka menee levolla ohi! Olkapäät on kuitenkin niin monessa muussa liikkeessä mukana et ne saa väkisinkin rasitusta :/ Myös treenitekniikkaan oon koittanut kiinnittää erityistä huomiota vaivan välttämiseksi.
 
Salilla tuli niin tervetullut olo kotiin. Tutut naamat ja kevyt läppä sarjojen välissä. Monella oli vähän maanantain tuntua treeneissä et huvitutti :) Kun olin lähdössä niin meidän salin ihana Antti tuli sisään ja nappasin yhteiskuvaan, ihan blogia varten! Se aina ihmettelee mihin tungen sen kuvia :) Mut älkää huoliko, lupa saatu! Vielä mä odotan et se poseeraa teille ilman paitaa :D Sitä päivää odotellessa!
 
Ihanaa viikkoa! I’m back in business!

PS. Huomenna ARVOTAAN Kastanjavesi ja 10 lahjakorttia! :)

Anna

11 vastausta artikkeliin “Kurinpalautus”

  1. Reissun jälkeen on pahinta kun kassit pitää purkaa ja jääkaappi täyttää.. yleensä olen niin väsy. Pahinta on jos jäi vielä jotain sotkua kotiin reissun ajaks.. Mulle riittää lyhytkin reissu tohon reissuväsymykseen kuten mennyt viikonloppu appivanhemmilla ja maaanantaina vielä päälle kevyt 10h työpäivä. Lenkille riitti energiaa kyllä mutta ei siivoiluun. =) Onneksi huomenna extravapaapäivä niin jos sitä sais järjestettyä taas elämänsä. Hauskaa vappua!

    • Mä siivoan aina kodin ennen lähtöä just siksi et sitten on ihana tulla kotiin :) Vaihdan lakanat jne. :) Tietysti tuo kauppareissu on pakko tehdä! Ihanaa Vappua sinnekin! :)

  2. Ei helevata, tää julkkistyrkky Antti änkee tännekin.. Emme todellakaan halua nähdä häntä paita päällä emmekä varsinkaan ilman! :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta