väsynyt mutta onnellinen

Kotona ollaan!
 
Pikaisesti päivittelen et päästiin turvallisesti kotiin. Kello soi aamulla 4.30 jonka jälkeen ajettiin nelisen tuntia Pioppista Roomaan lentokentälle. Lento meni hyvin ja kotona oltiin neljän perästä iltapäivällä. Eka koneellinen pyykkiä koneeseen, suihkuun ja samantien kauppaan hakemaan tyhjään jääkaappiin täytettä. Tässä vielä muutamia kuvia. Mulla taisi jäädä sanomatta että näissä ja edellisen postauksen kuvissa näkyy siis taustalla etelä-Italian maakunnan Campanian pieniä kyliä kuten Acciaroli, Pioppi ja Marina di Casal Velino.
 
 
 
 
Nyt on lapset jo simahtaneet sänkyihinsä ja odotan, että appiukko tuo koirat hoidosta. Kiitos vain siihenkin suuntaan avusta. Ihan kaikista ei oo kahden ison koiran hoitoonottajiksi pelkällä hymyllä ja kiitos -palkalla ;) Kiitos myös matkaseurasta omille vanhemmilleni. Oli todella ihanaa viettää aikaa yhdessä ja etenkin lapsilla nähdä Oulun isovanhempiaan, me kun asutaan eri paikkakunnilla niin ikävä on suuri. Kyllä tällä taas jaksaa!
 
Ihana olla kotona!
 
Anna

15 vastausta artikkeliin “väsynyt mutta onnellinen”

  1. Voi Anna näytät ihan mahtavalta! Toivottavasti oli rentouttava loma,ainakin kuvat ovat ihanaa katseltavaa :-) Joskin herää itselleenkin matkakuume…:-D Ja kiva nähdä välillä kuvia sinusta ”normaaleissa” vaatteissa,vaikka hyvältä näyttää urheilukuteissakin :-)

    • Kiitos kaunokainen :) Ja juu, oli kiva käyttääkin normikuteista pitkästä aikaa :D Ostin niitä läjän lisää matkalta! Ei oo tullut tavallisia vaatteita hankittuakaan aikoihin, aina vaan urheiluvaatteita! :)

  2. Noista treenikuvista ei sitä niin selvästi oo huomannut mutta nyt kun lomakuvissa oot näyttäytynyt niin huomaa paljon selvemmin sun muutoksen ja näytät todella kauniilta ja jotenkin niin ihanan energiseltä! :D Täytyy kyllä sanoa että tää uusi elämäntapa pukee sinua ;)

    • Tosi kiva kuulla :) Itse just taas tunsin oloni turvonneeksi kun herkuttelin mut ei sitä taida muut huomata ;) Ihanaa! Kiitos kivasta kommentista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta