Ihana Italia!

 
Viimeistä kokonaista päivää viedään! Aamulla meillä on aikainen lähtö autolla kohti Fiumicinoa ja Helsinkiä. Lomalla on ollut ihanaa ja Italia kaunis niin kuin aina, lämmin ja pullollaan hyvää ruokaa. 
 
Sää on ollut keväinen, päivisin aurinko paistaa ja näin suomalaisena tarkenee piipahtaa rannallakin. Iltaisin ilma viilenee ja yöllä kivinen Villa on kostea ja kylmä, jos ei laita pattereita päälle. Onneksi perhepedissä tiivis tunnelma lämmittää pienimmätkin varpaat, jotka heilunnallaan pitävät huolen siitä ettei vanhemmat nuku liian sikeästi lomallakaan. Silti kun on matkalla niin mieli lepää ja ne asiat joista on aidosti onnellinen tulvivat mieleen. Niitä on perhe, rakkaus ja yhdessäolo. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Siinä läjä lomakuvia, toivottavasti pääsitte niiden kautta mukaan tunnelmaan! Kateellinen ei kannata olla, sillä oon syönyt kuin pieni sika :D Se taitaakin olla loman ainoa varjopuoli, että kotiudun muutama tiramisu lanteilla ;) Ensi viikosta palataan takaisin pinnallisempaan maailmaan jossa pukkariposet, peilikuvat ja analyysit siitä montako kaloria on syöty ovat jälleen pääaiheena. Älkää siis säikähtäkö liiallista pohdintaa, vaikka muistutan että se fitness ei oo munkaan koko elämä, ei vaikka herapönikkää onkin jo kova ikävä… Silti se elämänonni on mun kohdallani muualla <3

Arrivederci Italia!

Anna

21 vastausta artikkeliin “Ihana Italia!”

 1. Kivoja kuvia ja mukava tunnelma niistä välittyy…Mukavaa viimeistä loma iltaa sinne teille!Rupesi ihan kaipaamaan shortsikelejä kuvia katsoessa :)
  Mutta tervetuloa takaisin ja mukava päästä lukemaan treenipostauksiasi,niitä odotellen :)
  -A-

  • Kiitos kommentista! :) En mä oikein tiedä, riippu kauheesti vaatteesta! Välillä survoudun kokoon S mutta toisaalta kun oon aika pitkäraajainen niin sit otan myös kokoa L jos ei meinaa lahkeet tai hihat riittää. Esim. farkkuja en oo aikoihin ostanut niin en oikein tiedä mikä tuumakoko on nyt menossa. Urheiluvaatteet taas venyy ja paukkuu ;) Taidan olla nyt ehkä lähimpänä kokoa 40 ..?

 2. Tunnelma välittyy tänne asti! Oot todella sädehtivä ja kaunis, oli niitä tiramisuja lanteilla tai ei :) varsinkin kuva missä sulla on keltainen toppi, näytät todella hyvältä ja hoikalta! Ihania kuvia, matkakuumeeni vaan kasvaa ;)

 3. Löysin vasta blogisi ja olen selaillut kohta jo kokonaaan läpitse. Olet todella mahtavasti saanut tuloksia treenailussa yms..
  Olet myös mielettömän nätti!!

  Kaikkea hyvää sinulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta