Rutiinit takas!

Oi että kun oli hyvä päivä! Sain itseni kammettua aamulenkille piiitkän tauon jälkeen ja päivä on mennyt sen ansiosta niin mallikkaasti. Nuo ihanaiset rutiinit on sellaisia joita rakastan <3 Ja eihän niitä ihan rutiineiksi voi kutsua jos niitä ei oo :D Joten tarttis taas laittaa tossua toisen eteen. Aamulenkistä tulee koko päiväksi niin hyvä fiilis!

 
 
myös mun hullarilöytö kesälenkkarit pääsivät testiin
 
sitten aamupalaa: kinkkua pannulle
 
josta tuli valkuaispainotteinen munakas
kaverina kaksi ohrarieskan palasta

Yks ei todellakaan rutiini oli tänään mun hiustenhoito kampaajalla… Väli oli venähtänyt puoleen otsaan ja tasaisen tummanvaalea tyvi erotti vaaleat kutrit latvoista. Tilaukseen tuli siis tyviraitoja leikkauksen kera. Sitä koko tyven blondaamista oon nyt koittanut välttää ja oon jälleen kerran tyytyväinen tähän luonnollisempaan lookkiin.

 
 
tää on siis jo se lopputulos :D
 
pituudesta lähti vajaa 10cm
 
Ilta onkin mennyt pakkaillessa huomista varten :) Lento lähtee vasta iltapäivällä joten aamulla ehditään viimeistellä laukut. Vaikka oonkin ollut matkasta innoissani niin oon tyypillinen viime hetken pakkaaja. Nyt illalla aloin kaivelemaan kaapeista viime vuotisia shortseja ja ihmettelin kun kaikki oli kokoa liian suuria :D Mut otan ne silti, mitäs minä vanha hiphoppari ;)
 
 
 
pikkusiskolle löytyi isoveljen ihka ensimmäiset crocsit. Pienemmän tuuria nyt kaikessa on spiderman, batman tms.
Hyvin on silti sopineet ”vääränväriset” vaatteet :)
 
joku mahtui omiin vanhoihin häämatkashortseihin!
 

Sitten mulla on blogiin liittyviä uutisia. Suomeen on vihdoin tulossa Sporttiportaali blogeille joissa on muodin- tai sisustuksen sijaan liikuntaan ja hyvinvointiin painottuvia juttuja! Uuden sivuston nimi on FitFashion.fi ja se avataan toukokuun alussa!

Blogini sisältö ei tule muuttumaan mitenkään siirrossa ja lukijana hyödyt siitä, että yhteisön kautta löydät muiden urheilulliseen elämäntyyliin keskittyneiden bloggaajien sivut paremmin ja niiden seuraaminen on helpompaa yhden sivuston alla :)

Siirron jälkeen blogini tulee löytymään osoitteesta:
 
 
Infoan vielä lähempänä miten pysyt mukana menossa :) Sporttiblogit nousuun!!
Anna

26 vastausta artikkeliin “Rutiinit takas!”

  • Kiitos =)

   Uskon et loman lopussa tulee jo ikävä rutiineihin ;) Tai ei mulla ja mun 6 päivän lomalla mutta sulla ja tuolla pidemmällä :) Ja vaikka lomalla on ihanaa niin silti kotiinpaluu on myöskin kivaa ;)

 1. Onnea vanhoihin shortseihin mahtumisesta ja sporttiportaalista!
  Mikä sen mukavampi päivänaloitus, kuin keväinen/kesäinen aamulenkki!Itselläni tosin iskias kipeytyi edellispäivän lenkstä, harjoituksen puutetta…!
  Ihanaa matkaa!
  t. myös ”ex”-hoppari ja finaalipelistä väsynyt HV76

  • Joo voi elämä niitä aikoja ;)

   Kiitti murunen molemmista ja iskiakselle paranemisia!!! Toivotaan et lähtee sillä millä tulikin :D

 2. Rutiinit on ihania :) Täälläkin aamulenkit alkoi viime viikolla ja ihan koukussa jo! Musta on ihanaa olla puoli kuusi ulkona kun lähes kaikki muut nukkuu ja se fiilis on ihan erilainen ja rauhallinen kuin mitä sit päivällä on? Ja se fiilis mikä on lenkin ja suihkun jälkeen :) Kesä ja aamulenkit koiran kanssa <3

  Ihanaa lomaa ja onnea uudesta portaalista, jonne blogi siirtyy :)

  • Mä lupaan palata loman jälkeen aamulenkkeihin! :) Tai itseasiassa suunniteltiin et lenkkeillään tuolla aamuisin YHDESSÄ kun isovanhemmat vois katsoa lapsia ;) Romanttista?! :) Pieni kävelylenkki ennen espressoa ja vaaleaa kivikuorileipää ;)

   Ihania lenkkejä sulle ja koiruudelle haleja <3 Kiva saada sulta kommenttia niin tiedän et oot siellä :)

 3. Aamulenkeistä saa kyllä ihmeellistä energiaa ja voimaa koko päivään! Mun ja 3v tytön työ- ja hoitoaamut on yhtä tuskaa muuten (=kiirettä ja kiukkua), mutta aina kun käyn aamulenkillä, sujuu aamukin kuin tanssi, heh :D

  Seuraan säännöllisesti sun blogia, mutta se kommentointi jää melkein aina.. :)

  • Heh, eiks oo jännä? Just kun ajattelis toistepäin et aamulenkki sotkee kuviot tms. Suosittelen siis muille epäilijöille kokeilemaan sun esimerkkiä!! :) Go Annika!

 4. Aamulenkit <3 Ne on kyllä niin huippu energian lataajia että!:)Ja eikö ole ihanaa mahtua vanhoihin sortseihin!!Mulla alkanu olee ongelma että en mahu kohta noihin mun sortseihin kun reidet alkanu pyöristyy :)Ihanaa matkaa :)

  • Tota mä kans odotan!!! Et ois tullu niin paljon lihaa et joku vanha vaate ei mee ;) Ehkä jotkut tosi pillit housut ei menis enää, kun ekaa kertaa oon saanut reisiin muotoja :) Mut ne on jossain kellarin perällä, kun oon siivonnut raskaana pois kaikki liian pienet vaatteet ettei harmita :)

   Lämpöisiä kevätlenkkejä!

  • Näin on <3

   Joo eiks oo mahtavaa! Sellainen uupuu kokonaan Suomesta vaikka treeniblogeja on tätä nykyä jo tosi paljon! :)

 5. Oikein mukavaa reissua. Kiitos ihanasta blogista, sun iloisuus mikä blogista loistaa läpi ja etenkin hymy on tarttuvaa. Harmaamman päivän sattuessa kohdalle, ei muuta tarvitse kun täällä pyörähtää ja jo on parempi sporttifiilis :)

 6. Heippa,

  aamulenkeistä syntyvä hyvä olo on jotain, mitä ei uskoisi jos ei olisi kokenut! Itse kävelen aamuvuoroon (alkaa klo7) niin usein kuin mahdollista, ja jo edellisenä iltana oikein odotan sitä hetkeä kun lähden aamulla matkaan :)! Ja totta, jos rutiinit tuovat ”turvaa” lapselle, niin kyllä myös aikuiselle! Sen olen tämän oman Superdieettini kanssa tämän kevään aikana todennut!

  Seuraan innolla blogiasi, vaikka kommentit ovat jääneet vähäisiksi. Tuolla jossain edellisessä postauksessa sanoit haluavasi jakaa meille kaikille sen saman ajatuksen/tsempin, jonka sait laihdutusurakkasi alussa Minna Pajulahdelta. Sanoit sen jotenkin niin hyvin, että se ajatus totisesti välittyi tänne! Josko toki koko blogisi välittää itseensä uskomisen, itsestään huolehtimisen, hyvinvoinnin jnejne sanomaa, kiitos siitä!!

  Kevätterkuin
  Kipakka :)

  • Ihan oikeeta asiaa! :) Kyllä me kaikki tarvitaan vähän rutiineja ;) Tai mä ainakin oon sellainen joka tykkää just tuosta turvallisuudentunteesta :)

   Kiva kun kommentoit ja on tosi mukava kuulla, et jollain mun kirjoituksella on ollut merkitys. Vaikka itse koen jo ihanana sen että voin kirjoittaa ja saan siitä paljon niin on vielä parempaa se, että joku kertoo et saa mun kirjoituksista jotain hyvää itselleen kuten tuo viimeinen sanoma!

   Ihania kevätaurinkoa sulle! :)

 7. Mahtava homma, että sporttiblogit saavat vihdoin yhteisen saitin. Helpompi löytää uusia seurattavia, kun samaa kategoriaa löytää yhdestä paikasta enemmänkin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta