Muistuttaa hän

 

Vielä ennen lomalle painumista mä haluaisin muistuttaa parista asiasta eli ensimmäinen on Kastanjaveden arvonta! Arvonta pyörähti käyntiin viime viikolla ja palkintona on itseruskettavien tuotteiden klassikko Académien Kastanjavesi. Tuotteen arvon on noin 35 euroa ja koska arvontaan osallistuneita on jo nyt tullut hyvin niin Rohdos-Ala päätti lahjoittaa mukaan vielä 10 kpl 10€ lahjakortteja jälleenmyyviin kauneushoitoloihin! Lahjakortilla voi esimerkiksi ostaa tuon Kastanjaveden edulliseen hintaan. Nyt kannattaa siis ehdotottomasti osallistua, kun voittomahdollisuus kasvoi hurjasti :)

KAUNEUSHOITOLA hakuun TÄSTÄ ->

Toinen juttu mistä haluaisin muistuttaa on että Gazozin verkkokaupan alekoodi on edelleen poikkeuksellisesti -15%!  Se koskee koko verkkokaupan valikoimaa ja sen saa oli tilauksen loppusumma mikä tahansa. Alennuksen saa koodilla anna . Kaiken kukkuraksi tilauksiin saa kaupan päälle shakerin tästä :) Valitse väri ja lisää ostoskoriin!

 
 
Mitäs muuten tykkäätte esimmäisestä julkaistusta julisteesta?! :) Musta se on tosi hauska! Sambatytöt keskellä, hiukkasen paljasta pintaa ja on tuolla joku mustaan t-paitaan pukeutunut blondikin reunalla jos oikein tiiraa! ;)
 
 
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä muistutan et Sporttipäivään ilmoittautuminen päättyy neljän päivän päästä! Jos siis haluatte tulla kuuntelemaan tämän innostuneen uuden yrittäjän ja kahden mainion hiukkasta kokeneemman personal trainerin eli Monnan ja Leevin opastusta terveelliseen ruokavalioon ja kehittävään liikuntaan niin tulkaa mukaan :) Vietetään ihana kesäinen päivä Kartanokylpylä Kaisankodilla! Nostetaan hiki hattuun, syödään hyvin ja jokaisella on myös aikaa kysyä itselleen tärkeitä kysymyksiä on ne sitten ravinnosta, kuntosaliharjoittelusta, lisäravinteista tai tavoitteellisesta harjoittelusta. Päivän hinta on 59€ ja se sisältää buffetlounaan :) Lisää infoa löytää Sporttipäivän facebook-sivuilta TÄÄLTÄ.
 
ilmoittautumiset: [email protected]
 
 

Nyt tää nettiaddikti sulkee koneen ja jää luojan armoille siitä, että pääseekö blogia päivittämään ;)

Pus! <3

Anna

6 vastausta artikkeliin “Muistuttaa hän”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta