Yrittäjä

Jahas, se oli taas selkäpäivä! Pääliikkeenä mulla kuuluu siihen maastaveto ja eihän tässä oo vielä pitkään temmottu mutta voima tuntuu lisääntyvän. Muutama viikko sitten meni 5 toistoa 80 kilolla ja viime viikolla sen tuntui taas kamalan raskaalta ja pakka hajos jo aiemmin. Tänään oli parempi päivä uskalsin lisätä viimeiseen sarjaan vitosen ja sillä sain 4 toistoa (85kg). Viime viikolla tuosta ei ois ollut puhettakaan. Kolminumeroisiin ois joskus kiva päästä mutta en tiedä milloin moinen voisi olla mahdollista :D Mennään nyt viikko kerrallaan sen aikaa kun tätä ohjelmaa on luvassa ja siitä päättää sitten taas mun tukijoukkoni valmennuksen suhteen East Bodylla.

asua päivällä
ja meikki
 
muksut uusissa Niken kevätlenkkareissa
 
 
 
Vaatteet on vaihtuneet päivän menojen mukaan joten sattui monta asukuvaa tähän postaukseen. Ajatukset on nyt lähinnä siinä että saan hoidettua yht’äkkiä itselleni viikon loman, sillä aloitin ohjaukset vasta hiljattain. Nyt paahdetaan siis viikonloppukin täysillä, että voin olla sitten 6 päivää poissa maisemista :) Saan heti maistaa tätä yrittäjän arkea, jossa sijaisia ei ole ;) Muuten on kaikki hyvin! Paperiasiatkin alkaa olla kunnossa ja oon virallisesti yrittäjä. Hyppy tuntemattomaan on alkanut! Mulla oli myös se hyvä puoli, että en ollut jättämässä jotain vakaata palkkatyötä kun pohdin mahdollisuutta perustaa oma firma. Omalla kohdallani kävi niin, että aloitin kun oli jo kysyntää eli monta epävarmuustekijää jäi pois! Oon niin innoissani asiasta!
 
kevyempää alle
Betteriä päälle
ja lähtee töihin hän
 
ohjaamaan
illallinen kotona
 
 
Viimeisenä tän aamun kuvaa mun Instagrammista (anna_tbtbm). Herutuskuviksikin näitä kuulema sanotaan mutta oma sanomani oli se että: liiku, syö terveellisesti ja rakasta itseäsi! Oon miettinyt esimerkiksi omakuvaa ja itsevarmuutta. Isommassa koossa molemmat olivat ihan hukassa. En ensinnäkään mieltänyt ollenkaan peilistä tai varsinkaan valokuvista takaisin tuijottavaa valasta itsekseni! Ja toiseksi olin omasta mielestäni itsevarma mutta pienikin ulkonäköön liittyvä heitto sain mut haudanvakavaksi tai pahimmassa tapauksessa kyyneliin… Mutta ei sitä voinut myöntää! Olin itsevarma ja piste.
 
Nyt kovan työn jälkeen on omakuvassa edelleen tekemistä ja kuten tiedätte voivottelen täälläkin heti jos turvottaa -on muka läskiolo :D Mutta silti kokoajan enenevissä määrin on niitä hetkiä kun olen aidosti onnellinen ja tyytyväinen vartalooni! Se on ihana fiilis! Ja vaikka tässä ollaankin ihan perusmammoja niin tohtiiko tuota myöntää et olo on tarpeeksi sumuisessa valaistuksessa jopa aika hot ;)
 
Anna

28 vastausta artikkeliin “Yrittäjä”

  • Kiitos ;) Se on katos suurin osa ylimääräisestä tuossa keskivartalossa niin on jalat säästyneet :D Ja kiitti treenitsempistä!!

 1. Hahaa, perässä tullaan yrityshommissa! Pienemmässä mittakaavassa tosin kun päivätyötä halua jättää mut tullaan kuitenkin :)

  Pitääkö munkin tonne Ginaan nyt sit lähteä kun siellä tuntuu olevan vaikka mitä kivaa!

  • Mutta kuitenkin ;) Kiva kun oot kans näissä hommissa!

   Et sit tuu salille pukeutuneena leopardikuvioon päästä varpaisiin! Lupaa! ;)

  • :D seepra olis enemmän mun juttu! Kyllähän ne pöksyt kovasti houkuttaa mut… kohta kaikilla on ne! Enkä mä tykkää olla niin kuin kaikki muut..

 2. Moi Anna!!
  Onnea yrittäjyydestä! Mahtava homma =0). Kiva kun olet heti päässy hommiin käsiksi, olet kerkeeväinen !
  Olen ihan kateudesta vihreä tein tulevasta reissusta… Me ei päästy lähteen nyt keväällä reissuun, toivottavasti syksymmällä sitten! Kyllä tekis hyvää pieni matkustaminen ja maiseman vaihto…

  Hemaiseva tuo ”herutuskuva”, ihanan värinen toppi!! Täytynee mennä Ginaan poikkeemaan.
  Tänään juoksulle uuden lenkkikaverin kanssa =0) Saas katsoo, miten jaksaa pienen tauon jälkeen…

  Mahtavaa kevätpäivää sulle !

  HV76

  • Moikka <3

   Kiitos kovasti! :) On kyllä mahtavaa saada tehdä työtä pitkästä aikaa. Katsotaan miten ura lähtee käyntiin :D Paljon on kaikkea ihania suunnitelmia :)

   Ihanaa juoksulenkkiä teille!! :)

 3. Mä oon yrittäny (miehen kielloista huolimatta) metsästää niitä leopardipöksyjä… Tuloksetta :( ne on niin kauheet, että ne on jo hienot :)) noi pinkit betteritkin houkuttais… Hinta on vaan vähän suolanen :/

  Onnea yrittäjyydestä! Hieno homma kyllä, niinku jatkoilla puhuttiinkin…. :)

 4. Siitä se yrittäjyys käynnistyy! Itse yrittäjänä voin vain sanoa, että tämä on parasta mitä on. Useamman vuoden yrittäjänä toimineena, en usko näkeväni itseäni enää kenenkään palkkalistoilla. Omat haasteensa tässä toki on, ja juurikin ne lomien ja vapaiden järjestäminen. Olen todennut helpommaksi tehdä töitä ilman lomia. ;)

  Tämä oli muuten ehkä ensimmäinen kommentointini sinulle, vaikka olen blogiasi lukenut ikuisuuden. Myös itse kirjoitan amatööritasoista blogia: http://kaunisaja.blogspot.fi/

 5. Kyllä, hotilta näyttää!!!
  Mullakin on mave pääliikkeenä selkätreenissä ja kaipailen nyt vetoremmejä. Pitäisi kipaista urheiluliikkeen kautta joku päivä!

 6. Hei!

  Kyselin sinulta aikaisemmin rasvanpolttajista.. Olen nyt käyttänyt niitä suosittelemiasi, niissä neuvotaan pitämään n.2 viikon tauko 8-12viikon jälkeen. Piditkö sen tauon? Onko se ns. pakollinen? :) Kiitos jo etukäteen vastauksista!
  Ja onnea tuoreelle yrittäjälle!! :)

  -Suski

  • Joo tauko pitää pitäää! Kroppa tottuu tuotteeseen muuten, eikä se enää vaikuta samalla tavalla. Jos dieetti jatkuu niin kokeilisin jatkossa vielä jotain eri merkkiä seuraavaksi. Mut muista et ei ne rasvanpolttajat ihmeitä tee, ihan hyvin pärjää ilmankin ;)

   Kiitti!

 7. Oi, mä muistan ton lapsuuden fiiliksen, ku sai ekaa kertaa keväisin laittaa uudet lenkkarit jalkaan <3 Koiran kakka hais ja aina ne oli mudassa ku sisään tultiin, ihan sama kuinka paljon niitä varo :D

  Ja tulee se mave sieltä ylöspäin, alussa pitäs varsinki kehittyä hyvää vauhtia! Mutta hyvällä tekniikalla aina, välilevyt paskana se ei kehity ollenkaan (tätä mä aina hoen itelleni, ku haluisin laittaa liikaa painoa, ku rupee ärsyttämään ja meinaa tehdä tyhmiä päätöksiä..). Ite treenaan ilman vyötä lajin takia, mutta bikinikisaajana, muista pitää vyö todella tiukalla ;)

  • Hih <3 Sitä se on edelleen! ;) Hetkessä muuttuvat harmaiksi ;)

   Täytyy muistaa! Tosin sen verran lyhyen jakson teen mavea et tuskin tulee senttikaupalla lihaa selkään ;) Se on ehkä vähän liioittelua et bikinikisaajat ei sais treenata sitä&tuota. Hyvä koko vartalon hallintaa vaativa perusliike! :)

 8. No ei se selkälihas mua niin huolestuttais, vaan kyljet ;) Mutta eipä nekään hetkessä kehity :) Mutta tosiaan liikkeistä ykkönen <3 Ihmiset keskittyy ihan liikaa pieniin liikkeisiin, varsinkin alussa. Mutta onhan ne mukavempia ja helpompia..

 9. Heippati rallaa :) Pakko kysyä minkä kokoiset sulla on nuo pinkit colleget mitkä on sulla jalassa noissa tän postauksen kuvissa ? mietin ite että minkä koon noista ottas ? oon susta hieman isompi ;) pituutta 165cm :) onko sulla mitään alekoodia kun noita tilaa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta