Arvotaanko Académieta?!

Sain juuri muutamia kuvia viime kuussa olleesta Rohdos-Alan lehdistötilaisuudesta. Oon onnekas, että blogin kautta mulle on poikinut yhteistyötä aivan ihanien yritysten kanssa! Nyt hiljaittain on moni tullut sanomaan, että vau mitä kaikkea ootkaan saanut ja miten moni yritys kannustaa sua eteenpäin. Tokaisipa NiiNii hauskasti Fitness Classicin jatkoilla mulle Mempihisissä, että ”vitsit miten oot saanut itsesi työnnettyä joka paikkaan” :D Kiitos kamu! Tälle hörähdettiin yhdessä ;) U get the point! Ja jotta voisin jakaa hyvää vähän eteenpäin on teille luvassa ARVONTA!

Postauksen kuvat: Petri Mast
kuvassa Rohdos-Alan ihanaa teamia: vasemmalta Salla, Kati ja Sonja

Rohdos-Ala maahantuo muutamia high tech -kosmetiikkamerkkejä, joista itse edustan Académieta. Tuotteita myydään ympäri Suomen kauneushoitoloita ja oman lähimmän jälleemyyjäsi löydät paikkakuntahaulla täältä. Merkistä kerrotaan Rohdos-Alan sivuilla näin:

Académie on ranskalainen merkki joka on  kehittänyt, tuottanut ja myynyt laadukasta ammattikosmetiikkaa 85 vuoden ajan. Académie tunnisti ensimmäisenä maailmassa eri ihotyypit ja tarjosi omia tuotteita herkälle, kuivalle, normaalille ja rasvaiselle iholle. Parhaat tulokset saavutetaan edelleen samoin periaattein: yksilöllisten hoitojen avulla, joissa huomioidaan ikä, ihotyyppi, vuodenajat ja ilmasto. High tech -teknologian avulla varmistetaan tehokkaimmat vaikutukset.
lehdistötilaisuudesta Superseerumin kokeilua iholle

kevään uutuus Värivoide

minä ja kosmetologini Kati

Académien tuotteista yksi mielenkiintoisimpia on Kastanjavesi! Se on maailman vanhin itseruskettava ja sitä myydään 1kpl joka minuutti ympäri maailman! Ja koska rusketus on in ja solarium out, on Kastanjavesi hyvä ratkaisu ;) Kastanjavesi on kuin vettä ja se kuivuu nopeasti. Se levitetään joko vipalla tai sitä voi sekoittaa muutaman tipaan omaan lempikosteusvoiteeseen. Alla on linkki videoon miten tuotetta käytetään ja tarkkasilmäiset voivat tunnistaa sääret videosta :D


kuvassa Kastanjavesi


ARVONTA:

Arvonnassa on siis klassikkotuote Kastanjavesi!
Sen arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen
rekisteröityneellä nimimerkillä (voit liittyä lukijaksi tuosta oikealta).
Jätä kommenttia esimerkiksi aiheesta:
 Oletko itse kokeillut itseruskettavia?
Millaisia mielikuvia Académie herättää sinussa? 
Ja mitäs muuten tykkäsitte videosta?! :)
Arvonta suoritetaan vappuaattona 30.4.2013
ARPAONNEA KAIKILLE! :)

Anna

Yksi vastaus artikkeliin “Arvotaanko Académieta?!”

  1. Ihana kastanjavesi!
    Academien tuotteet on muutenkin huippuja!
    Toivottavasti arpaonni osuu koska tykkään tuosta hurjasti.
    Ja kiva blogi sinulla, hyviä & kannustavia juttuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta