Voiko mammat muuttua?

Viikonloppu meni niin nopeasti koulutuksessa ja kisahumussa! Tää viikko riittääkin töitä, sillä järjestelen ensi viikolle taukoa matkaa varten. Työt on lähteneet hienosti käyntiin ja nautin todella siitä, että saan ohjata ja auttaa ihmisiä liikkumaan ja voimaan hyvin! Se on niin mun juttu :) Jotenkin tää kevät on sellaista aikaa, joilloin toteutetaan unelmia sillä auringonvalosta saa voimaa. Luonto puhkeaa kukkaan ja ainakin mulla on juuri sitä kevättä rinnassa! Oon aiemminkin maininnut että kevät on mun lempivuodenaika ja niistä erityisesti toukokuu, joka oli mm. meidän hääkuukausi <3 Tänä vuonna samoihin aikoihin vietetään mun, Monnan ja Leevin järjestämää Sporttipäivää joka sai hienon vastaanoton! Tervetuloa vaan kaikille ilmoittautuneille :) Päivä on 11.5 ja sinne mahtuu vielä mukaan! Jos joku vielä miettii niin kiireen vilkkaa ilmoittautumaan ennen kuin paikat täyttyy :) Pidetään ihana motivaatiopäivä liikunnan ja terveellisen ruoan parissa, Espoossa kartanokylpylä Kaisankodilla! Lisää Sporttipäivän kulusta voi käydä lukemassa TÄSTÄ postauksesta tai Sporttipäivän FACEBOOK-sivuilta.

ilmoittautumiset: [email protected]

Fitness Classicista bongattu upea Minna Pajulahti, ProElite Teamin valmentaja

Kisojen jälkeen mun mielessä on pyörinyt kaikenlaista. Vaikka en itse kisapäivänä ehtinyt syventyä omiin ajatuksiini niin nyt jälkikäteen huomaan, että kisojen seuraamisesta lähti kuitenkin omanlainen ajatustyö muutoksesta ja sen mahdollisuudesta. Oon aina ajatellut, että pystyn itse muutokseen ja se on ollut avaintekijä onnistumisessa. Silti on niitä päiviä kun kyseenalaistan itseni ja sen, voiko mun kroppa ihan oikeesti muistuttaa joskus fitnesskilpailijaa. Kun ei ole koskaan ollut siinä kunnossa, niin sitä on vaikea kuvitella!!! Sen vuoksi ystäväni Alonan (Jelena) pärjääminen oli mulle tosi tärkeää. Ollaan tutustuttu ihan blogien kautta kun huomattiin, että meillä on niin paljon yhteistä! Ollaan yhdessä murehdittu ja intoiltu vuoron perään. Koin sen niin, että Alona on mua askeleen pidemmällä ja jos hän pärjää niin uskon, että mäkin pystyn siihen! Alona otti sarjassaan siis pronssia ja on kolmen lapsen äiti! Sain oikeuden julkaista ensimmäisenä Alonan ennen ja jälkeen kuvat ;) Vaikka Alona ei koskaan ollut mikään hirmuisen iso, niin kroppa ei ollut sellainen jota hän toivoi. Kovalla työllä on löysä vaihtunut kiinteään ja oon enemmän kuin ylpeä hänen muodonmuutoksesta!

Mitä tuosta voi muuta ajatella, kuin et mäkin haluuuun! ;) Ensi vuonna on mun vuoro! Kyllä me äidit pystytään siihen vaikka pääkoppa yrittäisi uskotella muuta. Kovalla työllä voi oikeasti saavuttaa unelmia <3 Lisää Alonan tarinasta pääsee lukemaan Alonan blogista. Nyt vaan pirusti töitä ja vaihde vitoselle! Ja osviitasta poiketen salilla muutakin kuin pari valokuvaa ;)

Ihanaa viikkoa kaikille!
Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta