Mun off-kautta?

Luin tänään niin ihanan kommentin tuosta edellisestä postauksesta, jossa oli Alonan kuvia. Siinä sanottiin, että näytän upealta nyt (vaikka) tämä on sitä mun off-kautta :) Kiitos Katrille kommentista! Saran kanssa pohdittiin tänään vähän samoja juttuja. Molemmat valmistaudutaan ensimmäisiin kisoihimme ja vaikka ei eletä vielä kisojen välistä ”offia” niin nyt painetaan töitä niin maan p**********, silläkin kestämisellä että rasvaa on tuossa päällä. Alan vasta nyt pääsemään sen yli, että en voi juuri nyt olla dieetillä. Se on vaatinut totuttautumista, sillä vaikka vaaka sanoo toista mutta mittanauha muuttuu muualta kuin vararenkaan kohdalta on pidettävä pää kylmänä. Nyt tarvitaan tuonne ihon alle sitä täytettä eli lihasmassaa! Me naiset ei saada sitä niin helposti, että sitä ehtisi mitenkään tulla liikaa! Vaikka oma tavoitteeni on bikini fitness-sarjassa en näin lyhyellä aikavälillä pysty kasvamaan liian isoksi. Tulevaisuudessa dieetille lähteminen on helpompaa ja kroppa kuluttaa enemmän sillä lihasmassan ansiosta perusaineenvaihdunta kasvaa. Pohjatyötä ei voi jättää välistä.

Oma fiilis on että kroppa muuttuu viikko viikolta parempaan suuntaan! On mahtavaa tuntea, että entisen löllön tilalta jossain tunteekin lihasta ja kroppa täyttyy tiiviiksi. Kaikkia muutoksia ei edes pysty näkemään sen vuoksi et painoa on vielä näinkin paljon, mutta silti olen suht tyytyväinen tilanteeseen. Katse eteenpäin niin lopussa kiitos seisoo ;) Oon ihan varma että tätä jatkamalla tuolta alta kuoriutuu jotain upeaa..;) Oma tähtäimeni on tällä hetkellä syksyn 2014 kisaan ja se pysyy siinä jos ei ihmeitä tapahdu.
Alla muutamia kuvia tänään työpäivästä ja kaffipaussista Saran kanssa!

PT-Anna :)

 

 

 

Uskokaa naiset omaan tekemiseen! Se on kaikki tuolla korvien välissä! Mun laihdutusurakan alussa kun törmäsin Minna Pajulahteen ja mutisin jotain haaveista jotka eivät voi toteutua niin Minna sanoi mulle tämän ehkä kliseisen mutta hyvin järkevän sanonnan: ”pahin vastustajasi on sinä itse”. ”Jos et itse usko niin ei kukaan voi muuttaa sinua puolestasi.” Tuo jäi palavasti mun mieleen ja jos voisin niin tulisin kaikkien teidän lähelle, katsoisin silmiin ja sanoisin samat sanat. Kyllä me pystytään siihen, tarvitaan vain lujasti uskoa itseemme!

 

Kauniita unia!

Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta