huonolaatuista kännykkäräpsyä

Oih voih ja kameran kaipaus! En oo edelleenkään saanut mun uutta puhelinta huoltoon vaan oon mennyt vanhalla luurilla, kun se kerran toimii. Huono puoli siinä on se, että kamera on ihan turkasen huono ja uusi Samsung otti todella hyviä kuvia! Koskaanhan en oo blogia varten järkkäriä hankkinut eli oon pärjännyt ihan muin avuin kuin sillä, et loistaisin kuvien laadussa. Selkeästi siis tekstisisällöllä mennään, eiks niin?! ;)

Mutta näin, päivä alkoi siis personal trainer -koulutuksella jossa meillä oli ravintopäivä ja aihetta sivuten kuvasin mun ja Terhin eväät. Terhillä oli välipalana maitorahkaa, marjoja ja kurpitsansiemeniä. Mulla oli rasvatonta maitoa, puddingjauhetta ja mantelilastuja. Lounaalla syötiin molemmat kanaa. Sellaista kulkee näiden opiskelijoiden kylmälaukuissa mukana! Iltapäivällä jouduin lähtemään vähän aiemmin, sillä halusin ehtiä Kulttuuritalolle katsomaan kevään Fitness Classicin naisten kisoja. Kultsalla hengattiin lähinnä Jonnan ja muutaman muun kaverin kanssa. Saan myöhemmin ehkä sieltä täältä jonkun räpsyn muiden kamerasta mutta tässä mun kuvasatoa jossa on vaan valitettavan huono kuvanlaatu:

kainalossa Sara S. jolla on magein peppu jonka tiedän!

törmäsin myös mun yhteen sponsoriini eli Sahara Beauty & Designin Sannaan! :)

mamma kisoja katsomassa

kissat kisafiiliksissä

Jyväskylän lahja bikini fitnekselle Riina
Kisat oli oikein hyvät ja oli mahtavaa seurata niitä ihan eturivistä! Itse kisalavalta mun puhelimen kuvat on niin huonolaatuisia et parempia pääsee katsomaan vaikka täältä! On se vaan penkkiurheilu niin rankkaa et monta tuntia arvostelleena meillä kurni mahat ja kisojen jälkeen suunnattiin täyttämään niitä Hesarin Memphisiin ;) Mikäs sen parempaa kuin hampurilaisen ääressä puida kisoja :D Seuraan liittyi myös muuta kisakansaa ja ilta jatkui pikkutunneille ainakin niillä, joilla ei odottaneet lapset kotona ja aikainen aamu koulutukseen :/ Buhuu! Mäkin oisin halunnut bilettämään!
tällä fiiliksellä kun saatiin lautaset ;)
jep jep
Jonna

Nyt laitan pään tyynyyn ja vaikka kaikki kisaajat olivat huikeita niin haluan erityisesti onnitella ystävääni Alonaa, joka kolmen lapsen äitinä on tehnyt huikean työn ja oli mun ehdoton suosikki! Alona teki sen ja ylitti itsensä ja sijoittui hienosti kolmanneksi -163cm bikini fitness -sarjassa! Oot ihan mahtava!!!

Alona!

kolmas oikealta

U did it!

Oon niin ylpeä susta! <3

Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta