välineurheilija

Aamupäivällä kävin pyörähtämässä Gazozilla, hakemassa itselleni lisäravinnetäydennystä. Ihan viime aikoina mulla on ollut käytössä heraproteiini+glutamiini+hedelmä kombo mutta sen sijaan otin nyt VoluMass35 professional -palautusjuomaa jossa on hiilihydraatit mukana ja siihen on lisätty kreatiinia.

 
Jos lisäravinteet luokiteltaisi yhdessä vaatteiden kanssa välineurheiluksi niin urheilin tänään oikein olan takaa! Lisäravinteista mun tämän hetken suurimmalla kulutuslistalla on tuon palautusjuoman lisäksi aminohapot joita nautitaan treenin aikana (BCAA express) sekä aminohappohin kuuluva L-glutamiini. Sitä otan pitkin päivää jos muistan (eli aamulla, ennen treeniä ja treenin jälkeen). Niiden lisäksi suht nopeaa tyhjenee välipala & palkkarikäytössä oleva heraproteiini, josta nyt kokeilen isolaattia eli vihreää 100% whey isolate -purkkia. Tietysti syön proteiinia myös ruoasta mutta nuo kulkee niin helposti kassin pohjalla ja on siellä sheikkerissä siltä varalta, et alkaa hiukomaan jos aikataulu venyy :) Eipähän tuu sorruttua mihinkään kahviloiden leipiin tai kaupan suklaapatukoihin.
 

Lisäravinteista kun on kyselty niin proteiinien lisäksi käytän monivitamiinia, omega-kapseleita ja magnesiumia. Mitään rasvanpoltto- tuotteita tai aineenvaihduntaa lisääviä kapseleita en oo nyt käyttänyt. Kyllähän tuossa jo pilleriä ja purnukkaa riittää :D Ne vaan helpottaa sitä et ei tarvi olla kokoajan syömässä ja kehitys ei ainakaan jää kiinni siitä, ettei keho saisi tarvittavia ravintoaineita lihaskasvuun. Josta tullaankin siihen et kävin myös puntilla tänään. Painoharjoittelu on kuitenkin se ihan ensimmäinen asia ;) Ilman sitä on ihan sama vaikka söis mitä!

 
perjantai on hyvä päivä kyykätä! Ei oo yleensä ruuhkaa salilla :)
toinen väliurheilija valmistautuu grippereiden, vöiden ja musavehkeiden kanssa kunnon treeniin..;)
no ei se ihan turha muija oo, vetää leukoja lisäpainoilla!
Pisteet Jonna!!!
 
Malmin suttura
 
Salilta lähdin autolla kotia kohti kun muistin koko hullarit ja etten oo käynyt siellä vieläkään. Viikonloppu menee PT-koulutuksessa joten tämä ilta oli ainut mahdollisuus ja kurvasinkin hikiset treenihousut jalassa sen kautta. Tiesin mitä lähdin etsimään, hiiviskelin kuin kissa, väijyin ja kahmin nopeasti viimeiset kappaleet himoitsemiani tuotteita. Selvisin labyrintista reilussa puolessa tunnissa! Mainitsen vielä, että tunnen Itiksen Stockan kuin omat taskut, olenhan työskennellyt siellä monesti hullari- ja jouluapulaisena ;) Listalla oli kevätlenkkarit mammalle ja muksuille. Italianmatkaan on enää reilu viikko! :) Siellä tarvii jo tennareita, eikä lapsilla ole sellaisia vielä tälle kesälle!
 
Kaksikymppiä kipale, loistavaa!
Vasemmalla mulle Adidaksen vapaa-ajan tennarit ja oikealla Niken uudet juoksukenkulit kesää varten!
 
 
Yhdet valkoiset lenkkarit menee per kesä <3
 
 Niken harmaat juoksukengät oli ehkä puoliksi heräteostos. Niitä oon miettinyt jo pidempään sillä oon juossut mm. viime kesän läpi mun talvijuoksukengillä joissa on paksut pohjat ja jotain nyppylöitäkin. En vain oo saanut aikaseksi ostaa omia juoksukenkiä kesää varten joten nyt kun törmäsin näihin niin nappasin ne mukaan. Valitettavasti en juoksukengistä kauheasti tiedä mut uskon et nää on niitä talvikenkiä paremmat kesäkäyttöön! Mun juoksuharrastus on myös toisekseen hiukan marginaalista, mitä nyt käyn Helmin kanssa silloin tällöin tempomassa jonkun kilsan. Sehän on ollut nyt talvitauolla ja aloitellaan ihan pian kun katuja aletaan putsaamaan! Koiran kanssa on ihan todella mukavaa juosta :) Sillä sais myös tuon painon pysymään paremmin aisoissa…
Miestä hemmottelin laatikolla Gainomaxia! Nannaa mutta siinä tulee hiilareita jo 40g / annos, mikä on melkein puolet enemmän kuin mun palautusjuomassa. Ehkä silloin tällöin, mut ei joka treenin jälkeen ;)
 
 
 
 
 
 
Ootteko te käyneet ostoksilla Hullareilla? Ja tuutteko huomenna Kultsalle katsomaan kisoja? :) Saa vetää hihasta jos haluaa jutella, siellä nähdään! 
Loppuun muutama kuva omasta ”päivän kunnosta” :)
 
Anna

26 vastausta artikkeliin “välineurheilija”

 1. Koskaan ei kai tälläistä saisi sanoa, mutta olet itse monessa kirjoituksessa puhunut pyöristymisestä niin nyt on ekat kuvat missä minusta sinussa näkyy sellaista ”tervettä” pyöreyttä poskissa.. Juu ja jokainen nyt varmaan nostattaa ne karvansa ja nousee barrikaadeille että ei oo mitää tervettä pyöreyttä.. voi kuulkaa on.. ja sanon tämän vain siksi koska näytät minusta nyt paljon upeammalle kuin tiukalla dietillä ollessasi :) !

 2. Voi Anna sä näytät niin hyvältä!! Et kyllä oo yhtään pyöristyny, päinvastoin. Eiku lissee lihasta:)

  T: Ninnu

 3. Pyörähdys Kultsalla joo, mutta kisat jää näkemättä kun noi liput meni ennakkoon tuolleen ja tuntuu niin vaikeelta se homma niiden kanssa. :( Mut haistellaan menoa messualueen puolella. ;)

 4. Siis et oo kyllä yhtään pyöristyny vaan päinvastoin ! Selässä ja käsissäki on ainaki minun silmääni tullu jo paljo lisää lihasta ja rasva on palanu :) JATKA SAMAAN MALLIIN !

 5. No on rouvalla kyykyt menny perille! Mageet on noi sun koivet eikä kunto tosiaankaan näytä yhtään pahalta, päinvastoin! Öhh, nyt kyllä tuntuu et tuli siinä räkkivedossa eilen ennätykset. On meinaan alaselkä sen verran tehdyn oloinen et tämän päivän istumamaraton kisakatsomossa voi olla hiukka epämiellyttävää :D

 6. Ootko ajatellut käyväsi nyt in body mittauksessa? Olis aika mielenkiintoinen ajankohta kun dieetti on ohi ja lihaksen kasvatus alkanut.

 7. Näistä kuvista näkee pyöristymistä, mistä olet itsekin puhunut, mutta ei näytä ollenkaan pahalta vaan vahvalta ja elinvoimaiselta =)!

 8. Mahtava kehitys kropassa. Mitä puntari sano? Siis noin niinkuin yleisesti. Olitko tyytyväinen?
  Huisi kehitys kyllä sinulla on ollut. Mietipä missä olit vuosi sitten? Vielä alkutaipaleella, vaikka paljon jo pudottaneena.

 9. KIITOS kaikki neitokaiset ihanista kommenteista :))

  ekalle anonyymille: Joo saa sanoa! ;)

  Inbodysta kysyvälle: on käynyt mielessä mut pelottaa et rasvamassaa on tullut kauheesti :/ En uskalla!

  Painosta kysyvälle: painan nyt karmeat 73kg :// :( Buhuu!

 10. Sulla näkyy vielä vatsassa selvää rasvalisää joten eikö pitäisi vielä jatkaa laihduttamista? Vai lähteekö se pois kun lisää tätä massaa nyt?

  • On sitä rasvaa vielä kaikkialla! Etenkin vatsassa. Dieetti oli vaan kestänyt niin kauan et on helpompi jatkaa tauon jälkeen ;) Kroppa tottuu taas suurempiin kaloreihin!

  • Millaiset suunnitelmat sulla on kisojen suhteen, aiotko jatkaa plussalla aina siihen saakka kunnes kisadietti alkaa vai pitää välidiettiä jossakin vaiheessa? Muistanko oikein että ensi vuoden syksynä olis tarkoitus kisailla?

   -Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta