Jonnan kanssa jumpalla

Täräytettiin Jonnan kanssa tänään yhtä aikaa Malmin East Bodylle kumpainenkin omien treenien merkeissä. Monesti ”yhteistreenit” on sitä et ollaan ehditty kysäistä tekstarilla, et ootko menossa ja monelta, eikä niissä oo kauheesti joustovaraa. Sit jos satutaan samaan aikaan niin hyvä niin ja jos ei, niin ei voi mitään ;) Tänään treenattiin sulassa sovussa lopussa jopa viimeiset kaksi vatsalihasliikettä melkein samaa treeniä! Silti nuo pikaisetkin yhdessä treenaamiset on hauskoja -varsinkin kun sattuu päälle ihan samanlaiset housut :D 
Muuten näistä reenikuvista vois sensuroida naaman kokonaan -kamalaa…  
kevyt viikko rintaa ja olkapäitä
penkkiä
vinopenkkiä
Jonnan punnerruksia

ja alataljasoutua jossa Jonna latas kauheen pakan painoja, oliko se 60kg?!

ja vaikka en tehnyt selkää niin mun oli pakko kokeilla sen treenipainoja :D

meni se ;) Rähinää!

vuorotellen sikanaama ja söpistelyä ;)
kierrot tein kahvakuulalla
Huomaa kuvien laatuero, tää Jonnan järkkärillä ja ylempi mun kännykällä,
sama paikka eri värit…

koko treeni *check*

posekuva A

sivupose B

ja vapaavalintainen C…
pitkä ja pätkä?

Treeni meni tosi jees ja oli kiva tehdä kevyt viikko viime viikon ennätyspenkkaamisten jälkeen. Ensi viikolla sit uudella innolla lyhyttä sarjaa! Ruokakuvia heitän tähän muutaman, mm. sitä meidän rahkaa ja sit annos tuollaista ”muiden” kermarahkaa! Siinä ei kyllä paljo rahka maistu jos on tottunut jo sokerittomaan ja syömään sen tarvittaessa pelkiltään. Ootteko maistellut tuollaisia ”ruokaloiden” rahkoja aikoihin?! :)
hernari savupalvikinkulla ja leivällä

mantelikalaa

maitorahka + valion -30% vähemmän sokeria jogurtti (on hyviä)

pinaattilettuja

sitä muiden ”rahkaa”
Taas mä itse katson noita kuvia, et voi luoja miten oon päässyt pyöristymään eikä ihan ihme näillä ruoilla. Juteltiin siitäkin vähän tuossa matkalla kaverin kanssa. Henkinen puoli pitää olla kunnossa jos fitnesslajeihin meinaa ja aina tarvii myös luotettavien ulkopuolisten apua oman kunnon kartoittamiseen sillä sille voi tulla välillä sokeaksi! Mut mä jatkan röhkimistä, sillä ainakin treenien puitteissa mulla menee paremmin kuin koskaan aikaisemmin! Aina ei voi olla dieetillä, vaikka sitä fiilistä onkin jo vähän ikävä ;) Toisaalta uudet treenipainot lämmittää siinä missä pieni kerros silavaakin!
Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta