Pioppiin

Tiedättekö mikä juttu on sellainen josta tulee jatkuva hyväfiilis? No se kun on takataskussa lentoliput seuraavalle matkalle! =) Mulla on aina ennen matkaa ihan älyttömän hyvä tunne ja on ihanaa kun on jossain tulossa juttu mitä odottaa! Ja siitä päästäänkin siihen, että meillä on seuraavat liput Roomaan.

Roomasta jatketaan autolla vielä viitisen tuntia etelään päin, pieneen kylään nimeltä Pioppi. Se on Campanian alueella, Napolin eteläpuolella. Ollaan oltu siellä kerran aikaisemminkin, vuonna 2010 hieman ennen kuin alettiin odottaa toista lasta. Tuttuun tapaamme reissataan jälleen isommalla porukalla perheen kesken ja nyt matkalle lähtee myös mun vanhemmat. Ollaan miehen kanssa käyty kerran Pariisissa kahdestaan ja jostain syystä se ei ollut yhtään niin ihanaa kun ei ollut enemmän sukulaisia mukana :D Kukin reissaa tyylillään ja kyllä tuo aviomies saa joskus ystäviltä kuittia et taasko lähtee anopin kanssa lomalle ;) Mutta nyt kun on lapsia, niin onko kätevämpää, kuin että ottaa lastenvahdit mukaan Suomesta?!

Nämä kuvat ovat edelliseltä reissulta samasta paikasta ja kuvissa teen Tiramisua aidoista Savoiardi-kekseistä ja mascarponejuustosta. Sen kera espressoa mutteripannulla ja ei tarvii ihmetellä miksi on syttynyt ikuinen rakkaus Italiaan! Maisemilla on ehkä kohtuu suuri vaikutus nautintoon ;)

Nyt matkaan on enää kolme viikkoa joten yhtä lämpimistä keleistä ei päästä nauttimaan kuin kuvissa. Huhtikuun viimeinen viikko, kevät taittumassa alkukesään ja pilkahdus siitä joka on jo kuukauden kaksi pidemmällä kuin koto-Suomessa! Kyllä sekin kelpaa :)

SPORTTIPÄIVÄSTÄ kerron, että sille on luotu facebookkiin nyt oma tapahtumasivu!
Käykää kurkistamassa sivuille ja pyytäkää toki ystäviä mukaan :)
Lisäinfoa löytää siis klikkailemalle tänne !
Muuten viime päivien puuhista kuvia tässä:
mun ja miehen aamupalat

yksi lounas

ja vääränlainen välipala…

jota koitin korvata illalla ”kevyellä” 5kg annoksella maitorahkaa…

no mut ei -vaan leivät hyökkäs mun lautaselle ihan vahingossa!

illalla töitä

vai kerro kerro kuvastin…
kellä peppu rasvaisin? :DD
Öitä ja ihania matkaunelmia teillekin! <3
Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta