Pikkubulkkaajan aamusmoothie

Satuin eilen Saran kanssa yhtäaikaa salille pitkästä aikaa ja molemmilla oli ohjelmassa vielä samoja lihasryhmiä. Itse tein takaolkapäitä ja käsiä joista hauiksethan on mun oma suosikki :) En tiedä miksi! Nyt tuntuu et uusi kolmijakoinen ohjelma vie hiukkasen enemmän aikaa per treenikerta sillä treenattavia lihasryhmiä tulee treenin aikana monta. Tässä ensin muutamia treenikuvia kun kerrankin sai otettua! Oon ihan kotilookissa ja karseen näkönen, älkää välittäkö. Pientä pöhötystä on myös havaittavissa pääsiäisestä mutta paras lääke siihenhän on kunnon hikitreeni ;)

takalohkot kumarassa seisten käsipainoilla

Sarppi ja haukkarit
hauiskääntö mutkatangolla, 23kg
keskitetty hauiskääntö scott-penkissä käsipainoilla
ihan parasta <3
hauispumppaukset loppuun 2×20
Sit HÖPÖHÖPÖ kuviin:

no niin ja Julia Robertsit…

<3
Salilla nappailin muutamia kuvia Saran puhelimella kun siinä on parempi kamera. 
Yksi niistä oli tää otos ja voi elämä me saatiin tästä illaksi hupia! Eihän tuota katsoessa
voi muuta kuin nauraa :DDD
kylmänrauhallinen posetus oli salilla muita tai ei ;)
pöhköt

tytöt niin sanotusti hyvässä lihassa…

Illalla Sara tuli vielä pistäytymään kylässä ja syötiin ekassa kuvassa olevat iltapalarahkat Saran tuomilla marjoilla. Tänään kun herättiin lasten kanssa tehtiin hedelmäaamupalaa! Ananasta, viinirypäleitä ja mammalle smoothie. Rahkaa jälleen kerran ;)

Pikkubulkkaajan aamusmoothie

500g maitorahkaa
100g luonnonjogurttia
120g ananasta
120g banaania (eli 1 keskikokoinen)
35g kaurahiutaleita
10g vehnäleseitä
2tl kookosöljyä
1,5dl vettä
steviaa

Itse join aamulla annoksesta 2/3 osaa ja 1/3 laitoin shakeriin ja juon jossain aterioiden välissä välipalana.

hedelmä-rahka-kaura-juoma

Tänään saatiin kutsu mun veljen luokse kyläilemään jossa on italiansukulaiset viettämässä pääsiäistä! Mukava nähdä kälyn perhettä, ovat niin ihania ihmisiä vaikka yhteistä kieltä onkin vähän ;) Meikäläinenhän on lukenut koulussa vain ranskaa mutta italia taittuu useiden lomareissujen pohjalta jonkun verran ja ranskanopintojen vuoksi ymmärrän sitä yllättävän hyvin -en vain välttämättä osaa itse vastata oikein :D Keskustelu on siis pitkälti nyökyttelyä hymyn kera ;)

Makoisaa pääsiäispäivää! :P

Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta