Haaveilua ja reilusti rautaa

 
Asuntokuumeasioista on pitänyt kirjoitella! Just ennen kuin se mun uusi puhelin lasahti (en oo vieläkään saanut huoltoon) niin käytiin katsomassa muutamaa tonttia tässä pääkaupunkiseudulla. Otin kuviakin mahdollisista maaplänteistä mutta kun Samsung teki tenät niin en oo saanut laitettua niitä tänne blogiin. Hitto et mua vieläkin kaivelee se talo jonka pihalla oli omenapuu… Kirjoitin siitä tuolloin lokakuun alussa ja vielä lokakuun lopussa kerroin tässä postauksessa ettei me tehty talosta tarjousta. Pian sen jälkeen tilanne kuitenkin muuttui kun talon hintaa laskettiin. Sitten tehtiin tarjous mutta vastatarjousten jälkeen erimielisyyttä jäi muutama kymmenentuhatta liikaa. Talo meni jollekin muulle. 
Ja tiedättekö, mä en oo päässyt vieläkään yli siitä. Kaiken aikaa vertaan muita kohteita siihen talovanhukseen, jonka olisin halunnut korjata meidän perheen kodiksi! Miten ärsyttävää :/
 
Tänään ja huomenna vietän vapaapäivää ja ollaan vain perheen kanssa. Tänä vuonna ei lähdetty Ouluun, sillä juuri aloitin tekemään ohjauksia ja halusin olla tavoitettavissa. Eilinen menikin salilla ja oman treenin ehdin myös tekemään. Nyt oon treenannut yksin niin ei oo yhtään treenikuvia! En oo viitsinyt vaivata jengiä salilla, jota en tunne et voisitko näpsäistä ;) Oon myös saanut mun uuden treeniohjelman ja siellä on mukana ihan ekaa kertaa oikeita voimaliikkeitä! Oon käsittänyt et moni joka treenaa bikini-kisaan pumppailee aina pienillä painoilla mut mä teen oman polkuni mukaan. Lyhyehköllä voimajaksolla tuskin harmia tekee, sillä tarkoituksena on bikinissäkin et lihasmassaa on vielä dieetin jälkeen. Koko voimaharjoittelun idea on, että kun voimatasot kasvaa niin myös lihas kasvaa. Treenissä on siis ihan puhtaita 5×5 eli 5 sarjaa 5 toistoilla olevia pääliikkeitä. Eilen mm. maastavetoa ja oon ihan tyytyväinen et pystyin tekemään 80 kilolla! Ja onhan se ihan eri tavalla palkitsevaa kun pääsee lisäileen rautaa ja katsomaan et paljonko oikeesti nousee ja viikottain nostella tuloksia. Pitkää sarjaa tehdessä nuo treenipainot ei nouse turhaan nopeesti… Tiedä jos tuo laji vielä joskus vaihtuu jos voimailusta innostuu ;) Se koukuttaa!
 
 
pientä osumaa tangosta
Olin eilen siis liikenteessä ja nappasin matkalla lounaan mäkkäristä, uusi chicken pesto salaatti oli aika bueno! Illalla hain pienemmän hoidosta isovanhemmilta ja siellä söib riistapataa ja uusia perunoita salaatilla. Sit meillä olikin miehen kanssa harvinainen herkku eli rauhallista aikaa kotona kun pieni meni nukkumaan ja isompi jäi mummolaan yökylään. Leffa, kainalo, jätskiä ja sipsiä <3 Tiedä nyt sitten et mille tuo sydän menis ensisijaisesti :D Leffana katottiin Due date ja voi elämä mikä pläjäys. Just niin huono et nauratti ihan koko ajan ;)
 
 

Sporttipäivästä sellaista että ilmoittautuminen alkoi hurjalla vauhdilla mutta vielä on paikkoja jäljellä! Nyt kannattaa järjestellä työ- ja lastenhoitokuviot mallilleen ja laittaa meiliä tulemaan osoitteeseen

[email protected]
 
Sporttipäivään saavat siis kaikki urheilusta ja terveellisestä ruokavaliosta kiinnostuneet osallistua! Päivän ohjelmaan kuuluu yhteisiä treenejä lähtötason mukaan lajeina juoksu, sauvakävely, kuntosali ja tanssi. Lounaan aikana kerrotaan ravintovinkkejä, kiinnostuneet voivat kysyä lisäravinne-infoa omiin tarpeisiin ja paikalla on myös Lorna Janen vaatteiden popup-shop ja Scitecin lisäravinnekoju. Järjestäjinä toimivat siis minä, Monna ja Leevi. Tulkaa ihmeessä viettämään meidän kanssa ihanaa motivointipäivää kartanokylpylä Kaisankotiin!
 
 
 
 
Mitäs muuten teidän treeneihin kuuluu? Millaisilla ohjelmilla teette ja onko jotain erityisiä tavoitteita? ;) Täytyy kyllä myöntää et mussa asuu joku ihan pieni punttihirmu joka saattaa jossain vaiheessa päästä valloilleen, varsinkin nyt kun saan EastBodyn konkareilta treeniapua…
 
Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta