Kevätbanneri

Hih, tipuitteko tuolilta? Yleensä aina kun vakkariblogissa vaihtuu banneri niin sitä säpsähtää ensimmäisellä kerralla :D Ihan pienellä iskän avustuksella väsäsin uuden bannerin Petri Mastin ottamasta kuvasta ja itse tykkään et tähän mennessä hienoin tuli! Tykkäättekö? Samalle heitin reunaväriksi helmenharmaata ja kahdella pienellä muutoksella tuli kokonaan uusi ilme! Mutta blogipohjasta kuulumisiin. Eilen kävin moikkaamassa Saraa salilla, matkalla toiselle salille. Picnicin kana-guacamoleleipä toimitti mun lounaan virkaa. Siellä on melkein kaikissa leivissä joku Remoulade-kastike (alias majoneesi) mutta ei tässä mut silti ravintosisältö oli vähän pettymys tarkemmassa jälkitutkimuksessa. Kyseisessä maussa on silti suhteessa eniten proteiinia ja vähiten rasvaa, joskin tonnikala on kevyempi mutta siinä on myös muutama gramma vähemmän proteiinia. Oi niitä aikoja kun veteli innolla patonkia caffe latten ja vielä jonkun muffinsin kera -ei ihme et siluetti oli toisenlainen… Nyt patonki sopii satunnaiseen herkutteluun jos on hiilihydraattipainotteinen päivä :D

 
 
 
Koirat on edelleen elossa vaikka niistä ei oo ollut kuvia vähään aikaan <3 Täytyy tunnustaa et se on tuo mies joka on niitä pääasiassa lenkittänyt ja oon siitä luistanut kiireisiin vedoten. Ja vaikka ulkona paistaa aurinko ja sää vaikuttaa ihanalta on se sellainen, että koirat saa melkein joka päivä tuoda suihkun kautta sisään! Siellä missä on sulaa -siellä on kuraa ;)
 
 
 
aamupuurokausi on vaihtunut takaisin aamusmoothieen,
meneekö nää muilla kausittain et kumpaa tekee mieli?!
 
Ja himbeä kohti
tänään
 
iltapalaa, rahka & leipä
 
Kotona posettelin peilin edessä ”kuntotilannetta” joka on siis nyt kuukauden päivät ollut ennallaan. Mun ainoa tarkoitus on ollut löytää energiamäärä jossa paino pysyy samassa ja katsoa et saanko siihen syödä vähän enemmän. Oon kokenut kuukauden aikana huippuja ja laskuja muutaman kilon sisällä (69-71kg) ja toivon et pystyisin pysymään suunnilleen kesän alkuun tässä, kunnes katsotaan tilannetta uudestaan. Puhetta nousi siitä, että tehtävää on vielä ja rasvakerrostakin -ja tietysti on. Uuden, lyhyemmän dieetin aika tulee myöhemmin ja nyt pitää vain sietää oloa tässä! Ja mä ainakin siedän! Olo on ihan sikajees niin sanotusti. Kun on käynyt kolminumeroisissa niin tässä ei oo mitään pahaa ;) Jollekin toiselle tää koko tuntuis tuskaisan isolta mut ei mulle -kun en vertaa itseäni muihin! 
 
Sit tissit on ihan oikeesti kohta muisto vain, yritin kuvata tissivakoa joka tuossakin näkyy… Se on kivikova eli rintalihasta! Pehmeys on kadonnut tai se mitä siinä on valahtaa tuonne topin alaosaan. Omituista tämäkin niiden jumbomeijereiden jälkeen!
 
en tiedä miksi nauran kun ei se niin hauskaa oo
 
 
 
 

Mun silmään en enää näe mitään muutosta viime kuukausissa. Oma silmä on niin tottunut oloon ja kun en oo enää dieetannut niin en osaa sanoa tapahtuuko mitään kun sitä ei voi konkreettisesti mitata. Vatsanahka on ehkä ajan kanssa kiinteytynyt, tein siihen 10 kerran sarjahoidon Viora ReAction hoitoa ja se tuntui auttavan siihen ja iho on nyt kiristynyt hoitojen jälkeenkin! Yksi hoidon vaikutuksista on, että se lisää ihon omaa kollageenin tuotantoa. Eihän sillä koko kengurupussia pois taio mutta ainakin nyt tuntuu et kärsivällisyys ja työ palkitaan -ehkä tuo mahakin on jo ihan jees -lähtötilanne oli kuitenkin se, et se roikkui reisien päällä :D

15.1.2012 93,8kg
 

Ihanaa pääsiäistä lukijoille! Teit on kohta tuhat! Vau ja kiitos <3

Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta