Kuvaukset

Eilen oli hauska päivä! Kuvattiin Gazozille tulleet BrasilSulin uuden malliston samplet eli mallikappaleet. Verkkokauppaan vaatteet tulee toukokuussa! Tällä kertaa meitä oli isompi porukka tyttöjä ja vielä kaksi samba-tanssijaa, tuomassa brasilialaisen merkin luonnetta esiin. Vaatteissa on väriä ja iloa ja niin oli tunnelmakin sen mukainen. Kuvausten taustalla soi samba ja porukka oli mahtava. On tosi kivaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin yhteistyökuvioiden kautta. Meitä Gazozin sponssityttöjä oli neljä: minä, Sara, Jasmi ja Martiina. Kokemusta ja räväkkyyttä oli tuomassa pinup-malli Sini Tarkkinen ja kuvaajana toimi jälleen Petri Mast. Petri kuvasi myös Rohdos-Alan lehdistötilaisuuden joten kyllä meitä huvitti tämä déjà vu kun minä istun meikattavaksi :D

Sara meikissä
ja sen jälkeen
söpistelyä (ja kulmaväriä) :)
käärmenahkapöksyt!
mustat leggarit joustavalla Velour-kankaalla!
Sara Petrin kuvattavana
 
samba-tytöt
 
hengailua
minä ja valkoinen supersoft -paituli
 
kainalossa Martiina!
 
koko porukka!
 
 
Martiina, Jasmi, Sara ja minä
Kuvausten jälkeen kurvattiin Saran kanssa Kallioon syömään Weeruskaan. Broilerin filepihvi vuohenjuustolla ja valkosipuliperunoilla toimi oikein mukavana viikon vapaasyöntiateriana! Ja kuvausten vuoksi vähän vähemmän syöneenä (ettei maha pömpötä) ;) ruoka maistui erityisen hyvin :)
 
 

Tästä on hyvä lähteä uuteen viikkoon!

Anna

21 vastausta artikkeliin “Kuvaukset”

 1. Ihanan näköisiä nuo uudet vaatteet! Varsinkin nuo pinkit käärmeennahkakuvioiset pöksyt! …Ja kauniit on mallitkin!

  …Kiitos vaan, nyt tekee mieli vuohenjuustoa! ;)

  • NiiNii se vuohenjuusto Niiiin hyvää :) Saralle just tokaisin et en ees muista milloin olin edellisen kerran syönyt! Nam!

 2. Teen tunnustuksen: Erica, oot upea ja ihana!
  Löysin sun blogin tässä taannoin ja oon ihan koukussa. Osin sun ansiosta ja rohkaisemana alotin tänään oman blogini kirjottamisen omasta projektistani. Hirvittää paljastaa itsensä netissä, mutta toisaalta oon ihan innoissani!
  Tsemppiä sulle jatkoon, oot menny jo hurjan pitkän matkan kunnialla läpi! :)

 3. Oot kyllä aurinkoinen ja ihana! Pienen vinkin annan, opettele tuomaan kaulaasi enemmän esille kuvissa :) Nyt jää usein vähän kilpparifiilis, vaikka ei sitä meinaa huomata aurinkoisilta silmiltä :) Tsemppiä!

  • Oih mä koitan! Mut se on vaikeeta kun on vähän terävä leuka ja oikeesti 5 sentin pituinen kaula. Varsinkin jos joutuu vetämään vähän vatsaa sisään niin meinaa hartiat nousta :D Mut mä yritän petrata! :))

 4. Näytät upealta ! Kuinka usein muuten sallit itsellesi vapaasyönti päivän ? Haluaisin kuulla vain vertausta omaani kun en oikein ikinä tiedä koska se olisi ns. järkevää pitää (taino ehkä sit kun alkaa olee voimat totaalisen loppu) :D

  • Laihdutusvaiheessa pidin pääsääntöisesti kerran viikossa tai kahden viikon välein. Nyt oon syönyt kokoajan vähän enemmän niin en oo kauheesti tarvinnut tankkaamista mutta kerran viikossa voi syödä ainakin yhden vapaasyöntiaterian :)

 5. Jossain postauksessa sanoit, että et enää värjää tukkaasi. Näin talven jäljiltä kannattais mun mielestä vähän käydä hakemassa kirkkautta, valoa ja kiiltoa kampaajalta! :)

  • Eli värjäämässä vai millä sitä kirkkautta, valoa ja kiiltoa saa? Joo sanoin et en halua nyt vaalentaa tyveä koko blondaamalla millä oon välillä vaalentanut. Siitä tulee niin tosi vaalea! :/ Mutta raitoja haluaisin käydä laittamassa :) En oo vaan saanut aikaiseksi! :) Raidat ois kivat!

 6. joo raidoilla saat varmasti aikaiseksi noita yllämainittuja juttuja. oletko muuten kuullut illumina väristä (tai jotain sellaista)? sillä värjätään kyllä koko tukka, mutta se sisältää tosi paljon eri sävyjä ja tukka näyttää vähän kuin raidoitetulta. oon monella vaaleatukkaisella nähnyt ko. värillä tehtyjä hiuksia ja on ollu tosi kauniita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta