Blast from the past

 
Huomenna me ja muutama muukin tyttönen mennään Gazozin BrasilSul -vaatekuvauksiin. Sara oli jossain lauantai-illan huumorihuumassa tehnyt meistä kollaaseja ;) Aikamme kuluksi viestiteltiin ja mun oli pakko osallistua tähän ”historian havinaa” kuvien etsintään. Voi elämä mitä x-files materiaalia mun koneelta löytyi! Nelisen vuotta sitten tehtiin vastaavana lauantai-iltana jotain ihan muuta kuin valmistauduttiin aamukuvauksia varten…
 
 
 
 
 
Huomenna luvassa tämäntapaista ohjelmaa uusiksi:
 
 
 
 
Että näin! Kiitos ja anteeksi jos järkytin herkimpiä katsojia :D
 
tänään jumpalta
 
 
 
 
Hauskaa lauantai-iltaa! :D
 
T. Erottamattomat, Anna & Sara
Anna

40 vastausta artikkeliin “Blast from the past”

 1. Ei totisesti ;0D *reps kops XD

  Hauskaa huomista päivää, miedän perhe suuntaa Cirque du Soleil – spektaakkelia katsomaan!

  HV76

  • Jopa mä mietin et onko liian rankkaa blogimatskua :D Totaalirepeäminen oli kun tein tätä! ;)

   Oih, ihanaa esitystä! <3 Se on varmasti huikea! Nauttikaa!

 2. Aika huippuja kuvia! Huikee muutos kun vertaa tähän hetkeen. Ja pakko sanoo että noi Saran kulmakarvat on ihan karmeet noissa vanhosisa kuvissa, paremmin sopii nykyiset :D Ihanaa viikonloppua<3

 3. Ihania! Oikeesti, kiitos näistä! Ihana nähdä että täydelliset blogimimmit on joskus ollut myös tälläisiä ei niin täydellisiä :)

 4. Pakko sanoa, että ihan ääneen naurahdin paria kuvaa! Toi sun yksi shottikuva, hih! Hauskaa teillä näyttää aina olleen. :) Ja tosiaan noi Saran kulmakarvat – auuuuts! :D

  Tsemppiä kuvauksiin!

 5. voi vitsit… rupes ihan kikatuttamaan =) ihania oldtimes kuvia… =) ja ihanaa kuvauspäivää huomiselle .. ootte ihan huippumimmejä.. oot Anna ihan uskomaton =)

 6. Kaikista kuvista huokuu silti se ilo :) oli minkä kokonen tai värinen tahansa :) ihan huippua!! Hauskoja kuvaus sessioita teille, hauskuus eii varmasti tuu sieltäkään loppumaan ;)

 7. OMG :D :D

  Eikö ole mieletöntä miten elämä voi muuttuakin vähän ajan sisällä? Se on vain yksi hetki kun tajuaa et nyt tarttis tehdä varmaan jotain ja kohta elätkin aivan erilaista elämää :)

  Hih, noi Saran kulmat on kyllä hauskat :D

 8. Näytätte nyt paljon paljon PALJON nuoremmilta kuin noissa neljä vuotta sitten otetuissa kuvissa! Jatkakaa samaan malliin! Haluan olla yhtä nuorekas ja pirteä ihminen sit joskus kolmekymppisenä kuin te ootte nyt :)

 9. Nyt sen kyllä tajuaa viimeistäänkin että ei se alkoholi kyllä kaunista ketään :D nättejä likkoja joo jo aiemmin, mutta nyt nuo tuoreet kuvat niin huh mikä kauneus ja terveys sieltä heijastuukaan :)

 10. Mä taas näen ihan normaalia elämää joka musta puuttuu tästä blogista. Nuoria naisia ootte mutta koko elämä pyörii fitnesin ympärillä. Missä on kaikki irtiotot, bailaamiset (ei tarkoita räkäkännejä)? Juuri tällaisen kapeakatseisen elämänasenteen takia en näe järkeä virittäytyä täysin tuohon fitnessiin vaikka itsekin pidän itsestäni huolta.

  • Musta taas täällä blogissa on niitä irroitteluja kanssa ollut, viimeksi taisi helmikuussa olla? Itse en edes fitness-elämäntyyliä pidä, ja omat ”irtiotot” ja bailaamiset ovat vielä harvemmin kuin mitä Annalla on blogissa esitelty. Normaali elämä voi olla niin montaa erilaista asiaa :)

   Ihania kuvia siis, ootte paljon paremman näköisiä nykyään molemmat! :)

  • Hyvä mirzu, niin olikin! Baarikuvia oli tässä alkuvuonna, marraskuussa kilisteltiin shampanjaa mun 30.v-synttäreille ja onhan noita ollut! Juuri niitä irtiottoja vaikka ei mitään räkäkännejä. On siis ollut juhlimistakin eikä pelkkää fitnesstä :)

 11. Heippa Anna,

  hauskat kuvat totisesti :)!

  Löysin hiljakkoin blogisi ja olen kahlannut sitä pikku hiljaa läpi. Upean matkan olet jo tehnyt tähän asti, onnea siitä ja tsemppiä tulevaan.

  Itse aloitin Kropparempan Fitfarmin neuvoin helmikuussa, ja SD päättyy juuri. Extraan jatkan innolla. Tervetuloa kurkistamaan blogiini tunnelmia :)

  Ihanaa kevättä toivottaa
  Kipakka :)

 12. Heh, niin se elämä muuttuu. :D
  Olet ollut kaunis aina, mutta nyt vielä kauniimpi. Sara on kaunistunut ihan huikeasti ja tumma väri sopii paremmin kuin vaalea. (Makuasia, josta en ala kiistelemään… ;))

  Tää nyt menee vähän enemmän yhdelle anonyymille kuin Annalle: Mä en ymmärrä, miksi ainoa oikea elämäntapa olisi sellainen, johon kuuluu baarissa käyminen ja kännäily silloin tällöin. Oonko mä sit jotenkin epänormaali, kun mä en käy baarissa ikinä? Oon toki vuosia sitten käyny, mutta harvakseltaan silloinkin. En mä ainakaan koe olevani yhtään sen parempi tai huonompi ihminen kuin fitnessurheilija tai baareissa käyvä urheilematon ihminen. Kukin tyylillään.

  Tsemppiä päämäärän metsästykseen, Anna! Entisen elämän kuvia kannattaa ehkä katsella silloin, kun motivaatio on hakusessa. :) Mulla on pari löysempää treeniviikkoa takana ja huomasin, että oon sallinu itselleni taas napostelutkin, ja läskilöllö rankaisee heti. Nyt ei muuta ku ruokaruotuun takas, kun mulla alkoi vuosi niin hyvin. Tätä poskiläskien heilumista ei kestä… :D

  -Katri-

 13. Katri vei mun sanat ;) ja ei kai kukaan voi olla niin kapeakatseinen, että olisi vaan yksi oikea tapa elää tätä elämää! Jollekin se on liikunta, toinen tykkää käydä baarissa, joku ottaa räkäkännit ja joku harrastaa perjantai pulloa. On myös niitä jotka viihtyy kotona, tykkää käsitöistä ja käy kirkossa. Tapoja on varmasti niin monia, kuin meitä ihmisiä. Se oikea tapa elää on jokaisen meidän oma valinta. Minä ainakin pyrin elämään niin, että olen onnellinen. Voin illalla miettiä päivän tapahtumia ja lapseni sanoja lainatakseni tuumata: tämä oli hyvä päivä, tämä oli maailman paras päivä ;)

  Annalle, ihan huippu kuvat ;)

 14. Tälleen kolmen pienen muksun kiireisenä äitinä voisin sanoa, että tosiaan ei kaikki käy baareissa ;). Enkä tosiaankaan koe, että jäisi mitään vaille. Just puhuttiin kaverin kanssa, että vanhuus on tainnut tulla hiipimällä; mielummin lasi punaviiniä viltin alla kuin baarin remussa, jossa musiikki on liian kovalla niin ei voi jutella, ihmiset törttöilee ja tönii toisiaan ja lasinsiruja on lattialla. Vessoihinkin on jonot. Ei ole tällaiselle vanhukselle enää ne paikat…

  Ihania kuvia, aikamoiset noi kulmakarvat kyllä :o. En ensiksi tunnistanut, että kuvissa oli Sara.

  Lottis

 15. Sitten on vielä sellaisiakin omituisia otuksia, jotka käy baareissa (aika harvoin tosin, mut kuitenkin), muttei juo siellä (tai ei ainakaan selvään humalatilaan asti)! Itse olen tällainen otus, koska menen baariin tanssimaan enkä pidä siitä, että tanssiessa heittää tasapaino humalatilan takia. Tosin enpä muutenkaan harrasta mitään räkäkännejä, pari lasia punaviiniä (tai baarissa 2 drinkkiä tai shotti) on mulle se sopiva määrä, jos nyt alkoholin juomiseen pitää jokin itselle sopiva määrä sanoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta