Osana jotain ihanaa

Mun sponsorillani Rohdos-Alalla oli tänään lehdistötilaisuus. Esittelyssä oli kevään uutuustuotteita, joista suurimpina niminä Superseerumi ja Värivoide. Päivää oli odotettu jo pitkään ja oma roolini oli tulla sporttimalliksi edustamaan Académieta. Paikalla mua oli vastaanottamassa ihanat violettiin pukeutuneet Supersankarit, Rohdos-Alan ahkerat Salla, Kati ja Sonja.

tulossa tilaisuuteen ilman meikkiä, vierellä mun kosmetologini Kati Kallio
lehdistöä testaamassa tuotteita
 
 
maskeeraajana ammattitaitoinen Riina Laine
iholla uutustuotteet
Värivoide ja Superseerumi
 
 

Lopussa tuli tyttöjen kesken puhetta kameran edessä poseeraamisesta ja siitä osaako esiintyä kuvissa. Mulla on harjoitusta tullut esim. blogin kautta jo pidemmän aikaa ja osaan heittää lonkalta jotain asentoja ja ilmeitä ehkä peruspirkkoa paremmin -joskin mun poseerauksissa taitaa olla paljon maneereja :D Mutta kyllä meitä nauratti kun Salla voivotteli ettei osaa seisoa kuvissa ja heitin väliin muutaman vinkin. Voilà!

markkinointipäällikkö Salla Airaksinen
(ennen vinkkiä)
ja vinkin jälkeen :)
Näin se lantio kapenee!
Mukaan kotiinviemisiä hauskassa teemarasiassa :)

Sunnuntaina on vuorostaan Gazozin kuvaukset joten ohjelmaa riittää. Yhteistyöhommat on ihania, kun on löytänyt sellaisia yrityksiä, jotka haluavat tukevat mua kohti unelmia. Rohdos-Ala lahjoittaa myös blogiin arvottavaa mutta siitä lisää hiukan myöhemmin ;) Ehkä jo huomenna! Sillä välin mä parantelen kurkkua joka on nyt illalla antanut merkkejä pienestä karheudesta. En suostu :/ Finrexiniä, hunajavettä ja kunnon yöunet! Nyt ei ole varaa tulla kipeäksi -mä oon nimittäin muutaman ihanan tytön omavalmentaja ja kalenteri on täynnä treffejä :)

Toivottavasti te ootte pysyneet terveinä! :)
Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta