Lauantaikuulumiset

Jees, ihana koulutuspäivä takana! Tuntuu et nää PT-viikonloput menee hurjassa innostuksessa, sillä aihe on sellainen että sitä voisi ahmia. Oon kiinnostunut, tiedonjanoinen ja utelias -halu oppia on valtava. Nyt meillä on motivaatioviikonloppu ja juuri tämä mentaalipuoli on hyvin kiehtova ja sellainen jossa pystyy peilaamaan tietoa oman elämän kautta. En yhtään ihmettele, että ammattiin ei välttämättä hakeuduta suoraan lukiosta. Kaikki elämänkokemus on personal trainerin työssä varmasti vaan plussaa.

 
 
Koulutuksessa tehdään paljon oppimistehtäviä sekä koko ryhmällä että pienryhmissä tai pareittain. Yksi mun opiskelukavereista on ihana Terhi. Ollaan tunnettu yhteenkuuluvuuden tunnetta jo ensi hetkistä samanlaisten 6 pack fitnessin kylmälaukkujen kanssa :D
välipalana pudding cashewpähkinöillä
ups, ehdin syödä lämpimän ruoan ennen kuvaa,
siinä oli paistijauhelihaa ja makaronia -eksoottista…
 
Betterin uus takki on pähee
laukkuhirmut
 
Iloa on tuonut myös uusi Better Bodiesin talvitakki. Gazozin tilauksiin saa mukaan mun koodilla pinkin shakerin! Jos haluaa mustan niin kannattaa kirjoittaa lisätietoihin shakerin väri ;) Kyllä tuo pinkki on paljon suloisempi. Nyt nukkumaan, aamulla vesijuoksemaan ja takaisin opintielle! Ja sais tuo kevätkin tulla et lyhyellä takilla tarkenee!
 
 
 
PS. Pakko jakaa: ihan mahtavaa läppää! Buahhahah! 
 
 
 
Öitä! ;)
Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta