Home office

Tän viikon salikerrat on vähän huonoissa kantimissa! En oo vielä osannut aikatauluttaa työntekoa ja omia treenejä, sillä oon ollut nenä kiinni koneessa pitkin päivää. Eilenkin mentiin pojan toiveesta uimahalliin koko perhe ja koko iltahan siinä meni tietysti. Toisaalta lasten kanssa vietetty aika on kuin laittais rahaa pankkiin, sillä sen tärkeyttä ei voi korostaa. Joskus pitää siis tinkiä omastaan kun ei ole enää tässä maailmassa ”yksin”. Siks hikisiä punttikuvia ei muutamalta päivältä oo!
 
 
PT-hommat on puhuttaneet meidän perheessä ja kotikannustaja katsoo tarkasti mitä syön. Mua itseänikin mietityttää olenko jo tarpeeksi esimerkillinen neuvomaan muita ja näytänkö uskottavalta personal trainerilta :D Mutta meitä ihmisiä on moneen junaan ja se kuka sopii toiselle PT:ksi ei välttämättä sovi toiselle. Mun vahvuudet on ehdottomasti naisissa ja etenkin synnyttäneet ja ylipainoa keränneet siskot on se ryhmä jota osaan omalla kokemuksellani auttaa! Tiedän sekä teoriassa että käytännössä miten elämäntapamuutos tehdään ja haluan auttaa muita saavuttamaan saman ilon, jonka olen itse muutoksella saanut elämääni. Onni ei tule unelmavartalon muodossa, mutta kyllä sitä tuntee itsensä aika onnekkaaksi onnistuneen treeniviikon jälkeen kun puntari kiittää ;) Kun katsoo peiliin ja huomaa et suupieli onkin ylöspäin on tunne joka on täysin sen vastakohta kun peili tuo mieleen vain inhoa ja epäonnistumisen tunnetta. Kehon hyvinvointi vaikuttaa kuitenkin koko elämään! Ollaan siis onnellisia siitä, että meillä kaikilla on mahdollisuus muuttua ja elää tätä elämää sellaisessa kehossa jossa me tunnetaan olomme hyväksi.
 

Kiitos kaikille jotka on ottaneet yhteyttä sillä olen löytänyt mukavasti valmennettavia! Näyttäisi siltä, että mulle riittää töitä niin paljon kuin ehdin tehdä :) Jos vaihtoehto kiinnostaa niin voitte laittaa myös meiliä osoitteeseen [email protected] sillä Monna lupasi että muutama mahtuu mukaan. Me tullaan tulevaisuudessa tekemään muutenkin yhteistyötä ja suunnitellaan kivaa urheiluvalmennuspäivää keväälle. Siitä lisää myöhemmin :) Pus ja ihanaa viikonloppua! :)

Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta