Leipää pöytään

 
Mulla ei yleensä oo kiirettä mutta nyt sitä on riittänyt. Homma on polkaistu käyntiin ensimmäisten PT-asiakkaiden kanssa ja tuntuu et tästä alkaa ihan uudenlainen elämänvaihe. Hoidan pienintä vielä kotona täyspäiväisesti ja isompaakin osan viikosta, niin en oo tehnyt töitä. Nyt sille pitää löytää aikaa! Oon muutenkin ravannut työ- ja elinkeinotoimistot ym. oman yrityksen perustamisasioilla ja siinäkin on oma rumbansa. Silti nautin kaikesta ja siitä, että koko aikuisiän jatkuneesta mielenkiinnosta liikuntaan ja ravitsemukseen on tullut nyt mulle ammatti. Vielä ne yliopisto-opinnot loppuun niin urakuviot ovat selkeät. Liikunta- ja ravitsemusammattilainen Anna Liljeroos, vaikka välillä oon miettinyt mitä tästä tulee… Tässä työssä oma keho on kuitenkin tärkeä käyntikortti ;)
 
 
Oon sen fitnessleirin jälkeen miettinyt, et pitäiskö mun keskittyä sittenkin vielä cardioon ja pudotella muutama kilo. ”Entisenä” laihduttajana painon ylläpitäminen samassa tuntuu miltei lusmuilulta! Mutta siitä ajatuksesta pitää päästä yli, sillä keho kaipaa lepoa ja ravintoa. Sillä saan kunnolla muotoa lihaksiin, mikä on nyt työn alla oleva projekti!
Salilta sain maistatukseen Leaderin suklaapuddingin, sillä puddingmarkkinoille on kova tunku :) Ihan hyvää, samaa settiä kuin muutkin oli mun arvio kuntosalin omistajalle! Olin siis koeraatissa mitä merkkiä kannattaisi ottaa myyntiin :)
 
Työntekoa varten Gazoz sponsoroi mulle uusia treenivaatteita. Valitsin Under Armourin pinkki-harmaan topin ja Brasil Sulin legginssit. Oon halunnut tuon topin siitä asti kun ne tulivat myyntiin! M-koko oli just passeli ja tasan samaa sävyä kuin Brasil Sulin legginssien raidat.
 
UNDER ARMOUR -GOTTA HAVE IT BRA 39.90€
BRASIL SUL -LEGGING RECORTE 69.90€

Muistutan et Gazozin alekoodi on muuttunut mun etunimelle eli se on anna ja sillä saa kaikista yli 100€:n tilauksista -15€ pois hinnasta. Eli tasan satasella tilattaessa alennusprosentiksi tulee 15%, ei yhtään huonompi tarjous. Nettikauppaan pääsee TÄSTÄ.

Kiireen keskelle kuuluu siis vain hyvää vaikka on kyllä sellainen olo et on monta rautaa tulessa :) Se miten äitiyden, opiskelun ja työn yhdistäminen sujuu, jää nähtäväksi. Ilmeisesti siihen on pystynyt moni muukin äiti, joten ei muuta kuin kokeilemaan! Kai meidän mammojenkin täytyy jossain vaiheessa alkaa tuomaan leipää pöytään ;)

Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta