Rehellinen

Tää viikko ei oo mennyt ihan putkeen… Oon samaan aikaan lopettanut rasvanpolttajat ja liikkunut reilusti tavallista vähemmän. Kaupan päälle se aika kuukaudesta, pari nautittua herkkua ja lopputulos on suoraan sanottuna läskimasis. Muutama finni kruunaa turvonneen fiiliksen erinomaisesti, kiitos vain.

leivonta-lauantai lasten kanssa :)
banaani kuppikakut vihreällä tomusokerikuorrutteella
Haluatteko reseptin vai ei..? :)
 
Saran soitto tuli eilen ihan oikeaan aikaan. Ehdotus lauantai-illan humpasta oli just mitä kaipasin! Ohjelmassa on rinta-hauistreeni ja päästiin ihan tyhjällä salilla penkkaamaan. Tyttöjen ilta penkkipunnerruksen parissa ;) Painoista en sano mitään kun niissä ei mitään mainitsemisen arvoista…
 
tasapenkin jälkeen vinopena käsipainoilla
levitykset
haukkari
 
ja lisää
Sara sympatiseeraa mua ja näyttää omaa finniään ;) :D
näppynaama
 
Iltapäivällä lähden sinne leirille ja koitan kestää tän rimakauhun siitä et näen suuren määrän kilpasiskoja. Pelottaa ja jännittää jostain syystä kauheesti kun ei ees tuota Sarppia esiliinana <3 
Laitetaan tähän loppuun pitkästä aikaa treenivideopätkää, (apua, tuoltako mä näytän..). Ja hei, musiikki saattaa olla videolla isolla niin laittakaa koneesta pienemmälle ennen kuin klikkaatte :) Videossa on hauikset tangolla pudotussarjana, painoilla 20kg, 16kg ja 14kg. Da da daa daa, summer of 69…!
Anna

34 vastausta artikkeliin “Rehellinen”

 1. heippa! oon jonkun aikaan seuralluit sun blogia, mutta nyt vasta kommentoin ekaa kertaa. Oot päässyt ihan mielettömiin tuloksiin ja sekös iteäkin tässä motivoi. Oon ollut Jutan superdieetillä itsekin tammikuun alusta asti ja sen 6 viikon jälkeen jatkanut vielä sitä samalla periaatteella. 7 kiloa on lähtenyt ja 10 on vielä edessä. Nyt tuli jotenkin hyvä sauma kirjoittaa juuri tähän postaukseen kun täällä on vähän samoja fiiliksiä tankkauspäivän jälkeen. Olin laivalla tuossa eilen ja sovin, että siellä saan syödä rennosti ja ihan mitä vain. Noh…kun kotiin pääsin eilen niin eiköhän se sitten jatkunut ja nyt ketuttaa sitten mielettömästi. Tänään on tosin pakko lähteä jo rääkkäämään itseään salille ja spinningiin niin eiköhän osa kaloreista tule sillä poltettua. Vaikka en edes uskalla laskea, paljonko kaloreita tuli eilen syötyä :(

  Mutta ei muuta kuin ruotuun taas ja tsemppiä sinnekin hirmusesti, täytyy sen mielenkin välillä levätä ja nauttia pari herkkua :) Ja jos ei muuta niin ainakin riittää energiaa nyt salilla kun on vetänyt hiilariähkyt.

  Kiitos blogistasi, täältä on saanut erinomaisia vinkkejä ! :)

  • Eiks oo jännä et sellaisesta mitä ennen teki päivästä toiseen tulee nyt huono omatunto! Ei siihen vaan oo paluuta! Ja hyvä niin :)

   Hienosti etenee sulla, ihan mahtavaa ;) Oikein energistä kevättä ja loppukilojen sulatusta ;) Kiitos ihanasta blogipalautteesta myös :)

 2. UPEAT KÄDET! :) mutta eikö hauiskääntö ole tehokkaampi kun sen tekee suorilta käsiltä? ainakin minua on neuvottu tekemään niin? aurinkoista päivää :)

  • ai siis niin et kyynärpäät olisi edempänä ja siitä? Toki varmasti, tein tän enemmän pumppisarjana ja sit vasarakäännöt enemmän niin :)

 3. Täällä kans yksi mokoma! Viikonloppuna repsahdettu totaalisesti kaikkiin herkkuihin ja nyt on jäätävä morkkis! Tästä nyt vaan takas ruotuun…

 4. Äh täällä on kans menny koko viikonloppu ja noh vähän viikkokin penkin alle. No pistetään yo-kirjotusten ja stressin piikkiin…(seliseli). Mahassa inhottava pöhötys ja naama kukkii myös minulla, ei hyvä! Onneks kun saa tän koerumban hoidettua alta pois voi keskittyä täysillä omaan hyvinvointiin. :)
  Tsemppiä kevääseen! :)

 5. Hahaa, näkisitpä mun nassun. Ei kuule ihan yhteen näppyyn jää… taas joku hormonihomma menossa kun puskee noita. Mulla on raskauden jälkeen ollut paras iho ikinä mut näitä päiviä tulee ja menee..

  Mulla on tänään ”syö kaikki minkä näet” päivä et röh röh vaan :D huomenna tätä nestepalloa saa pyöritellä eteen päin.

 6. Turhaa siellä fläsämasistelet! Mä oon tullu siihen tulokseen että herkkupäivä/viikonloppu ei ainakaan mun paattia kaada! …täälläkin kohta vuosi tehty kropan kanssa töitä, toinen varmasti edessä ja hitaasti mutta varmasti edetään… Sitten kun kisadieetti sullakin koittaa niin oot varmasti kova kuin kivi! Ainakin mä uskon niin! Nyt nauti saavutuksistasi, treenaa täydellä sydämellä, tee parhaasi ja muista välillä pienesti höllätäkin ilman huonoja omia tuntoja <3

  • Voi että… Nyt tuntuu et on valovuosien päässä kisadieetti itsekurista! Kun on muka niin kauan tsempannut ja pudottanut painoa niin tuntuu vaikealta antaa painon olla hetken. Huoh! Mut kyllä tää tästä, tänään on ollut jo niin aurinkoinen fiilis koska leiri oli ihan huikea :)

   Halit sinne! <3

  • Mä niin tiedän tuon tunteen kun pää ei kestä nolla, saati sitten plussaviikkoa! Tai sen tunteen ku pää syyllistää pikkulipsuistakin.. Mutta onneksi niitä huonoja päiviä on huomattavasti vähemmän kuin niitä hyviä :) en malta oottaa että kirjottelet leiristä! Varmasti saa mielenkin hyväksi kun saa viettää päivän samanhenkisessä seurassa!

   Puss! <3

 7. Hei Anna,
  Onnea hienosta suorituksesta, olet päässyt jo pitkälle!
  Voitko suositella jotain rasvanpolttajaa? Kerroit itse lopettaneesi ne.
  Käytin Leaderin fatburneria puolisen vuotta mutta en huomannut mitään vaikutusta.
  Voisin kokeilla toista merkkiä ja voit varmaan suositella jotain?
  t. Annika

  • Juu tuossa muutama kommentti ylempänä on linkki siihen mitä mulla on ollut :) Esim. ne on olleet tosi hyviä, en oo kyllä kokeillut kun kahta.

 8. Mulla ei tullut viikonlopun ravintolasyömisistä edes henkistä krapulaa, mutta fyysinen tuli! Mahaa kipristi yöllä, niin en saanut unta ja aamulla heräsin pari tuntia ennen kelloa ihan hikisenä. Ruoansulatus tehnyt yön töitä… Nyt vois pitää vaikka puhdistuskuurin :D

 9. Mulla on tällanen ”tyhmä kysymys”, että kun nostelet tossa videossa tota tankoa, niin ootko noihin 20,16 ja 14 kiloon sisällyttäny itse tangon painon? Vai onko noi painot vielä siihen päälle?
  Tuli vaan mieleen että miten se oikein lasketaan, kun mun mielestä meillä kotona oleva tankokin painaa itsessään jo melkosen paljon…

  • joo kokonaispaino, alussahan siinä on esim. pelkkä tanko eikä yhtään kiekkoa :) Yleensä lasketaan kokonaispaino :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta