Kotona

Muistatteko mun blogin alkuaikoina kirjoittelin enemmän myös sisustuksesta? :) Oon aina tykännyt laittaa kotia ja sisustaa sen verran mitä osaan. Jossain vaiheessa mietin sitä hetken ammattivaihtoehtonakin mutta koin etten ollut tarpeeksi luova alalle ja sisustus pysyi harrastuksena. Raskausaikoina oman kodin laittaminen oli perinteistä pesänrakennusviettiä ja notkuin viikottain K-raudassa miettimässä mitä seuraavaksi korjaisin tai laittaisin! Surullista ehkä mutta silloin kun en huolehtinut itsestäni niin keskityin hyvin paljon siihen, että kotona oli nättiä. Tuon viimeisen olen huomannut vasta viime aikoina… Sillä mun harrastus sisustamisesta (ja siivoamisesta) on siirtynyt kokonaan blogiin ja kuntosalille.

tytön huonetta

Nykyään en kertakaikkisesti ehdi ja jaksa tehdä samaa määrää kodinhoidon suhteen kun silloin kun illat ei menneet liikkuessa. Silloin siivosin jatkuvasti ja istuin illat kotona syömässä ja katsomassa telkkaria, siistissä kodissa ;) Meillä oltiin aina valmiita vieraita varten ja kukkatorstain ansiosta meillä oli tuoreita leikkokukkia aina(!). Kuka muistaa kukkatorstain?! -se oli se, että kun minä siivoan koko asunnon (tykkäsin et torstai on paras just ennen viikonloppua) niin siitä hyvästä mies lupaa tuoda kaupasta kukkapuskan, ne ei maksa kuin viidestä seitsemään euroa, esim. Reilun kaupan ruusut. No joo… ei oo paljon ollut aihetta kukkatorstaille kun se on niin hyvä salipäivä ja siivous tehdään epäsäännöllisesti milloin ehtii nopeasti imuroimaan eikä mitään koko päivän uhrausta asialle…;)

pojan valtakuntaa

Blogissa on nykyään valtaosin juttua vaan salista ja ruoasta mutta miten on, kiinnostaako kotijutut enää? En oo ehkä mikään maailman paras sisustaja mutta jos kotikuvat kiinnostaa voin niitä laitella jatkossa sekaan silloin tällöin :) Nimittäin tällä viikolla kun oon toipunut siitä selän fasettilukosta ja viikosta tuli vähän vahingon kautta kevyt viikko niin oon ollut kotona paljon enemmän. Ja silloin kun kotona ehtii olemaan niin onhan se kivaa et ympärillä on kaunista ja siistiä. Ehkä tässä kevätauringon valossa sitä saa vähän enemmän energiaa myös kodin sisustamiseen!

 
tää vai tää?! :)

Mut huomenna taas lisää fitnesstä, sillä menen IFBB:n järjestämälle bikini fitness treenileirille, jonka pitää Anna Virmajoki. Et ehkä tää sisustus unohtuu jo ensi viikkoon mennessä kun pääsen kunnolla treenaamaan ;) Vai onko se niin, et vaihtelu virkistää..?

Anna

25 vastausta artikkeliin “Kotona”

 1. Onhan se kuitenkin kiva että nyt teillä on kauniisti sisustettu koti. Ei tarvitse enää siihen kuluttaakaan niin paljon aikaa. Ajattele jos te nyt ostaisitte sen sun joskus haaveileman talon. Vaikeeta olis sisustaa, rempata ja liikkua. Mulle kävi niin viime keväänä kun talo ostettiin ettei aika enää liikunnalle tahtonu riittää kun piti töissäkin käydä.

  • Joo kyllä rempat vie aina veronsa! Me ollaan kaks asuntoa remontoitu lattiasta kattoon ja sillon elämä on olut kyllä melkein pelkkää sitä! Huh mitä se oiskaan omakotitalin remontoinnissa ;) Mut aikansa kutakin, eli kyllä nekin pitää hoitaa jos niikseen tulee :)

 2. Tyttöni 9v kommentoi nähdessään kuvat: ”aika siistiä ja ihanan näköstä” Ja tottahan tuo on,kauniisti laitat,joten sisustusjututkin toimii hyvin,vaikka nyt ärsyttää omat sotkut enemmän ;-) t.manta

 3. Kannustan pitämään tuon Avotakan Body-lehden rinnalla. Välillä on kuitenkin hyvä irrottautua urheilunmaailmasta ja tehdä jotain ihan muuta. Itse odotan innolla että pääsen muuttamaan takaisin omaan kotiin opintoevakon jäljiltä ja että pääsen taas sisustamaan (ja ihan varmasti tulee uudessa sisustuksessa näkymään fitness; suunnittelen mm. keittiöön omaa hyllykköä kaikille ravintolisä ja protskupöntöille :D )

  http://ikuinenkesakunto.blogspot.fi/
  http://projekti-omakoti.blogspot.fi/

  • Jotenkin se sisustus on niin jäänyt tän fitnessinnostuksen varjoon! Mut kivaa tosiaan välillä tehdä muutakin mistä nauttii :) Kiva kun laitoit blogilinkkiä! Ja miten mahtava idea tuo hyllykkö, munkin pitäis keksiä jotain noille pöniköille :D

 4. Meillä ei koskaan ole noin siistiä vaikka siivoisin viikon :D eilen oli siistiä kun sisko tuli kylään vaan ei ole enää.. mä voisin lanseerata meille ton kukkatorstain! Menisköhän läpi? :)

  Joo lisää vaan kotijuttuja! Ne on mukavaa vaihtelua fitnesjuttujen rinnalle.

  Ps. Olisit saanut multa lainaan ton Hormonidieetin :)

  • En usko! :) Just sanoit et olit siivonnut vaikka mistä! Kyllä täällä sotkua riittää ;) Mut joo, laitan välillä näitäkin :)

   Oon ostanut ton kirjan jo aikaa sitten :)

 5. Teillä on kyllä kaunis koti! Kyllä kotijutut kiinnostaa…ainakin mua :) molempi parempi? :) kivaa leiriä! Mä en varmaa pystyis muuta ku seisomaan hiljaa nurkassa ku tuijottaisin vaan monttu auki nti Virmajokea :))))

 6. Itsellä kävi ihan samoin.
  Juhannuksena tulee 3 vuotta tätä ihanaa eloa omakotitalossa. Alkuun sisustin ja laitoin kotia, vaan kun tuli oma kuntoremppa, niin kotiremppa jäi vähemmälle / syrjään.
  Nyt kesää kohden olisi tarkoitus laittaa olohuone ja eteinen uusiksi. Talomme on siis -81 rakennettu, emme rakentaneet itse.
  Mutta kait se on tuvan kanssa samoin kuin itsensä kanssa: Koskaan ei ole valmista :D

  Ihana toi raitatapetti tuolla lastenhuoneessa! Piristävä <3

 7. Joo, kivaa vaihtelua ja kiinnostaa, muistan jonkun videopostauksenkin kodistasi :)

  Sellainen toive lisäksi, että kun nuo yhteistyöt eri tahojen kanssa lisääntyy, lukijana olisi kiva tietää milloin kyseessä on ns. sponsoroitu postaus.

  • Kiva juttu :)

   Ja sit tuohon sponssiasiaan. Oon jo ihan alusta saakka kun sain ekan sponsorin Gazozin, merkkinnyt postaukset yhteistyö-tunnisteella, jos niissä on vaikka joku vaate jonka olen saanut tai mainostus yrityksestä tai tarjouksesta. Myös yhteistyökumppaneiden arvonnat on merkitty vaikka en niistä ”itselleni saa” mutta kuitenkin ettei menisi ns. piilomainostamiseksi :) Eli kaikki joissa on yhteistyöasiaa löytyy tuosta :) Toivottavasti selventää!

   http://toobigtobeme.blogspot.fi/search/label/yhteistyö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta