Mini-me?

 
Oon tainnut eilen saada jonkinlaisen urheiluvamman. Selässä on ollut pientä jumiutumista ja eilisen olkapää- ojentaja -treenin jälkeen tuntui heti et kaikki ei oo hyvin. Lapojen välissä oli sellainen tunne et pitää pyytää joku naksauttamaan ranka mutta sekään ei helpannut vaan kipu yltyi iltaa kohden. Paikka on tarkalleen vasemman lavan alla ja se tuntuu sekä rinnan että selän puolella tuolla rintakehän sisällä :( Yö meni huonosti ja seuraavana ohjelmassa oleva selkätreeni on ilmeisestä syystä peruttu. Nyt siellä venähti joku kun oon mennyt hönkimään niitä leuanvetojakin useamman kerran viikossa…
tässä tulossa kuvaa
Paras pähkinälevite on UrteKramin luomu Smooth Peanut butter.
Pehmeää ja levittyy rahkan tai lettujen päälle! Tätä menee joka päivä.

Pähkinälevitteestä on kyselty ja lyhyellä muutaman merkin kokeilulla oon päätynyt UrteKramin pehmeään pähkinälevitteeseen joka on pikkasen notkeampaa kuin moni muu. Tää just ja just levittyy rahkan päälle kun lusikalla tekee kuvioita lautasen yllä, eikä tuu siis yhtenä pallerona koristamaan koko komeutta. Kätevää myös rahka- tai proteiinilettujen kanssa :) Pisteet myös siitä, että tuote on luomua ja hintaa purkilla k-kaupoissa nelisen euroa. Oon jo pitkään korvannut pähkinät tällä ja tuosta purkkimäärästä huomaa et menekki on kova ;) Syön sitä joka päivä joko välipalalla, iltapalalla tai molemmilla. Hmm… kalorit! :) Noh, 10g-15g riittää mainiosti annokseen :)

 
 
välipala ennen salia
 
latausjuoma :)
nykyinen Mini-me
 
Eilen postasinkin facebookkiin (mun blogin feissarisivut siis *klik*) kuvan itsestäni et ”skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked” -mietteet mielessä salille ;) Huomaan et oon jo jotenkin pikkuinen mutta kroppa ei oo vielä kauttaaltaan kiinteä. Viikonloppuna tuli katottua Arnold Sports Festival kuvia ja jotenkin kummasti sitä sai tsemppiä omaan tekemiseen. Ruovaliossakin oon pysynyt pilkulleen, sillä ei se aivan miniatyyrikokoinen kroppa jossa ei oo juurikaan rasvaa mutta treenatut lihakset tule millään puolivillaisella otteella… Oon oikeesti bikinityttöihin verrattuna vielä jättiläinen! Tuosta voi kisaamista suunnittelevat käydä masentumassa jos haluaa saada reality checkin…
 
 
”Juuri nyt bikini fitness on kuuminta mitä voi tehdä. Tai haluta bikini fitness kilpailijaksi.
Tai haluta näyttää bikini fitness kilpailijalta.
Miltä bikini fitness kilpailija sitten ”oikeasti” näyttää, kuinka hyvin se sopii perussuomalaiseen 
kehotyyppiin ja onko suomen kylmissä olosuhteissa ”hyödyllistä” omata bikini fitness vartalo?
Faktahan on että bikini fitness vartaloon pitää vain syntyä, helppoa jos sinulla on käynyt munkki geenien suhteen. Unohtamatta tietenkään kauneutta, rumien on turha vaivautua.
Tavis joka treenaa omasta päärynästään biksukroppaa lajitreenin omaisesti näyttää valitettavasti lähes tismalleen samalta kuin aloittaessaan, painonpudotus toki on mahdollista ja luultavasti todennäköistäkin kiitos läheisen suhteen aerobisiin laitteisiin ja tarkkaakin tarkemman ruokavalion jos vain viitsii pysyä siinä. Kuntokin tietty paranee mikä on hyvä.” 
IFBB Pro Kati Alander blogissaan.
 
No annetaan ammattilaisten läyhätä niin me tavikset voidaan jatkaa matkalla kohti unelmia ;) Kyllä mä tuolta vielä sen bikini-bodyn kuorin! Täytyy ilmeisesti olla onnellinen omena kun tekstissä puhuttiin vain päärynöistä :) Kyllä minunkin lähtökohdista tilanne näytti melkein toivottomalta mutta kovalla työllä ollaan tässä enkä tiedä onko ne mun lähtökohdat enää yhtään hullummat?
 
 
 
Salille meitä sattui yhtäaikaa aikamoinen tyttökööri! Ninalla ja Saralla oli jalkapäivä ja yhdessä kierrettiin tsemppaamassa toisille viimeisiä toistoja, oltiin varmaan näky :) Mut eipä tässä kummempaa kuin et 545 päivää sinne ensi vuoden kisoihin. Rock on!
 
1,5-vuotta, 37kg ja yksi 3,5 kiloinen vauva <3
Anna

84 vastausta artikkeliin “Mini-me?”

 1. Tiedätkö, mulla oli sama vaiva selkäni kanssa joku parisen viikkoa sitten, tosin kipu oli oikean lavan alla. En kyennyt kunnolla liikkumaan ja syvään hengittäessäkin selkään (ja rintaan) sattui :( Varasin ajan hierojalle, joka murjoi lavan auki. Sitten tein kevyttä selkätreeniä ja paljon liikkuvuusharjottelua – kipu katosi. Jumitus oli tulla takaisin tänä viikonloppuna ja ihmettelin, miten juuri nyt. Tajusin, että jumitus liittyy lenkkiasentooni – uroskoirani on mulla vain osa-aikaisesti ja tällä hetkellä narttuja tuntuu olevan paljon juoksussa… Talutan siis aina oikealla kädellä ja jännitän oikeaa lapaa koiran kiskoessa, ja viime aikoina elukka on vetänyt normaalia enemmän sattuneista syistä! :) Omaan vaivaani siis auttoi akuuttina hoitona hieronta, kevyempi treeni ja liikkuvuusharjoittelu – pidemmällä tähtäimellä käden vaihtaminen ja tiukka kuri elukalle :D Toivottavasti säkin saat selkäsi pian kuntoon, mistä ikinä se kipuilu johtuukaan!

 2. Hei kerro viel uudestaa mitkä noi sun iiihanat punaset pöksyt onkaan? Niin ja oot kiinteytynyt tässä parin viikon sisällä mun mielestä! :)

 3. vautsi mitä kehitystä! :)

  Osaisitko auttaa kun tarkoitus olisi 5kg tässä pudottaa painoa mutta ei!!! Ei sitten millään treenaan 5*1-1,5h ryhmäliikuntaa/hiihtoa/salia ja olen yrittänyt pienillä kaloreilla (1400) ja suuremmilla kaloreilla n.(1800) ja nyt kahden viikon jälkeen kun olen pitänyt ruokavalion oikeen suurennuslasin alla(n.1600-1900kcal) tänään aamulla vaaka näytti suurimman aamu painon mitä pitkään aikaan 66kg!! Olen kova tyttö stressaamaan asioita niin mahtaakohan tämä kova stressi estää painon putoamisen? nyt siis 66kg/166cm

  • Nyt vaan jatkat niillä suuremmilla kaloreilla! Oot varmaan säästöliekillä ja treenaat niin paljon et tuo 1900kcal on varmaan minimi millä kannattaa mennä! Kyllä se kohta kääntyy laskuun. Huomaat että saat kunnolla energiaa liikkumiseen ja rasva lähtee palamaan. Ei kannata tuijottaa vaan sitä vaakaa :) Unohda se hetkeksi. Et millään ”liho” 2000 kalorilla päivässä, se on vissi se ;) Tsemppiä! :)

  • Mulla on kanssa niin samat ongelmat kun anonyymillä. Ollaan aika samoissa mitoissakin. Kalorilaskurien mukaan mun päiväkulutus on 1500 kaloria, joten en paljon uskalla syödä yli sen. Päivän liikuntasuorituksilla saa sitten sen verran vajetta että pitäisi laihtua. Viikonloppuisin tulee kyllä syötyä 2000 kaloria. Paino on pudonnut viikossa noin 200 grammaa.

  • voi kiva juttu että sielunkumppaneita löytyy ! :) alkaa vaan kärsivällisyys lähteä kun paino suunnilleen nousee tai pysyy samana vaikka kuinka yritän siitä päästä eroon :(:(

  • Mulla on ihan sama juttu, ei kärsivällisyys tahdo riittää ja tekee mieli vetää kalorit superalas.. ei järkeä.

   Pitää varmaan pistää oma blogi treeniasioille kun on jatkuvasti tarvetta avautua omista jutuistaan muiden blogeissa.. ;) sori Anna!

 4. Kuulostaa siltä, että sulla(kin) on epäkäs jumissa. Se on se iso lihas mikä liikuttaa lapaa ja se aktivoituu suurinpiirtein kaikessa vetämisessä ja työntämisessä. Mulla menee kans aina vasen jumiin kun teen enemmän vasemmalla puolella oikean olkapään ollessa niin heikko labrum-repeämän vuoksi.

  Sitä saa murjottua auki myös itse pallon avulla: otat jämäkän pallon (tennispallo antaa liikaa periksi) ja asetat sen hartialle ja nojaat seinänkulmaan, siten, että pystyt liikuttamaan vartaloa niin että pallo pääsee hieromaan hartiaa. Ikäänkuin pusket kulmasta läpi! :D Esim ovenkarmi käy tähän. Etsit sitten sieltä sen ”taikanapin” joka muljuaa ja hierot sitä 4min. Sitten vaihdat puolta. Tämän jälkeen voit ottaa sen pallon ja asettua selinmakuulle lattialle ja laitat pallon ihan lavan ja selkärangan väliin, siihen kipeään kohtaan. Sitten nostat sen puolen käden suoraksi korvan viereen ja liikutat vastakkaisen lonkan päälle, edestakaisin. Tee tätäkin 4min ja vaihda puolta.

  Ja kyllä, se sattuu, niin kuuluukin. :) Ja muistat nyt jättää kaikki vetoliikkeet vähemmälle hetkeksi, voit vapaasti keskittyä kyykkäämään pyllyä parempaan iskuun niin ei turhaan rasitu se epäkäs ja tulehdu!

  • Se sepä se taitaa olla… Oon varmaan eilen tehnyt olkapääliikkeet liikaa epäkkäillä ja se meni sit juntturaan… Mulla on myöskin tuota lihasepätasapainoa havaittavissa ja siksi varmaan tämä toispuoleinen kipu. Tää on ihan sairaan kipeä nyt ja just huomaa noissa vedoissa ja työnnöissä ihan kotiaskareissa. Pöh! Mut kiitos vinkeistä :)

 5. Alat kyllä näyttää tosi sporttiselle!!!

  Miten sulla toi kehonhuolto? Käytkö hierojalla kuinka? Oireet tuntuu tutuille eli rintarangan fasettilukolle ja mulla ainakin kun menee pahaksi niin vaatii ihan lääkettä (onneks se tilanne on ollut vaan kerran). Putkirulla on hyvä väline kun laittaa sen pitkittäin selkärangan mukaisesti ja avaa rintaa. Mulla on itellä isoimmat ongelmat tällä hetkellä just tuolla osastolla ja pt:llä on toivottavasti lääkkeitä siihen. Eli just liikkuvuusongelmat (joita punttitreeni ei aina edesauta) ja kehitys ei oo ollut parasta mahdollista kun liikerata lyhenee/vääristyy niin treenikään ei mee sinne minne pitäis. Ah, 10 vuotta toimistotöitä liikkumatta, jees pliis ;)

  • Maijuu… älä nyt! En oo käynyt hierojalla ollenkaan :( Eli kehonhuolto on vaan omaa venyttelyä jossa siinäkin on paljon parannettavaa. Saan siis syyttää vaivasta varmasti itseäni :/ Mun pitää varmaan etsiä nyt itselleni hyvä urheiluhieroja.. :)

 6. Just tuo maapähkinävoi on herkkua. Voi tauti. Lusikalla suoraan purkista voisi lappaa, mutta yritän piilottaa koko purkin jääkaappiin muiden purkkien taakse, etten lankeaisi siihen.
  Ostin samaan aikaan tuon purkin kanssa mantelivoita Stockmanilta. Se on ihan ”outoa”. Öljy erottunut, tahna kovaa ja maku ei niin herkullinen. Mielenkiintoisia kokeiluja on kyllä ollut.

  • Ei mene. On ihan pehmeää. Huoneen lämmössä säilytys on varmaan yleisempää. Minulla on vain jääkaapissa paremmat piilot. :-)

 7. Oletko mistä saanut vinkkiä, että tuota maapähkinävoilla kannattaa pähkinät korvata? Chirster Sundqvist kertoi, että maapähkinähän on itseasissa palkokasvi ei pähkinä. Se sisältää kaikista vähiten oikeanlaista rasvaa mitä pahkinöistä on mahdollista saada. Näin ollen niiden syöntiä kannattaa karttaa, jos haluaa terveellisiä pähkinöitä syödä.

  • En oo saanut mistään vinkkiä, ajattelin ravinto-arvojen perusteella että sitä voisi käyttää… Siinä on E 640kcal/P 26g/ HH 12g ja R 54g. Cashewpähkinässä jota yleensä oon syönyt on 574kcal/ P 20g/ HH 19g /R 46g. En tiennyt et rasvahappokoostumus on epäedullinen, se on aika käytetty tuote urheilupiireissä..?

  • Juu, toi on ihan totta. Ei ole hyvä rasvanlähde. Samantyyppistä löytyy manteleista tehtynä esim ruohonjuuresta. Se taas on sitä hyvää rasvaa.

 8. Mulla meni synnytyksen jälkeen sama paikka jumiin, pisti välillä selän puolelta, mutta useimmiten rintapuolen kautta. Multa loppujen lopuksi siellä oli hermo niin pahassa pinteessä, että lääkäri iski siihen kortisoli piikin. Ensin tuntu ettei se auttanut, mutta yhdistettynä liikuntaan lopulta lukko lähti auki. Ja parin viikon liikkumattomuus ei tehnyt yhtään kivaa, joten vieläkin aika ajoin on ongelmaa.

  Nykyään sit käyn aktiivivenyttelyssä kerta viikkoon ja kun rahaa tulee vähän reilummin, niin sitten hierojallekin muutamia kertoja. Toi kehonhuolto kun on ittellä ainakin sellainen, että se meinaa aina jäädä, vaikka kuinka tietää että sitä pitäisi tehdä.

  • Täytyy kans nyt satsata tuohon kehonhuoltoon ettei tällaisia vammoja tuu enempää! Se on tärkeää kun nostaa paljon puntteja mut ei oo tullut vielä kunnolla panostettua siihen! :) Kiitos vertaistuesta teille! :)

 9. Hei.. olen kaikessa hiljaisuudessa seuraillut jo jonkin aikaa suurella mielenkiinnolla sun blogia ja ajattelin kysyä että millasta sali treeniä teit kun alotit laihduttamisen? Selailin vanhoja kirjoituksia mutta en äkkiseltään tietoa löytänyt.. minulla kiloja pudotettava suurin piirtein sen verran mitä sinä olet jo pudottanut.. sali reenitkin aloitettu mutta vinkkejä kaivataan!!! :) -Suski

  • Mä aloittelin kuntosalin niillä ohjelmilla mitä sain Fitfarmin nettivalmennuksista :) Ensin taisi olla kolmijakoista treeniä ja sitten 4-jakoista. Ne oli ihan laihduttajille suunnattuja kuntosaliohjelmia ja aika hyviä alkuun. Niihin kuului esim. liikkeisiin videot nettipankista joten aina tiesi miten liikeet suoritetaan :) Sä voit kysyä vaikka omalta salilta sulle tehtyä ohjelmaa!

 10. Heippa :) Oon ihan koukussa sun blogiin ja luen tätä joka päivä ja kattelen sun upeita kuvia ja saan niistä tsemiä itelleni :)Miten ja minkä verran siis käytät tota maapähkinävoita ja saakohan sitä täältä Mikkelistäkin CM:stä :) Mistä oot löytänyt nuo Adidaksen upeat treenitossut ? Iloista viikonalkua sinulle:)

  • pari postausta taaksepäin kerron uusista tossuista! Ostin meidän kuntosalilta nämä nyrkkeilytossut :) Pähkinälevitettä laitan n.10-15 grammaa, ruokavaa’aalla punnitsen!

   Iloista viikkoa myöskin :)

  • Niin olikin, muistelin että kerroit tossuista mutta en ollut varma, noi siis toimii hyvin salilla ? :)

 11. Kiitokset vielä Katille kannustavasta kirjoituksesta. Painan leuan rintaan ja meen sipsihyllyn kautta sohvan nurkkaan. Mitä tässä yrittämään.. kohti uusia pettymyksiä sitten vaan! ;) :D

 12. Heippa :)
  Olen lueskellu blogiasi jo jonkun aikaa, mutta harvemmin jättäny mitää jälkeä! Nyt kuitenkin pakko sanoa, että vaiva kuulostaa samalta joka itellä oli. Tässäpä oma tarinani..
  Olin salilla tekemässä rinta/hauis treeniä ja kesken tauon (ei ollut edes sarja menossa) aloin ekana tuntea pistävää vihlontaa rinnan puolelta. Sieltä se siirtyi juuri vasemman lapaluun seuduille ja meni todella pahaksi. Kotiin kävellessä hengittäminenkin teki tiukkaa ja risti niin rinnan kuin selänkin puolelle. Selvisi että kyseessä on fasettilukko ja ne jos jotkut on inhottavia :(
  Kahden fyssari käynnin jälkeen, varasin ajan OMT:lle, jostai sain eniten apua. Toki kaikki fyssarit sai lukkoja auottua ja normaalisti kivun pitäs hävitä samantien, näin ei miulla käyny. Lopulta oli pakko varata aika lääkärille, kun pistäminen meni aika pahaksi, en esimerkiksi pystynyt kumartumaan alaspäin ollenkaan tai kurottelemaan mitään ylhäältä. Sain tulehduskipulääkettä ja lihaksenrentouttajia ja parin päivän päästä kivut olivat poissa! Sen jälkeen ei ole enää vaivannut. Mutta se vei aikansa. Fyssarit kuin lääkäritkin sanoi, että liikunta tekee vaan hyvää, ei pitäs jäädä paikalleen missään nimessä. Toivottavasti siulla ei ole lukkoja, sillä ne on niin kivuliaita :( Tsemppiä sen kanssa :)

  • Kiva kuulla kokemuksia ja ikävän samalta kuulostaa. Mulla on liikkuvuus parantunut iltaa kohden joten katsotaan mihin tää tästä lähtee.. Kiitos teille viesteistä! :) En ois itse yhtään tiennyt mitä tää on!

  • Kiitos viimeisestä! Oih, pitää ehkä varata aika :) Oon kerran käynyt ja kans menin ”pää kainalossa” eli vasta kun oikein vaivaa :D

 13. Todellakin MINI! Ei pidä antaa toisten sanojen lanistaa.. Itse kuitenki tiedät mitkä sun tavoitteet on! (Toisin kuin eräät…kröhöm;) )

  Toi maapähkinälevite on liian hyvää! ..yhen purkin oon ostanu (ja syöny) ja toista en oo uskaltanu ostaa :)))

  • Hih, ihana oot! :) <3 No niin… mitkäs NiiNii on sun tavoitteet! Nyt sano ääneen vaan rohkeasti ;) Sulla on selvästi mielessä jotain :D

  • Mä tiedän mä tiedän mä tiedän :D

   Niin ja nikamanaksauttajille monta palkkaa tuhlanneena mustakin kuulostaa fasettilukolta toi. Oikein jos haluaa panostaa niin ensin hierojalle ja seuraavana päivänä tai parin päivän päästä naprapaatille tai kirolle :)

 14. Hei,

  Upeaa työtä, kuten olen ennenkin kommentoinut :) Kerrotko vaikket sitä päivitäkään enää, että onko paino pysynyt samana kuin viime maanantaina?

  • Koitan vähentää vaa’alla käyntiä ettei siitä tulis liikaa stressiä niin en oo käynyt tänään. Se on n.70kg varmaan :)

 15. Muuten, oot kehittyny kyllä ihan mielettömän paljon! Mahtavaa! Terveisin sivustakatsoja, jo pidemmän aikaa blogiasi lukenut mutta nyt vasta uskaltanut kommentoida :)

 16. Mulla oli sama vaiva aiemmin kun alotin salitreenin,kävin hierojalla ja sanoi että fasettilukko tullut lavan alle,irrotteli sitä ja aika hyvin aukesi parin käyntikerran jälkeen.Tsemppiä kisoihin! :)

 17. Hei hei hei, Anna, sun lähtökohdat on se kroppa vuodelta 2006, minkä olet vilauttanut täälläkin blogissa. Välillä vaan pullahdit ja nyt olet lähes siellä lähtöasetelmissa taas. Lähtöasetelmat ei siis ole se tammikuu 2012. :)
  Eli et sä niin kovin kaukana ole bikinivartalosta, johon ”synnytään”. :) Sä oot tainnut syntyä sellaiseen, lucky you!
  Tsemppiä treeniin, mä syvennyn vertaamaan sun nykyisiä kuntokuvia vaikkapa marraskuisiin ja ihailen vaan… :) Perässä tullaan, mutta vaan lavan reunalle kannustamaan. (Oltais onneks eri pituussarjassa, jos kilpailla ajattelisin ja hyvä niin, koska eihän sulle pärjää…)
  -Katri-

  • Niin no en oo koskaan ollut missään erityisen hienossa kunnossa. Silloinkin olin hoikka mut jenkkakahvat löytyi ja rasvaprosenttia mutta toki kropan mittasuhteet on ja pysyy :) Mutta menneitä vuosia ei voi muuttaa ja ylipaino ja raskaudet on jättäneet jälkensä joita ei enää saa peruttua joten näillä mennään ;) Mut ehkä mulla raajojen pituuden puolesta on ihan otolliset mahikset bikinivartaloon =) Aivan ihana kommentti sulta siis :) Kiitti!

 18. No jopas on Katilla ollu tekstiä. Ja toivottavasti saisit jumiin helpostusta pian! Mulla on toi foamrolleri ahkerassa käytössä ku koskaan en näköjään saa aikaseksi hierojaa varata. Venyttelyn kanssa toi on onneksi sit auttanu jonku verran :)

  Ja hassu sattuma. Mäki vasta otin yks aamu just samanlaisen kuvan mahasta selällään sängyssä :D Oli vaan niin littana jo että piti saada kuva omiin arkistoihin :) On se kyllä sullaki vyötärönseutu kutistunu taas :)

  • Iltaa kohden on kyllä helpottunut?! Katsotaan mihin menee et tarvinko apua tähän! Foamrolleri ois hyvä kyllä :)

   Ihanaa kun samaistut, eiks tunnu kivalta? :) Maatessa se on jo niin erilainen kun ei ”levahda sivuille” kuten ennen :D Hassua ;)

  • Todellakin tuntuu kivalta :) Ja ihan samaa aattelin ettei se enää siitä leviä joka paikkaan :D On sitä vaan nyt ku aattelee niin iso urakka takanapäin, mullaki tuo mahan seutu on se kaikista isoin ollu ja nyt se siitä kiinteytyy koko ajan.

 19. Hei! Fasettilukko täälläkin ollut vaivana, minulla auttoi parhaiten naprapaatin käsittely, akuneuloilla poisti ensin lihasten ”vastustuksen” kipukohdista ja käsitteli sitten rangan nikamat. Seuraava käsittely viikon päästä. Kaksi kertaa riitti poistamaan vaivan. Ja suositteli liikkumaan heti kun vain pystyin.

 20. Hei, löysin sun blogin joulukuussa ja siitä asti oon lueskellu sitä ahkerasti! Oot aivan mahtava, täytyy sanoa! iha jäätävän hyvän tuloksen olet saanut aikaan reilussa vuodessa! Ja jos keltä ni sulta sitä tahdonlujuutta löytyy !

 21. Mä kyllä ymmärsin ihan eri tavalla tuon Katin kirjoituksen, todella hyvä kirjoitus ja täyttä totta.

  ”Tiedän että oma lajini ei ole etenkään suuren yleisön tuntema, eikä minusta tarvitsekaan olla mutta urheilijan identiteetilleni on tärkeää että kannan kuitenkin urheilijan leimaa.”

  Saahan sitä haaveilla mistä vaan mutta hieman respektiä kaikille ammatikseen urheileville… ei kaikista tule hiihtäjiä vaikka monet hiihtämässä käydäänkin jne. Miettikääpä asiaa toiseltakin kantilta…

  • Oli siellä hyviä pointtejakin! En sitä kiellä ja ihailen kovasti ammattilaisia jotka tekee oman työnsä hyvin ja voittavat! Mutta mun mielestä netissä kirjoittamisessa ei kannata olla turhan kärkäs ja sanavalinnat voi tehdä myös toisin -se on vaan mun mielipide :) Unelmia saa ja pitää olla, koska muuten ei voi voittaa jos ei edes yritä!

 22. Ja sen lisäksi, että olet tiputtanut painoa melkoisesti, niin olemus on myös nuorentunut noiden kahden vertailukuvan välillä. Millaisia kommentteja olet saanut lähipiiristäsi tämän muutoksen aikana? Ovat varmaan erittäin ylpeitä sinusta.

  • Kyllä lähipiirissä ollaan kovin ylpeitä musta ja perhe & ystävät ovat kehuneet kyllä :) Se tuntuu tietysti mukavalta vaikka yleensä tokaisen, et mitäs menin itse ensin lihomaan :D

 23. Alanderin Katin kirjoitus on tuntunut herättävän jokseenkin ärtymystä, mutta toisaalta myös aika paljon kannatusta. Katin kirjoitus on aika provokatiivinen ja sieltä on helppo irroittaa lauseita asiayhteydestä, ja se kenties vaikuttaa hieman tylyhköltä, mutta toisaalta tuo ”reality check” voi olla ihan tarpeenkin. Suoraa tekstiä jonka kyllä itse ostan :)

  • Mun tarkoitus ei ollut haukkua tekstiä enkä sitä mieltä toki olekaan. Provosoiva kirjoitustyyli kuitenkin ja mua ehkä harmitti siellä mm. se et sellaiset jotka pyytävät valmennusapua lytätään ensi alkuun..? Kirjoituksessa oli paljon asiaa esimerkiksi niistä vartalon mittasuhteista joita ei kuitenkaan voi muuttaa. Mut olihan se vähän masentava meille jotka yrittää!

  • En niin sinun kirjoituksestasi käsittänytkään :) Puhuin siis ihan yleisellä tasolla mitä netistä (FB) ym. eilen bongailin. Provosoiva kirjoitustyyli kyllä oli, tosin en siitä voi kauheasti sakottaa kun itse kirjoitan blogiani myöskin hieman kärkkäämmällä tavalla ja sanat voi joskus sivaltaa :D

   Mä kyllä tsempitän sua. Tärkeintä on tehdä sitä mistä itse nauttii ja ainakin yrittää kovasti. Kaikista ei ihan IFBB Pro ole mutta tuskin näin kuvitellaankaan. Hyvin oot edistynyt hommassa ja uskon että susta voi tulla vielä hyvä kisaaja :)

 24. Ihan uteliaisuuttani kysyn, että muistatko yhtään, mikä vyötärönympäryksesi oli tuon raskausaikana otetun kuvan aikoihin? Näyttäisi nimittäin äkkiseltään siltä, että siinä ois 120 – 130 cm ylittynyt helposti, mikä tarkoittaa nykytilaan verrattuna sitä, että sulla on aivan mielettömän hyvin tuo keskivartalon iho kuitenkin palautunut. Hienoo!

 25. Muuten kommentoiko sun lähipiiri ikinä,että olisit liian laiha tms.Mua ärsyti hiukan äsken isäni kommentti ”nyt rupeat tyttö syömään” Kun mähän olen jus ja just normaalipainon ylärajalla.Ja kyllä syön!Mutta tosi asia on,että haluan vielä 5kg pois.Tavallaan ihan ystävällinen kommentti ja vois ottaa jopa kohteliaisuutena,mutta. kuitenkin jokin ärsyttää…miten sä vastaisit?
  t.manta

  • No voi kurjuus mitä kommenttia! Mä en taida olla siellä vielä -ei oo kukaan sanonut mitään! En oikein tiedä mitä tuohon nyt sanoin, muuta kuin en ei oo kyllä tarkoitus laihtua vaan saada lihaksia ;)

 26. Mietin tuota Katin tekstiä ja itse olen hakemassa yliopistoon opiskelemaan ja asia on mulle huisin tärkeä.Olisi aivan sama jos joku proffa toteaisi et älyköksi synnytään ja muuta samanlaista ja samaan vetoon puhuisi kuinka joku tunnistaisi hänet lentokonessa :D eli nythän ”proffan” pitäisi nauttia työnsä hedelmistä ja iloita lajin selvästä kasvusta ja jakaa sitä osaamista tajuten ettei kaikista tule proffia,jopa dosentteja tarvitaan :) tsemiä,hyvin sä vedät!!

 27. Heippa rallaa.Täällä vm.86 nuori nainen ja 3,5v keskostytön yh äiti kirjoittelee.oon lukenut blogias ehkä n.3kk mutta en oo kauheesti kommentoinut.taannoin kuitenkin lupasit vastata kysymykseeni siitä että minkälaista kuntoilua suosittelet NORMAALIPAINOSELLE(168cm/64kg)kun salilla käyntiin ei oo varaa eikä oikein aikaakaan kun lähes tulkoon kaikkialle otettava tyttö mukaan.lempparilajeja hiihto,uinti ja pyöräily.väitän tuosta uinnista että se vastaa melkolailla saliharjoittelua,koska ainakin omalla kohalla tuntuu joka lihaksessa ja muskelia on käsivarsiin kertynyt ilman voimailua(tosin tunnustan että omistan kotona shakeweight painon ja TODELLAKIN 6min päivittäinen harjoittelu riittää :) )itse oon kumminkin kiinnostunut enemmän ravitsemuksellisista jutuista kuin liikunnasta.mitä mieltä olet niistä jotka kuntoilee hullun lailla raskaana ollessaan peläten että menettää muotonsa?voin tunnustaa että itse ennen raskautta litteä ja laiha.en oo enää.raskauden aikana tuli pakkomielle pitää syömiset minimissä ja liikkua JOKA päivä ainakin2tuntia.en sallinut mitään herkkuja,normiruokakin tuntu väärältä.se sitten kostautui,tyttö syntyi rv29+0 painaen1230g eli n.200g suositeltua vähemmän,oltiin molemmat hengen vaarassa.ite oon siis sitä mieltä että ei tule hankkia lasta ellei aseta lasta ykkös sijalle raskaana ollessa ja sen jälkeen.sitten haluaisin tietää mikä on ruoka puolessa sun heikkous?itte ostin tänään metwurstia ruisleivän päälliseksi ;)
  onnea tavoitteidesi saavuttamiselle! :)
  ps.olen itsekin miettinyt blogin perustamista mutta toisaalta oon aatellu ettei kukaan sitä lukis niin mitä sitä turhaa. <3:llä Nannu

  • Hei, pitipä kirjoitella sun tarinasta vaikka Annaa huhuiletkin. Ensinnäkin, teet varmasti hienoa työtä siellä yh-äitinä. Nostan hattua naisille/miehille jotka yksin pyörittää lapsiarkea ja on vastuussa kaikesta itse. Toiseksi, ethän voi tietää mikä keskosuuden oikea syy oli? Ja hyvänpainoinen tyttö oli noilla viikoilla vaikka olitkin laiminlyönyt ruokailua..

   Minä ainakin tulen lukemaan blogiasi jos sellaisen laitat pystyyn:) Tsemppiä teille!

  • Heippa Nannu!

   Jos oot normaalipainoinen ja sulla ei oo kummempaa tavoitetta/harrastusta liikunnan suhteen niin mikset harrastaisi sitä mistä tykkäät? :) Kaikki liikuntahan on hyvästä mutta jos lihaksia haluaa kasvattaa niin parhaiten se onnistuu kuitenkin siellä kuntosalilla.

   Tosi kurja tuo fiilis mikä sulla tuli raskauden aikana et on pakko liikkua kauheesti ja rajoittaa syömistä :/ Tietysti oon samaa mieltä, että silloin pitäisi laittaa ensisijalle lapsi eikä omat kilot. Toivottavasti teillä menee nyt kuitenkin hyvin :)

   Ja mitä bloggaamiseen tulee, siinäkin kannattaa uskoa itseensä! Turhaa tuollainen ajattelu et tuskin kukaan lukee! Varmasti tykkääjiä löytyy!

   Mun heikoin lenkki ruokailussa on se, et täällä on aina jotain hyvää lapsille tai miehelle. Niitä on vaikea vältää jos tulee nälkä ;) Tsemppiä sulle myös <3

 28. Kun teet sitä aamu/iltapalaa mihin tulee sitä maitorahkaa niin mitä muuta laitat mukaan ja teetkö siitä smoothien? :)

  • Aamuisin laitan rahkan kanssa vehnäleseitä tai kaurahiutaleita, mehukeittoa, marjoja ja soijalesitiiniä :) Illalla vaan rahkan kanssa mehukeittoa/pilttiä :)

 29. Anna, sä oot upea ja toimit innoittajana monelle (kuten mulle). Aina kun oma tsemppi meinaa hävitä niin tuun kurkkaamaan sun blogia ja nään, mitä kovalla työnteolla saa aikaan ja jatkan taas omaa uurastusta paremmalla mielellä. Ja mä uskon, että sä nouset vielä sinne lavallekin :)

 30. Moikka!

  Olen lukenut tätä blogia jo jonkin aikaa ja nyt vasta sitten uskaltauduin tänne jotain kommenttia laittamaan.

  On ollut ilo seurata saavutuksiasi ja nähdä sinussa tapahtuneet muutokset. Olen saanut inspiraatiota ja on ihanaa lukea kun joku avoimesti jakaa omia kokemuksiaan täällä.

  Itse aloitin tossa viime elokuussa laihdutusprojektin. Hankin itselleni pt:n, ja nyt kiloja on lähtenyt jo huimat 18 kiloa. En oikein itse ymmärrä muutosta kehossani ja peilikuvassa, on tää sen verran hurjaa kyytiä. :D Mutta pikku hiljaa sitä alkaa rakastamaan itseään ihan uudella tavalla. Itse en olisi näitä tuloksia ilman personal traineriani saanut. Oon käyny salilla varmaan koko aikuiselämäni (enemmän ja vähemmän), mutta en kyllä tiennyt treenaamisesta näköjään yhtään mitään ennen tätä jaksoa elämässäni. Musta on todella hienoa, että olet päässyt tuloksiin ilman omaa valmentajaa.

  Huikea blogi, todella! Ja tsemppiä tulevaisuuteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta