ennen ja nyt

Hyvää lauantaista myöhäisiltaa! Mitäs ootte puuhaamassa? Itse oon kotona nuoremman kanssa, esikoinen jäi mummolaan yökylään ja mies on kuntosalilla vielä. Mulle kuuluu oikeesti ihan hyvää mutta jonkun aikaa on ollut vaikeaa. Vasta tänään on tuntunut, et on oikeesti hyvä päivä. Kerron nyt rehellisesti, et se tavoitepainon saavuttaminen oli itsessään kauhea stressi. Viimeisten kilojen puristus on kestänyt kuukausitolkulla, sillä oon keikkunut taivaallisen innostuksen vallassa treeniä kohtaan mutta ruokavalio ei oo mennyt kuin Strömsössä. Huomaan että en omaa vieläkään mitään virheetöntä fitnessasennetta itsekurin muodossa ja jos ateriaväli pääsee venymään niin houkutus vaihtaa suunniteltu ateria joksikin nopeaksi tai hiilihydraattipitoiseksi herkuksi kasvaa hetkessä. Ne sadasosasekunnit kun mieleen juolahtaa mieliteko tulee kuin salama kirkkaalta taivaalta. Entinen minä on ollut sellainen, että se söi aina kun mieli teki -en koskaan kieltäytynyt herkuista jos niitä kovin halusin vaan antauduin mieliteolle ennen pitkää. Nyt olen onnistunut muuttamaan tuota jo hurjan paljon ja se onnistuu esimerkiksi sillä, että muistaa syödä ajoissa! Nälkä saa jokaisen himoitsemaan ruokaa… Mutta kuten sanoin, on kurinalaisuudessa vielä parannettavaa! Yksi mun tämän vuoden tavoitteista on saada ruokavalio rullaamaan entistä paremmin.

 
ohjelmassa jalkatreeni!
 
 
Jonnalla kädet
 
lankut päälle
Eilen pidin salitonta päivää ja tänään kävin jumpalla Jonnan kanssa, jonka kanssa olla tutustuttu blogimaailmassa. Tehdään molemmat yhteistyötä Gazozin kanssa ja treenaillaan toisinaan samalla salilla. Jos ja kun tuo Jonna nousee fitnesslavoille niin mahdollisesti ollaan saman tiimin tyttöjä myöskin :) Team East Bodyyy!
 
reippaana reenin jälkeen
 
jos vaikka otettais kamera esiin ja pari posekuvaa..?
 
tämän hetken kuntoa, ei suuria muutoksia lähiaikoina?
paitsi pepun muoto on vähän muuttunut mutta en tiedä näkyykö mustissa housuissa
tässä on vaaleampi filtteri niin näkyy nuo pakaroiden ulkosivuille muodostuvat ”kuopat” paremmin! eli pyöreys kasvaa niin kuin on tarkoituskin
 
sit höpsönhöö posettelua :D
oisit Jonna sanonut et vatsa sisään! :)
salin jälkeen pienempi kotiin anoppilasta mutta sitä ennen päivällinen siellä
 -hirvenlihakeittoa ja pala vaalea reissumies täysjyvä(?)leipää
eilinen mamma…
oli lasten kanssa asioilla ja Chicosissa lounaalla… Apua, minä ja kaks lasta ravintolassa! Selvittiin hengissä…
Lapsilla oli lohta ja perunamuusia, en tykkää et lapset syö kauheesti roskaruokaa ja isompi ihan itse valikoi kalaa
mamman kanasalaatti pinjansiemenillä ja inkivääri-vinaigrette erikseen
Liikuntaviikko oli jees
 
tarkkaa päiväohjelmaa en muista mut tein sekä 4 salitreeniä et 4 aamuaerobista á 35-55min.
Näillä mennään! ja jotta ei tulis vauvakuume niin heitetään pari vanhaa kuvaa ;)
 
 
heinäkuussa 2011, painossa n.106kg
rv41
 
Hih ;)
Anna

35 vastausta artikkeliin “ennen ja nyt”

 1. Minullon vähän sama tuon herkuttelun kanssa, vaikkei mitään tavotteita ookaan muutakun kivannäkönen kroppa josta lihaskin erottuisi. On tosi herkällä mennää mitä vaan jos ollaan tunkemassa eteen. Kovaa luonnetta vaatii että pystyy kieltäytyä. Mut pitää vaan muistaa et ittesä parhaaks sitä vaan tekee. Säännöllinen ateriaväli tekee kyllä ihmeitä!

 2. Kyllä noi ruokailut aiheuttaa mullakin jatkuvasti harmia. Nytkin tuolla aamulla leivotut sämpylät houkuttelee keittiössä.. Jos sitä vielä kupin teetä laittais. =)

  Tänään tein hauis- ja rintatreenin kotona punttitangolla. Hyvä oli treenailla uudessa BrasilSul-topissa! =)
  Treenin jälkeen menin vielä tekemään juoksuvetoja ulos. Ei mikään paras idea tehdä tollasta treeniä kun jalkakäytävät oli peilijäässä peitettynä ohuella lumikerroksella.. oli siis aika jännää. Toki myös lumituiskussa vastatuuleen meneminen kruunasi kaiken. Muut ihmiset katto putousta telkkarista ja ihmetteli kun yks hullu kipittää ulkona. Ketään ei meinaan näkynyt missään! Nyt on kiva istua takkatulen ääressä ja lueskella lempiblogeja. =)

 3. Minä luulin että mulla oli iso maha viimesilläni mut ei toi sunkaan vatta ihan pienimmästä päästä ollut. Olipahan vauvalla tilaa melskata :)

  Hihii, aika hauska tilannekuva toi ”vatsa sisään!” kuva :D ilme on sulla ainakin semmonen et vatsaa imetään sisään poskista asti. Ihana <3

  • Kyllä, mulla oli ihan mahdoton tuo pallo, joka suunnassa myöskin… Huh heijaa :)

   Niinhän se näyttäis mut kovasti tuo massukka tuolta paistaa läpi :D Se on pikku röllykkä siis edelleen! :)

 4. Hellurei pitkästä aikaa!
  Olen ahkerasti seurannut blogia mutta en ole jaksanut kommentoida kun ollaan pieniin päin ja pahoinvointi on ollut aivan karmeaa 24/7
  Oon ollut ihan vuoteenomana. Liikunnat lähellä 0 ja ruokavalio sellainen, että syön sitä mikä ei tuu samantien ulos :( Vieläkö vauvakuume? :D
  Mutta upea olet, niin fitness ja hoikka! Onnittelut kaikista sponsoreista! Mertsi

  • Oi, onnittelut kuitenkin pienokaisesta :) Ihanaa <3 Toivottavasti pian helpottaa, kovasti sympatiaa sinne <3 Ja kiitos realismista ;) Hih!

 5. Olet kyllä huikean työn tehnyt! Jaan tuskasi herkutteluhaaveista. Tuntuu, että terve ja ennen kaikkea vaivaton ja luonnollinen, koko elämän kestävä hyvä suhde herkkuihin on kovan työn takana, josta onneksi osa on tehty. Kun saiskin ajatelluksi, että ei ole pakko ottaa kolmea riviä suklaata, yksi tai kaksi palaa riittää, eikä nautinto ole yhtään vähäisempi. Ehkä jopa suurempi. :)

  Tsemppiä fitnesspolullesi!

  – Paula

 6. Vau, mikä hot mama sää oot nykyään ku kattoo näitä kuvia! :D
  Muistan, kun luin sun blogia joskus syssyllä ja oon unohtanut sen johonkin tälle välille. Nyt löysin sun blogin jälleen ja sustahan on kuoriutunu todella hoikka nainen nyt ihan viime kuukausina!
  Nyt laitan sun blogin suosikkilistalle ja jatkan sun matkan seuraamista. Tsemppiä ja iloa sun elämään,

  <3 Tiia

  • Onpa hauskaa :) Tervetuloa uudelleen ;) Kyllä tässä työn tulokset kokoajan tulee enemmän ja enemmän näkyviin! Tosi kivaa! :)

 7. Hei Anna, sun blogi on kyllä tosi kiva ja antaa tsemppiä itsellekin! Pakko kysyy että mistä nuo sun salikengät on ostettu? Just tollasia olen etsiskellyt…löytyisköhän jostain nettikaupasta edes tuota tyyliä?

  *sari*

  • Pari postausta taaksepäin oon just kertonut kenkuleista :) Ostin meidän kuntosalilta, jossa käy nyrkkeilijöitä niin tuollaiset nyrkkeilykengät. Hyvät myös salille :) Varmasti saa sekä netistä et urheilukaupoista!

 8. Oot kyllä uskomaton nainen! Täällä kirjottelee yksi 16-vuotias tyttö joka on saanut hirmusti vinkkejä blogistasi todella monessa asiassa! Oisko sulla antaa vinkkejä alavatsan lihasten treenaamiseen tai jos sulla on siinä muistissa että sulla ois jokin semmonen blogikirjoitus jo niin ois tosi mukava jos vinkkaisit:)

  • Kiva kuulla! :) Alavatsaa voi treenaille esimerkiksi jalkojennostoilla joko maaten (jalat ylöspäin) tai vaikka ihan staattisilla vatsoilla eli pidoilla (googlaa lankutus -ottaa koko vatsaan). Toki myös erilaiset jalkojen heilutukset kuten saksiliike tms. ottaa alavatsan alueelle hyvin :)

 9. Näin landelaisena väitän,että kun on maatila ja tekee maatilan töitä niin mitään saleja ei tarvita,ei välttämättä aerobisiakaan. kunto kohoaa ihan huomaamatta kun lapioi paskaa kaks kertaa päivässä,kantaa heinäpaaleja ja kauraämpäreitä,sekoittelee kaiken maailman mössöjä isoissa saaveissa ja kesäaikaan ohjaa lehmiä takaisin navettaan kun ovat päivän olleet niityllä.entisaikaan ihmiset ei ollu lihavia ja isäni sanoo aina että ”se on siittä kii että nykyään ei tehdä enää mitää kunnon ruumiillista työtä”
  ps.tekis mieli heittää sulle haaste.. pidä sykemittaria KOKO päivän ja katso koko päivän kulutuksesi,koska sähän et laske kulutuksees esim.koiran ulkoilutuksia taikka sitä kun ravaat muksujes perässä.huomenna olis kaverin kanssa leffaan meno ja leffaan kuuluu klassisesti herkut.kävinpä siis ostamassa 300g irttareita ja alotin niiden syönnin jo tänään.ei kuitenkaan maistunut kuin80g,sitte totesin että yäk ja syön mielummin pinaattirucolatomaattiraejuustokinkkusuikalesalaattia(sitä tosin ei oikee leffaan viitti ottaa mussutettavaksi :D )loput irttarit lensi roskiin,mikä ehkä oloi virhe siinä mieles et irttarit on nykyään sairaan kalliita ja olisin voinu ne loput vaikka lahjottaa kaverille.

  • ai niin,hiihtään olis tarkotus mennö tänään.en tosin yleensä hiihdä kuin5-8km,että ihan tällainen ”sunnuntaihiihtelijä”olen.mutta pakko ottaa irti kaikki ilo talvilajeista,kun ei se talvi enää kauan kestä

  • Oi toista se on meillä kaupungissa :) Ei tuu tosiaan hyötyliikuntaa tai ruumiillista työtä hisseissä ja autolla ajellessa. Mä en varmaan ois raaskinut heittää karkkia roskiin ;) Oisin syönyt namit kuitenkin :D

   Sykemittarin kulutus ei ehkä kuitenkaan vastaa koko totuutta. Oon käynyt siinä InBody-mittauksessa joka kertoo aineenvaihdunna tason ihan perus olemisella vaan. Se pitää kertoa oman aktiivisuustason mukaan jos haluaa arvioida päiväkulutusta! Oon kuitenkin ihan kotiäiti niin en varmaan ihan mahdottomasti päivässä kuluta jos ei lasketa varsinaisia urheilusuorituksia mukaan :)

   Nautinnollisia hiihtokelejä sinne vielä!

 10. Mahtava blogi! Olet inspiraation lähteeni! Itsellä tahtoo kaatua hyvä treeni ja laihdutusputki aina siihen että päälle puskee pieni tai vähän suurempi flunssa. Miten olet itse pystynyt säilyttämään motivaation ja tiukan ruokavalion vaikka sairauden seurauksena olisi tullut taukoa treenaukseen? Itsellä tuntuu että alamäki lähtee aina siitä ja sitten kun on taas terve joutuu TAAS aloittamaan nollasta…:(

  • Kiitos kovasti, on tosi nastaa et inspiroin kirjoituksilla muitakin! :) Mulle ei oo sattunut pitkiä sairausaikoja mutta onhan se kipeänä vaikeampaa kun ruokavalion ja treeni menee usein käsi kädessä. Ne pitää vaan kestää :D

 11. Utelisin tuota lautasen kokoasi. Punnitsin äsken ruuakseni 40 g pastaa, 100 paistijauhelihaa ja 200 g vihanneksia ja ei meinannut minun Teemalleni mahtua. Paljonko sulla on tuossa annoksessa ruokaa?

  • Mulla on 26 senttisiä :) Sit meillä on lisäksi 21 senttisiä mut mä en syö niiltä kun ovat liian pieniä :D Minkä kokoinen Teeman lautanen sulla on? Syön vähintään tuon verran ruokaa per ateria!

  • 26cm taitaa olla Teeman suurin lautanen ja se on iso! Oikein passeli siis ;) Meillä lapset syö noilta 21 senttisiltä tai sit ne on käytössä leipälautasina. Ei niihin kyllä kunnon bodyateria salaatteineen mahdu. Sehän siinä on kun täyttää kasviksilla sitä lautasta. Ennen söin noilta pienemmiltä ”kunnon ruokaa” mut kun ne kasvikset jäi niin ei siinä ollut mitään järkeä… Sun pitää hankkia kans nyt oma jättilautanen :) Tsemppiä gfg:lle! :D

 12. Patrik Borgilla on hyviä kirjoituksia siitä, miten pysyvään painonhallintaan ei edes kuulu itsekuri ja rajoitukset. Vaan rento syöminen silloin kun on nälkä.
  Pitkä tie.. Ja itsekin juuri nyt saan kantapään kautta oppia hänen läksyään ”jos kiellät itseltäsi jotain, pian haluat syödä sitä kahta kauheammin”… nimim. hyväkarppausta harjoittanut nyt sämpylä suussa :D

  • Toki toki mutta mun mielestä tähdätessä fysiikkalajeihin ruokavalio eroaa tavallisesta painonpudotuksesta. Kaikki on asteen verran tarkempaa jos tähtää kisoihin ;) Kyllä se jo vähän sitä itsekuria vaatii ;) Muuten oon samaa mieltä ;)

 13. Eihän sen painon ole pakko nousta jos on raskaana ;)Tai siis uskon että jos joskus vielä vauvakuume iskee, niin sulla on niin hyvin iskostunut tää elämäntapa muutos, ettei tule mitään hillitöntä kilovyöryä :) Ite olin ekassa raskaudessa lihonu näille viikolle (26) mennessä joku yli 20 :D ja nyt tässä tokassa on lähtöpaino vasta ylittynyt muutamalla kilolla ja osa niistäkin muuttoruokapöhöjä =P

  En oo vähään aikaan kerinnyt lukea, joten kysyn tässä, kävit siinä vatsan alueen ihmehoidossa, onko toiminut? :) Niin tiedän alkaa säästämään pennosia sitä varten itse jos on :D

  Kovasti tsemiä sinne, sun kuulumisia on aina kiva lukea!

  • Mä laihdutin samalla tavalla myös esikoisesta mammakilot (35kg) ja kappas toisessa raskaudessa tuli taas 27kg et en tajua miten mulle tulee noin! :/ Tietysti oisin halunnut et tulee vaan kilo tai kaks mut ei vaan toiminut :D En tiedä uskallanko kokeilla onnea kolmannen kanssa ;)

   Oon käynyt tosiaan nyt 6 kertaa ja tänään on 7.s hoito. Käyn noin 10-12 kertaa yhteensä ja sitten näkee miten toimi. Ainakin nyt tuntuu et iho on sileämpi ja uskon oikeasti et ihon kollageenin tuotanto on lisääntynyt sillä iho on kiinteytynyt kokoajan hoidon aikana. Ei mene lainkaan niin pahasty rypyille ja rutuille :) Eli ehkä se iho kiristyy! Hoito polttaa myös rasvaa hoidettavalta alueelta ;) Sen nimi on Viora ReAction hoito siis.

 14. Moro!

  Uusi viikko ja jo maaliskuu!

  Mulla meni viime viikko syömisten suhteen tosi huonosti. Jos teki mieli jäätelöä, menin ja ostin. Sämpylää useampia, ostin jopa karkkia, joka ei edes ole mun ykkösherkku, tein poppareita ja sitten vielä leipää ja leipää. Mitään erityistä mättämistä tähän ei liittynyt, mutta söin, jos teki jotain mieli. Nälkä ei ollut varmasti ollenkaan, eikä ateriaväleistä ollut tietoakaan.

  Ja voin kyllä sanoa, että noin en halua toimia enää toista viikkoa. Tuohan on ollut mun lihomisen syy, ja jos nyt jatkaisin samaa rataa, huh huh!!

  Eli nyt lähtee taas mun sovellettu SD tästä päivästä liikkeelle ja muistan ateriavälit yms. Olen myös huomannut sen, että jos olen tilanteessa, että mun pitää hokea ”lupaan, että en syö herkkuja, noudatan tätä jne” Silloin sitoutumiseni ei ole täydellistä. Mun ei tarvi toistella lupauksia ja kun päätän syödä niin, että mulla on hyvä olla ja menen kohti tavoitteitani, tuntuu, että en edes silloin tarvitse ihan hirmuista itsekuria.

  Ja on se niinkin, että ei nuo viime viikon herkut edes maistuneet niin hyviltä, kun vaikka oikeassa nälässä herkullinen kanasalaatti teen kera :)

  Kivaa viikkoa sulle, on aina niin kiva lukea blogiasi!

  t. manta

  • Mulla on kans tuollaisia päiviä kun sulla! Just et vähän jotain ja sitä leipää. Onneksi ei sentään mitään ahmintaa :) Tuosta pääsee hyvin takas ruotuun! Eikä se näy edes painossa parin päivän jälkeen :)

   Kovasti tsemppiä ja intoa uuteen viikkoon! Mä kans haluan et rullais noin joten sitä kohti :) Nautitaan tästä mitä tehdään!

 15. Moikka Anna! Olen lukenut blogisi läpi parin kuukauden aikana ja kirjoitat ihanan elämänmakuisesti :)

  Tiedätkö, kuinka paljon bikinifitnesskilpailijat painavat sinun pituisten sarjassa?

  • Tarkoitatko sitä kisapainoa eli sinä päivänä kun ollaan lavalla? Pisimmässä pituusluokassa kisaajat ovat 168cm tai enemmän. Luulen et paino on jotain 50-60 välillä, riippuen toki pituudesta ja lihasmassasta :) Mulle 172cm pitkänä kisapaino asettuu ehkä noin 55-57 kilon tuntumaan. (”offilla” se voisi olla noin 63kg mutta tämä nyt on vain spekulaatiota) :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta