Kauneutta ruoasta ja ihonhoidosta

Ruokakuvia! Kyllä syön joka päivä ja paljon :)
 
 
maisteltiin miehen kanssa Fastin valkosuklaa & minttu-suklaa puddingit yksissä tuumin
Hyviä, parempia kuin toffee! Nam. Valkosuklaa saa multa kasin ja minttu-suklaa ysin.
mint-choklad pudding, jordgubbar och sojalecitin granulat
kalaa voisin syödä joka päivä :P
aamun herkku: rahkaa, kaurahiutaleita, mehukeittoa ja soijalesitiiniä (”ei-smoothiena”) :)
ulkona lounaalla, täytteinä: marinoidut kasvikset, kana ja feta -päällä avokado-jogurttikastike.
Tällaista saa Helsingin Johto cafesta, Kampista
 
ja anoppilasta saa itse metsästettyä metsopaistia, riisiä ja salaattia. Ah, ruoan takia on hyvä kyläillä anoppilassa ja usein! ja tietysti muksut jätetään sinne ja karataan salille…
ja sit taas vähän kalaa ja kuten kysyn kotona: Onko hiilarii?! -tarkoitaa onko kaikki pasta/peruna/riisi syöty ja pitääkö keittää lisää kun tuun vaikka salilta. Eilen oli :)
Sit lukemattomia rahka-annoksia tai heraproteiini-välipaloja joita ei tuu aina kuvattua. Niitä syön sekä välipaloina, että iltapaloina vaihdellen fiiliksen mukaan. Rahkaan laitan 1-2tl neitsyt kookosöljyä ja hyvin usein yhden piltin eli vauvojen hedelmä- tai marjasoseen. Nyt oon ollut ”nuori kapinallinen” ja saattanut syödä iltapalallakin yhden hedelmäsoseen eli ennen nukkumaanmenoa sitä hiilarii!! :) Mut jos en rahkaa syö niin juon vain tylsästi yöproteiinin sheikkeristä. Paitsi eilen… söin yö-puddingin :) Lämpimiin ruokiin lisään vielä oliiviöljyä ja syön aamuisin ja iltaisin omega 3-6-9-kapseleita.
 
Ruoan lisäksi on hoitanut itseäni ulkoisesti, eli sain viikko sitten Rohdos-Alalta Académien ihonhoitotuotteita testiin. Mulle tehtiin kasvohoito, jonka jälkeen kosmetologi mietti mun ihoon ja elämäntapaan sopivat tuotteet. 
Académie on ranskalainen merkki joka on  kehittänyt, tuottanut ja myynyt laadukasta ammattikosmetiikkaa 85 vuoden ajan. Académie tunnisti ensimmäisenä maailmassa eri ihotyypit ja tarjosi omia tuotteita herkälle, kuivalle, normaalille ja rasvaiselle iholle. Parhaat tulokset saavutetaan edelleen samoin periaattein: yksilöllisten hoitojen avulla, joissa huomioidaan ikä, ihotyyppi, vuodenajat ja ilmasto. High tech -teknologian avulla varmistetaan tehokkaimmat vaikutukset.
 
alla: happivoide eli kosteusvoide nimeltä Programme oxygénant stimulant
yllä: silmänympärysvoide Crème contour des yeux dynastiane
Ihonhoito on juttu jota en oo koskaan tehnyt parhaani mukaan. Lutrailen yleensä apteekin vartalorasvoja koko keholle ja kasvoihin kun toiset hellivät ihoa mitä ihanimilla tuotteilla. Usein olenkin joko äidin, anopin tai siskon kasvorasvapurkilla kun tilaisuus koittaa joten oon erityisen innoissani tästä tilaisuudesta kokeilla oikeesti mulle suunnattuja tuotteita! Ja viikon käytöllä olen koukussa :)
 
Ehdottomat suosikit on nuo kaksi yllä olevassa kuvassa näkyvää pyöreää purkkia, koko kasvojen ja decolteen happivoide! Se puhdistaa ihoa ilmansaasteilta ja tuo sille suojaa ja elinvoimaa. Kevyt koostumus mutta kuitenkin sellainen tuhti voide joka tekee ihosta silkkisen tuntuisen.
 
Ylempi purnukka sisältää silmänympärysvoidetta jota pyysin mun silmäkulmiin ilmestyneihin naururyppyihin! :D Ai mikä ikäkriisi. Hei, mä oon jo kolmekymppinen, et oli jo aikakin aloittaa silmänympärysvoiteen käyttö ;) Tämä sisältää mm. jojobaöljyä. Odottelen innolla pidempiaikaisia tuloksia!
 
 
Muita tuotteita on ihonpuhdistusvesi, päivävoide ja hiljalleen ruskettava kasvovoide. Niistä kirjoittelen tuonnempana lisää kun saan enemmän käyttökokemuksia. Omia Academién tuotteita löytää Rohdos-Alan sivuilta, josta voi katsoa mitkä kauneushoitolat löytyy omalta paikkakunnalta. Myös Rohdos-Alan facebookissa voi kysyä mitä tahansa kauneudenhoidosta :) Käykää tykkäilemässä täällä -> Siellä tullaan vielä infoamaan tulevista arvonnoista ;)
 
 
Ei kai kukaan muu tunnusta pesseensä kasvoja saippualla? En minä ainakaan ;)
Anna

16 vastausta artikkeliin “Kauneutta ruoasta ja ihonhoidosta”

 1. Ooh, täytyy tuota Minttu-suklaata ostaa. Arvelinkin että olis hyvää :(

  Mä oon kans vasta näin kolmekymppusenä alkanut kiinnittää huomiota ihonhoitoon. Alkaa noita ruttuja näköjään ilmestymään pikku hiljaa :D

 2. juhuuuu.. aina sillon tällön tulee pestyy naama saippuallla.. varsinki jos on jossain kyläs eikä oo muistanu ottaa meikinpesuainetta mukaan :D ja mun siskoki on aina pessy saippualla naamansa..

 3. Ootte tehny puddingit selvästi liian ”jäykiksi”. On parempaa kun tekee hiukan löysempää, koostumus enempi vanukasmainen. Suhde 0,5dl reilu 2dl maitoa on tosi nami. Vaikka makuasia onkin, niin suosittelen.

  • Todella hyvänmakuista lihaa, aika mieto maku mutta niin pehmeää kun oli haudutettu uunissa tuntikausia, slurps ;)

 4. Fastin minttusuklaa proteiinijauhe tuli yhteen väliin korvista niin en tiedä uskaltautuuko tuota minttusuklaata maistamaan, mutta tuo valkosuklaa menee kyllä heti ostoskoriin kunhan sen jostain muualta kuin netistä bongaan! :)

  Pitikin tulla näin iltapäivän syömähimoissa tänne… Nyt pitää lähtee sit itekin jääkaapille :)

 5. Mä ostin muutama viikko sitten suklaan ja se yllätti ihan positiivisesti. Valkosuklaa ja minttusuklaa kuulostaa oikein hyvältä, pitää ostaa kun sattuu eteen. Lähikaupoissa, kun on aika huono valikoima.

  • Niin se on netistä saa paremmin ja kaupoissa on uusia makuja huonosti. Mä bongasin salin lisäravinnemyynnistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta