eka leuka, jee jee

Oon todella onnekas et oon päässyt tutustumaan moneen salilla treenaavan punttimimmiin. Lähipiiristä löytyy ihmisiä kenellä on kokemusta kehonrakennuksesta, classic bodybuildingista (fitnessfysiikasta), body fitnessistä ja bikini fitnessistäkin. Kanssatreenaajien kokemukset ja tietotaito kannattaa hyödyntää ja imeä se itseensä kuin sieni. Tarinoista voi viisastua, kauhistua ja oppia vaikka oma tiet ovatkin vielä tuntemattomat. Ketään ei kannata alkaa apinoimaan tai vertailla itseään muihin mutta kukaan ei oo seppä syntyessään ja siksi apu on tärkeää. Avoin kuunteleminen kannattaa aina! Siitä tullaankin siihen että oltiin treenaamassa Jonnan kanssa :)

 
 
 
 
Vahvistuksena meillä oli Malmin East Bodyn tuore morsian eli Mikon vaimo Niina. Tytöt olivat sellaisia muskelimimmejä, et kovasti koitin kuulua joukkoon. Leukoja meni molemmilla miltei kymmenkunta tuosta vaan ja minäkin taisin vetää ihan oman ensimmäisen leukani :) En usko ehkä itsekään, koska tilanne ei videoitu. Seuraavalla kerralla sitten ja sit aviomies onkin mulle satasen velkaa. Heh, helppoa rahaa ;) 
 
treeniseurana Jonna ja Niina
 
 
Pukkarissa heitettiin sit vaatteet pois ja tehtiin kuntotsekkausta :) Niina toimi neuvonantajana mulle ja Jonnalle siis. Niina itse on kisannut body fitnessissä. Siinä sit surkuteltiin Jonnan kanssa raskauden jättämiä jälkiä joita en kyllä Jonnalla nähnyt ;) Hemmetin timmissä kunnossa on jo ja kyllä se näkyy et muskelia on siellä ihon alla. Mun pitäis varmaan kiireen vilkkaan etsiä itselle se valmentaja jos meinaan kisata lähivuosina. Myös ”laihdutus” kannattaa pikku hiljaa lopetella ja elellä hetken sellaisilla kaloreilla, että lihaksilla on oikeesti mahdollisuus kasvaa. Se olisi paljon otollisempaa kuin näillä miinuskaloreilla, joilla on ihme että edes kehitystä tulee. Pienoisella plussalla saattaisi tapahtua paljon enemmän lihasmassan puolella!
 
 
Bloggaajamammat kameroidensa kanssa Moro!

Sit haluaisin vinkata yhdestä blogista, jossa on tietoa mm. fitness kisa-asuista. Blogin takana häärii Sahara Beauty & Designin Sanna. Postauksen kisa-asuista pääsee lukemaan tästä->. Mielenkiintoista tietoa kisoja suunnitteleville! :) Nyt salille jossa vuorossa suht kevyt reeni ja venyttelyä päälle -oon ihan tukossa!

Anna

14 vastausta artikkeliin “eka leuka, jee jee”

 1. Mahtavia nämä sun tulokset täällä! Oot hurjan inspiroiva =)

  Mua kiinnostais tuo sun kropan muutos selluliitin kannalta. Tai en siis tiedä onko sulla selluliittiä aiemminkaan ollut, mut jos oli niin onko lähtenyt pois lihasmassan kasvaessa? Itselläni oon huomannut nyt muutaman vuoden aikana, että reisiin ja pakaroihin on alkanut sellaria kertyyn ja kiinnostais voisko siitä päästä eroon kunnon lihaskuntoreenillä. Varsinaista ylipainoo mulla ei oo..

  t. tiinu

  • Moikka! :)

   Tosi vaikea kysymys! Tietysti kun rasvaa on lähtenyt niin kroppa näyttää erilaiselta :) Mulla ei välttämättä olleet rasvakertymät niin selluliittimaisia et en osaa arvioida onko lähtenyt?! Mulla rasva kertyy mahaan jossa se ei niin mee muhkuroille vaan on sellaista pehmeää massaa. Toki varmasti selluliittiäkin on kirkkaassa valaistuksessa. Kyllä se rasvan määrä salitreenillä vähenee anyway :)

  • kyllähän se on ollut melkoista rimpuilua mut kuulema vaan leukoja vetämällä oppii vetämään leukoja, joten eikun harjoittelemaan ;)

 2. Go go, Anna! Tekemisen meininki. :)
  Mäkin sain 1,5 leukaa vielä joskus kymmenen vuotta sitten, enää ei mee yhtään, ei edes vauhdin kanssa eli hyppäämällä alkuun. Noloa. Mä oon ollu onneni kukkuloilla, kun saavutin just normaalipainon eli en keiku enää lievästi ylipainoisen puolella, jei! Hienointa on se, että lähtenyt massa on rasvaa, eikä lihasta. Tästä on todella hyvä jatkaa. Ehkä se leukakin sit taas menee, kun saa vielä vähän höttömassaa pois kropasta.
  Sun kasvot on kapeentunu, huomasin tuolta toisen postauksen lounaskuvasta. :)

  -Katri-

 3. Oliko maksimit menossa alataljassa. ilmeisesti oot oikeakätinen? :D Näyttää melkein samalta kun itse kokeilin vetää vähän kovempia painoja. oikea käsi oikeassa linjassa, vasen vähän sinne päin huijaten :D huippua, 1 leuka mennyt. ens kerralla jo kaks!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta