Hampaat kuntoon

 

Mun kauneudenhoitorutiinit alkaa olla jo hyvin kuosissa ja hampaiden hoito kuuluu tietysti osana siihen. Mulla itsellä on suht vaalea hammasluusto ja käyn säännöllisesti hammaslääkärissä myös putsaamassa hammaskiveä ja tummentumia. Nyt tuntui, et mun suht runsas kahvinjuonti oli myös tuonut hampaisiin värjäytymää ja oli aika tehdä jotain.

 

Mainitsinkin jo viikko sitten tulevasta valkaisusta mutta ensimmäisellä kerralla mulle tehtiin ainoastaan hampaiden putsaus ja soodapesu. Hoidossa kävin MediSmile hammaskauneuskeskuksessa joka sijaitsee Espoossa Sellon kauppakeskuksessa. Putsauksen jälkeen mun ikenet olivat sen verran arat, että varattiin uusi aika viikon päähän joka koitti sitten tänään ja mulle tehtiin hampaiden kevytvalkaisu. Mun kohdalla yksi 15 minuutin valkaisuhoito riitti kirkastamaan hampaiden sävyä mutta mahdollisuutena olisi ollut myös hampaiden tehovalkaisu, jossa hampaille tehdään 3x 15 minuutin valkaisujaksoa.

 

Aikaisemmin en ole valkaisussa ollut mutta olin kuullut paikasta ystävältäni. Medismilellä käytetään vain ammattilaiskäytössä olevia Beyond plus- ja Beaming white -valkaisuaineita. Valkaisuaineet ovat vetyperoksidipohjaisia geelejä. Ne ovat puskuroitu siten, että ne ovat hellävaraisia hampaille mutta tehokkaita valkaisuun. Valkaisua kiihdytetään sinisellä led-valolla ja se hoituu yhdellä tunnin hoitokerralla kuntoon. Toimenpiteitä tehdään ainoastaan hammaslääkäreissä ja -hoitoloissa, jotka ovat Valviran valvonnassa.

Nyt saankin tarjota teille lukijoille joko minulle tehdyn suuhygienistin tekemän hampaiden kevytvalkaisun hintaan 89€ (ovh 149€) tai tarpeesi mukaan hampaiden tehovalkaisun hintaan 149€ (ovh 295€). Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun saakka ja sen saa jos osaa mainita blogin nimen (sanahirviön: Too big to be me) aikaa varatessa :D MediSmilen nettisivuilla on paljon lisätietoa valkaisuista ja sieltä löytyy yhteystiedot jos on jotain kysyttävää. Itse asiassa myös MediSmilen Mari lupasi käydä vastailemassa blogiin jos teillä herää hoidoista jotain kysymyksiä johon haluatte heiltä vastauksia!

Onko muut kokeilleet samaa valkaisua? Tuo ensimmäinen kuva on mun ”after-kuva” ja hampaista tuli kyllä tosi vaaleat, oon oikein tyytyväinen. Saas nähdä miltä ne näyttää jatkossa herkullisten huulipunien kanssa ;)
 
Mukavaa viikonloppua kaikille!
Anna

35 vastausta artikkeliin “Hampaat kuntoon”

 1. Kävin itse viime kesänä samassa paikassa ottamassa tehovalkaisun ja olin todella tyytyväinen niin palveluun kuin lopputulokseenkin! Mikään ei kuitenkaan ole pysyvää eivätkä hampaat enää ole niin ihanan valkoiset kuin heti valkaisun jälkeen, mutta kuitenkin paremmat kuin ennen valkaisua eli ei kaduta :) Tiedä sitten miten sitä valkaisua voisi pitää yllä muuten kuin valkaisevalla hammastahnalla ja välttelemällä esim. kahvia ja tupakointia? Hmm, kunhan joskus rahaa on ylimääräistä niin voisi harkita tuota kevytvalkaisua uudelleen :)

  • Ai säkin oot käynyt tuolla :) Juu sen voi uusia sit vaan sen kevytvalkaisun kun haluaa taas kirkastaa sävyä! Jännä nähdä tosiaan miten pysyy tää :) Nyt on kyllä tosi vaaleat nää hampaat, ihanaa!

 2. Mä oon käyny samassa tuolissa makoilemassa sen 45 minuuttia.. Oli kyllä yhtä tuskaa sen suuhärpäleen kanssa, mutta kaiken sen kärsimyksen arvoista! Kaiken lisäksi henkilökunta oli tosi ystävällistä! Suosittelen!

  • No niin, täällä on muitakin! :) Musta se ei tuntunut miltää, vai olikohan siks kun se mun aika meni sen verran nopeasti?! Illalla vähän vihloi hampaita mutta nyt aamulla ei enää mitään. Oon kans tosi tyytyväinen! Pelkäsin eniten sitä vihlontaa hoidon jälkeen! Ja mulla oli kans tosi mukavat hoitajat.

 3. Tosi hyvältä näyttää, voisin käydä tutustumassa kyseiseen paikkaan kun vieressä asun :) Varsinkin ennen kisoja valkaisu tulisi tarpeen, koska mullakin noita tummentumia on taas tullut…

  • Tuli kyl tosi kaunis hymy :) Käy ihmeessä kyselemässä kun meet ohi :) Ei sitä jää kisasijoitus hymystä kii, hih ;)

  • Katsotaan jos MediSmilelta ehtisivät vastaamaan nyt viikonloppuna?!

   Mutta siis mulla ainakin tehtiin niin et ensin suojattiin ikenet geelillä joka kovetettiin (1min) ja sitten siveltiin valkaisuaine hampaille. Kun aine oli laitettu niin hampaisin kohdistettiin valo ja se taisi kovettaa sen aineen, sillä lopuksi ainakin jotain kovettuneita osia sieltä hampaista irroitettiin :D Mutta etukäteen siis ei valmistettu mitään muotteja :)

  • Muotit voidaan tehdä asiakkaalle labrassa kotivalkaisua varten! Kotona sitten itse valkaistaan niillä laittamalla valkaisuainetta muotteihin. Etu: ovat ikuiset ja kotona voit tehdä valkaisuun koska vaan ja esim. ylläpitää tulosta tekemällä sen vaikka kerran kuukaudessa. Kotiaineet eivät ole ihan niin tehokkaat, täytyy tehdä sarjana. Tuolivalkaisu on tehokkaampi, tulee parempi tulos tunnissa!

  • Kiva kun M-K vastailet täällä! :) Mulla on tuollaiset muotit siis tehty reilu 10 vuotta sitten ja oon käyttänyt niitä aina muutaman vuoden välein. Geelinä on Opalescence. Mun mielestä siinä on vaan se, et kannattaa käydä aina hammaslääkärissä ennen kuin laittaa sillä jos on hammaskiveä niin tuloksesta ei tuu yhtä tasainen. Toinen ongelma on, et jos geeli osuu ikeniin niin vihlonta on jäätävää. Siksi mä tykkäsin esimerkiksi tästä enemmän kun ikenet suojattiin ja tuloksesta tuli supertasainen verrattuna kotivalkaisuun :) Ja mun muotit tehtiin muistaakseni markka-aikana :D

  • Juuri näin! Hammaskivet kannattaa poistaa vähintään vuosittain (siis yleensä, poikkeuksia molempiin suuntiin) ja käydä muutenkin kunnon tarkastuksessa. Satsaamalla vuosittaiseen käyntirutiiniin pääsee paljon helpommalla!

 4. Moikka! Nyt kun täällä on asiantuntijoita, niin haittaako valkaisua jos on sellaiset oikomishoidon jälkeiset rautalangat vielä hampaissa? Harmi kun nämä tarjoukset eivät ikinä tule tänne vaasaan päin :)

 5. Mä pelkäisin hammaslääkärillä käyntiä paljon vähemmän, jos niissä ois aina vaaleanpunanen tuoli <3

  Hyvältä näyttää hammaskalusto ja sinä :)

  Mulla on luonnostaan keltainen hammasluu ja muutenkin huonot hampaat (iskältä perittyä, sillä jo nyt 47 vuotiaana osa hampaista tekareita, vaikka niitä on kuinka hoitanutkin..) joten haaveilen joskus näille tekeväni jotain.. Ehkäpä siinä olisi kaikkien muiden säästökohteiden listaan yksi lisää :)

  • Oon pahoillani mut itse kun asun täällä niin juttu tuli täältä päin :) Sun pitää jollekin Helsingin reissulle varata tuo ;)

 6. Just tulin tänne kattomaan, että mitä sulle kuuluu ja näin ton edellisen postauksen. Siis aivan mahtava juttu! :)
  Oot kyllä niin ansainnut tuon kaiken. Melkein itsekin liikutuin, kun luin tuon postauksen. heh.
  Sun saavutukset on olleet kyllä niin upeita. Jos itse olisin ollut samassa lähtötilanteessa kuin sinä, niin en tiiä oisinko saanut itseäni niskasta kiinni ikinä! Mutta sinä se vaan sait ja nyt on jo kisabikinitki tiedossa ;)
  Ihan älyttömästi tsemppiä ja jaksamisia!

  • Kiitos :) On kyllä huikeeta miten homma etenee kun vaan uskoo itseensä! Bikinit tosiaa jo tulossa :D Niin hassua! Nyt pitää vaan painaa töitä niin mahtuiskin vielä niihin ;) Mut se vaan motivoi!

   Kiitti tsempityksistä, mä tartten sitä vielä! :)

 7. Heippa:)) ihana blogi sulla!! saat olla kyllä ylpeä itsestäsi! mietin että luetko itse jotain treeniblogeja ja jos kyllä niin onko sulla jotain lemppareita?? :) blogeista saa hyvin motivaatiota omaankin projektiin niin sen takia kaipailen uutta lukemista!

  • Moikka :) Tuossa sivupalkissa on muutama blogi jota luen ja sit jos klikkaa mun profiilia niin siinä näkyy vielä lisää blogeja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta