Suuri kollaasikooste

Sain tänään läppärin huollosta (300 euroa vastaan) ja oon ottanut kaiken irti illan datailusta. Pääsin siis kiinni mun vanhoihin kuva-arkistoihin ja selailin sieltä parhaimmistoa. Kuvamateriaalia on enemmän kuin laki sallii ja painonpudotusprojekti on kokonaisuudessaan dokumentoitu hyvinkin kattavasti. Joten palautellaan vielä mieleen miltä 25 kilon muutos näyttää kuvina :) Enjoy! 
 
kasvot
ihan suurimmista luvuista ei löytynyt kuvaa…
keskivartalo
ja jalkoineen
posettelua tammikuussa 2012
ja näin tällä viikolla, helmikuussa 2013
 
samoin salilla ennen…
 
ja nyt :)
 
random -before
and after
Ja sit haluan vielä kiittää yhteisesti edellisen postauksen kommenteista! Ootte kyl mahtiporukkaa! Jengi puhaltaa yhteen hiileen ja jaksaa iloita yhden ihmisen taistelusta läskiä vastaan ihan aidosti! Tuntuu tosi hyvältä <3 Ja hitto noi kuvat on sit kamalia :D Näillä jatketaan!
 
Anna

76 vastausta artikkeliin “Suuri kollaasikooste”

  • Tosi helpottuneelta! On vaan sellainen olo et iso kivi ois nostettu harteilta (tai siis vyötäröltä) ;) Tiesin et pääsen maalin mut onhan tää ollut jotenkin tuskaista vaikka kuinka tekee nauttien. Oon myös ylpeä itsestäni niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin mutta se on sellainen juttu joka siis tuntuu tosi hyvältä kokonaisvaltaisesti! :) Paremmin en osaa selittää =)

 1. Nainen oot uskomaton, terästä,rautaa,onnistuja ja mitähä vielä!

  Jään odottelemaan stä postausta, kun kerroit miten nouset kisalavoille ja voitat! Ja mä tuun niin kattomaan sua. <3

 2. Wau, ihan valtava muutos. Näyttää mun mielestäni kuvien perusteella siltä, että olisit laihtunut vielä paljon enemmän kuin tuon reilut 25 kg (joka siis on sekin ihan mahtava saavutus!). Mutta ei ole ihme, kun kerran olet siellä salilla ahkeroinut, kroppa on muuttanut kovasti muotoaan. :D

  Ja on lohdullista nähdä, että sun keskivartalosi iho on pysynyt noin hyvin urakassa mukana. Itseäni juuri se jännittää/pelottaa omassa urakassani eniten. Että miten keskivartalon kanssa käy. Ikääkin kun on jo 35 vuotta.

  Onnittelut vielä! Upeeta!

  t. Dura lex, sed lex

  • Mahaan eteen oon nyt hiljattain alkanut vielä enemmän panostamaan, koska se tulee ”perässä” jos vertaa muualle. On mun pahin ongelmakohta ollut aina. Mut oon kyllä itsekin yllättynyt positiivisesti miten se muuttuu :) Pikku hiljaa ;)

 3. Vau! Oot niin hyvä esimerkki ihan jokaiselle. En uskalla ees kuvitella minkälainen pakkaus oot tasan vuoden päästä! :D

 4. Voi kun on mahtavaa! itellä kans tää ois edessä ja pelottanu on just toi maha että jääkö nahka roikkumaan kun nytkin se on sellasta ”häviää… :D oon aika samoissa mitoissa mitä sinä olit aloittaessas. :)roikkuvaa läskiä”… miten oot saanu sen noin hyvin mukaan? onko vinkkejä? uskomatonta, että mihin se

 5. Oho miten se tuli noin :O uudestaan! Voi kun on mahtavaa! itellä kans tää ois edessä ja pelottanu on just toi maha että jääkö nahka roikkumaan kun nytkin se on sellasta roikkuvaa läskiä. :D oon aika samoissa mitoissa mitä sinä olit aloittaessas. :) miten oot saanu mahan noin hyvin mukaan? onko vinkkejä? uskomatonta, että mihin se vaan häviää se ylimääränen nahka. :)

 6. Oot aivan mielettömän upee! Oon seuraillu sua ja yritän itekki päästä samanlaisiin tuloksiin.. -14kg takana vielä monta edessä… Nyt vaan tuntuu että oon jämähtäny tähän mutta toivottavasti tuun vielä oleen yhtä upee ku sä :)Saan susta motivaatiota ja perustin oman bloginki että saisin vielä lisää motivaatiota. En voi muuta susta sanoa ku että vau! Onnittelut vielä tästä suuresta saavutuksesta!:)

 7. Itse aloittamassa jonkinlaista laihdutus/elämäntapojenmuutos urakkaa, nyt 72kg ja tavoite n.60kg ja täytyy ihan vaan kuvien perusteella jo sanoa, että oot kyllä mun uus idoli, ihan mahtava muutos!!

 8. Aivan mahtava seurata tätä sun urakkaa, en ole ihan joka postausta vielä ehtinyt lukemaan mutta samalla kuurilla on oltu nyt viimeiset 6viikkoa :). Sano nyt, oletko kertaakaan repsahtanut ??? Onko heikkoja hetkiä ja jos sulla niitä on niin miten pääset niistä yli??? 6viikon jälkeen muhun iski ”heikkohetki” ja se jatkuikin sitten pari päivää putkeen :/, nyt saa taas korjailla seurauksia.

 9. Harvoin kommentoin mihinkään blogiin, mutta sulle täytyy kyllä sanoa että oot tehny aivan uskomattoman hienon työn kroppas kanssa! Oon seurannu sun matkaa tähän ja oot aina ollu niin positiivisena (pienistä vastoinkäymisistä huolimatta) ja jatkanu upella asenteella eteenpäin! Sinä jos joku ansaitset näin hienon muodonmuutoksen ;) tsempii tulevaisuuteen, jatka tällä linjalla! Sun blogia on ilo lukea :)

 10. Jes!!!! Ihan mahtavaa, on ollu kyllä yhenlainen onni tämä sinun blogisi…minulle ja monelle muulleki! Kiitos itsellesi!! <3 ja tsemppiä. minun on kans päästävä livenä näkemään ku lavalle nouset. Sulla taitaa jo olla melkonen kasa kannustajia. ;D

 11. Hei Anna ja ONNEA tuhannesti 60 – luvulle pääsystä !!!!
  Aivan super-mahatavaa =0D !!!
  Meillä on 3/5 perheestä ollut koko viikon Noro-viruksessa… ei ole koneelle ehtinyt ei…

  Oot kyl huippsuorittaja, ei ku eteenpäin vaan !!
  t. HV76

 12. Loistavaa anna! Minusta on tosi motivoivaa nähdä miten olet saavuttanut tavoitteesi, vaikken alusta asti ole blogiasi ehtinyt seuraamaankaan :) Ja olet niiin kauniskin!

 13. Aivan huikeeta! Oot mun suuri motivaattori. Vielä ei itsellä ole kilahtanut sinne kuudenkympin puolelle, mutta välissä ei enää kuin parisataa grammaa. Toki matkaa tavoitteisiin riittää ku varressa senttejä on aika paljon vähemmän kuin sulla eli 160 ja rapiat päälle. Saan kyllä omaan projektiin uskoa sulta. Kiitos!

 14. Wau! Oot kyllä huikeen duunin tehnyt! Onneks olkoon jo saavutetusta ja tsemppiä tulevien tavoitteiden saavuttamiseen. Mukava seurailla sinun hyväntuulista blogia. :)

 15. Jumankeuti! Hitto mua alkaa todella sapettaa tämä 5-7 kilon kanssa rävellys. Nyt otan itseäni jenkkakahvoista kiinni ja alan laihtumaan. Mulla on myös lapset tehty ja mitään ”raskauskiloja” on turha enää syyttää. Nää on ihan oikeita ja omia!

  Olet motivoiva. Kyllä tästä itsekin saa pieniä kicksejä kun sun kuvia katsoo. SE ON MAHDOLLISTA!!! Se on niin mahdollista!

  Nostan hattua. Kiitän ja kumarran.

  Ja ryhdistäydyn :)

  Olet huippu!

  -s-

 16. Pakko taas vaan sanoa, että Vau! Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!!

  Ja vaikka sanotaan, että kauneus on ihmisessä sisällä niin kaiken rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että kun näkee nuo vertailukuvat sinusta niin kyllä kaikin puolin kauniimpi ja miellyttävämpi on katsella nykyisiä kuviasi! Niin se vain on.

  Olet niin huippu ja kiitos vielä kerran, että olet innostanut myös minut salille!

  t. Mari

 17. Mieletön ero kyllä ja huikeen työn oot tehny. Onneks olkoon. :) Itse odottelen täällä malttamattomana, että koska vastailet ton ”sunnuntai – viikon kohokohta”-postauksen kommentteihin? Oot mun viimenen toivo, että löytäisin ne alotusmitat jostain ja pääsisin vertaileen, että onko senttejä lähteny. :)

  • Sorry, kommentteja tulee niin paljon etten millään ehdi vastaamaan enää jokaiseen! :) Mutta ystäväno google löysi ”too big to be me miia samoissa mitoissa mennään” -hakusanalla tänne:

   http://toobigtobeme.blogspot.fi/2012/05/erilaisia-ruokakuvia.html

   ”Kuten olen aiemmin sanonut niin tällä hetkellä painan sua oikein 100g vähemmän :D Mutta laittelen vähän mittoja kanssa. Oon siis sua lyhyempi elikkäs 165cm. Vyötärön kapein kohta näyttää 88cm ja sitten taas levein kohta 108cm ja lantio 106cm. Reidet taas 70cm. Eli vyötärön kapein kohta ja lantio on aikalailla samat, mutta sitten taas mulla on isommat reidet ja sulla vähän isompi mahan levein kohta. :) Oon kattelluki kyllä noista sun kuvista, että reidet näyttää pienemmiltä kun mun :) Kiva vertailla näin! :)”

   -Miia-

   Oliks oikea?! :)

  • KIITOS! Huh, nyt sain edes osan vanhoista mitoista selville. Ja yllätyksekseni joka paikasta oli lähteny 4cm, vaikka mittasinki vielä näin iltapöhön aikaan :D Täytyy nyt laittaa noi mitat ylös ja ottaa alotusmitat niistä mitä tossa ei lukenu ja laittaa varmaan talteen. :) Niin ja tosiaan oon siis alottanu tän projektin vuoden alusta uudestaan eli oon noissa samoissa mitoissa ollu siihen vuodenvaihteeseen asti, ei hullummin siis -6kg ja vyötärön kapein ja levein kohta, lantio sekä reidet kaikki -4cm. Harmi kun ei oo käsistä mittoja, vaikka kai ne kiinteytyy niin hitaasti, ettei sieltä vie mitään oo lähteny.

   Toivottavasti pääsen joskus samoihin tuloksiin kun sä, vaikka ei ihan niin kovaan urakkaan olisi tarkotus ryhtyä. Lähtöpaino oli 82,6kg, nyt 76,3kg ja normaalipaino tulis vastaan siinä 67kg tienoilla. :)

 18. Löysin vähän aikaa sitten Jonna1983:n blogin kautta tänne ja aivan mielettömän duunin olet tehnyt! ONNEA! Sussa on potentiaalia vaikka mihin, joten jatka haaveiden tavoittelua… Kyllä se vatsakin tulee kyllä perässä, I know! ;) UPEETA, saat olla itsestäsi tosi ylpeä!

  • Heippa :)

   Jos oot siis se PäiviB (joka instagrammissakin) niin voi kuule, mä oon seurannut sua jo kauan ;) Ihan pakkikselta asti muistan sut ja sulla oli muistaakseni joku projekti 30vee kuntoon(?) ja siitä kisalavoille ;) Meillä on paljon yhteisiä tuttuja ja tiedät tuon mun Herra X:nkin :) Mä treenasin silloin aikoinaan ennen lapsia Mika Korhosen kanssa ja tapasin Aki M.:kin kanssa muutaman kerran. Oot mulle suuri idoli ja toivon, että pystyn kulkemaan sun jalanjäljissä kisalavoille :D Oot mahtava esikuva meille muille mammoille. Iso kiitos sanoista siis <3

  • Nyt mä ihan punastun :) Kyllä sama Päivi olen :) Huomasin tuossa yksi päivä, jonkun facekuvan perusteella, että tosiaan tiedän sun herra X:n, kun on noita yhteisiä tuttuja kertynyt… Joo olen kuntoonlaittoprojektin tehnyt jo silloin Pakkiksen aikana, mutta nyt tarkoitus on , että muutos pysyvä. Ainakin eväät tuntuu löytyneen, millä kroppa myös pysyy kuosissa. Bikinin posetreeneihin suosittelen panostamaan myös ajoissa, suosittelen siihen myös noita Tiina Kasvin järkkäämiä poseharkkoja :) Sussa on nainen SISUA, tolla päättäväisyydellä pääset mihin vaan!

 19. saako udella mitä koneellesi tehtiin, että maksoi 300e? itse työskentelen tietotekniikkaliikkeessä, ja meillä tehdään läppärihuollot itse..silkasta uteliaiduusesta kysyn :)

 20. Moi,
  ja wow! Sinusta sen Jutan olis pitänyt tehdä tv-ohjelma! Hienoa työtä olet tehnyt vaikkakin välillä syvissä vesissä mulinut ; )
  Mulla kans kiinteytystä edessä, se 8 kg lähti syksyllä ja nyt pitää myös pitää se poissa ! Ihanan hoikkaa kevättä ; )
  t Maria

 21. Ihan mahtavaa! Hassua että voi olla aidosti niin onnellinen jonkun tuntemattoman ihmisen puolesta, mut mie oon :) Tää sun blogi on tosi ihana ja antaa itsellekii lisää motivaatiota ja vinkkejä painonpudotukseen.

 22. Aivan ihania kuvasarjoja!!! Ja mulla on muuten ihan just samanlaiset raskausarvet mahassa kuin sulla. Ne vaan tuli vaikka mitenkä rasvailin. Lopussa en enää jaksanut rasvailla, kun ei se mitään auttanut. Kolmen pojan synnyttämisen jälkeen painoa oli kertynyt 94 kiloa (olen 164 pitkä). Kun olin täyttämässä neljäkymmentä (neljä vuotta sitten), niin otin itseäni niskasta kiinni ja pudotin painon 80 kiloon. Viime vuonna sain painon tiputettua 72 ja juoksin maratonin. Syksyn aikana paino palasi takas 80:een. Nyt Superdieetillä on tarkoitus tiputtaa -15kg pois lopullisesti. Työtä piisaa, mutta läskit lähtee (ja raskausarvet jää…). Tsemppiä kovasti. T:Hanna Kuopiosta =o)

 23. WOW! Aivan mahtava muutos! Mulla alkoi 20kgn urakka reilu kolmisen viikkoa sitten ja sun blogi on kyllä myös suuri innoittaja :D Ihanan positiivisella tavalla aina kirjoittelet! Terveiset Italiasta!

 24. Oot tehnyt aivan upean työn! :) Oon lukenu puolisen vuotta seun blogia ja saan tästä intoa omaan läskin sulattelu projektiin, kiitos siitä! :)

 25. Pakko se on minunkin nyt jo kommentoida ensimmäistä kertaa, ei enää pysty olla kirjoittamatta! Aivan todella mahtava muutos! Upea ja niiiin kaunis nainen! Kuten jo monet sanonu että inspiroit muita, niin myös minuakin :) Kaikkea hyvää sinulle!

 26. Oot huikeen työn tehnyt!! Jes! Aiotko jotenki palkita itsesi tästä saavutuksesta? Sillä sinä jos kuka olet palkinnon ansainnut, olkoonkin työtä vielä tehtävänä tai ei niin -25kg on niin kova saavutus että huhhuh! Onneksi olkoon!! :)

 27. Huikeita ennen/jälkeen-kuvia! Ihan asian vierestä, niin oon pyöritelly Mannisella noita Better bodies- camokuvioisia trikoita ja josko nyt uskaltaisin ostaa, todella hyvännäköiset! (sikälimikäli mahdun jo heittäen kokoon L, mutta oispahan sitten tavoitetta ;)

 28. Upeeta!! Oot kyllä niin esimerkkinä kaikille painoaan alas haluaville! Ja rohkea! Aika rohkeeta meinaan laittaa kaikkien nähtäville noi ennen kuvat! Munsta niissä ei ole mitään häpeämistä eikä pahaa, ennemmin hyvää, mutta monelle ois kova paikka. Toi kertoo että sulla on hyvä itseluottamus ja ihaillen voi vaan katsoa sun tuloksia!
  Ja vitsi mikä käsi tossa vikassa kuvassa- vaude!
  Onnea tavoitteeseesi ja pääset sinne ihan varmasti! JA sun avustuksella varmasti moni muukin pääsee tavoitteisiinsa! Esimerkiks minä itse :)

 29. Mulla sama pituus 173cm ja lähtöpaino oli 97 kg ennen tammikuussa alkanutta SD:tä. Nyt paino 89 ja tavoite tosiaan päästä tuohon 75kg huiteille joskus takasin. Mukava huomata että olet onnistunut tavoitteessasi, antaa itsellekkin tsemppiä treenaamiseen :)

 30. Ooooh, onnea tosi paljon! Oot tosi hyvä esimerkki, esim. mulle :–D Kiitos kun oot näin rohkea että jaat tämän meidän kanssa!

 31. Hienoa työtä!! Olen seurannut pitkään blogiasi. Nyt huomaa hienosti myös keskivartalon pienenemisen (tarkoitan sitä röllyä, mikä itsellä myös on) ;). Ihan mieletön muutos on!!! Itse kanssa aloitin marraskuussa salin ja uuden elämäntavan. Nyt painoa tippunut tähän päivään mennessä -17,7 kg. Olo on vaan niiin hyvä ja olen myös tuohon saliin hurahtanut täysin. Kiitos että olet ollut niin hyvä motivaattori ;)

 32. Voiettä, ihanaa! :) Tästä saa niiiin paljon motivaatiota omaan treeniin, mun mielestä sun keskivartalo näyttää jo fantastiselle! :) Omaa ihanaa keskivartaloa odotellessa :)!

 33. Huhhuh ihan älytöntä, miten paljon kroppa on muuttunut! Antaa toivoa minullekin, kun pudotettavaa on vielä parikymmentä kiloa jäljellä ja paino on nyt 88,2 kg :)

 34. UUh mikä somelainen muija, kuten tosiaan Putouksen Karim sanoisi :) Huikeen matkan olet tehnyt, kuvat kertovat tarinaa jo itsessään, hienoa! Mun projekti on yhä aika aluillaan, mutta etenee kuitenkin. Siispä maybe someday me too ;)

 35. Niiiiiin kiva että sulla on näin paljon kuvia itsestäs noilta tuhdimmilta ajoilta :) Niitä on varmasti kiva katsella nyt jälkeenpäin!

  Pitääpäs ruveta napsimaan itsestäänki kuvia näin 100kg ja sitten napsia niitä matkan varrelta!

  Oot niin upee mimmi että oksat pois ;) (ei, en yritä iskeä :D hahah)

 36. Hienoa ! :) Ja tosi mahtava, kun olet ottanut itsestäsi lähtötilannekuvia niin, että näkyy vähän paljastakin pintaa (maha yms.) Olisimpa itsekkin tajunnut ottaa :D

 37. Moi! Oon seurannut sun blogia muistaakseni melkein alusta lähtien. Viime keväänä kirjottelin sulle, että pitäisi laihudttaa semmoset 10kg. No, haaveeksihan se silloin jäi. Mitä nyt salilla ja pumpissa on siitä lähtien tullut säännöllisesti käytyä. Mutta niin se vain on, että jos oikeasti haluaa laihtua, pitää ne herkut ja ”turhat” ruuat jättää pois.

  Tammikuun alussa päätin ottaa härkää sarvista. Nyt painoa on tippunut 3 kg, ja ekaa kertaa tuntuu siltä, että nythän ne 10 kg lähtee! Suuri kiitos siis kuuluu sinulle ja myös Saralle! Ilman teidän blogeja tuskin olisin pystynyt tekemään tätä päätöstä ja pysymään siinä. Toki matkaa on vielä.

  Tsemppiä jatkoon ja kiitos mahtavasta blogista! :)

  -Jemina-

 38. Jopa jalkapöydät on ihan erilaiset puntarikuvissa. :)
  Ja mä jo luulin että oot Saran kuvia laittanu vahingossa tänne mutta se oot oikeesti sä! Tosi upea muutos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta