Palaset loksahtaa kohdilleen

 

…pelottavan hyvin! Ette arvaa mikä fiilis mulla on tällä viikolla ollut! Tuo tavoitepainon saavuttaminen ja kaikki onnittelut ihan oikeassa elämässä että täällä blogissa on tuntuneet niin hyvältä <3 Facebook, Instagrammi, blogikommentit ja kaikki saa mut tuntemaan kuin oisin joku olympiavoittaja. Toki kyse on hieman pienemmästä mittakaavasta mutta mä sanoisin Armstrongia vähän käänteisesti lainaten, että ”pieni askel ihmiskunnalle, suuri askel ihmiselle” :) Siltä musta tuntuu! Ja aamulla blogimeilit katsoessa en ollut uskoa silmiäni:

”Löysin blogisi jonkin aikaa sitten ja kävin seuraamaan sitä. Olet saanut mahtavia tuloksia aikaan ja motivoit varmasti monia. Tänään kerroit myös pääseväsi yhteen tavoitteistasi ja lähemmäksi haavetta osallistua bikini fitness kisaan. Olet tehnyt mahtavaa työtä ja tämän takia kirjoitankin sinulle ehdottaakseni yhteistyötä…

…Vaikka omat kisasi eivät ole ihan vielä ajankohtaiset, haluaisin silti jo etukäteen tarjota sinulle kilpailuun kisa-asun mittatilaustyönä. Samalla tietenkin saisit myös ripset, kynnet ym. mitä sitten kisoihin tarvitsisitkaan. 

…Ja koska saavutit tänään tavoite painosi, haluan onnitella ja antaa lahjaksi sinulle yhdet kisa- bikinit. Toivon, että ne innoittavat sinua jatkamaan kovaa harjoittelua saavuttaaksesi ”salaisen” haaveesi. :)”

Terveisin, Sanna Raunio Sahara Beauty & Design


Siinä muutama ote mun saamastani kirjeestä Sannan luvalla. Oon niin otettu ja innoissani siitä, että joku uskoo muhun noin paljon ja haluaa palkita mut mun tekemästäni työstä. Taisin aamulla muutaman kyyneleenkin tirauttaa, sillä opiskelevana kotiäitinä taloudellinen tuki yhteistyökumppaneilta on kullan arvoista. Ihan jo kisabikinitkin maksavat useammasta sadasta eurosta tuhanteen euroon! Olisi jotenkin eri asia, että ihmiset kiinnostuu vasta sitten kuin ”on jo jotain” ja kun koen olevani vielä ihan tavismamma niin siksi kunnia on suuri! En osaa mieltää itseäni lainkaan fitnessurheilijaksi vaikka toisaalta uskon itseeni niin lujasti. Se on niin hassu tunne joka on vaikea selittää :) Uskooko ne oikeesti muhun? Oonko mä kohta jo siellä?!

Sahara Beauty & Design on siis kauneudenhoito- ja vaatetusalan yritys, joka on erikoistunut fitness- kisa- asujen suunnitteluun ja toteutukseen, ripsipidennyksiin, rakennekynsiin ym. Periaatteena on, että kisoihin valmistautuvat tytöt saisivat kaikki palvelut saman katon alta kisoihin valmistautuessa. Ja arvasitte varmaan olinko kiinnostunut tästä tarjouksesta?! :D Kyllä!

 
 

Blogissa on ollut milloin puhetta mun huonosti istuvista vanhoista H&M:n bikineistä ja milloin siitä, että alusvaatteet ei oo sopiva poseerausasu ;) Ehkä Sanna oli törmännyt näihin kommentteihin ja tekee siis mulle nyt ”laihtumislahjaksi” ihan oikeat kisabikinit harjoittelukäyttöön ja sitä varten, että voin ne päällä ottaa tänne blogiin seurantakuvia siitä miten mun vartalo muuttuu kun jatkan harjoittelua! How cool is that? :D Oon niin onnellinen, et päätin tehdä sen muutoksen. Tätä tunnetta ei voi sanoin kuvailla mutta kai se täytyy uskoa et ”Good things come to those who work”.

Ja nyt vaan *elvetisti sitä treeniä prkl! Muuta en sano, hah!
 
 
 
Jatketaan unelmointia mammat! :)
Anna

78 vastausta artikkeliin “Palaset loksahtaa kohdilleen”

 1. Ihana, pikkaanen Anna! Oot huikea ja todellakin ansainnut tuon kaiken. <3

  Lukijaveteraanina oon liikutuksen vallassa seuraillut päivityksiä ja on tullut niin hyvä mieli sun tuloksista. Miten hienosti on tota lihasta tarttunutkin vitnesskissun roppaan!! :) Muistan miten kivalta tuntui kun pääsit 7-alkuisiin ja nyt oot tavoitelukemissa. Itsellä kutosluvulle on vielä vähän matkaa, mutta oikeastaan sun esimerkki on saanut mut tajuamaan ettei se oo mahdotonta vaan saavutettavissa, 23 kg on jo hyvästelty matkan varrelle. :)

  Halauksia multa sulle, sää niin rokkaat! <3

  • No hei, kyllä sullakin menee lujaa muru! :) Onnittelut myös pudotetuista kiloista, ihana kun oot edelleen messissä ;)

 2. Hei ihan super-hyper mahtavaa!! ONNEA suunnattomasti sekä tavoitepainosta että tuosta bikini -jutusta! Sä olet kyllä ansainnut ne, ihan ehdottomasti :) Ole ylpeä itsestäs! Mä uskon, että täällä on kuule meitä tosi monia, jotka saa susta mielettömästi energiaa ja tsemppiä omaan projektiin. Mä olen ainakin yksi heistä :) Sussa on sisua ja asennetta <3 Näytä niille Anna!!

 3. Ihan mahtavaa! :) Olet kyllä ihan ehdottomasti ansainnut tämän. Jatka vain hyvää työtä, niin kisalavat kutsuvat varmasti jo ennen kuin huomaatkaan!

  • Kyllä! Nyt vaan keskitytään treeniin, ruokailuun ja jatketaan samaan malliin niin eiköhän tää etene ihan mukavasti! :)

 4. Ihan uskomatonta.. loisto yhteistyökumppani ja upea tsemppauslahja :) olet todellakin ansainnut kaiken.. ihankun olisi itselläkin tullut pieni onnenkyynel… upeaa ja täälä kans odotetaan inolla nousuasi kisalavoille ;) ihanaa kevään odotusta ja tsemii tuleviin juttuihin.. oot upee ♥

 5. Hyvä Anna!!! Oot kyllä tuon lahjan ansainnut. Huikean työn oot tehnyt ja uskon että vielä tulet hienot tulokset saavuttamaan.

  T: Ninnu

 6. Aivan loistavaa, onnea sekä upeasta muutoksesta että uudesta yhteistyökumppanista! Olet ne ansainnut, nyt vaan kovaa tsemppiä loppuvuoteen niin treeneihin kuin ruokailuihinkin ja upeaa tulosta tulee. :)

  T. Pitkään lukenut, nyt ensimmäistä kertaa kommentoimassa Kirsi

 7. Aivan mahtavaa Anna, ja myös ”Good things happen to good people” ;) Onneksi olkoon painonpudotuksesta, olet loistava esimerkki siitä miten kova työ palkitaan. Ja onnea tästä yhteistyökuviosta, olet sen ansainnut! :)

 8. Ja just ku mä eilen kyselin, että meinaatko palkita itsesi kun olet sen ehdottomasti ansainnut, niin näin oli ajatellut joku muukin – ihanaa!!! Oot kaiken saamasi ansainnut kovalla työllä, ihanaa! :)

 9. Onnea munkin puolesta sekä tavoitepainoon pääsemisestä että uudesta mahtavasta yhteistyökumppanista. Oon nyt vuoden verran seurannut sun blogia ja toimit mulle suurena motivaattorina. Monesti jos ei oikein salitreenit huvita oon ajatellut, et hitto jos te opiskelevat kotiäidit ehditte ja jaksatte salille lähteä niin mulla perheettömällä opiskelijalla ei kerta kaikkiaan oo hyviä syitä skipata treenejä.

  • Ihanasti ajateltu :) Kyllä mäkin joskus mietin et voi miten sitä oli eri tavalla aikaa arjessa kun ei ollut vielä lapsia. Mut ei se silloin tuntunut siltä, ihan samaa kiirettä kuitenkin ;) Ne on vaan eri juttuja vähän, mäkin tein sillon paljon töitä ja se verotti! Mut hyviä treenejä nyt sinne ;)

  • Vyö tukee ja toisaalta auttaa vähän siinä ettei vyötärön seudun lihakset (kyljet, selkä) vahvistu liikaa kun bikinissä vyötärön pitää olla hurjan kapea :)

 10. heips anna! olet juuri hankkinut uuden lukijan :) mä täällä ihan intoa pursuten, tippa linssissä luen sun blogias, jonka just bongasin :) ite oon pudottanu reilut 10kg ja nyt siis ihan normaalipainoisena elelen, mutta lihasta kasvattelen edelleen, ja samalla unelmaa kisoista vielä tulevaisuudessa. no oon vasta 18v, joten eiköhän tässä oo vielä aikaakin! halusin vaan kiittää tästä motivaatiopläjäyksestä, ja toivottaa iha mielettömästi tsemppii sulle treeneihi!! aivan uskomatonta työtä olet tehnyt, ei voi muuta kuin ihmetellä mikä supernainen!! :) <3

  • Moikka! Tervetuloa lukemaan :) Ihana kommentti! ;) Kiitos tsempityksestä ja sitä samaa sulle, ehdit vielä hyvin tavoitella unelmiasi :)

 11. Ihanaa!!!Onnea!

  Mä tässä pähkäilen,että onko mulla varaa ostaa taas salikortti puoleksi vuodeksi ja maksaa siitä 300e.Toisaalta huomaan kuntoni kasvaneen huimasti,kun vedän spinningissä välillä 180 sykkeellä.Itse salin puolta olen käyttänyt vähän vaikka tähän hintaan sisältyy ”kaikki”.Kolmisen kertaa viikossa käyn jumpissa.Tähän vois. lisätä hyvin vielä lihaskuntotreenin vai mitä?

  Hiitoloma alkaa ja tiedossa on risteily notkuvine ruokapöytineen.Pidähän peukkuja,että pysyn kovana ja valitsen lautaselle vaan mulle sopivat sapuskat.Ja jätän suklaat ostamatta!

  Painossa mulla ei eroa muutamaan viikkoon.50-luvulle matkaa 4kg.

  Hyvää viikonloppua!
  t.manta

  • Joo sulla on kyllä hyvin jo urheilullinen elämäntapa hanskassa ja jos tykkää jumpista niin miks ei! :) Salilla käynti tosin muokkaa enemmän sitä vartalon mallia jos haluaa esim. niitä muskeleita tai muokata ongelmakohtia jne. Voit ihan hyvin lisätä sinne 1-2 salikertaa jos saat ne liikuntaviikkoosi mahtumaan =)
   Sähän oot jo hurjan pieni! :) Jei!

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua myöskin! =)

  • Kiitos viestistä!Just pääsin normaalipainon puolelle eli töitä kyllä vielä riittää.
   t.manta

 12. Mulla tuli ihan tippa linssiin tuosta saamastasi lahjasta :) Itse en ole millään lailla kiinnostunut fitness-kisoista, mutta osaan samaistua siihen, kuinka iso juttu tuo varmasti sulle on :)
  Oikein paljon onnea!

 13. WAAAU!!!
  Oon seuraillu blogias alusta asti ja pakko myöntää: i’m totally hooked!<3
  Niin inspaavaa luettavaa, huh! Paljon onnee tavoitepainon saavuttamisesta, uskomattoman työn oot kyllä tehny, ei monesta ois tohon! :]
  Vedet silmissä luin tekstiä, hurjasti onnea kisabiksuista ja uusista yhteistyökumppaneista! Ootan innolla et nähään kuvia niistä! :)
  Oot ehottomasti SuperWoman! :]

 14. Wautsi wau! Fysiikkakin muuttuu muuten ihan kertaheitolla erilaiseksi kun laittaa oikeat kisabikinit niskaan ;)

  Mä olen kans muutamana päivänä miettinyt josko kaivaisi vanhat kisabiksut kaapista ja kauhistelisi itseään ne päällä :D

  Nyt vaan reeniä, reeniä ja reeniä!!

 15. selailin juuri sinun ensimmäisiä blogipäivityksiä. olet kyllä mahtavan muutoksen saanut aikaan! Ihailen tuota ”itsekuria” :) itse pystyn viikot hyvin syömään säännöllisesti ja terveellisesti , mutta viikonloppuisin aina karkkihammasta alkaa kolottamaan ja menee ihan plörinäksi.. toivottavasti pääsisin siitä karkkihimosta eroon ja saisin paremman itsekurin.Upeaa työtä, ei voi muuta sanoa :)

  • Mä en kestä ees kattoo niitä vanhoja :DD Ah mä niin samaistun suhun, nimittäin mulla on kans viikonloput paljon vaikeampia. Oikeastaan siihen on parhaiten auttanut tuo julkinen punnitus maanantaiaamuna. Ei vaan voi mässätä koko viikonloppua ;)

 16. Ihan mahtavaa Anna!

  Olet niin kovan työn tehnyt ja tottakai kova työ jatkuu, eli olet ansainnut tämän!
  Itseä myös hiukan kutkuttelee jonninlaiset kisat, mutta voi olla että heitän haaveet romukoppaan skolioosin, pätkäjalkojen ja ylipitkien käsien takia :/ Treenaan kyllä niin kovaa kuin pystyn ja tavoitteet on korkealla, mutta kehon mittasuhteet kun eivät ole suotuisat kisoihin :)

 17. Luin läpi sun blogin ja jestas sä oot KOVA mimmi!!!!

  Hurjan muodonmuutoksen olet kyllä käynyt ja mahtavaa nähdä miten oot jaksanu jatkaa vaikka välillä meinannut motivaatiopula iskeä.
  Jään ehdottomasti seuraamaan sun matkaa kisalavoille ja oon ihan varma et tulet siellä pärjäämään, sulla on sitä karismaa mitä siellä tarvitaan ja tietty vartalonmittasuhteet jne. Tietty kova homma vielä edessä, mutta sie pystyt siihen kyllä!!

  Ja hurjasti onnea uusista yhteistyökumppaneista, mahtavaa että olet saanut niitä jo nyt mukaan siun projektiisi!

  • Voi kiitos ihanasta kommentista! Kyllä tässä töitä tehdään ja onhan se hurjaa muuttaa itsensä yli satakiloisesta bikinimisukaksi, ei missään nimessä helppoa mut jos paiskii töitä niin tuskin mahdotonta :D

   Tervetuloa blogini pariin :)

  • Tämä blogi motivoi minuakin tekemään töitä enemmän. Olen myös 2 lapsen äiti ja ens vuonna tulee 30 vuotta täyteen, tarkoitus ois silloin olla tavoite painossa eli -15kg.
   Mulla välillä meinaa epätoivo iskee, mut sit vaan tänne lukemaan blogia ja saamaan positiivista energiaa ja motivaatiota.

 18. Heippa!

  Pakko kommentoida, löysin blogisi noin viikko sitten ja nyt sain luku-urakkani vihdoin päätökseen! Olet tehnyt niin mahtavan työn että ei sanat riitä! Vaikka meillä lähtökohdat onkin todella erilaiset (olen itse parikymppinen ja pudotettavaa ei niinkään ole, enemmän pitäisi keskittyä lihasten kasvattamiseen) niin olen saanut sinulta NIIN PALJON motivaatiota että ei järkeä!

  Uskon ihan koko sydämestäni että sinut tullaan vielä kisalavoilla näkemään ja olisi ihan huippua olla todistamassa sitä hetkeä itsekin :) keep going on äläkä vaan koskaan lopeta tätä blogia!

  • No luettavaa vissiin piisasi ;) Hih! Nyt saat sit seurata muutosta reaaliajassa :D Se onkin vähän hitaampaa ;) Mut tervetuloa vaan lukemaan ja kiitos sulle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta