Arvonta

Nyt arvotaan! :)
 
Kun sain vihdoin tämän tietokoneen takaisin niin pääsin suorittamaan *tämän*
arvonnan eli sen, jossa palkintona on vapaavalintainen BrasilSulin yläosa!
 
Arvonnan voitti: Adelheid
ONNEKSI OLKOON!
 
 
Laita mulle sähköpostia osoitteeseen: toobigtobeme(at)gmail.com :)
 
FUSO SPORT CLASSIC -housut
BLUSA CLASSIC TOP
 
Kiitos Gazozille palkinnosta ja arvonnan mahdollistamisesta!
 
Lohdutuspalkintona muille muistutan, et Gazozin alennuskoodi erica (noin nostalgisesti vanha nimimerkkini) on edelleen voimassa ja oikeuttaa -10% alennukseen koko verkkokaupan valikoimasta eli sekä vaatteista että lisäravinteista!
 
Oon itse kokeillut BrasilSulin kuvauksissa koko malliston vaatteet eli jos on jotain kysymyksiä niin vastaan mielelläni. Omia suosikkeja on ehdottomasti nuo kapeat punaraitaiset housut jotka on tuossa kokovartalokuvassa ja niiden lisäksi nämä:
 
CALCA SKINNY CLASSIC -housut
 
Fuso sport classicit salilla
Calca skinny classicit salilla
ja edestä
Molemmille housuille jää hintaa alennuskoodilla 62,91€ (69,90) ja topeille 44,91€ (49,90).
Tää mamma lähtee nyt ulkoiluttamaan jotain pöksyjä salille, moikka! :)
 
Anna

12 vastausta artikkeliin “Arvonta”

 1. Onko nuo calca skinny classic-housut kuinka paksua/tukevaa kangasta, eli lähinnä sitä ajattelin että näkyykö läpi jos käyttää ”mummoalkkareita”?

 2. Hei! Niitä tyhmiä kysymyksiä… ;)

  Mulla on uusiksi reenihousuiksi (onko niitä koskaan liikaa?) hakusessa nimenomaan pitkää mallia olevat pöksyt. Nuo fuso sport classicit näyttää kivoilta, mutta ovat siis nettisivujen mukaan one size-kokoa. Jos venyvät ja paukkuvat, niin näkyyköhän läpi? Miten vertaisit noihin bb:n armykuvioisiin kokonsa puolesta- joustavatko ne yhtään? Tyhmiä kysymyksiä mutta liki satasen maksavia housuja ostaessa vähän jännittää että tuleeko hyvät :) Kiitos jo etukäteen!

  • Ne ihan erilaista kangasta kuin BetterBodiesit, ei sellaista kiiltävää vaan paksumpaa josta ei näy läpi. Housut tosiaan joustaa silti niin kokoa ei voi verrata Betteriin jossa on vyötäröllä kuminauha jne. En usko et 44 kokoisellakaan näkyy läpi! :) Niissä on toki myös vaihto- ja palautusoikeus! BrasilSulit on myös nyt vähän edullisempia, ne on alle 63€ :)

  • Hei, kiitti nopeasta vastauksesta! Housukoko on tällä hetkellä 40-42 eli nämä lähtevät tilaukseen kun kerta alennuksenkin saapi :)

 3. Oi voi.jotenkin tulee tunne että tämän blogin kirjoottaja on varsin itserakasta tyyppiä,nauttii kun saa osakseen pelkkää kehua ja nauttii kun saa olla esillä.toivottavasti ei mene sairauden asteelle tai ehkä se sitä jo on.

  • Heippa! En kyllä kauhean hyvin osaa auttaa :/ Mä itse sitkuin raskauden jälkeen useilla H&M:n mammamalli sporttihousuilla salilla, kunnes kiloja tippui kahdeksankympin puolelle. Yhdet Peakin collegehousut sain joululahjaksi vielä kun painoa oli se 96kg ja ne mahtui kyllä. Mut en siis varsinaisesti ostanut sporttivaatteita kun paino oli samoissa lukemissa, vaan aloin hamstraamaan niitä enemmän vasta myöhemmin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta