69.9

Näin siinä kävi et vaaka heilahti eilen ekaa kertaa kutosen puolelle :) Oon muka monta kertaa miettinyt, et mitä silloin postaan mutta nyt mulla ei tuu mieleen mitään viisaita sanoja. Vaaka näyttää vaan numeroita, eikä se tuo itsessään onnellisuutta tai kerro olemmeko ihmisenä hyviä tai onnistujia. Mut mitä sitä kieltämään -tuntuuhan se hyvältä :) Ähäkutti liikakilot, minä voitin! :)

Kiitokset kuuluu rehellisesti myös mun blogille ja teille lukijoille. Reilun vuoden kestänyt pyyteetön kannustus, positiiviset kommentit ja vertaistuki on helpottanut mun urakkaani huomattavasti! En oo vaan voinut luovuttaa tai heitellä donitseja nassuun teidän valvovan silmän alla :D Kiitos siis ihan jokaiselle <3

Suuri kiitos kuuluu myös mun miehelle siitä, että ei ole koskaan kieltänyt multa omaa liikunta-aikaa ja on mahdollistanut sen hoitamalla lapsia kun äiti lähtee salille. Kaikki tietää, ettei lapsiperheessä oo turhia tunteja olemassa. Myös henkinen tuki, käytännön asiat kuten oikeat jutut ruokakaupasta ja ennen kaikkea rakkaus muhun koosta riippumatta on luoneet hyvät edellytykset tasapainoiselle laihdutusurakalle. Rakastan sua <3

Näiden lisäksi mua on potkineet hellyydellä ja omalla esimerkillään rakkaat ystäväni Sara ja Monna. Samanhenkiset ystävät ovat elämän suola! Kiitos muruset tuesta <3 En tiedä missä oisin ilman teitä!

Nyt kun olen takaisin 60-luvulla niin voin jotenkin eri tavalla katsoa tulevaisuuteen. Mun ”salainen haave” ei ole enää kovin salainen, sillä olen siitä kertonut päivä päivältä enemmän :D En pyri fitnesslavoille pelkästään todistaakseni että pystyn, vaan siksi että uskon olevani hyvä siinä. Fitnesslajit tuntuu mulle siltä, että ne kuuluu muhun ja mun elämään. Vuosia sitä ”penkkiurheilleena” mietin missä vaiheessa haave muuttuu harrastukseksi. Onko se kisadieetillä, ensimmäisen kisan jälkeen vai milloin? Voiko sanoa, että harrastaa jos treenaa kilpailuun tähdäten? No ei sillä niin väliä. Tiedän, että oon nyt saanut näkymään ulospäin sen fitnessmimmin joka oon kokenut aina olevani. Tämä olen minä -ei se makkaroihin hukuttautunut onneton nainen. On sanomattakin selvää, ettei tämä tarina pääty tähän. Oikeastaan tästä se vasta alkaa…

Rakkaudella Anna ”69” :D

Anna

73 vastausta artikkeliin “69.9”

 1. Projektiasi alusta saakka seuranneena ei voi muuta todeta kuin että WAU MIKÄ NAINEN!

  Olet mieletön esimerkki ja inspiraation lähde kenelle tahansa! Keep up the good work!

 2. Tulee ihan itelleki semmonen fiilis et mäki pystyn! Jokainen pystyy mihin vaan kun ryhtyy, olet siitä hyvä esimerkki. Ja onneksi olkoon tavoitteen saavuttamisesta! Hyvältä näyttää, ei voi muuta sanoa. :)

 3. Onnellinen nainen tuossa tokassa kuvassa <3 Oot ihan mahtava motivaattori ja varmaan sun eilisen Facebook-postauksen takia munkin painoni tippui tänään -0,5kg ja pääsin ekaa kertaa 72 -luvulle ;D

 4. Ei voi kun kompata Soilaa, ihan mieletön nainen! Onnea hienoista luvuista ja edelleen, tsemppiä isosti jatkoon. Olet mieletön motivaattori meille kaikille!

 5. Vähänkö hienoa!! :) Onnittelut!

  Mä just löysäsin vähän tuosta GFG:stä, kun rupes tuntumaan että voimattomuutta oli rutkasti liikkuessani. Ruisleipää ja hedelmiä niin kappas…voimaa löytyy taas ja viikon paikallaan junnannut paino lähti taas laskuun. Vähänkö on tarkkaa mitä syö ja kuinka kauan on tiukalla dieetillä. Joskus vielä meinaan jatkaa tuolla GFG:llä, mutta pidän nyt ainakin hetken taukoa. Huomasitko itse koskaan, että kappas Nyt on tullut syötyä liian vähän?

  • Silloin huomaan et oon syönyt liian vähän kun alan himoitsemaan kaikkea ruokaa ja repsahtelemaan! :) Sit kun lisää aavistuksen kaloreita niin huomaa et ne on johtuneet liian vähäisestä syömisestä!

 6. Onnea!!! mahtava saavutus! mitä sä teet viimeselle kuvalla? uunin lämpö ja kuinka kauan? näyttää hyvältä :-) ja mistä sinun treenihousut on hankittu?

  t. Katarina

  Hyvää kevät sinulle!

 7. Onnea tuosta luvusta! On se varmasti sellainen asia, mikä laittaa hymyn huulille, vaikka ”vain” numeroita onkin! :)
  Ja hei, pakko kertoa sullekin kun olen eilisestä asti ”pomppinut tasajalkaa” innosta… pääsin huhtikuussa alkavaan PTCA ravintovalmentaja koulutukseen mukaan! :DDD Ehkä me joskus törmätään opinahjossa tulevien kuukausien aikana… ;)

 8. Wau! Onnittelut tämän etapin saavuttamisesta! Ihan huikeeta, tosi mielettömän työn oot tehnyt. Ja todella, näin lapsiperheen äitinä tämän kaiken toteuttaminen EI ole helppoa. Me kaikki äidit tiedetään se.

  Ja olet tosiaan iso tsemppari muillekin! Tuntuu hullulta, että mulla painoa on muutama kilo enemmän kuin sulla nyt – oli myös vuosi sitten, kun aloin seurata sun urakkaa…sä oot tehnyt tässä välissä huikean työn, mä oon katsellut vierestä ja suunnitellut ;)

  Ei vaan, olen hieronut pysyviä elämäntapamuutoksia jo vuosia, tehnyt sitä pikkuhiljaa, saanut painonnousun pysähtymään – mikä ei sekään ole ollenkaan huono asia – ja sun blogin lukemisen myötä tullut rohkeammaksi toteuttamaan ajatuksiani ja haaveitani käytännössä. Enää en tee kaikkea salassa, kuten aiemmin, vaan koko lähipiiri tietää nyt mitä olen tehnyt ja mitä tulen tekemään. Palasin kesällä vuosien tauon jälkeen salille, aloitin aamulenkit, olen ottanut enemmän selvää ns. fitness-ruokavaliosta jne. Kun tuntui ettei omat keinot enää riitä, otin PT:n mukaan salille muutaman kerran, sain oman ohjelman, kävin inbody-mittauksessa, tehtiin sen pohjalta tavoitteet jne. Sun innoittamana uskalsin lähteä Superdieettiin, joka on käynnissä nyt. Sen jälkeen ”mun” PT tekee mulle oman ruokavalion jne. Omat ajatukset ja tahto on siis selkeytynyt, ja siitä iso kiitos sulle ja Saralle! Teitä on ollut ilo seurata =)

  Niin, ja olen myös tajunnut tässä vuoden aikana sen, että saadakseen jotain on myös luovuttava jostain. Esim. joka viikko ei tarvitse herkkuja, ihan jokaisessa juhlassa ei tarvitse syödä ja juoda mitä sattuu jne.

  Että KIITOS Anna ja onnea vielä <3

 9. Valtavasti onnea! Huomaatko, että saavutat kaikki asettamasi tavoitteet kerta kerralta? Kohta olet siis kisalavoilla :)

 10. Moikka!

  Pakko onnitella mielettömästä suorituksesta! Melkein liikutuin, kun tekstiä luin :)
  Olen alusta saakka seurannut matkaasi ja edelleen olet suurin motivaattorini omassa projektissa! Samaan 69 lukuun on itsellä vielä 2 kiloa matkaa, mutta sinne vielä päästään! :)

  Kiitos sulle ihanasta ja tsemppaavasta blogistasi! <3

  Ja ehdottomasti uskon sun matkaan fitnesslavoille!
  Tsemppiä treeneihin!:)

  Terkuin Johanna

 11. Oi, oikein paljon onnea mahtavasta saavutuksesta!! :o)

  Mä olen vielä kaukana (ainakin henkisesti) mun vanhasta kymmenluvusta, kun paino taas junnaa ja junnaa… Tähän se on aina ennenkin kaatunut. Mutta nyt ei kaadu! Jotenkin vaikeaa edes uskoa, että mun paino koskaan enää tippuisi alle 60 kilon (kolme kiloa matkaa), mikä kuulostaa ihan naurettavalta. Se on jännä, miten iso henkinen painolasti on muutamassa kilossa ja yhdessä numerossa…

 12. Onnea, aivan mahtavaa! Sinun asenteella pääset vielä kyllä asettamiisi muihinkin tavoitteisiin. Ja olet mahtava esimerkki, tsemppari ja aurinkoista blogiasi on ollut mukava seurata.

  Luettuani tekstisi jäi kahvin kanssa varattu suklaapatukka syömättä, itsekuria itsekuria se vaatii etenkin tämä normipainon sisällä laihduttaminen ;)

 13. Sä olet tehnyt suuren työn! Tuhannesti onnea nyt ja jatkoprojektissasi. Ehdottomasti olen jatkossakin mukana, sillä annat niinpaljon inspiraatiota ja tietoa omaan laihtumiseen ja saliliikuntaan.

  Elävä esimerkki:
  tänään löysin suklaakeksin työpöydältäni, jonka joku ystävällinen oli siihen minulle jättänyt. Ensimmäistä kertaa ikinä en syönyt herkkua, vaan päätin säästää nekin kalorit johonkin muuhun…

 14. Go Anna! :)) Ihan sairaan siistiä! Muistan niiiiin hyvin ton fiiliksen – sitä oli ihan uus maailma edessä (ja ne hemmetin pienet farkut kaupasta, jotka ”muka” mahtu päälle. Eiku siis oikeesti mahtu. S-kokoa? Minä? KREISIÄ!!)!

  Huippua :)

 15. Piti aivan käydä kurkkaamassa sun ekoja postauksia ja siis WAU,aivan mahtavan työn oot tehny!! Luo vähän uskoa siihen että minäkin vielä kykenen tuohon samaan ! 30kg olis tiputettavaa,tuosta on tippunut JO tai VASTA 5,8kg :)

 16. Ihan mahtava suoritus, Onnea! :) Oot varmasti auttanu monia omalla esimerkilläsi, mua ainakin. Tästä vaan uuteen nousuun! :)

 17. Aivan mieletöntä :) oon niin onnelinen sinun puolesta.
  Oot ansainnut jokaiset pudotetut kilot <3
  Tsemppiä jatkoon :)

  P.s. tuli itellekki oikee hymy kasvoille ;))

 18. Upeaa Anna! Projektiasi alusta asti seuranneena peukutan, ja kovasti, suoritustasi ja sinnikkyyttäsi. :) Olet esimerkilläsi mahtava motivoija!

 19. Iso jee 60-luvulle! Teretulemast ja täällä pysytään eiks jeh? ;)

  Aika tutun näköinen pukkari noissa kuvissa :D

  Mäkään en kyllä tajua millään että alan olla näin pieni. Yhä vaan ostan liian isoja vaatteita ja ihmettelen kun kaikki mun vaatteet roikkuu päällä. Pitäis varmaan uskaltaa jo ostaa yhtä kokoa pienempiä vaatteita…

 20. Mun kommentti hävis johonkin.. Mut siis mulla tuli ihan itku silmään noista kauniista sanoista herra X:lle ja mulle&Saralle! :) <3 Oot huippu tärkeä ja rakas! Huomenna nähdään! Nii ja siis mahtava tulos!! :)

 21. ihanaa, huippua, mahtavaa!! tiesin kyllä alusta asti että pystyt siihen, tätä päivää on vaan odoteltu saapuvaksi. oot ihana ja teräksinen nainen!! :) ja esikuva mm. minulle, en tajua miten oot pysynyt ”dieetillä” jo yli vuoden!

 22. Sylinlämpöiset onnittelut, Anna! Se on nyt siinä. Tervetuloa tänne 60-luvulle, tälle kymmenelle on hyvä jämähtää. ;)
  Vedä nyt happea ja aurinkoa keuhkot täyteen, ja sit leveä hymy naamalla ja täysillä kohti suurta lavahaavetta! :)

  -Katri-

 23. Voi herttinen! Näin äkkiäkö se kävi?! :) alusta saakka seuranneena voin sanoa, etten hetkeekään oo epäilly ettetkö pääsisi tavoitteeseesi :)) onnea onnea onnea! …ja niinkuin sä sanoit: tästä se matka vasta alkaa! Odotan innolla sun uusia seikkailuja! Pus!

 24. Onnea painonpudotuksesta..itsellänikin on paino pudonnut viime keväästä,aloitin huhtikuulla jolloin vaaka näytti 104 kg ja nyt näytti tänä aamuna 71 kg, vielä olisi pari kiloa tavoitteena..joten hyvä me!! Kysympä tuosta vaa’astasi, onko se mielestäsi hyvä? itse ostin jokin aika sitten Obh-nordiga vaa’an ja se on ärsyttävää kun joka kerta kun käyn siinä vaikka kolme kertaa peräkkäin näyttää eri lukemia, heitto voi olla puoli kiloakin samalla punnituksella, ei kiva! Mistä olet vaakasi ostanut?

  terkuin Anne

 25. Voi että, onnittelut mahtavasta suorituksesta! :) Ja tsemppiä paljon jatkoon, uskon, että tuut varmasti pärjäämään fitnessjutuissa! ;)

 26. Täällä innokas lukija, joka ei oo kovin monta kertaa matkan varrella kommentoinut! Melkein itku tuli kun luin ton lukeman;) Oon niin onnellinen sun puolesta. Oot tehny huikean työn!!

  M

 27. HEI!

  SUURET ONNITTELUT MAHTAVASTA SAAVUTUKSESTA!!

  Kun tuota sun painotaulukkoa katsoo niin lähtöpaino oli 95,5kg. Jo toukokuussa olit 7-alkuisessa painossa. Minusta tämä on osoitus aivan mielettömästä sitkeydestä ja päättäväisyydestä. Ekana tulokset näkyvät nopeasti, mutta viimeisiä kiloja (esim. just tuota viimeistä kymmentä) olet pudottanut kauan, koska se on vaikeinta ja vaatii oikeasti elämänmuutosta, ei mitään ihme jippoja tai kuureja. Ja olet pystynyt siihen eli oikeasti olet tehnyt terveellisiä valintoja pitkällä tähtäimellä. Ihan huikeeta ja voit olla tosi onnellinen saavutksestasi. ONNEA!!
  Jatka beibe samaan malliin lihasten hankkimisten kanssa, niin huomaat kohta jo olevasi siellä missä haluat!

 28. Voi hitsi Anna ihan huikeeta, ei voi muuta sanoo! Ja tuhannet onnittelut ja halaukset täältä! :) Olet ihana motivaattori kaikille muillekin naisille, jotka kamppailevat painon kanssa tai ei, mutta kun sun blogia lukee tulee hyvä mieli ja sä niin pystyt mihin vaan kun tarpeeks haluat! Ja niinku mun bloginki nimi: http://mansikkaysiyks.blogspot.fi/ (if you dream it, you can do it) Pitää niin paikkaansa! Onnee Anna vielä kerran, mä niin nään sut jo sieluni silmin siellä fitneslavoilla! :)

 29. Onnea saavutuksesta! Sun blogi on ehdottomasti mun yks mun suosikkiblogeista, oot niin motivoiva ja iloinen, että tulen aina hyvälle tuulelle :D Oon itsekkin ollut fitnesspenkkiurheilija jo jonkin aikaa. Olen todella kiinostunut lajista, mutta just nyt vaan haaveilen valmennuksesta,sillä lukiolaisen kukkaronnyörit on aika kireellä. Onneks on tällasia blogeja :DD <3

 30. Onnea! :)

  ..ja tuli mieleen tuosta miehesi kiittämisestä se joku aika ennen joulua, kun olit mököttänyt sohvalla, mutta mies oli pakottanut ylös, ulos ja lenkille :D Mutta ihan itse olet sinne 99,9% mennyt ja itse työsi tehnyt!

 31. onnea tosi paljon ! Hih, itselläni vielä pari kiloa niin päästään myös kuutosella alkaviin lukuihin ;) Samaiset kympit oon rikkonut mitkä sinäkin ja nyt luultavasti viimeinen olis tämä että pääsis kuuteen kymppiin. OOt kyllä todella kaunis, toivon että näytän itse tuolta ikäisenäsi ! t. 18v. naisen alku

 32. Moikka,
  ensinnäkin onnea ihan mahtisuorituksesta!!! Nostan hattua. Ja odotan innolla tulevaa!

  Pitää kysyä jotain aivan muuta: mmitä tuossa sun salaatissa on? Tekeekö tuon mehukkaan ulkonäön avocado vai onko siinä kenties jotain öljyä tms.? :)

  • siinä on sekä avocadoa että oliiviöljyä! :) Sit kurkkua, paprikaa, sipulia, yrttimaustetta ja puristettu sitruunaa! Tosi hyvää :)

 33. Jeee onnea ihana Anna! Vitsi noita rajapyykkejä on hienoa saavuttaa. Meikäläinenkin pompsahti kasariin, hyvästi karmea ysäri!

  Tästä on suunta vain alaspäin!

  <3

 34. Onnea niin paljon että tuntuu! Olet niin esimerkillinen, avoin ja iloinen, sun blogia on ollut mahtavaa seurata. Miten tähän koukuttuukin niin ”pahasti”.. :) Seuraan sinun, saran, ntimichelinin ja jonna83 blogeja, kiitos teille kaikille niistä! Mutta sä Anna olet niin ykkönen, onnea tulevaan ja kaikkea hyvää elämääsi! :)
  -S

 35. Voi ilonpäivää! Sinä kiität meitä lukijoita kannustuksesta,mutta kun aloin seuraamaan blogiasi ihan alusta asti, olet itsekin innoittanut karistamaan kiloja!! Juhlin tänään elämäntapamuutoksen tuomaa palkintoa karistettuani sun kanssa samaan aikaan 10 kg,joka on ollut itselleni aivan hirmuisen kauan taakkana!!!! Kiitos Anna hurjasti,että jaksat pitää blogia ja päivittää kuviasi,ne inspiroivat ihan OIKEASTI ja saavat elämänlaadun paranemaan muillakin kuin sinulla! :) Oletpa jopa saanut pienen kipinän kytemään fitnes harrastuksen pariin vaikka tämä kipinä minulla vielä pienen pieni onkin vasta ;) Ihailen sinua ja kannustan jatkossakin pitämään blogia, ihan itsesi takia, sekä meidän muiden tietenkin! Vaikka mä oon varma, että susta kuullaan vielä, tavalla tai toisella vaikket blogia pitäisikään!
  -Marica-

 36. HEI KAIKKI ihanat onnittelijat!

  Saan kyllä kaikki kommentit ja oon lukenut jokaisen läpi mutta aikataulu ei anna myöden vastaamaan jokaiselle henkilökohtaisesti. Haluan silti kiittää kommenteista, ne on ihania <3 Kiitos niistä, mulla tulee ihan kyynel silmäkulmaan teidän kauniista sanoista <3

 37. No ensinnäkin, pari pvää lukematta blogeja ja tällaisen sitten missaan! Himskatti. Mutta JÄTTIMÄISET onnittelut kovan uurastuksen tuloksista, olet aikamoinen sissi :) Toiseksi, en olisi halunnut laittaa vielä yhtä kommenttia tähän kommenttipötköön, kun kommentteja oli entuudestaan niin osuva luku: 69! :D Joten sorry, mutta pakkohan se oli kun tämmöinen tilanne. Ihan mahtavaa!!! :)

 38. Onnea! Sä olet ihan mieletön! Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt uskaltaudun kommentoimaan. :) Tsemppiä, olet uskomaton!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta