Busy busy

Heippa! Jo on ollu viikonloppu :) Kiireinen ja ihana! Perjantaina oli kotipäivä ja leivottiin muffinsseja lasten kanssa. En oo taas aikoihin leiponut (etten mussuttais niitä) mutta nyt kun poika kaivoi essun ja ehdotti itse leipomista niin pitihän se suostua :) Tehtiin suklaamuffinsseja ja vielä hetken jäähdyttyä kuorrutettiin ne. Ohjetta en valitettavasti saa nyt linkitettyä mut tehän ette onneks sellaisia herkkuja syö ;) Leivonnan lisäksi valmistauduttiin lauantain juhliin katsomalla kaikkien juhlavaatteet jne.

Lauantai olikin suurta juhlaa kun juhlimme ystävämme Niinan ja Mikon häitä <3  Mikon muistatte ehkä siitä, että hän omistaa tuon Malmin kuntosali East bodyn ja on blogissakin vilahtanut. Häät olivat kauniit, juhla rento ja ruoka hyvää! Ne olivat Helsingin ulkopuolella joten itse toimin perheemme kuskina ja taisin päästää pari riemunkiljahdusta kun tarjolla oli isoja pulloja pepsi maxia. Mun tavallinen ruokavalio ei paljon häissä edes poikennut -pisteet kotiin minä! Ja sit nuo kuvat on taas niin kivasti sekaisin et en ollut siellä oman eväslootan kanssa Betterin camo-paidassa, vaan juhlalookina toimi Haloselta löytynyt Ariellan musta-kultainen mekko ;) Kotiin saavuttiin vähän ennen puolta yötä ja nopeasti vaan eväiden preppaus huomiselle ja muutama tunti unta palloon..

Nimittäin tänään sunnuntaina olin personal trainer -koulutuksessa ja meillä oli ”sali-viikonloppu”. Pureuduttiin mm. kuntosaliohjelmien tekemiseen sekä kunnon testaamiseen. Omassa kuntotestissä muut lihasryhmät olivat ikätasoon nähden erinomaiset (vatsat, ylävartalo, selkä) mutta jalat hyvät. On siis parantamisen varaa! Me uusitaan testit koulutuksen loppupuolella.

Häät olivat kyllä ihanat ja tuo morsiamen selkä aika kadehdittavan näköinen, kun hän juhlii ensimmäisenä polkaisua ;) Meillä oli ihanaa koko perheellä kun lapsetkin viihtyivät niin hyvin.
Tänään tulin kotiin vasta illansuussa ja oon vaan niin onnellinen. Oon syönyt hyvin, olo on puhdas ja tyytyväinen. Jos paino kiinnostaa niin painan jo nyt illalla vähemmän kuin maanantaina aamulla joten odotan hyvää viikkotulosta. Silti vaikka se näyttäis mitä niin tiedän et mun vyötärö on kutistunut senttejä ja tunnen et homma etenee! Ja mikä parasta oon syönyt jopa niitä värikkäitä kasviksia :D

…ja muffinsin ja palan kakkua… :)

Anna

41 vastausta artikkeliin “Busy busy”

 1. Kaunokainen! Ihana mekko! :) …ja ei kai sillä painolla loppupeleissä ole juurikaan (mitään) merkitystä jos kroppa vaan tiukkenee ja mittanauhassa sentit vilistää!

 2. Sun uus fani täällä terve! :)
  Pari viikkoa tais mennä et luin sun koko blogin läpi (nuo lapset hiukan hidasti ;D)
  Ja tuntuu et itelle on lukemisen myötä tullu niin monta ahaa elämystä ja vahva luottamus siihen et minäkin pystyn oman elämäni ja tapani muuttamaan :)

  Tuntuu et niin paljo on mielen päällä mitä mulla piti sulle sanoa et unohdin jo ne kaikki :D
  Mut ainaki et oot muuttunu kyllä totaalisesti ja nuorentunukki laihtumisen myötä:)
  Tosi nättinä oot ollu häissä ja tuo mekko on ihana! :)

  Jos hiukan itsestäni kerron.. Oon 2 pojan äiti ja oulussa asustellaan. Vuosia on kertyny 25. Tammikuussa aloin puottamaan raskauskiloja ja pois oon saanu nyt kuukauden aikana -6kg :)
  Helmikuun alussa aloin kulkea salilla ja into on kova vaikka välillä tuntuu et ku ei oikeen osaa kunnolla ja on näin pullea et muut kattoo et mitä tuo täällä tekee :D Mut jostainhan se on alotettava:) Tavotteena ois tämän vuoden loppuun mennessä -15kg :)
  Jos en tämän enenpää tällä kertaa enää höpöttele :)

  Ihanaa alkavaa viikkoa!:)

  • Terveisiä Ouluun :)

   Kiva kun kirjoittelit ja tervetuloa! Oot oikeilla jäljillä nyt kun oot huomannut että se on omasta asenteesta kiinni! Siitä se muutos lähtee! Tsemppiä! ;)

 3. Voi kun olit nättinä! Aivan ihana tuo sun huulipuna!! :) Tosi kiva kuulla että sulla menee hyvin ja että homma pelittää jopa värikkäillä kasviksilla :D Oikein! Mä oon ottanu erittäin rennosti tän viikon ja fiilikset on korkeella :) Paino ei oo tippunut vaan samassa ollaan mut siinä ei oo mitään outoa :) Viikon rentoilu on tehnyt tosi hyvää ja nyt on hyvä fiilis siitä että ens viikko on ihan superi pitkästä aikaa :) Ihanaa alkavaa viikkoa Annalle!

 4. Olet kyllä Anna niin kaunis! :) Olen pitkään seurannut blogiasi, nyt vasta ensimmäistä kertaa kommentoin, upean muutoksen olet tehnyt :) Sinun ja muutaman muun bloggailijan innostuksella olen pitkään treenaillut, nyt aloittanut myös kirjottamaan omaa blogia! :)

  • Oli ihanaa vaihtelua ja häät talven keskellä oikea piristys :) On aina mukavaa laittautua ja pukeutua juhlaan! Ihanaa viikkoa myöskin teidän poppoolle! :)

 5. Näytät niin kauniilta tuossa mekossa! :) Ja noi muffinsit on kummitellu mun mielessä siitä asti kun instagramissa ton kuvan julkaisit… ;)

  • Kiitti Tea :) Ahhah :D Mulle käy kans noin ja jopa nuo omat muffinssit houkuttaa edelleen kun katson kuvaa vaikka niitä ei ees oo :D

 6. Onnea painon pudotuksen johdosta ! Sä löysit itsellesi sopivan tien ruokavaliossa, jota voit noudattaa. Jihuu !!!! Hyvä Anna ! Sä olet ihan mahdoton. :-) Ja kiinteydyt kyllä kauheaa vauhtia.

 7. Paljon onnea painon pudotuksen johdosta! Upea juttu ja kyllä se siitä vielä hilautuu alaspäin. On kyllä niin tuskastuttavan hidasta itselläkin että en kestä, mutta ei voi muuta kuin painaa eteenpäin. Normipainon sisällä pudottelen niin nyt on 6 viikossa lähtenyt 2kg.

  Ihanan näköinen morsian, hääkakku ja Anna! Hyvää viikkoa, mielenkiinnolla odottelen mitä uusia tuulia sieltä suunnalta puhaltaa kun superdieetti on ohitse!

  • Hei, Pitää sinultakin Adelheid udella minkälaiset 6 viikkoa sinulla on takana ja oletko noudattanut jotakin superdieettiä tms.? Normaalipainon sisällä laihduttaminen on niin vaikeaa… Mutta kiva, jos ehdit lyhyesti kertoa, omaa blogia sulla ei taida olla? Mulla olisi tavoitteena kolmen kilon pudotus (mitoista 68 -> 65 kg /173cm)

  • Mulla lähti superilla 3,3kg ja se on kyllä paljon. Totta et normaalipainon sisällä homma hidastuu ja vaikeutuu! Mut taistellaan ;)

  • En osallistu superdieettiin. Ihan itse olen koittanut miettiä ruokavaliot ja liikunnat kohdilleen. Ihan samoista aineista koostuu ruokavalioni kun Annallakin yleensä on. Toistaiseksi on toiminut ihan näin että syö terveellisesti ja on jättänyt kaiken ylimääräisen mässyttämisen pois. Ei ole tarvinut miettiä voinko syödä hedelmiä tai värikkäitä kasviksia. Alkuun mennään tällä niin kauan kun toimii. Sitten kun paino ei enää laske niin nipistetään hiilareista pois jotakin ja lisätään aamulenkkejä.

   Tällä hetkellä liikuntaviikkooni kuuluu kaksi puolen tunnin aamulenkkiä, kolme punttitreeniä, yksi tunnin uinti ja kaksi juoksulenkkiä.

   Mun mitat nyt 66/165, alle 60 tavoitteena. Tällä vauhdilla tavoite voi olla totta joskus kesällä, joten kärsivällinen pitää olla!

 8. Mahtavaa Anna! Niin se vaan putoaa ja muutos on upea. Millaisilla kalorimäärillä muuten menit tämän viimeisen viikon? Olisi mahtava lukea jokin pieni yhteenveto liikunnasta ja aterioista (ja kalorimäärä/pv). Tämä normaalipainon sisällä laihduttaminen ei ole helppoa…

  • Liikuntaa tuli taas se 8h viikko ellei enemmän. Aerobista pääasiassa! Kaloreita en oo laskenut mut lisäsin siis superdieettiin vähän enemmän energiaa. Aika vähillä kuitenkin mentiin…

 9. …Vielä pitää tulla onnittelemaan tuosta pudotuksesta! Tää on just hyvä esimerkki siitä, että omaa kehoa kannattaa kuunnella! Hyvä Anna!!! :)))

 10. No ohhoh, johan humpsahti paino alaspäin!!! Upeeta! :D
  Mitä ihmettä sä teit, että se noin kovaa vauhtia lähti putoamaan?! Onko multa menny joku hyvä vinkki ohi?

  -Katri, jolla on jalat salin jäljiltä muussia-

  • Heh, ei oo mennyt! Mulla on ollut jo paino vaan tosi kauan n.72kg. Joulukuun alussa jo ollut ekan kerran et oli jo aikakin humpsahtaa ;) Aerobista oon kyl vääntänyt sen 4 aamua viikkoon plus muut treenit. Myös se et on tehnyt 6 viikkoa superdieetin rasvaa polttavaa ja todella tehokasta kuntopiiriä salilla on varmaan auttanut painon laskussa ;)

 11. Sä olet ihan käsittämättömän kaunis tuossa kuvassa, jossa istut autossa. Ihana :)!

  Onnea painonpudotuksesta. Mielettömän upean työn olet tehnyt. Kiva blogi sulla, seuraan aktiivisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta