Happy

Ihanaa ystävänpäivää vielä kaikille! :) Mä oon ollut tällä viikolla tosi onnellinen ihan hassuista jutuista. Niitä on esimerkiksi ruokavalion tietoinen muuttaminen mulle itselle sopivammaksi ja se, että oon nyt lyhyen ajan sisällä nähnyt muutoksia mun kehossa joita en oo osannut odottaa. Tuo vatsan alue tuntuu muuttuvan päivä päivältä ja se ihan oikeesti sulaa se röllö! Tänään oli neljäs hoitokerta Vioraa ja alan vakuuttumaan siitä, että sillä on osuutensa! Oon niin iloinen!

Ruoissa oon käyttänyt mielikuvitusta mutta tuttuja raaka-aineita edelleen. Tänään tein esimerkiksi iltapalaksi proteiinipannukakun. Mun reseptissä oli 1muna, 2rkl rahkaa ja kahta eri protskua. Yksi jauhe kyllä riittää mutta halusin yhdistää kahta makua: suklaata ja hasselpähkinää :) Taikina notkistetaan vedellä, sekoitetaan, pannulle kookosöljyä ja eikun paistumaan. Näkö ei oo mikään viiden tähden jälkiruoan mut ihan hyvää se oli ;)

Uusi tuttavuus sen sijaan oli heräteostos Spirulina luontaistuotekaupasta. Aika elämys tuo vihreä vitamiinipommi… :D Mä oon hiljattain vasta kiinnostunut noista superfoodeista. Ootteko te joidenkin tuotteiden vannoutuneita käyttäjiä?! Hitti vai huti?

Viikonloppu on mulla ihan täyteen buukattu. Huomenna menen hammaslääkäriin ja toivon mukaan puhdistuksen perään suoritetaan valkaisu! Mulla on kyllä suht vaaleat hampaat mutta ne on etenkin noista hampaiden tyvistä tummentuneet mm. kahvinjuonnista. Nyt sitten olisi tiedossa kirkastusta ja jännittää kovasti sinne meno! Palaan vielä kuitenkin asiaan tämän tiimoilta blogissa. Lauantaina meillä on ystävien hääjuhlat joissa mies toimii bestmanina ja mennään sinne koko perhe. Sunnuntain sitten vietän personal trainer -koulutuksessa.

Ainoa huono uutinen on, etten ehkä saa läppäriä viikonlopuksi vaan se menee ensi viikkoon. Koittakaa siis kestää tää et kuvat on ihan sekaisin tässä lopussa :) Kaiken kaikkiaan ihana viikko tähän saakka ja vielä on vaikka mitä ihanaa tulossa!

Peace and love! <3

Anna

61 vastausta artikkeliin “Happy”

  • Se on levää ja maistui ihan samalle kuin voi levän kuvitella maistuvan :) Ei kauhean voimakas maku, ehkä enemmän estetiikkakysymys ;)

 1. Mä en lämminnyt protskupannareille, mutta banaanimunakas on taivaallista! Maistuu melkeinpä letuille :) 2 kananmunaa, ja joukkoon muussattu banaani. Paistuu pannulla nopsasti, ja erittäin hyvää maitorahkan ja marjojen kera.<3

  • Kuulostaa namilta! :) Ainoo et ei sovi mun iltapalaan tuon banskun vuoksi vaikka se tekee kyllä noista tosi hyvää :P

  • Ainakin Sciteciltä löytyy sellainen kuin VoluMass35 jossa on sekä hiilihydraattia että proteiinia. Jos haluaa vähemmän hiilareita tai ottaa ne hedelmästä niin sit 100% Whey protein professional on pelkkä heraproteiini aminohapposekoituksella. Sen kanssa voi syödä rankan treenin jälkeen banaanin tai omenan. :)

 2. Ootko muute maistellu muitaki makuja tuosta scitec nutritionin 100% whey proteinista? Mitä suosittelet ehdottomasti? Vaihdoin juuri Fastistä siihen, ja kokeilin ensimmäisenä cinnamon white chocolate mocchaa. Maistuu ihan joltain lattelta tai vastaavalta (ainakin luulisin, en kyllä kauheesti oo moisia kahveja maistellut) maidon kanssa. :)

  • Oon maistanut nyt äkkiseltään laskettuna ainakin 6 makua siitä :) Siin on kyllä paljon makuvaihtoehtoja! Mulla on ollut tuotakin, ihan ok mut ei mun lemppari :) Tärkeimpänä kuitenkin et laatu on ihan eri kuin Fastilla…

  • Hei,
   Saanko kysyä että miten tämä kyseinen protsku eroaa fastin jauheista? Itse juon palkkarina Whey+ ja siihen kylkeen syön banaanin. Hirveesti toitotetaan, että palkkarin pitäis olla isolaattia ja yritän nyt etsiskellä josko sitä testais jotain muuta lajia kuin tuo fastin whey+ :)

   kiitos etukäteen

  • No Fast rankasti mainostettu markettituote.. Scitecin hera sisältää jo itsessään laadukkaan aminohapposekoituksen ja olen myös kuulluut kokeneemmilta treenaajilta, että laatueroa on kuin yöllä ja päivällä. Mutta toki kannattajia on merkillä kuin merkillä! Mulle laatua on myös maku, pakkaus ja purkin helppokäyttöisyys :)

  • Täytyypi varmaan kokeilla tätä kyseistä tuotetta, kuullu sen verran hyvää! :) Suositteletko jotain tiettyä makua?

 3. Miten nyt asta spirulina-herääminen? :D Vaik mä oon jauhanu siitä jo puol vuotta! ;)
  Ihanaa ystävänpäivää rakas vielä! <3 sumppeja! ;)

  • Siis vasta eikä asta.. ;D Nii ja mäkin syön sitä tabletteina. Jos maku siis ei oo kovin miellyttävä, niin voi vaihtaa siihen. :)

  • Niinkun joku muukin tuolla kommenteissa oli kirjoittanut, niin mä oon kanssa huomannut sen etten oo ollut puoleen vuoteen kipeenä. (eli se aika ku oon syöny) Ja sit sehän on kanssa tosi hyvä proteiininlähde, ehkä sekin on ollut osa-apu lihasmassan kehityksessä heran lisäksi. :)
   Joillekin spirulina tuo lisää energiaa/pirteyttä (mulla sitä on ehkä muutenkin ;D ) ja sit jotkut sanoo, että ainakin alkuvaiheessa sen käytön alottamista joutuu ravaa koko ajan vessassa. :D

 4. Superfoodit ovat hyvä lisä ruokavalioon, mutta peruspaletin pitää olla kunnossa, että niistä on erityistä hyötyä, kuten sulla onkin. :-)

  • Se onkin jännö et nyt kun raamit on kunnossa niin pystyy keskittymään jo hienosäätöön :) Vuodi sitten energia meni perusasioiden opetteluun niin nyt on kiva kokeilla vähän uusia juttuja kuten superfoodeja :)

 5. Spirulina on tuttu valmiste: raskausaikana mun hemoglobiini romahti 140->95. En halunnu syödä neuvolasta saatuja rautavalmisteita, koska niistä kuulemma menee maha joko kovalle tai löysälle. Mun mies (joka on haalinu kaksi keittiön kaapillista superfoodeja) kehotti mua syömään spirulinaa ja chlorellaa (joka on myös levävalmiste). Niitä ku nautiskelin päivittäin isoja määriä, niin kahdessa viikossa hemoglobiini nousi 115. Toimii siis! :)

  Muita supereita en ite kauheen innokkaasti oo kokeillu. Lähinnä ne on pahan makuisia ja epäilyttävän näköisiä. :D

 6. Supereita vaan kehiin, loistavia… Hamppuproteiinista saa hyvän palautusjuoman kera avokadon ja banaanin sekä lehtivihreetä. Mehiläisen siitepölyä vitamiinitabujen sijan, pakurikääpäteetä sitruunan kera sekä chia-siemeniä rahkaan. Ja se kookosöljy ruoanlaittoon…:-)) Ja niistä on tehoa! Ai niin ja se tärkein unohtui, raakasuklaa kuorutetut mulperinmarjat tai ihan pelkkä raakasuklaa. Herkuttelua hyvällä omalla tunnolla – itsetehdyt varsinkin käyvät palautusjuoman sijaan.

  t,
  Ylikunnosta toipunut Superfoodien avulla

  p.s. kiitos mukavasta blogista ja myönteisestä elämänasenteesta!

 7. Miten olet muuttanut sun ruokavaliota? :) Tosi hienoa, että vatsan alue on alkanut sulaa :) Mistä tuota sciteciä voi ostaa?
  Mä olen käyttänyt maca-jauhetta, mutta se on niin pahanmakuista, etten oikein tiedä, miten päin olisin, kun sitä syön… :(

  • Niin se Fitfarmin superdieetti kestäisi vielä tämän viikon ja olen ohjeista poiketen syönyt muitakin kuin vihreitä kasviksia, aamupalalla kaurahiutaleita ja esim. tuo iltapalan proteiinipannukakku ei mee ohjeella. Oon sillain siis jättänyt sd:n todella rajoitetun dieetin ja meen nyt omalla ruokavaliolla :)
   Sciteciä saa Gazozin verkkokaupasta (saatte sieltä myös -10% tuotteista koodilla erica).

 8. Spiruliinasta ei kokemuksia, mutta Macaa sain työkaverilta maistaa. Ihan kamalaa! :D Gojimarjat puolestaan muistuttaa rusitnoita, mutta jälkimaku on jotenkin… jännä :D

 9. Mulla oli yhdessä vaiheessa superfood-innostus, mutta se meni aika nopeasti ohi. Aloin jotenkin ajattelemaan, että mitä järkeä on syödä esim. Kiinasta rahdattuja gojimarjoja, kun kotimaisiakin marjoja on tarjolla… En yhtään kuitenkaan vähättele, jos joku on saanut niistä apua. Itse ehkä ajattelen, että jotkut superfoodit on jees, ja toiset ihan turhia, mutta niinhän se usein menee. :o) Kaakaonibsejä käytän edelleen rahkan päällä ja lucumaa sekoitan jäätelöön (koska se on hyvää ;oD).

 10. Hyvää ystävänpäivää, vaikkakin päivän myöhässä! :)
  Ihanaa, maharöllön omistajillakin on siis toivoa. :) Niinhän se Juttakin sanoi Superdieettiohjelmassaan tällä viikolla, että laihduttamisessa jäljelle jäänyt höttömaha sulaa helposti pois. (Jutteli jotain sellaista maveja vetävän miehen taustalla Teron kanssa.)
  Kuulin eilen radiosta, että tomaattimehu olis paras palautusjuoma. Sen enempää en ole asiaan tutustunut, jatkan tämän asian hämmästelyä. Kuulostaa kummalliselta lihasten kannalta.

  -Katri-

  • Mä kans kuuntelin sitä ja mielenkiinnolla seurannut et lähteekö omakin maha niin ;) Höttöä on eli jospa toivoakin :D

 11. Kaikenlaisista superfoodeista mulla on toiminut eniten tuore inkivääri sekä ehdoton lempparini, omenaviinietikka <3 Joka aamu juon makeutettuun veteen sekoitettuna pari teelusikallista sakkaista, aitoa omenaviinietikkaa, ja jo puolen vuoden ajan olen huomannut kyllä vaikka mitä positiivisia vaikutuksia :) Alussa se vauhditti laihdutusta ja selluliitin katoamista ja piristi enemmän kuin mikään muu tuote aikaisemmin, teki musta todella energisen. Myöhemmin olen huomannut, että iho ja kynnetkin tykkäävät. En tiedä mihin nuo vaikutukset edes perustuvat, happo-emästasapainon korjaamiseen vai niihin moniin ravintoaineisiin, mitä omenaviinietikasta saa – mutta pääasia, että itselläni toimii :)

 12. Mä oon ite testannut goji- ja mulperimarjoja, trailmixsekoitusta, kookosöljyä (ihonhoitoon) ja Marjatila Raitaniemen tyrni- ja mustikkajauheita :)

  En osaa sanoa oisko noista jotain apua, mutta mä oon tosi kiinnostunut uusista jutuista, joita löydän ja haluan heti kokeilla. Tuohan ne arkeen/viikonloppuun kivaa piristystä :) kookosöljy on musta suht. edullinen ihonhoitoon ja se ”sulaa” kivasti iholle, koirat on tosin hankala pitää erossa kun ne himoitsee tota :D

  • Ja mä syön usein rahkan seassa tuota kookosöljyä, nams ;) En tiedä uskallanko kokeilla vartalolle kun meillä on kans nuo rekut :D

 13. Helou!

  Omat kokemukset Spiruliinasta on tosi hyvät! Viime vuoden puolella olin jatkuvasti kipeänä, mutta tänä vuonna (kun olen noita alkanut syömään) ei flunssa ole minuun iskenyt ollenkaan, vaikka tosi monet ympärilläni(esim. avomies) sairastavat =)

 14. Mä olen käyttäny pari kk aamusmoothien/puuron seassa maca-jauhetta. Pahaa on, mutta kun laittaa vain teelusikallisen niin maku ei puske niin pahasti läpi. Lisäksi mulla on jemmassa pussi raakasuklaa-nibsejä, joita olen pari kertaa ripotellut aamupuuroon.

  Iltaisin keitän litran vettä ja haudutan siinä tuoretta inkivääriraastetta (noin 7cm pala raastettuna). On todella vahvaa eli ensalkuun kannattaa raastaa ehkä vähän vähemmän. Mukaan loraus hunajaa. Ja pysyy pöpöt loitolla ja lähtee nesteet liikkeelle! :)

  Paistorasvana käytän nykyään melkeinpä pelkästään kookosöljyä. Sitä olen sivellyt näin talvella kuiviin käsiinkin :) Ihana koostumus ja tuoksu!

  Seuraavaksi ajattelin ostaa chia-siemeniä!

 15. Kysynpä vielä tosta proteiinista. Miksi juuri tuo Whey protein professional eikä esim. vihreän sarja Whey isolate? :) Yritän saada tässä jotain selkoa niistä. Yksi verkkokauppa myy ja mainostaa toista ja toinen toista…

  • Juu ilman muuta se käy jos haluaa oikein panostaa :) Isolaatti on kaikista paras ja imeytyy todella nopeasti mutta mun muistaakseni siinä ei oo valmiina aminohapposekoitusta joten BCAA-kapselit kannattaa ottaa sen kylkeen sitten :)

 16. Onnea ”röllön” pienentymisestä :)!

  Joo jonkin verran olen superfoodeja maistellut: macaa, ashawagandhaa, spirulinaa, goji-marjoja, tocoa, pakuria… Maca ja ashawagandha kuulemma toimivat afrodisiakkeina, mutta söin niitä lähinnä stressintäytteisinä kausina (en siis pistänyt merkille että olisi libidoa kohottanut :D). Kyllä minun mielestä auttoivat selviytymään kovasta stressistä, tietenkin liikunnan ja terveellisen ruokavalion ohella :). Goji -marjoja on joskus tullut naposteluun ostettua, mutta eivät kuulu normiruokavalioon. Kotimaista superfoodia, mustikkaa, sen sijaan tulee melkein päivittäin nautittua. Tuo spirulina -jauhe ei tosiaan ole mitään herkkua. Itsekin tein sen erheen, että ekalla kerralla ostin jauhetta. Smoothiet näyttää pienenkin spirulinalusikallisen jälkeen sammakko-suosta nostetulta liemeltä :P.

  Pitääpäs joku kerta kokeilla tuota protskupannaria, kuulostaa namilta. Kuinka kuumalla paistoit? Hyvinkö protskujauheet kestää kuumentamista?

 17. Pienet arjen ilot elämässä on niitä parhaita, niitä ei vain aina hoksaa :) Ne kun tuntuu ainakin itellä olevan saavutettu jonkin suuremman ilon kautta niin niiden olemassa oloa ei aina edes hoksaa!

  Mulle on superfoodit aivan vierasta aluetta. Tokihan ne on herättänyt mielenkiinnon, kun niistä niin paljon puhutaan, mutta jotenkin ei vain ole tullut mitään testattua.. Ehkä joskus voisi jotain, korkea hinta vain kauhistuttaa :D

 18. Mitä makuja oot maistanut protskusta ja mitä mieltä olit niistä? Mikä on lempparisi?

  Mulla on menossa vasta eka maku: valkosuklaa- kaneli jne. Ihan ok, mutta en osta uudestaan.

  • Oon kohta maistanut kaikki ellen oo jo ;) Tuo maku ei omlut munkaan suosikki. Mulle maistuu parhaiten banaani, suklaa-hasselpähkinä tai vanilja-marja. Otan kyl aina erin kun purkki loppuu niin en kyllästy :)

 19. Oletkos maistanut qvinoaa? Superia kuulemma myöskin, protskua ainakin paljon. Meillä syödään muroja( ei sisällä sokereita yms), tykkään laittaa rahkan sekaan, myös puurohiutaleet on hyviä. Voi toki tehdä koko puuron ihan niistäkin, mutta ite laitan osan kaurahiutaleita. Myöskin qvinoa suurimot on meillä käytössä. Meillä siis syö koko perhe näitä, alettu syödä tytön allergian takia ja tykästyttiin kaikki niihin. Olen innolla lukenut blogiasi, ihan siittä syystä että itsellä sama tilanne. Raskaudesta ei niinkään jäänyt kiloja, mutta löysyyttä kylläkin!!! Mulla on aina ollut litteä ja hyvässä kunnossa olevat vatsalihakset, mutta jostain syystä siihen on jumahtanut ISO makkara. Muutenkin tuntuu, että koko kroppa on ihan valahtanut, pehmentynyt ja roikkuu, varsinkin tuolla yläpäässä….. Tarttis selkeästi ottaa kunnon lihaskunto harjoittelu työnalle, pelkkä lenkkeily ei lihaksia kehitä…

  • En oo, vois kyllä kokeilla! :)

   Ja voi että, tiedän tunteen… Ja totta et salille vaan, se on paras ase sitä löysyyttä vastaan! Kyllä se lähtee :)) Usko pois :)

 20. Suosittelen lämpimästi spiruliinan sekottamista esimerkiksi smoothien sekaan. Ei maistu yhtään niin kamalalta kuin veteen sekoitettuna. Samaan smoothieen sekaan macaa ja liotettuja chiasiemeniä. Hyvä tulee ja terveenä pysyy!

 21. Näytti kyllä aika mielenkiintoselta toi Spirulina :D Vois iteki kokeilla…

  Katselin noita teidän haukkujen kuvia ja taitaa toisella olla kuonopanta käytössä,eikö? :) Auttoiko vetämiseen (oletan siis,että sen takia käytössä) ja muuhun ”hallintaan”? :D

  -Chimar-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta