Tyttöjen aamupiiri

Toinen mun siskoistani oli tänään kaupungissa ja oltiin sovittu aamulle yhteiset treenit kuntosalille. Samaan aikaan oli myös Saralla ja Monnalla tärskyt treenien merkeissä joten meitä olikin sitten salilla aikamoinen porukka :)
Siskojahan mulla on kaks, eikä ne eksy useinkaan blogin puolelle vaikka pidetään tiiviisti yhteyttä. Kaikki ei oo yhtä innokkaita kameran eteen kuin mä :) Tää sisko on enemmän sellainen jumppatyttö ja halusi nyt et autan treeneissä kuntosalin puolella ja näytän vähän mitä itse teen. Mukavaa et innostan siskojakin nostelemaan enemmän puntteja! Ensin treenattiin Saran ja Monnan mukana vatsat kun tuli tilaisuus päästä Monnan vetämään vatsatreeniin (tytöt olivat aiemmin valmiita) ja sit treenattiin jalat ja pakarat. Toivottavasti meni perille, sis ;)

Ruokakuvissa on uunissa (ilman rasvaa) tehtyjä lohkoperunoita ja on muuten hyviä! Ensin pestään perunat, lohkotaan ja keitetään 10min (jauhoisia ei oo ees pakko keittää) ja sit uuniin 20-30 minuutiksi. Päälle suolaa ja se on siinä, nam! Sit punaisella lautasella on ”ultimaterahkaherkkua” -Lidlin 4% rahkaa ja päällä Scitecin Super7 proteiinijauhetta jossa sanotaan olevan korkea kaakaopitoisuus :) Tuli ihan samanlaista kun sellainen herkku jota tein pienenä: vaniljajäätelö pehmennetään ja siihen sekoitetaan kaakaojauhetta. Onko muut koskaan syöneet sellaista?! Tää oli vielä ihan samannäköistä :)

Nyt on hassu olo, kun tehnyt treenin jo aamupäivällä. Meen melkein aina vasta iltaisin. On paljon energisempi olo ja ihanaa et ”on koko päivä aikaa” mut eihän tuo ihan niin helposti mene puolitoistavuotias kainalossa… Luojan kiitos iPadille, youtubelle ja vaunuille joissa on hyvät valjaat :D

Muksaa keskiviikkoa!

Anna

29 vastausta artikkeliin “Tyttöjen aamupiiri”

 1. Oii nyt tuli ihan lapsuus mieleen! Vaniljajäätelö & kaakaojauhe <3 toinen herkku oli kaurahiutalemössö :D kaurahiutaleita, sokeria & maitoa :P Ihanaa et sait paljon treeniseuraa! Oot kyllä niin ihanan säteilevä :)

  • No niin toinen joka on tehnyt samaa herkkua ;) Mä en oo tuollaista kauraherkkua tehnytkään! Voi miten nostalgisen kuuloista :)

 2. Ihailen tuota et voit ottaa lapsen mukaan salille! Minulla olisi niin hyvää sali-aikaa aamupäivisin kun isommat lapset on koulussa ja päiväkodissa.. Tyttö on nyt 11kk ja en vain rohkene ottaa häntä mukaan. Pitäisi mennä ekana ihan yksin, aloittaa sillä :D

  Pienenä söin tuota kaurahiutale+sokeri+maito-settiä penkkivelli nimisenä :) Oli se hyvää!! Omatkin lapset tykkää siitä. Ja tosiaan vaniljajäde+kaakao <3 ja meni myös pelkkä kaakaomössö :D

  • Juu eka kokeilet yksin ja sit kun on sali tuttu niin vaunut mukaan :) Sitten tiedät missä on sopivat nurkat vaunuille jne. Kokeilemalla se vaan selviää et sujuuko ;) Tsemppiä!

 3. Heiii! En oo ennen aatellut että ipadista voi laittaa lapselle videoita pyöriin :D mulla on samanikäinen, kokeilen enskerralla :) Oisko sulla viel vinkkejä että mistä löytyy lapselle hyviä piirrettyjä?

 4. Ah, ihan paras saunan jälkeinen herkku lapsuudessa tuo vaniljajäätelö ja kaakaojauhe! :) Oonkohan vetäny sitä silloin overdoset, kun en oo enää moista tehny eli en varmaan 20 vuoteen? Tai ehkä mun ankeen esihistoriallisen lapsuuden jälkeen on tullu kauppoihin enemmän vaihtoehtoja, niin ei oo tarvinnu maustaa jädeä ite… ;D
  Kivat kimppatreenit! Mä tykkäsin kans tosta vikasta tunnelmakuvasta. Mulla olis tänään ehkä joku ylävartalotreenipäivä, jalkojen on annettava huilia. Just tankkasin rahkaa, mehukeittoo ja pekaanipähkinöitä. Varo rauta, täältä mä tuun!

  Hyvää mieltä tulvillaan,
  Katri :)

  • Mä oon napannut omani Malmin East Body -kuntosalilta joka myöskin myy Sciteciä :) Itsekään en oo nähnyt Gazozin verkkokaupassa sitä.

 5. Toi vika kuva on tosiaan jotenkin ihanan tunnelmallinen. Harmi, ettei itsellä ole saliseuraa saatavilla. :o( Lapsena tuli toki maustettua vaniljajäätelöä kaakaojauheella, mutta vielä useammin taisin tehdä kaakaopirtelöä, eli maitoa, kaakaojauhetta ja vaniljajäätelöä sekaisin. Siihen tuli pinnalle sellainen ihana vaahto. :o)

  • Oi mäkin tein sitä, namia! :P

   Höh tuolle ettei oo saliseuraa :( Kurjaa! Ootko miettinyt kaikki tutut jo? :/ Onneksi se on yksinkin kivaa :) Mä käyn ainakin 80% yksin!

 6. Ai että <3 Tulee täälläkin aivan lapsuus mieleen tosta vaniljajätskistä ja kaakaosta :) Piti aina kersana "tuunata" sitä tylsää vaniljajätskiä ja useimmiten just kaakaolla!
  Tulipa tänään tehtyä myös vähän samaa ruokaakin, eli noita lohkoperunoita. Minä tosin pyörittelin perunalohkot pienessä määrässä öljyä ja lisäsin suolan lisäksi chiliä ja paprikamaustetta ja uuniin paistopussiin. Toiseen pussiin samaan uuniin kesäkurpitsaa, porkkanaa, paprikaa, sipulia ja valkosipulia kera mausteiden ja öljyn. NAMSK! :)

 7. Meillä se jädehomma oli olevinaan suklaapehmistä. 70-luvulla kotijäätelönä oli ainoastaan ja vain vaniljajäätelöä. Kyllä sitä sai tuunailla koko mielikuvituksen edestä milloin miksikin. Tosin ei sitäkään kovin usein saanut. Silloin oli mielestäni kaikki herkut suhteessa tuloihin kalliimpia. Ja siksi varmaan joka kodissa leivottiin aika usein. Ei kai kovin monella ole enää koko ajan pullaa pakkasessa, kuten ennen oli lähes kaikilla. Voi niitä aikoja!

 8. Mä olen uusi lukija ja täytyy sanoa, että on kyllä todella tsemppiä antava tämä sinun blogisi! Mä olen urakkani alkuvaiheessa vasta, mutta ei se silti tunnu toivottomalta. Päivä kerralla eteenpäin, niin kyllä se siitä. Mun pitää vaan nyt alkuun luottaa pelkän kotiharjoittelun voimaan, kun ei toistaiseksi ole toivoakaan päästä täältä perähikiältä salille. Pitäisi hommata jotain kahvakuulia tms. kotiin.

  Sellanen juttu piti kysyä, että millainen sun päivärytmisi yleensä on? Etenkin kiinnostaa se, mihin aikoihin heräät ja käyt aamulenkillä (teetkö tyhjällä vatsalla?). Toisekseen kiinnostaa, mihin aikaan menet nukkumaan. Eli paljonko keskimäärin nukut vuorokaudessa?

  t. Dura lex, sed lex

  • Kyllä kotonakin voi onneks treenata :) Kyllä se siitä lähtee! Tsemiä sun omaan urakkaan :)

   Mä meen nukkumaan k.22-23, herään seitsemältä tai vartin yli ja teen heti aerobisen tyhjään mahaan :) Näin siis arkisin! Nukun minimissään 8 tuntia, yleensä lähemmäs 9h. Uni on laihduttajalle ehdottoman tärkeää ja auttaa polttamaan rasvaa joten siitä ei kannata pitkässä juoksussa tinkiä liikaa :)

 9. Mä alotin dietin 8.1 ja nyt olisi sitten 67.4 -> 62.4 :) Pituutta mulla on 160cm.

  Oletko käyttänyt maapähkinälevitettä rasvanlähteenä? Mietin, voisko sitä laittaa välipalarahkan sekaan esimerkiksi?
  Ostin eilen 100% maapähkinälevittettä, siis makeuttamatonta, ei sokeria eikä mitään. Paljonko sitä voisi laittaa rahkan sekaan sun mielestä? :)

  Ai niin, ja kävitkö maanantaina puntarilla? Et ole lisännyt tuonne listaan niin siksi kysyn. Se aina niin kiinnostaa! :) Olet kyllä paras!

  • No eikä, vau :) Tosi hieno tulos! Hyvä!

   Mä en saa päivitettyä tuota listaa tai muokattua kunnolla blogijuttuja tällä kännykällä ja mun tietokone on siellä huollossa. Paino oli maanantaina 71,7kg eli aika samoissa pyörii. Nyt on hyvä viikko tähän mennessä joten toivon et kohta lähtis kunnolla laskuun. Tuntuu et kroppa tiivistyy koko ajan mut puntarilla ei näy mitään. Tuskastuttavan hitaasti ainakin!

   Joo käytän pähkinälevitettä ja laitan ehkä 15-20grammaa eli oisko se sit ruokalusikallinen? Tai vähän vajaan laitan. Ihan parasta on rahka, piltti ja sitä päälle! :P

 10. ruuasta kun täällä on puhuttu niin jatketaanpas aiheella:parasta pastaa teidän mielestä?itte oon ihastunut Torinon tumma pasta+proteiini pastaan vaikka se onkin sairaan kallista,yli2e 500g pussi :( ja hei onko täällä ketään jolla mies metsästää… totesin vaa et parasta jauhelihaa mitä voi syödä on hirvenjauheliha,vain2%rasvaa ja sen huomaa pannulla että pakko laittaa pikkasen rypsiöljyy ettei pala pannuun kiinni. -Nannu-

  • Mä käytän kans tummaa mut en tuota proteiinipastaa. Tumma pasta on niin hyvää! Me saadaan paljon appiukolta riistaa ja syödään usein hirveä tai villisikaa. Molemmat todella vähärasvaisia ja loistavia lihoja! Nam!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta