Kuvapläjäys

Jes! Maanantai koitti ja vein heti mun tietokoneen huoltoon! Nyt sit odotellaan muutama päivä ja pelataan postaukset kännykällä. Pahoittelen siis etten pysty yhtä hyvin vastailemaan kommentteihin ja nää postaukset tulee tällaisina et kuvat on kaikki pötkössä tuossa alla. Ankeeta mut ei auta!

Jälleen kerran kuvat meni mielivaltaiseen järjestykseen ja päivästä siis muutama sana:
Olin aamulenkillä ja söin sen jälkeen puuroa, raejuustoa, lesitiiniä ja mehukeittoa (sitä tuli vielä lisää mut en halunnut et kuvassa näkyy pelkkä mehukeitto). Leipäkuva on aamupäivältä jolloin söin 2 palaa täysjyväleipää ja proteiinipuddingia mustikoilla. Sit kävin salilla (kun Sara oli töissä) synttärikahveilla,「Saran 28vee syndet :)」 ja kakun virkaa toimitti proteiinipatukka. Ja onhan tuolla kuva rahkailtapalastakin! Vaa’an kautta kulkee edelleen.

Salilla treenasin superdieetin kuntopiiri 1:sen ja pullistelin teille lähinnä selkää. V:n malli alkaa hieman hahmottumaan ja se onkin parasta kuntosalissa kun tulokset on niin konkreettisia :)  Käytin myös koiria ulkona kuten joka päivä ja postissa tuli E-vitamiiniöljy raskausarpiin.
Ilta on mennyt viikatessa vaatteita siihen uuteen Ikean kaappiin joka ostettiin. Kaappi koottu ja edelleen ollaan yhdessä ;) Ja mikä parasta, nyt sain kunnolla tilaa mun treenivaatteille :)

Perussettiä, perussettiä! Mitäpä muuta! Näillä jatketaan. Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Anna

35 vastausta artikkeliin “Kuvapläjäys”

 1. Voi ku näytät kivalta! :) Taitaa kuulua hyvää, oikein paistaa tästäkin postauksesta. Aikas jäätävä SD oli. Mä kyl vielä oon sillä tän viikon mutta yhden aterian päivässä korvaan vähän vähemmän proteiinia sisältävällä omalla ruoalla kaloreita mukaillen. Eli siis aamu/väli/iltapala. Rupes jo vähän ahdistaan sekin kun se on vähän korkea eikä mulla ole terveet munuaiset… Ja kun elämäntapa tää on eikä vain 6vkon dieetti niin totesin et nyt on ok jo ruveta muutteleen :) Viime viikon treenit meni mulla samalla lailla kun sullakin. Ei vaan jaksanut. Mutta tällä viikolla tuntuis puhaltavan uudet tuulet ihan tuolla korvienkin välissä! :) Fiilikset on kyl korkeemmalla kuin ainakin viikkoon. Ihanaa viikkoo Annalle! :) niin joo, mä ainakin pystyn vastaileen oman blogini kommentteihin ihan nettiselaimella (Samsung S3:n omalla) :) Tätäkin kirjotan sillä! Mut voihan se olla hankalaa kun sullon noita kommentteja aina miljoona :D

  • Joo siks vaan hankala kun vie enemmän aikaa näpytellä kännykällä. Tietokoneella kirjoittaisin nopeammin ja kommentteja tosiaan on :) Nytkin vastaan puhelimella ;)

   Se on hyvä kun muokkaat jos on jotain erikoistarpeita :) Eiköhän sitä tiivisty noillakin ohjeilla :) Näin mä uskon! Kiitos ja ihanaa viikkoa myöskin!

 2. Miten musta näyttäis että jalatkin on saaneet muskulaa?! Jotenkin ihana ajatus, että treenivaatteille oma kaappi ;) mä just kaivoin noi Davidin collarit kaapista jotka on jo vähän isot ja aattelin, että takinkin voisin hommata samaa sarjaa :D tajusin meinaan, että meidän salilla on ihan hemmetin kylmä…

  • No toivotaan!! ;) Ja ei sullakaan huonommin mee, kiinteydyt kovaa vauhtia ja noin ne vaatteetkin jää väljiksi :D

 3. Ihan ehdottomasti treenivaatteilla pitäisi olla oma kaappi! Niitä tulee jostain syystä ostettuakin enemmän kuin muita kuteita…

  Mistä muuten oot ostanut soijalesitiiniä? Laitatko sitä muuhun kuin puuroon ja rahkaan?

  • Mä ostin nyt Stockalta mut oon ostanut myös K-supermarketista ja Prismasta :) Laitan aamupuuroon/smoothieen ja sit vaihdellen välipalaan tai iltarahkaan. Välipala-puddingiin on siis myös sekoittanut. Se on hyvää!!

  • Kiitti vastauksesta! Mä olen tuosta toki aiemminkin lueskellut sun blogista (jota käyn katsomassa päivittäin), ja nyt sain aikaiseksi ostaa sitä. Tykkäsin kyllä mausta todella paljon!

 4. Mikä niistä proteiinipuddingeista on sun mielestä paras? En oo uskaltanut vieläkään ostaa jos on ihan paskaa. Viime viikolla taas pyörin prismassa niiden edessä mut jätin pussit edelleen hyllylle…

  • Oon maistanut vaan kahta eli Mannisen suklaata ja Fastin toffeeta. Manninen on parempaa mut jää vähän löysäksi. Fast menee kun sekoittaa marjoja mukaan. Noista puddingeista on tosi paljon mielipiteitä, toiset tykkää ja toiset inhoaa. Ei se varmaan auta kun ottaa riski ja kokeilla :)

 5. Moi!

  Mitkä noi urheiluliivit on? Näyttää olevan Roosa nauha rinnassa? Täytyis ostaa uudet liivit, mulla ei oo kokemusta kuin Shock Absorbereista… Vinkkejä =0)?!

  HV76

  • Taitaa olla Pilkkoset-firman treenitoppi. Mulla on samanlaisia, ja ovat huippuhyviä, ainakin mun mielestä :) Pitäiskin tilata niitä taas lisää..

  • Joo Liisukka tiesi: nuo on Pilkkoset joita seurat ym. myyvät. Ostin päiväkodista. Eiks ne Shockit oo jotsin todella hyviä? Mulla on ollut vaan näitä suht edullisia :)

  • Ok, Pilkkosilta just jokin aika sitten tilasinkin sukkia, mut en huomannut tollasia liivejä…Mulla on ollu noi Shockit kun on niin mukavan tukevat mm. juostessa. Oon tilannu mm Boobydoo:sta, sieltä saa hiukan halvemmalla. Sitten on sopivasti ollu joku lahjakortti liiviliikkeeseen, niin raaskii tuhlata ;0)
   HV76

 6. Yllättäen on taas koira hangessa katollaan… :D
  Voi luoja, miten kaunis selkä jo nyt! Ah, mitä siitä vielä tuleekaan! Ja masu alkaa piirtyä, hyvähyvähyvä. :) Tulinpas hyvälle tuulelle tästä postauksesta!
  -Katri-

 7. Moi,
  Tulin pitkästä aikaa lukemaan ja katsomaan kuvia. Olet muuttunut hirveesti taas. Bikinikuvatkin näyttää jo tosi hyviltä;) on ilo katsellä ;)

  t.yks mies

 8. Hei! itsellä on kanssa painonpudotus projekti menossa, tai meneekin yleensä ma-pe ihan hienosti mutta etenkin viikonloppuisin on ihan järjetön makeanhimo, olisiko vinkkejä makeanhimon taltuttamiseksi?

 9. Kuule tuosta e-vitamiiniöljystä. Avasin purkin ekaa kertaa ja ei sieltä mitään tippoja kyllä tipu. Näyttää ihan geelimäiseltä. Miten sitä nyt oikein käytetään? Miten saat sen hemmetin öljyn pois pullosta!

  • On kyllä todella geelimäistä. Oliko sun pullo vielä kylmä? Odota et lämpenee. Itse sekoitin vauvaöljyn kanssa et sain levittymään. Siinä ohjeessa luki et voi sekoittaa muihin öljyihin suhteessa 50/50.

  • Ei ollut kylmä! Oli ollut päiväkausia kodinhoitohuoneessa. Miten sä saat sen öljyn lasipullosta pois jos se on geelimäistä?

  • Aaa, kyllä se mun öljy tulee kaatamalla ulos! Siis eikö sulla tuu jos käännät pullon? Meidän öljyt ei oo varmaan samanlaisia sit tai siis tasalaatuisia jos sulla on pullo täynnä jotain kiinteää ainetta?

 10. Huh. Sainpas luettua blogisi läpi! ”Muutama” ilta meni. Oli vaan niin hurjan mielenkiintoista, kun itse oon aloittanut nyt tän vuoden alusta suurinpiirtein samoilta kiloilta urakkani. Ja tavoitepainokin pyörii vähän alle seitsemänkympin. GFG:llä mennään ja suurimmaksi osaksi kuntosalin ryhmäliikunnoilla (pump/cxworks/zumba) ja koiran lenkityksellä+juoksumatolla. Halu olis kova ihan salille mennä, mutta jostain syystä koen kamalan kynnyksen siihen. Ehkä mä kuitenkin tässä lähiakoina puristan ittestäni innon tuonkin kynnyksen ylittämiseen.

  Mutta joo. Pitemmittä lätinöittä. Aivan hurjan inspiroivaa ja tsemppaavaa (kiitos siitä) oli lukea tätä blogia ja jatkan innokkaana lukijana vastakin! :)

  • No huh tosiaan ;) Nyt saat jatkossa seurata vähän hitaammin eli reaaliaikaisena tätä muutosta :) Tsemppiä sun omaan urakkaan! Sit kohta vaan kuntosaliakin mukaan :)

 11. Hurjan hyvältä näytät! Itse aloitin kolmannen lapsen jäljiltä vihdoin viimein vuoden lopulla laihdutusprojektin ja elämäntaparemontin ja nyt on haluamastani 20 kilon vähentämisestä karistettuna 8kg, salityöskentelyn aloitin vasta pari viikkoa sitten vuosien tauon jälkeen- tavoitteena tulevaisuudessa saada lihaksiakin näkyviin tuolta jostakin ;) Motivoiva on blogisi, aion pysyä lukijana jatkossakin ja vaivata mahdollisesti tyhmillä kysymyksillä. Mukavaa treeniviikkoa sinne! :)

  • Juu heitä ilman muuta kysymyksillä ja kommenteilla matkan varrella jos tulee mieleen! Mahtava startti, oot pian jo puolivälissä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta