Voi Mac

Mun sydän itkee… En saa mun valkoista omenaa enää käynnistymään kun läppärin latauskohdan liitin on rikki. Näin on käynyt mun jokaisessa MacBookissa eikä tämä tehnyt poikkeusta. Tyyppivika jonka korjaaminen maksaa muutaman kympin (mennyt takuuseenkin vielä) mutta se ei lohduta kun on blogi jota haluaisi päivittää -just nyt! Tästä syystä en myöskään oo paljoa ehtinyt vastailemaan teidän ihaniin kommentteihin, sillä kännykällä vastaaminen kuin tämä bloggaaminenkin saa etusormen nopeasti puuduksiin…

Olin ottanut myös paljon kuvia mut en viitsi kaikkia ladata kun ne pitää pyörittää Instagrammin kautta, sillä tää kännykkäsovellus bloggerilla kääntää kaikki pystykuvat vaakaan. Instagrammin neliöitä se ei käännä ;) Kuvat menee tosin ihan mielivaltaiseen järjestykseen…

Oon ollut tänään aika hyvällä fiiliksellä mutta en halua hehkuttaa ettei se katoa :D Kävin sekä aamulenkillä, salilla että ihan hetken poseeraamassa. Tuntui hyvältä! Oon saanut myös Saralta ystävänä mentaalivalmennusta ja se tuki on korvaamaton. Lopputuloksena on, että nyt ei ole aika höllätä tai ottaa suurempia vapauksia (lue lisätä herkuttelua) vaan keksiä jotain uutta treeneihin, piristystä ruokavalioon ja saada sitä kautta iloa tekemiseen. Olisi tyhmää heittäytyä tässä vaiheessa vapaalle kun haaveet on mitä on! Game on!

Joten tuossa bikinitunnelmia tältä illalta. Tästä lähdetään eteenpäin! Tiukkuutta, tiukkuutta hakemaan!

Ihanaa viikonloppua murut! <3

Anna

41 vastausta artikkeliin “Voi Mac”

 1. Hyvää yötä ! Tai pitäiskö sanoa huonoa yötä…Uni ei tule millään =0/

  Voi sun konettas. On varmaan onho-olo ilman konetta =0/
  Mukavaa kun on tuollainen samanhenkinen ystävä, jolta saa mentaalivalmennusta =0) Mitä piristystä keksit ruokavalioon ? Soseita ja pähkinöitä ?

  t.HV76

  • Eilen kokeilin tuota uutta rahkaa ja laitoin vähän marjasosetta päälle. Tänään söin puuroa vaikka SD:ssä ei oo kaurahiutaleita. Nostan ehkä aavistuksen kaloreita kun tuntuu et en siksi jaksa ja tulee mielitekoja. Ei ollut ehkä hyvä idea repäistä SD:tä yli vuoden laihduttamiseen päätteeksi… Sit tehdään Saran kanssa mulle uusi saliohjelma joka painottuu mun heikkouksia :)

   Ihanaa viikonloppua, toivottavasti uni tuli =)

 2. Hyvä hyvä. Täysillä vaan pusketaan. Kyllä niitä huonoja ja epätoivoisia hetkiä aina mahtuu joukkoon. Mä menen nyt kaverin kanssa salille ja sitten vielä palautteleva lenkki päälle. Tästä tulee hyvä viikonloppu!

  • Niinpä, ei tässä vaiheessa kannata luovuttaa. Olla ehkä armollisempi mutta eteenpäin mennään. Ihana lauantai sulla! :)

 3. Tsemppiä!! :)

  Piltit on ihania sekä rahkan että puuron kanssa :) Ootko kokeillut riisikakkuja? Siihen päälle mangopilttiä (mun herkku, mutta toki mikä vaan käy ;)) ja raejuustoa, niin ai että! Oon kopsannut idean Emmi Lehtomaalta (fitnessmalli 2013), joten varmasti ovat ihan suositeltavia fitness-lifestylessä ;) Itselläkin tällä hetkellä jotain Pirkan luomu-riisikakkuja, tehty täysjyväriisistä ja merisuolaakin niissä muistaakseni oli :)

  • Ne on mut nyt kun olin tuolla superdieetillä ja kaikki hedelmämössöt oli kielletty niin poikkesin siitä kun otin vajaan purkin (vaihdoin marjat). Riisikakuista tykkään mut en oo noin kokeillut -kiitos vinkistä ;) Rakastan mangososetta! Viimeksi muuten kun me Saran kaa hairahdettiin baariin (tammikuussa) niin tiskillä oli tuo Emmi. Ei siis oltu ainoat fitnesstytöt liikenteessä :D

 4. Voi mahtista kun näytät upealle. Käyn täältä aina inspiraatiota hakemassa. Totetus on vielä hakusessa. Mulla menee sali vaihtoon kesällä kun pääsen irti sopimuksesta ja sitten räjähtää. Ja saan tässä kevään aikaan opinnot pakettiin, niin on aikaa ihan erilailla. Nyt vielä täällä ajatuksen tasolla tehdään työtä. :)

  • Kiitos :) Ja on se ajatustyökin tärkeää, kunhan se ei sinne jää :) mut sellaista henkistä valmistautumista on hyvä tehdä. Tsemppiä sulle sekä opintoihin et elämäntapamuutokseen!

 5. Hieno juttu,täysillä vaan!Mä olen mun miehelle yrittänyt painottaa,että ei vaan anna mun lopettaa,tavotteet on vielä saavuttamatta!Ja sitten tietty koko elmäntapa pitää jatkua,kun tavoitteisiin on päästy.

  Millasta muutosta keksit ruokiin?Mikäs tuo rahka muuten on?

  Ite söin 4 leipäpalan aamupalan,mikä on liikaa ja mietinkin pitäskö jättää eka ateria kokonaan väliin…
  t.manta

  • Kiitos :) Niin on! Mähän en luovuta vaikka välillä takkuaa!

   Rahka on Valion uutta pari prosenttia rasvaisempaa rahkaa (rasvaa 2,3g). Siinä on 10kcal enemmän 100grammassa ja maistui kyllä ihanalta! Ruokiin ajattelin sellaista et puuro takas smoothien tilalla (eli kaurahiutaleet takaisin) ja sitä kautta vähän enemmän energiaa ja hiilihydraatteja. Värikkäät kasvikset myös takas ja lounaan hiilihydraatit. Paino laskee näinkin koska sit ei tuu napsimassa tai ylilyöntejä. SD oli sittenkin mulla liian vaikea rutistus ja sain siitä kauheen stressin päälle. Hiljaa hyvä tulee :)

   Olisko niin ettet jätä ateriaa kokonaan välistä vaan syöt 2h kuluttua pelkkää proteiinia ja siitä tunnin päästä seuraava ruoka? :) tasapainottaisi päivän proteiinia saantia ja kylläisyyttä! Ihana mies <3

 6. Kuulostaa nuo muutokset ruokavalioon kyllä järkeviltä. Jos dieetti on liaan tiukka, tulee mielitekoja helpommin. Ja lankeaa helpommin. Ja siitä taas tulee epäonnistumisen tunne. Ei ole hyvä kierre.
  Jospa näin jaksaisit paremmin.
  Tsemppiä ja hyvää viikonloppua !

  • Joo se on kokeiltu ja nähty monta kertaa! Liian vähäinen syömiminen johtaa vaan ongelmiin kuten napsimiseen tai kauheisiin ruokahimoihin :D

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua myöskin :)

 7. Ehkä teen niin,että syön rahkan parin tunnin päästä,äsken hiukan eilistä salaattia.Mä olen yleensä pitänyt ateriavälinä 3-4h,näin saan syödä vielä myöhempään illalla.Iltapala rahka on jäänyt kuvioista kokonaan pois ja täten herkuttelen mun kana-pastasalaatini vasta klo 21 ja sillon kun lapset jo toivottavasti nukkuu.

  Mukavaa lauantaita,pitääkin hakea tuota uutus rahkaa :-)
  t.manta

  • Kuulostaa hyvältä :) Ja kannattaa kokeilla, ite en tykkkää siitä valion pehmeästä, rasvattomasta maitorahkasta. Todella paha ja hapan maitotuotteen jälkimaku nimestä huolimatta ja oon syönyt vaan Ehrmannia. Tää sen sijaan oli hyvää :)

 8. Tuo uusi rahka on kuulemma hyvää, ja maistuu sellaisillekin keille perusrahka ei niin kovin hyvin uppoa. Eli sitä pitää ostaa testiin.
  Kiitos mahtavasta blogista, noussut ihan suosikiksi!
  SiNi

  • Treenaan yleensä noin 8h/viikko. Joka viikon lopussa on yhteenveto viikon liikunnoista :) Kaloreistakin on ollut postauksia ja niitä syön noin 1800-2000 päivässä.

 9. Mua kiinnostaisi tietää, kuinka paljon sä keskimäärin ”repsahtelet” ja ”repsahtelit” pitkin tuota projektiasi. Mä syön noin 1800 kcal päivässä ja sillä kyllä pärjää. Mutta silti, ehkä keskimäärin kerran viikossa haksahdan syömään paljon enemmän. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon ja kuinka kaloripitoisia harha-askelia jääkaapin suuntaan tuo sun pudotustahtisi noin keskimäärin on sallinut ja sallii. Hyvää oloa ja tsemppiä myös eteenpäin. :)

  • En kyllä useinkaan oo repsahdellut. Mulla on ollut tapana syödä kerran viikossa vapaammin ja oon sinne säästellyt kaloripitoisemmat herkut eikä ne oo kuitenkaan suunnittelun vuoksi mitään repsahduksia.Musta sellainen on elämäntavan kannalta paljon järkevämpää eikä syömisistä pitäis tuntea huonoa omaatuntoa. Mut se sit vaan yhtenä päivänä eikä perjantaista sunnuntaihin :D

 10. Hei Anna!

  Toivottavasti motivaatio ja halu jatkaa ja tehdä tätä painopudotusprojektia on palautunut entiseen malliinsa! Sulta saa niin hurjasti kannustusta. Kysyisin nyt, että syötkö sun cashew-pähkinät suolasina vai naturelleinä? Onko niillä suurta eroa jos käyttää sen 15-20g päivässä? Naturellit maistuu niin puulta vaan pitkässä juoksussa, että huh :/

  Minttu

  • Eiköhän tää tästä :) Mä syön naturelleina ja musta ne on ihania! Oon käsittänyt et ne suolatut on paahdettu&suolattu ja et niissä ois käytetty jotain rasvaa vielä? Ootko verrannut energia-arvoja? Tsekkaa siitä merkistä mitä käytät et eroaako ne miten. Jos syö vaan 15g päivä niin tuskin suola haittaa :) Tosin naturelleihin voi tottua myös :)

 11. Vau! Näytät upealle! Ihailtavaa, miten sait ittes taas kammettua pystyyn – toi on just sitä sisua, jolla tätä hommaa tehdään <3 Anna mennä vaan, sä niiiin pystyt siihen! Oot jo nyt aika hot ;D

  • Kiitos <3 Mua nyt poikkeuksellisen paljon nolotti omakuvat -oon kattonut liikaa fitnesskuvia :) Se aina riippuu mihin vertaa :D Siks kiva saada kannustusta. Tsemppiä meille vaan eteenpäin ;)

  • Sulla on kyllä jo niin hyvä muoto hahmottunut reisiin ja pyllyyn, että tosta tulee kuule vielä oikein hyvä! Poseerauskin näyttää hyvältä :) Ei tarvii nolottaa yhtään!

  • Jee, kiitos :) Nyt vaan noille jenkoille kyytiä ja vatsa paaaljon pienemmäksi niin kyl tää tästä muotoutuu. Aatella, kuka ois uskonut :D

 12. Kokeilin tänään rahkassa 3-4 tippaa vanilja-steviatippoja (tilattu Iherbistä usasta). Voi jestas, kun ihanaa. Ihan pehmistä! Enpä olisi uskonut. Kiva, kun löytyy hyviä ”herkkuja”.

 13. Kiitos paljon ihanasta blogistasi.
  Sinullakin näkyy olevan postauksen treenikuvassa painonnostovyö.Haluaisinkin esittää muutaman kysymyksen painonnostovyöstä.Eli minkälaisissa treeneissä vyötä olisi hyvä käyttää (ja miksi :D) ? Minkä levyinen vyö kannattaa hankkia vai onko vyön leveydellä mitään väliä ? Valmistetaanko painonnostovöitä pienemmissä koissa naisille vai ovatko ne kaikki one sizeä säätövaralla?

  • Mun mielestä vyön käyttö ei oo tarpeellista jos salitaustaa on vielä vähän. Silloin on tärkeä saada sitä pitoa korsettiin eli omiin keskivartalon lihaksiin. Myöhemmin sen voi ottaa mukaan etenkin voimaliikkeisiin (maastaveto, kyykky jne.). Itse käytän sitä sellaisissa tukena. Vöistä en paljon osaa sanoa kun et oma ainakin on ihan surkea. Haluaisin sellaisen nahkaisen. Tää on liian tönkkö ja leveä. Sun pitää kääntyä jonkun ammattitaitoisemman puoleen ;)

 14. Mä niin ymmärrän sua, ku ei toi superdietti nappaa.. Itse aloitin kans sen nyt intoa puhkuen, mut kolmen-neljän viikon jälkeen vaan tuli stoppi. Totaalinen väsymys ja ärtymys. Ei meinannu energia riittää, et oisin jaksanu töistä pyöräillä kotiin, saati touhuta mitään tyttären kans. Pidin viikon taukoa diettaamisesta ja söin vapaammin, kuitenkin fiksusti. Nyt sain kaverilta Liten In shapen ruoka- ja treeniohjeet ja täytyy sanoa et nyt kyllä jaksaa! Tuntuu vaan et toi super on liiankin ”tehokas” sellaiselle joka oikeasti on jo tottunut treenaamaan kovaa.. Ja musta ne treenit oli.. no, sanotaanko mielenkiintoisia. Ei vaan napannu. Ei sopinu mulle, eikä mulla ees niin hirveesti oo enää pudotettavaa, uskon et ne lähtee ku vaan treenaa kovaa ja syö fiksusti. Onneksi nyt pääs taas perusbodaamisen pariin!

  Tsemppiä sullekin, uskon et helpottaa nyt ku otat vähän hiilaria ja muitaki ku vihreitä kasviksia mukaan!

  • Ihanaa kun ymmärrät! :) Mä oon kyllä tykännyt treeneistä ja olikin musta parasta sd:ssä! Nyt oon antaumuksella syönyt tomaatteja :D

 15. Heipparallaa :) itse en laihduta,koska ain loppuu motivaatio enkä saa pidettyä kurissa iltasyömistä mutta toisaalta miksi pitäisikään laihduttaa kun on normaalimitoissa(168cm/64kg) vaikka ainahan kiinteyttää voisi.musta on jopa sanottu että näytän hoikemmalta kuin olen ja luulen sen johtuvan painavista luista ja luitahan ei pois saa.
  Mutta noihin rahkoihin.. itse olen maistanut kaikkia mahdollisia maustamattomia rahkoja,rasvattomia ja rasvallisia. Täytyy todeta,että parhaaksi on osoittautunut Lidlin 500g:n 0,3%rasvaa sisältävä maitorahka.sama valmistaja kuin erhmannilla ja lidlistä saa myös hyvää rahkajugurttia.ja tosiaan tuo 500g pakkaus maksaa vain0,95e eli sieltä tosiaan saa budjetille sopivat rahkat :) itse syön rahkaa joko marjoilla tai sitten vauvojen hedelmäsoseella. lempparilaji liikunnassa on ehdottomasti uinti,koskaan en oo tykänny lihaskuntoharjoittelusta,tosin en omista salikorttia,kun ne on sairaan kalliita eikä täällä ole salia jossa ei olis jäsensidonnaisuuspakkoa :/ heitänkin sulle haasteen,minkälaisen liikuntaohjelman laatisit ihmiselle,joka ei käy salilla mutta joka omistaa kotona hyppynarun,kuntopyörän,vastuskuminauhan,3kg käsipainot sekä shakeweight käsipainon(SHAKEWEIGHT on tehokas,sitä oon kokeillu :) )ruokavalio on muuten kondiksessa mutta kaikki syöminen tuntuu ajoittuvan iltaan siitä huolimatta,että syön kunnon aamupalan.karkki tai roskaruokariippuvainen en ole.vettä en millään saa juotuu kahta litraa päivässä.
  Jokatapauksessa tsempit sulle,kovan työn oot jo tehnyt.
  ps.harrastatko muuta aerobista kuin aamulenkkejä?uitko esim.kesällä,pyöräiletkö yms? <3:llä Nannu

  • Mäkin oon just kokeillut tuota Lidlin rahkaa. Halpaa ja hyvää :)

   Oon ennen uinut aika paljon ja pelannut salibandyä mut nykyään oikeastaan vaan kävelen tai käyn juoksemassa. Tuohon treeniohjelmaan en nyt ota kanta kun kännykällä vastaaminen on niin hidasta. Suosittelisin kuitenkin sitä vedenjuonnin lisäämistä keinolla millä hyvänsä, jano voi tuntua illalla myös nälkänä ja se voisi vähentää iltasyömistä :)

 16. Hei Anna!
  Löysin blogisi, kun linkitit siitä superdieetin foorumille. Olen nyt kahtena iltana kahlannut tekstejäsi läpi ja täytyy sanoa että WAU, olet tehny aivan mielettömän upean työn ja näytät aivan superhyvältä!!

  Itse laihdutan lähtömitoista 160cm/66kg ja hyvää vauhtia onneksi alaspäin :) takana on tsiljoona epäonnistunutta laihdutusyritystä ja nyt onneksi näytän onnistuvan superdieetin avulla. :) Treenit tökkii tosin pahasti, tai siis kahvakuulaa tykkään tehdä, samoin aerobista mutta se varsinainen kotitreeni, vihaan sitä! :D käynkin nyt paljon salilla ja erilaisissa ryhmäliikunnoissa joten yritän ainakin ajatella sen olevan melkein sama asia..Salilla teen siis omaa ohjelmaa enkä SD:n ohjelmia ainakaan vielä.

  Kiitos tästä mahtiblogista, tulen todellakin seuraamaan tätä jatkossakin!! Voisitko mahdollisesti linkittää blogisi blogilistalle? Seuraaminen olisi näppärämpää! :)

  Tsemppiä jatkoon, olet super!!!

  -L

  • Hienoa et nyt on lähtenyt sujumaan :) Tervetuloa mukaan!

   Blogi löytyy blogilistalta sen virallisella nimellä Too big to be me =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta