BrasilSul arvontaa

 
Lukija pyysi, josko saisin Gazozilta uutta arvontaa kehiin ja nyt sellaisia on tulossa!
 
Arvomme facebookissa kuvaa jakaneiden kesken upeita tuotteita ja palkintoja!
Osallistumaan pääsee tästä ->
Riittää että jaat tuota mun ja Saran suloista bannerikuvaa :) Siellä tulee lähiaikoina siis useita palkintoja!
 
Violetti toppi: Top Sport Classic ja punainen: Blusa Classic Top Pink
 
Facebook-arvontojen lisäksi sain suostuteltua yhden arvonnan myös blogin puolelle, sillä haluan antaa mahdollisuuden myös niille lukijoille, jotka eivät facebookia käytä.
 
ARVON blogissa kommentoineiden kesken yhden BrasilSulin yläosan, jonka saa itse valita! :)
Näissä kuvissa näkyy muutamia esimerkkejä BrasilSulin topeista. Napakkaa kangasta joka kuitenkin venyy ja itse tykkäsin et sopivan paksua materiaalia eikä mitään makkarankuorta ;)
 
OSALLISTUMAAN pääset kommentoimalla tämän postauksen alla esimerkiksi mietteitä BrasilSul-kamppiksesta. Oliko merkki sinulle tuttu ja tykkäätkö tämän tyyppisistä urheiluvaatteista?
Löytyikö topeista jo joku suosikki..? :)
Blusa Classic Top Pink
valkoinen toppi Blusa Classic Top White
 
valkoinen selästä
 
Arvonnan helpottamiseksi se suoritetaan lukijoiksi liittyneiden kesken, sillä anonyymejä voi samalla nimimerkillä olla niin monta. Lukijaksi pääsee liittymään tuossa oikealla -> 
 
 
 
ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN! :)
Anna

170 vastausta artikkeliin “BrasilSul arvontaa”

 1. Mä haluun ton pinkin! Enkä oo koskaan halunnut saati käyttänyt mitään pinkkiä =)

  Ja kysyttiin mielpidettä BrasilSul-kampanjasta. Aivan mahtava kamppis! Kerrankin malleina on ihan tavallisia naisia, äitejä vielä. Tykkään!

 2. Valkoinen miellyttää kovasti mun silmää!!
  Merkki ei ole entuudestaan tuttu, oikeastaan tämän blogin kautta kuulin ensimmäisen kerran. Kuvissa näyttää laadukkaalta ja tuo one size- koko on näppärä, niin vaikea aina miettiä sitä oikeaa kokoa koska vaihtelee niin paljon eri valmistajien välillä. Kampanjasta on pakko yhtyä Tarun kommenttiin, kerrankin malleina luonnonkauniita, treenattuja ja normaalinkokoisia naisia eikä mitään ”pulkannaru” malleja :)

 3. Ihan uusi tuttavuus on tämä treenivaatemerkki, mutta innolla olen seurannut teidän mallikamppanjaanne. Näitä voisi jopa uskaltaa tilata, kun ei tarvitse olla huolissaan sopivasta koosta! Lähes kaikki mun treenivaatteet ovat vuodelta miekka ja kivi, joten olisi pikkaisen virkistävää saada jotakin uutta kehiin! =) Osallistun siis arvontaan.

 4. Näyttää tosi hyviltä ja mukavilta päällä, ja hauskinta on se että ihan sama muuttuuko vaatekoko treenaamisen myötä niin voi silti käyttää samoja vaatteita! tosi vaikee ois kyllä
  valita, ehkä lähtis tuo alin toppi mukaan :)

 5. Musta on mahtavaa että on tollaisia ONE SIZE-urheiluvaatteita,ja jotka oikeasti (?) menee kaiken kokoisille eikä vain niille hoikimmille ! :) Ja nuo teidän mallikuvat ovat aivan upeita,tykkään ! Lemppari olis ehkäpä toi alimmaisin,valkoinen toppi. :)

 6. Merkki on entuudestaan täysin tuntematon, mutta kyllä alkoi näiden kuvien jälkeen suuresti kiehtoa. Ehkä jossain määrin vielä kauhistuttaa tuo idea ”yksi koko sopii kaikille”, mutta pakkohan sitä on kokeilla ;)

 7. Tuo pinkki olis ihan mun näköinen :) Merkki ei ollu ennestään tuttu, mutta luultavasti löytävät tiensä munkin vaatekaappiin, kunhan kiloja on ensin vähän karistettu.

 8. näyttää tosi kivoilta nuo treenivaatteet! :) ite en oo vielä mistään bongannu täydellistä treenipaitaa mistä viittisin jotain maksaa, niin on menty vaan erilaisista tapahtumista saaduilla t-paidoilla tähän asti. Ton valkosen kun sais omaan kaappiin kotoutettua…

 9. O-Ou! Olen nyt muutamana päivänä käyny Gazozin sivuilla ihastelemassa ensinnäkin teidän kuvia ja toisekseen näitä vaatteita. Ihania, perus treenivaatteita, missä kuitenkin on joku ”jippo”. Tykkään tosi monista, joten valinnan vaikutta on/tulee olemaan. ;) BrasilSul on mullekin entuudestaan tuntematon merkki. :)

 10. Aivan sairaan hienoja treeni vaatteita ja vielä ihanissa väreissä! Merkki oli ihan tuntematon ennen tätä kampanjaa. Tosi hyviä kuvia kyllä teistä ja kiva että ihan normaaleja malleja. Nuo kaikki topit on tosi hyvännäköisiä, mutta kyllä toi Blusa Classic Top Pink on niin pirteen näkönen toppi. (tai en tiiä johtuuko se Anna tosta sun iloisesta hymystä):)

 11. En oo varmaan ikinä kommentoinut, kun oon vaan tällänen ’hiljainen lukija’, mutta teijän molempien blogeja oon seurannu lähes alusta asti! Ihan huikeita mimmejä ootte molemmat :)… Just hehkutin mun miehelle teijän huikeita saavutuksia, kun ootte jo lehdissä ja kampanjoissa! ja että mää oon ’löytäny’ teijät jo ennen ku julkisuus löysi teijät ja seurannu jo pitkään :D

  Ihan tosi makee kampanja! Ja ihan mahtavuutta että ”tavallisistakin” ihmisistä valitaan sporttimalleja! Ja upeaa toi matsku kun istuu kaiken kokoisten päälle! Voi siis ostaa jo paidan, vaikka onkin tavoitteena saada röllykkä pois! niin aina istuu, se oliski kivaa kun ei tarvis aina ajatella et ostan sit vast kun oon sen ja sen verran laihempi, ettei se sit oo hetken päästä iso :D Pitää kyllä laittaa toivelistalle, ellei arpaonni suosi :) Tuo valkoinen paita olis mun mieleen :) Vaikka mulla on ihan sikana pinkkejä salivaatteita, mutta toi valkosen selkä osio on nii makee!

 12. Mulle ihan uus tuttavuus tämä merkki. Vaatteet näyttää teidän päällä tosi hyviltä, oonki monta monta kertaa käyny Gazozin sivuilla kurkkimassa teitä! Toi valkonen toppi miellyttää ainakin mun silmää ja olishan se ihan kiva sellanen kotiuttaa. :)

 13. Nouseeko paidat selästä ylös? Itsellä kun on ollut useiden napakoiden treenipaitojen kanssa se ongelma, että jatkuvasti saa vedellä alaspäin, kun sitä mahaa on peiteltävänä, rasittavaa:( Tuo mustavalkoinen paita on ehdoton suosikki! Ja mallit upeita :)

 14. Arvontaan osallistuva ilmottautuu! Mielenkiintosen näkösiä vermeitä, jos todellakin yksi koko sopii kaikille. Tuo musta-violetti toppi näyttää makeelle. Ja onnittelut tästä mallisopimuksesta! Hieno juttu:)

 15. Osallistun arvontaan :) Näistä topeista niin mie haluaisin tuon punaisen, jotenkin on mukava salilla ku on pirteän värinen vaate päällä niin jaksaa itsekkin pysyä pirteänä =)

 16. Blusa classikkia oon ihaillu ja sitä… apua mikä se toppi oli saran päällä see see see blusa ro…? Hieman erilainen selkä kuin tässä classicissa :) gazoz tullu tutuksi tän blogin kautta ja niinku aikasemmin oon sanonu, ne brasil sulin pöksyt himottaa edellee.. :D

 17. Mahtavaa, että sulla on näin hyviä yhteistyökumppaneita! :) Aina välillä tuntuu, että ihmiset motivoituu liikkumaan juurikin parhaiten niiden vaatteiden kautta. BrasilSul ei ollut itselleni entuudestaan tuttu, mutta enpäs ole vielä päässyt kiinni urheiluharrastuksen tältä osalta. Tuo pinkki toppi on kyllä ihana. :)

 18. Hei! Törmäsin blogiisi tässä pari viikkoa sitten ja lueskelin kaikki päivitykset ihan innolla läpi! Aloitin itse pienenlaisen elämäntaparemontin vuoden vaihteessa ja hyvällä menestyksellä homma on alkanut! Olen alkanut syömään terveellisemmin ja löysin myös takaisin rakkaan harrastukseni pariin, eli yllättäen, kuntosalille. Kyseinen vaatemerkki ei ole minulle entuudestaan tuttu enkä ole liiemmin ”oikeita” salivaatteita käyttänytkään, nyt niihin on kuitenkin iskenyt himo! Kyllä se vain on niin, että hyvät treenivaatteet nostavat ainakin minun mieltäni entisestään salilla ja hymyä riittää, välillä myös irvistelyä :D

  Olen itse ihastunut erityisesti sinun päälläsi näkyvään punaiseen toppiin, olen aina rakastanut painijaselkää topeissa! Väri on myös erittäin herkullinen, juuri tuollaista toppia metsästän koko ajan :) Toivottavasti saisin aikaiseksi myös hommattua nuo punaraitaiset housut. Siinäpä olisikin juuri minun näköiseni salivaatteet. Tuo one size -koko on ehdottomasti plussaa ja mielenkiinnolla haluaisin kokea itse, onko se totta. En harrasta nettikauppoja juuri sen takia, että oikea koko epäilyttää. BrasilSul-vaatteissa ei ilmeisesti sitä ongelmaa ole :)

  Haluaisin osallistua arvontaan, mutta miksi lukijaksi liittyessään pitää tehdä google tms. -tili :( No, jääköön tämä sitten vain tervehdykseksi sinulle :) Muodonmuutoksesi kannustaa minuakin liikkumaan ja samalla kannustamaan omia läheisiäni terveellisen elämän pariin!

  • Heippa Saila T!

   Oot varmaan jo liittynyt lukijaksi kun sinulla on tuo nimimerkki tuossa kuvassa? Se riittää, ei siis tarvi googletiliä. Voit tarkistaa sen painamalla kohtaa liity tähän sivustoon, kun olet jo luonut tuon nimimerkin :) Oot siis mukana arvonnassa! ;) Kiitos viestistä! :)

 19. En oo aikasemmin pahemmin käyttäny toppeja reenatessa, ainoastaan kesällä juostessa ja reeneissä. Tykkään ehkä enempi t-paita mallista. Mutta nuo kyllä näyttää ihan mukavilta ja vois kyllä muuttaa tämänki tytön toppitytsyksi!

 20. Mulle myös täysin tuntematon merkki, mutta mun tyylisiä sporttivaatteita :) Betterbodiesit ei ole niinkään mun ”näköisiä”, mutta näitä voisin kuvitella ostavani :)

 21. En ole aikasemmin kuullut merkistä, mutta toi sama koko kaikille vaikuttaa kyllä kiinnostavalta. Noi topit on molemat tosi hienoja, mutta valkoseen varmaan kallistuis mun valinta kun sen väristä ei vielä kaapista löydy.:)

  -Enni

 22. En ole käyttänyt aiemmin Brasil Sulin urheiluvaatteita, mutta nähtyäni ne Sinun ja Saran kampanjassa ihatuin niihin. Varsinkin housuja himoitsen! Tällä hetkellä rahatilanteeni on huono asunnonvaihdosta johtuen, joten olen joutunut jättämään kaikki ihanat urheiluvaatteet kauppaan. Voin siis vain unelmoida ja osallistua arvontoihin, toistaiseksi! :) Pidin ehkä eniten Blusa Recorte Top Pinkistä, joka on Saralla päällä Gazozin sivuilla.

 23. Ennestään tuntematon merkki, mutta vaikuttaa kyllä aika hyvälle.. Jos ei arpaonni suosi, nii täytyy varmaan laittaa tilausta. Valkonen toppi näyttää aika kivalle :)

 24. Pitäskö oikeen repästä ja uskaltautua tuollaiseen minitoppiin? KYLLÄ! :) Saran päällä oleva sinisen sävyinen on upee (tai ehkä se johtuu mallista ;) ). Epäilen one size fits all -juttuja, mutta nythän ois mahis todistaa se mielikuva vääräksi!
  Tsemppiä viimeisiin kiloihin, kyllä lähtee! :)

 25. Merkki on itselle aivan uusi tuttavuus, mutta pelkkää hyvää olen siitä kuullut. Opiskelijabudjetilla ei juurikaan treenivaatteita hirveästi ostella, joten kunnollinen treenitoppi olisi enemmän kuin tervetullut.

 26. Olet tehnyt valtavan muodonmuutoksen Anna. Blogisi on niin koukuttaja jota pitää seurata päivittäin. On hyvä että vaate malleiksi valitaan muitakin kuin missejä missin mitoissa, vaan tavallisia naisia joiden päällä vaatteet ovat on helpompi miettiä sopiiko vaatteet tavalliselle normaalikokoiselle naiselle. Painija selkäiset topit on huippuja, minullakin on joskus tuollaiset vaatteet.

  -Ansku-

 27. Oi, tuo pinkki toppi on kyllä upea, sen haluaisin jos arpaonni minua suosisi :)Merkki on minulle entuudestaan tuntematon, mutta ehdottomasti näyttää olevan tutustumisen arvoinen, hienoja vaatteita :)

 28. Itselle aivan uusi merkki, niin kuin monet salikäyttäjien vaatemerkit, lukuunottamatta näitä ”marketti”merkkejä joita on joka paikassa. Pinkki toppi on hieno, kunnon treenitoppi onkin hakusessa ;)

 29. Tuo pinkki toppi ois kiva. Olin ajatellut ostaa better bodiesin urheiluvaatteita sitten kun oon -15kg, mutta nuo Brasil suilithan ois just hyviä kun ne mahtuis jo nyt (ehkä) ja sitten hoikempanakin. :D

 30. Jess, kunnon treenivaatteet voisivat tehdä hyvää, kun aina tulee pihisteltyä niiden osalta. Merkki on tuntematon, mutta tullut blogin myötä tutuksi ja suositusten perusteella vaikuttaa hyvältä. :) Uusista treenikuteista saa aina lisäpotkua treeneihin!

 31. Minulle myös täysin uusi merkki, joten kokemusta ei ole ennestään, mielelläni kuitenkin lähtisin tätä testaamaan! Nimeomaan tärkeää on, että vaate istuu päällä, ja on mukava treenatessa. Huisin tärkeää on myös, että toppi ei ole makkarankuori päällä, joten kuulostaa hyvältä tuon materiaalin paksuus! :)

 32. Kokemusta ei ole ennestään, mutta saman materiaalin toisia pökiä olen haaveillut, ja miettinyt ja miettinyt :) Saran päällä ollut toppi musta, jossa tumman siniset? reunat, iski jostain syystä tosi kovaa… värit olivat kauniit yhdessä

 33. Moikka!
  Kiinnostaa toi BrasilS. Mallisto kun oon tykästynyt BiaBrasileihin ja noi taitaa olla samantyyppistä matskuu :)
  Mukana arvonnassa siis.

 34. Uusi merkki minulle, täältä vasta siitä kuulinkaan. Tekniset ominaisuudet ja malli (kaunis ulkonäkö, leikkaus, toimivuus treenissä) ratkaisevat omalla kohdalla treenivaatteiden valinnassa.
  Blusa Recorte top voisi olla mulle passeli :) kauniita kaikki.. mielenkiinnolla kokeilisin tällaista fit for all-mallia :)

  -Salla

 35. Laadukkaan oloisia vaatteita, meinasin housut ainakin tilata mutta toppi samaan sarjaan olisi kyllä erittäin tervettullut!
  Arvonnassa mukana siis :)

 36. Hei Anna!

  Blogiasi olen jo pitkään seurannut aktiivisesti ja päivittäin on käytävä katsomassa postauksesi, koukuttavaa! :D
  Olet ihan mahtava pakkaus ja saanut upean muodonmuutoksen aikaan, saat olla ylpeä itsestäsi!! Sinun ja Saran innoittamina aloitin pitämään myös omaa blogia (fitmaman.blogspot.fi) ja itseäni kiinnostaa myös suuresti päästä joskus kilpailemaan bikini-/bodyfitneksessä. Olen tällä hetkellä kotiäitinä 1,7v pojalleni ja toinen poika tulee maailmaan toukokuussa, jos ei aiemmin ulos halua.. :) Oma projektini siis alkaa sitten kun voin siihen ryhtyä, vauvan ehdoilla mennään ja imetysaikana ei tietenkään niin kovin voikaan treenata, mutta hyvää huolta itsestään voi ja kannattaa tietysti pitää! :)

  Kauniita nuo vaatteet, joiden malliksi pääsitte ja onnittelut siitä! :) Merkki on itselleni vielä tuntematon, mutta kuulostaa oikein hyvältä ja niitä olenkin jo suunnitellut kokeilevani jahka ensin päästään tästä raskausvatsasta eroon.. :) BetterBodiesia olen aiemmin käyttänyt, joten saa nähdä kumpi merkeistä kiilaa kärkeen…

  Tsemppiä sinulle projektiisi ja kuulolla ollaan! :) Ehkä alan tästä lähtien kommentoimaankin kirjoituksiasi, nyt kun olen saanut sen käynnistettyä! :)

  t. Kristiina

 37. Kiitos kun pidät myös muita kuin pelkkiä facebook arvontoja. Alkaa jo ärsyttään kun joka blogis arvonnat on pelkästään siellä. :) Mutta siis merkki on täysin uusi ja mielelläni kotiuttaisin minkä vain noista paidoista. :)

 38. Oi, kiitos kivasta arvonnasta! Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan yhden koon tuotetta. En vielä osannut päättää mikä toppi se sitten olisi, mutta jos voitto osuu kohdalle niin mieluinen varmasti löytyy :)

  Kaisa

 39. En ole ennen kuullutkaan tästä merkistä, mutta hyvältää näyttää niin vaatteet kuin mallikin :). Erityisesti tykkään tosta valkoisesta, jossa on mustaa selässä, en ole niin pinkkiin tykästyvää sorttia :)

 40. Uus tuttavuus itselle ja ihania juttuja tällä merkillä. Heti kun ekat kuvat olit julkaissu, piti käydä Gazozin sivuilla kurkkimassa mitä muita ihanuuksia löytyi ja musta toi valkoinen toppi on ihana, joka Saran päällä yläkuvassa :)

 41. Oikeestaan sun ja Saran blogien kautta oon päässyt tutustumaan merkkiin ja haluaisinkin tutustua vielä paremmin! Vielä en ole vaatteita raaskinut tilata, mutta jos voittaisin niin tuo valkoinen toppi olisi täydellinen :)

 42. Hyvännäkösiä vaatteita, ite en oo missään päässy ees hypistelemään, mutta kelpuuttaisin mieluusti ylleni tuon valkoisen mustalla selkämyksellä. :)

 43. Osallistun mieluusti arvontaan! Tosi mahtavaa, että oot päässyt malliksi! Itte oon tosi laiska ostamaan treenivaatteita, joten mun shoppailut jää aina peräänkuolaamisen tasolle… (:

 44. Merkistä en ennen ollut kuullut minäkään mutta kuvista innostuneena tilasin viime viikolla itselleni kahdet housut ja tykkään kovasti..:) ja vaikka itse kuulun vielä sinne isokokoisempaan päähän niin kyllä ne jalkaan meni ihan kivasti silti…:) ainoastaan lahkeen suun kohdalta toiset jousut vähän puristaa ku on nuo jalat niin paksut mutta eiköhän ne kintut siitä kapene…:) ois mageeta voittaa vielä uus toppi housujen kaveriksi.

 45. Blogisi kautta olen merkkiin tutustunut. Mukavan näköisiä vaatteita ja mahtavaa kun pääsitte malleiksi :) valinnan vaikeus tulisi jos arvonnassa voittaisin, niin monta ihanaa toppia mallistosta löytyy.

 46. Tuotteet olivat ihan uusi tuttavuus minulle ja kiinnostuinkin kovasti! Ajatus siitä, että sama vaate mahtuu ja nimenomaan istuu hyvin kaikenkokoisille, on mielenkiintoinen. Omaa suosikkia en ole vielä osannut päättää, muuten olisinkin ehkä saattanut laittaa jo tilausta menemään. ;) Nyt kuitenkin mukana arvonnassa!

 47. Mukana ollaan! En oo koskaan aikaisemmin kuullu tuosta brändistä, mutta hyvältä vaikuttaa ja uusille treenivaatteille on aina tarvetta! (: tuo viimeisen kuvan on ainakin mieleinen :p

 48. Merkki ei ollut aikaisemmin tuttu, blogisi kautta ihastuin Brasil sulin Calca skinny classic-housuihin ja tilasin ne :) Housut kaipaa seurakseen tuollaisen valkoisen topin ;) Eli osallistun arvontaan, osasin luoda nimimerkinkin!!

  -Mari

 49. En ole vielä testaamaan päässyt mutta seurannut oon Gazozin sivuilta minkänäköstä vaatetta sieltä myyntiin tulee. Jotku housut kyllä tilaan jossain vaiheessa testiin ja oishan tuo joku toppiki kiva voittaa :)

 50. Tosi kiva kun löytyi arvonta meillekin, jotka eivät facebookia käytä, I’m in! :) Itselleni uusi vaatemerkki, mutta hyvältä näyttää niin vaatteet kuin mallitkin. Suosikkini yläosista olisi varmaan tuo bannerikuvassa Saralla oleva musta-turkoosi toppi. Housuista kiinnostaisi nuo jazzpöksyt.

 51. *kommentti* :D
  Eivät ole entuudestaan tuttuja. Kivoilta näyttävät.

  Etenkin nuo kaikki housut näyttävät mukavilta ja erilaisilta kuin mitä yleensä.

 52. Huippua, mahtavaa, mukana ollaan ehdottomasti!

  Sen verran tuttuja, että niitä on kuolattu Gazozin verkkokaupan sivuilta.. :D Käytössä ei ole, mutta kovasti tahtoo! :D Tuo valkonen jossa on musta selkämys on aika makee..!

 53. Vaatteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta Gazozin sivuja on tullut tässä monena iltana selattua. Vielä en ole osannut päättää mitä tilaisin. =D

  Jos nyt ei onni suosi, niin viimeistään kun tämä kolmen kuukauden pt-asiakkuus loppuu, niin tilaan itselleni setin palkinnoksi. =D

 54. Kirjoitin jo pitkän viestin kännykän kautta, mutta se hävis.. :( joten eikun uudestaan.. :D eli siis merkki oli miulle tuntematon, kunnes sen täältä siun blogistas hokasin.. BrasilSul sarja näyttää laadukkaalta ja hyvältä ja plussaa tulee tuosta onesize ominaisuudesta! :) On hyvä, että on kehitelty tuote, joka käy kaiken muotoisille ja kokoisille.. ja rakastan sitä, että sie ja Sara pääsitte tämän kampanjaan, koska ootte luonnonkauniita, muodokkaita ja tervekroppaisia naisia, ettekä mitään tikkumalleja.. <3 kaikki tuotteet ovat mieleisiä, koska en oo koskaan omistanut virallisia urheiluvaatteita, mutta suosikeiksi topeista nousevat Saran päällä nähtävä turkoosi urheilutoppi ja sitten tuo valkoinen toppi.. :) Toivottavasti onni suosisi kerrankin ja sais kunnolliset salivaatteet! :)

 55. Kiva juttu, kun järjestät arvonnan Facebookin ulkopuolella! Kaikki kivat arvonnat tuntuu olevan vain siellä, enkä kyllä viitsi pelkästään niidenkään takia liittyä :).

  Vaatteet ja kampanja näyttävät kivalta :). Verkkokaupassa olen käynyt vaatteita jo kuolaamassa.

 56. Pinkkipinkkipinkki ja pinkki on ehdottomasti paras! Tykkään treenata piristävän värisissä vaatteissa, se tuo hyvän mielen treeniinkin, jos näyttääkin ihan kivalta :)
  Kampanjasta tykkään, ja mielestäni näytät siinä huippu hyvältä.. ehkä minäkin joskus… :)
  Verkkokaupassa olen käynyt vierailulla jo aijemmin :) Mutta löysin sen blogisi kautta.

 57. Valkoinen toppi on ehdottomasti minun mieleeni,siihen on kiva yhdistellä sitten erivärisiä esimerkiksi reenipantoja :)

 58. Pinkki toppi olis kiva, alkaa nuo tummat värit jo vähän kyllästyttämään :-) Tästä merkistä en ollut kuullut ennen tuota teidän kuvaussessiota, eli aivan uusi tuttavuus!

 59. Mulla ei ollut pienintäkään käsitystä BrasilSulin olemassaolosta ennen kuin näin teidän poseeraavan merkin vaatteissa. Tosi kivojahan nuo on! :) Se lyhyt urheilutoppi mikä oli Saran päällä kuvissa on tämänhetkinen suosikkini. Pinkki ei pue mua, ja valkoinen vielä vähemmän :D

 60. Ikinä en ollut ennen kuullut tällaisesta merkistä, joten aivan uusi tuttavuus ja olisi kiva päästä kokeilemaan! :) Ja väri ehdottomasti pinkki! Pirteät värit tuovat energiaa treeniinkin ;)

 61. BrasilSulista ei ollut mulla tietoa ennen kuin täältä luin. Tosi kivan näkösiä kyllä, varmasti tykkäisin. Valkoinen toppi olisi kiva näin aluksi.

 62. Mä olen kuullut jo aiemmin BrasilSulista, lähinnä Pakkikselta lukenut. Ihania vaihtoehtoja on niin paljon, että en tiedä mitä valitsisin, jos voittaisin.

 63. Olen joskus jossain nettikaupassa törmännyt Brasil Sulin vaatteisiin, mutta omakohtaista kokemusta ei ole. Olisi kiva päästä kokeilemaan! Tykkäisin lyhyestä musta/violetista topista.

 64. Kokeillaan vaikka aika paljon on jo osallistujia! :) Löysin tämän blogin muutama viikko sitten, ja olen aivan äimistynyt miten ison työn olet tehnyt vuoden aikana! Vaude! Brazil Sul vaatteista en olisi edes kuullut ilman tätä blogia, joten siksi kiinnostaisi koklata millaisia ovat.

 65. Kivoilta näyttää niin treenivaatteet kuin mallitkin :) merkki eiole tuttu mutta saumaton kuulostaa hyvältä, tuntuu että kaikki treenitopit on sellasia makkarankuoria että pitää ottaa aina koko xl vaikka yleensä m-koko vaatteissa.

 66. Valkoinen toppi oli mun suosikki. Brasil Sulin vaatteissa kiinnostaa tuo yksi koko, kun raskausaikoina esim. on ollut vaikea löytää treenivaatteita… :)

 67. hei Anna
  Muistaakseni vuoden vaihteessa bongasin sun blogin ja sitä kautta myös Saran. Jos liikunta koukuttais yhtä paljon ku teidän blogien seuraaminen olisin jo hyvissä mitoissa ;D
  Saran blogista kopsaan mietteitäni tännekkin..
  Miten sitä sais itsensä sellaseen moodiin että kehtais ees aatellakkaa tuollasia kuteita.. en ole noista vaatteista ennen teitä kuullut. Kyllä hyvin istuvat ja hyvältä näyttävät vaatteet motivoi varmaan entisestään. Mua varmaan motivoisi kummatkin, mut kyl toi valkonen on hieno :)
  niskavilloista olen itteäni kiskonu mutta ei meinaa mistään tulla mitään. Sinun ja Saran blogia lukies tulee kuitenkin paremmalle kuin hyvälle tuulelle ja auttaa ajattelemaan että ehkä minäkin tuohon pystyn. Kaipaan niin tuota säihkettä silmiini mitä teilläkin on. On vain yritettävä enemmän. Kiitos siis lukuisista piristyksistä! olette aivan huippis tyyppejä.
  -Mira

 68. En ole tätä merkkiä kokeillut ikinä, mutta vaatteet näyttää hyviltä ja mallit tietenkin loistavia! :) Hyviä kuvia!!
  Punainen ehkä on oma suosikkini. :)

 69. Hirveesti houkuttaa ko. merkki testata itse käytössä ja varmasti sen teenkin! Kiitos jälleen motivoivasta blogista ja upeista kuvista ja tuloksista!
  ja nää arvonnat on kivoja ;) kuka nyt ei arvonnasta tykkää???

 70. Uusi merkki itselle, nimi tuo mieleen kehutun Bia Brazilin. Ois kyllä ihana voittaa uutta treenikampetta, juurikin nuita toppeja kaipailisin kun itseltä löytyy vain 2kpl salitoppeja, jotka sitten viikon aikana käy kerran pesussa eli käy vanhoine hikineen vähintään sen toisenkin kerran päällä. :D

  Kiitos kivasta blogista, kuulutte Saran kanssa ehdottomasti suosikkeihini. :) Ja pakko sanoa, että sinun sääret on ihan älyttömän upeat!

 71. Ei ollut ennen tuttu. Nyt yhdet housut ja paidan tilanneena voin kyllä suositella :) super loistavia ja ihania päällä :) lisää näitä ;)

 72. Mun mielestä on todella hienoa, että teidät otettiin malleiksi. On kivempi katsoa kauniita, ns. tavallisia naisia kuin joko aivan mielettömän laihoja malleja tai sitten hirmuisia lihaskimppuja. Teihin pystyy moni samaistumaan ja pystyy itsekin edes vähän kuvittelemaan, että miltä sitä voisi mahdollisesti näyttää nuo treenivaatteet päällä. :)

  Tykkään tuosta valkoisesta topista, joka on Saran päällä ja lisäksi noi sun päällä olevat mustat housut näyttää kivoilta. Kivannäköisiä ja sopivan koruttomia treenivaatteita. En ole aikaisemmin tähän merkkiin päässyt edes tutustumaan!

 73. Noi vaatteet on niin ihania <3 ! Ah treenimotivaatiota ja palkinto sulatetuista kiloista (normaalipainon sisällä 6kg ;) )
  Noi Brazil Sulit näyttää kyllä tosi hyviltä ja istuvilta teidän päällä :) Ihan uus tuttavuus tuo merkki mutta kovasti kiinnostaa :)

 74. Brasil Sul -nimi kuulostaa siltä kuin vaatteet olisivat kirjavia kuin Rion karnevaalit konsanaan, siksi malliston selailu oli hieman antiklimaattinen kokemus. Olisin tahtonut enemmän värivaihtoehtoja! Vaatteet kuitenkin vaikuttaa laadukkailta, eikä malleissakaan ole mitään vikaa :>.

 75. Oih, kuinka kivaa olisikaan omistaa tuollainen laadukas treenivaate–itsellä taitaa olla halppisvaatteita ainoastaan ;( mutta toivotaan tuollaista punaista toppia :)

 76. Kaikki topit miellyttävät omaa silmääni mutta eniten ihastuttaa laadukkuus sekä se että koko sujahtaa monen mallisen ja kokoisen mimmin päälle..eli ei koko ongelmaa :) Itse olen aina harrastanut urheilua ja liikuntaa, se on ollut elämäni suola. Nyt syksyllä sairastuin todella vakavasti yli neljäksi kuukaudeksi , sillä kilpaurheilin liian kovaa ja intohimoisesti. Jossain vaiheessa sairauteni meni niinkin pahaksi,etten enää pystynyt kävelemään… myös entiseen hoikkaan varteen tuli + 12kiloa. Nyt olen vihdoin terve ja olo on kuin olisin kotiin päässyt kun olen päässyt urheilujen pariin… kuitenkin oma peilikuva vierastuttaaa, treenivaatteet eivät mahdu ja totuttelemista on erittäin paljon. Uudet treenivaatteet kustantavat helposti opiskelijapudjetille liiaksi ja tällä hetkellä liikkuminen tapahtuukin lähinnä ikivanhoissa kaavuissa… joka ei toisaalta lisää mielekkyyttä peiliin katsoessa. Näin ollen olisinkin ikionnellinen mikäli satsaus uusiin treenivaatteisiin onnistuisi, ja investointi ei menisi hukkaan, vaikka kroppa entisiin uomiin pikku hiljaa palautuisi. Tässä siis suurimmat syyt miksi uuden treenitopin todella tarvitsisin!

  tsemppiä paljon laihdutteluun, hyvällä tiellä olet! :)

  T: Minni

 77. En malta olla osallistumatta, onhan noi nyt niin hyvännäköisiä treenivaatteita ja kamppis on lämmittänyt tämänkin mamman mieltä! Kiinnostaa nuo vaatteet muutenkin, etenkin yhdet housuista(CALCA SKINNY CLASSIC -BLACK)huutelee kovasti… Huippua että kokoa ei tarvitse arpoa. Ottaisin tuon pinkin topin! :)

 78. Hyvännäköisiä kaikki, kun on tuollaiset fitnessmimmit malleina ;). Tuo viimeinen toppi, mikä on Saran päällä on iiiihanan sporttinen – vaikka itseä aina mietityttää valkoinen väri treeniivaatteissa. Kaikki voisin kyllä ottaa – mun heikkous kun on ”urheiluosaston ” vaatteet

 79. Valkoista yläosaa kyllä on treenivaatteet vailla :) Vaikka kivannäköisiä vaatteita on kaikki!
  Erityisen iloinen olin että ottivat sinut malliksi, terveennäköisen, urheilevan äidin ja naisen! BrasilSul näyttää tosi hyvältä sun päällä! Hyvä Anna!
  -AussiAnonyymi-

 80. Merkkiin tutustuin sun blogin kautta. Musta on tosi hienoo et ottavat kampanjaan ns. tavallisia naisia eikä niitä jo valmiita fitnesmalleja, joiden nassua näkee muutenki joka paikas.
  Jos tuon palkinnon voittaisin niin ottaisin varmaan valkosen tai pinkin. Kohta onki urakkaa edessä kun saa alkaa taas raskauskiloja tiputtaan:)

 81. Ihania malleja ja kivan mukavan näköisiä treenivaatteita. Minuakin ihastuttaa tuo valkoinen toppi, mutta väri itellä päälläni mietityttää :)

 82. Minä myös mukaan arvontaan! :) Näytät upealta noissa vaatteissa! On äärettömän hienoa, että ottivat sinut kampanjaansa mukaan – kerrankin terveen näköisiä malleja, jotka ovat yhtä aikaa sekä urheilullisia että timmin näköisiä. Mahtavaa esimerkkiä! BrasilSul on itselleni ihan uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa kovin laadukkaalta. Sekä tuo pinkki että valkoinen toppi vaikuttavat kivoilta, ehkä se pinkki enemmän… Hmmm… :)
  Tsemppiä Anna loppuviikolle superdieetin parissa!

 83. Löysin sun blogin reilu kuukausi sitten ja oon jäänyt ihan koukkuun! Ite aloin lokakuussa käymään salilla ja jumpissa ja oon saanut täältä sun blogista mielettömästi motivaatiota. Oon ollut aina ihan hirvee herkkusuu, joten kokeilin herkutonta tammikuuta. No, hyvin meni ja sama meno jatkuu :) Muutenkin oon ruvennut katsomaan mitä suuhuni tungen. Kyllä mustakin vielä muskelimimmi kuoriutuu :D Kiitos upeesta blogista ja että jaksat päivitellä kuulumisiasi usein!

  Noi teidän mallikuvat on tosi upeita! Tosi kuumia beibejä ;) Mun lempparit on toi vadelman punainen painijanselkätoppi ja mustat housut missä punainen raita! Mulla on kans ollu ongelmana ettei paita pysy alhaalla ja sitä saa koko ajan kiskoa :/ Täytyy kyllä seuraavaks koklaa Brasil Sulia!

 84. Mulle ihan uusi tuttavuus tämä merkki mutta taitaapa mennä tilaukseen ellei onni nyt suosi osallistujaa ;D Tuo punainen toppi menis mulla tilaukseen ainakin! Ootte kyllä niin upeet mainoskasvot tälle tuotteelle!!

 85. Voitko kertoa miten ei-naamassa oleva voi osallistua arvontaan? En näe tuossa sivussa mitään linkkiä miten ilmoittaudutaan lukijaksi. Siinä on kohta lukijat mutta sen alla teksto ”error jne”

  • Mä katon koneelta kun pääset et ootko jo lukijana mut varmaan oot :) Ja kun sulla on tuo nimi tuossa profiilissa niin oot mukana arvonnassa tällä kommentilla :)

 86. Uudet urheilurintsikat atrvisin kipeästi, vanhat on jäämässä nimittäin isoiksi ja tissit hyppyvät ja pomppivat niissä ihan liikaa. Toissapäivänä meinasi käydä hassusta ja meinasivat pullahtaa kokonaan ulos kun olin pää alaspäin :D Little help here? :D

 87. Valkoinen toppi ehdottomasti ois mun! Edellinen mnei just roskiin kun oli jo keltaset läikät kainaloissa, eivät enää pesus lähtenyt:=(

  Huippua että tavismammoja otetaan malleiksi, terve malli ja kehityssuunta minusta! Liikaa on anorektisia tikkutyttöjä kuvissa!
  -Nelli

 88. Oon etsiny jo pitkään kunnon toppia treeneihin, mutta vielä ei oo tullut vastaan semmoista mikä miellyttäisi ilman, että se tekee loven rahapussiin. :D

 89. Hei.Olen netissä surffaillessani huomannut tuon merkin, mutta en ole vielä kokeillut.Näyttävät hyviltä teidän päällä ja erityisesti sinun kommenttisi ilahdutti, että ei ole turhan ohut makkarankuori =)..joten rohkenen itse myös pitää.Valkoinen toppi kiinnostaa kun pinkki onjo (casalin merkkinen)=D

 90. Niin kauniita <3, niin tahtoisin <3
  Eipä olisi paremmin voinut malleja valita: elämäniloa, terveyttä ja hyvääoloa hehkuvat tulevat fitnesskisaajat :)

 91. Ihastuin välittömästi Saralla päällä olleisiin pöksyihin (Corsario sport classic – balck/violettiuutuus), ihanat! :) Muutkin treenivaatteet istuu molemmille tosi hyvin!

  -Sini

 92. Ehdottomasti osallistun arvontaan! Itselläni on ennestään bia brazilin vaatteita ja olen kovasti tykännyt. Yhdet Bia Brazil pöksyt ovat jo 7 vuotta vanhat ja vielä ihan käypät. Onko sun mielestä Brasil sulit yhtä laadukasta materiaalia? Nimittäin mallit näyttää tosi kivoilta :)

 93. Tuotemerkki on uusi tuttavuus, mutta mallisto miellyttää silmää. Yläosista Blusa Classic valkoisena pääsisi heti mun urheiluvaatekaappiin. Lyhyet topit ovat myös hyvännäköisiä. Housuista Corsariot ja Recortet ovat mieleeni eniten.

  Nämä one size fit for all-vaatteet ovat kyllä mahtava keksintö varsinkin kun oma kroppa muuttuu välillä huimin harppauksin niin ei tarvitse jatkuvasti olla ostamassa uutta tai kursia liian isoja ja epäsopivia jotenkin päällen.

 94. Moi!! En oo vielä koskaan koittanut merkin tuotteita. Nyt kuitenkin kiinnostaa sen verran, että haluan tähän arvontaan osallistua. :) Muutenkin on ehkä pakko seuraavan tarpeen tullessa surffailla tonne nettikauppaan. Tuo valkoisen selkä on toosi hieno!!

 95. Ihan uusi tuttavuus oli minullekin tuo BrasilSul, mutta vaatteet näyttää kyllä sun ja Saran päällä niin hyvltä, että oikein mielelläni voittaisin yhden paikan itsellenikin :) Voisi sitten omasta pussista ostaa ”mätsäävät” housut :)

 96. Tämän blogin kautta olen tutustunut merkkiin, sopisi varmaan minunkin kaappiin jokunen vaate :)
  Blogisi on todella innostavaa luettavaa, ihanaa kun ehdit ja jaksat kirjoittaa!

 97. Ennestään ihan tuntematon merkki, mutta näyttävät mukavilta ja kovin virtaviivaisilta :) Yläosista tuo valkoinen on ehdoton lemppari! Housuissa erityisesti kaikki, joissa on vartalonmuotoja esiin tuovat viivat.

 98. BrazilSul-tuotteisiin olen törmännyt tämän blogin kautta ja päätyivät kyllä välittömästi ostoslistalle. Kuulostaa niin helpolle kun on vain yksi koko. Itsellä ei ilmeisestikään ole ihan normikroppa kun vaatteiden istuvuus on aina ongelmana, olisipa kiva jos vaate muotoutuisi aina sopivasti. Vaatteista löytyy kyllä niin monta suosikkia, että valinnan vaikeus meinaa iskeä.

 99. Uusi treenipaita olisi tällä hetkellä tarpeen :) Kaikki salipaidat kun ovat kirpputorilöytöjä eivätkä aina siis parhaimmassa mahdollisessa kunnossa. Asun myös sen verran korvessa, ettei ihan joka nurkalta löydy edullisia vaatteita. Lähin urheiluliikekkin sijaitsee 100km päässä.

 100. En ollut aikaisemmin kuulluut BrazilSulista, kunnes näin sun blogi-postauksen:) Nyt bongasin tän arvonnan vasta, kun tänään salilla mulle vinkkasit siitä;) Go Anna, ihana blogi!!:))

 101. Blogin kautta olen vasta tutustunut BrazilSul-tuotteisiin ja heti kyllä ihastuin useimpiin housuista. Paidoista tuo päälläsi oleva Blusa Classic Top Pink -toppi näytti todella kivalta. :)
  Muistin arvonnan vasta nyt, ku luin kännykällä tekstin enkä viitsinyt rueta silloin vastaamaan. :)

 102. Kerkeääkö vielä osallistua? :) Olen pitkään lukenut blogiasi, harvemmin tulee kommentoitua. Hyvännäköisiä vaatteita! En ole vielä tutustunut merkkiin, mutta tilaamista olen kyllä miettinyt nähtyäni sinun ja Saran kuvat!

 103. Oon vähän aikaa sitte löytänyt tuon merkin, mutta vielä en oo raaskinut mitään ostaa. Kovasti himottais paljon hehkutetut housut ja toppi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta