Uutiset

 
Superdieettirintamalla meno on vaihtelevaa, sisältää yllättäviä mielitekopuuskia ja sään ja kiireen varjolla jätettyjä treenejä. Viikonlopuksi ennustettavissa poutaa ja parempaa tsemppiä. STT harkitsee voiko kuvamateriaalia julkaista, sillä se on osin herkkujen saastuttamaa… Uutisia on sekä kulttuurin, ruoan&juoman, talouden että urheilun osalta. Ja sitten viime päivien aiheisiin!
 
keskiviikkona kävin salilla ja testasin Brasil Sulin Fuso Sport Classic -housuja
eilen eli torstaina näin Monnaa
<3 Monnan blogiin -> siellä mm. Monnan uusimmat InBody-tulokset
Monna on laihtunut ja saanut lihasmassaa todella upeasti!
en tunnusta!
tää oli mun!
pisteet säästä: nelonen
 
Kulttuurinnälkään kävin äitini ja kälyni kanssa katsomassa Kansallisoopperassa loppuunmyydyn baletin Lumikuningatar joka perustuu H. C. Andersenin satuun. Esitykset jatkuvat ensi talvena ja lippujen myynti alkaa 18.2 joten kannattaa olla nopea, ne menevät äkkiä! Ikärajahan on kuusi vuotta joten sinne voi mennä myös kouluikäisten lasten kanssa. Omani ovat vielä liian pieniä mutta vien heitä ehdottomasti tällaisiin esityksiin kun ikää karttuu. Olen itsekin kasvanut kodissa, jossa kulttuuri ja sen harrastaminen ovat olleet osa elämää ja haluan sivistää lapsiani samalla tavalla. Pienenä mun ensimmäinen harrastus oli satubaletti ja jatkoin sitä siihen saakka, että tanssin kovakärkisillä tossuilla -sitten baletti jäi. 
 
huh nuo solisluut.. :/
Väliajalla
kälyni ja äitini
 
öö…
miten se mun käsiin joutui?!
no siis tää taas oli se mun!
kattokaa vaikka! Sheikkerissa proteiinisekoitusta, Super  7:aa Sciteciltä
 
Tää viikko on ollut superkiireinen, enkä ollut valmistautunut näin kovaan pyöritykseen. Selityksiä siis riittää kuten se, että oon tuntenut oloni todella huonoksi superdieetillä ja se, etten oo prepannut ruokia valmiiksi on johtanut huonoihin valintoihin. Oon niin oman tieni kulkija noiden ruokien kanssa, että tää ohjelman 4.s viikko on ollut todellista taistelua. Treenien osalta oon myös jäljessä, sillä tuntuu et mun keho on ihan ylirasittunut enkä meinaa jaksaa. On sellainen olo, et keho ja mieli huutaa lepoa ja rauhallisempaa tahtia. Joten eilen hölläsin ja päivä meni ihan huijaukseksi (cheatday). Lounaskahveilla Runebergin torttu, välissä normaaliannosta, baletissa juustokakkupala, päälle protskua ja illan päätteeksi viinilasilliset äidin kanssa. Huoh, mitä Bull sanoisi? No ainakin et viikonlopun tankkauspäivä tuli varmaan kuitattua jo :/ Hei, älkää siis tehkö niinku minä teen vaan niinku minä sanon! :) Pysykää te tiukkana kamut!
 
 
 
Talousasioista on mukavampia uutisia, kuten sellaisia että Brasil Sulin kuvausten jälkeen kauneusalan maahantuontiyritys Rohdos-Ala oli nähnyt kuvani ja mua pyydettiin high tech -ihonhoitosarja Académien keulakuvaksi. Mä rakastan laadukasta kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita joita myydään kauneushoitoloissa joten oli helppoa lähteä mukaan yhteistyöhön. Tulen jatkossa kokeilemaan heidän tuotteitaan ja hoitoja ja kerron sitten blogissa olenko tykännyt niistä. Kauneudenhoito on iso osa fitnessharrastusta joten on mahtavaa saada sponsori joka auttaa mua sillä osa-alueella myöskin! Nyt vain koko kroppa tehohoitoon niin bikinivartalo ja kisalook tulevat olemaan kaiken vaivan väärti :) Rohdos-Ala oli ihastunut mun tarinaan ja tyyliin kun löysivät mun blogin, Gazozin kuvausten tehneen Petri Mastin facebook-sivujen kautta (kiitos sosiaalinen media!) ja on ihan mahtavaa, että he haluavat tukea mua ihan tavallista naista kohti unelmia! En voi uskoa miten hyvin fitnesselämäntapaan liittyvät asiat ovat lähteneet rullaamaan <3 Olo on todella onnekas!
 
Soveltamisesta huolimatta homma jatkuu ;) Ihanaa perjantaita!
Anna

62 vastausta artikkeliin “Uutiset”

 1. Mä odotan sitä hetkeä, kun seisot upeana lavalla (tosin olet upea jo nyt!) ja olet tietoinen ja tyytyväinen siihen saavutukseen, jonka olet aikaiseksi saanut. Ja mitä noihin torttuihin tulee, musta sä olet ne ansainnut ;)

  • Hymyillen :) :
   Vasta vuosi on sulla takana ”uutta elämää”. Kun katson omaa polkuani taakse päin, niin vuosi oli mullakin se aika, kun tuli repsahdeltua enemmänkin. Tiukasta, läskiä poistavasta ruokavaliosta poikkesin minäkin. Se kuuluu elämään ja tuosta on hyvä jatkaa.
   Etkä mennyt edes pilalle huonoista uutisistasi huolimatta. Etkä mene tulevaisuudessakaan, jos repsahtelua ei tapahdu 24/7/365. Tosin kisadietti on sitten eri juttu. Mutt sitä on vielä aikaa harjoitella. :)
   Mirvaa ja Joania komppaan täysillä.

   A-Appe. :)

  • Aah mikä ihana ajatus! Mut oikein valtaa sellainen ihana tunne kun mietin miltä tuntuis olla siellä lavalla! <3 Toivon ja teen paljon töitä sen eteen, että tulette sen päivän myös täällä blogissa näkemään :)

 2. Mahtavaa Anna! Onnea uudesta sponssista! :) .. Ja elä huoli, pitää sitä välillä höllätäkin vähän, muuten repeää pahemman kerran joskus myöhemmin!…kokemuksen syvällä rinta äänellä ;) ”One ”bad” meal won’t make you fat, just like one ”good” meal won’t make you skinny”!

 3. Juustokakkua on kyllä vaikea vastustaa! ;) Taas ihan huippuihana postaus ja mä tykkään ainaki sen takia lukea sun blogia, että sulla on aina niin paljon kuvia. Ja onneksi olkoon uudesta yhteistyökumppanista, oot kyllä sen ansainnu ja selvästi myös osaat arvostaa tällaisia asioita! :)

 4. Hei, mitä noissa solisluissa oli? Mää en tajunnu, musta ne näytti ihan tavallisilta.
  Hyvin menee. Keep going!

  • Oon vaan niin tottunut pyöreämpään lookkiin et olo tuntuu välillä tosi luiselta, etenkin tuolta alueelta. Eipä oo aikoihin noin luut paistaneet!

 5. Tosi hieno toi sun yhteistyö ton Gazozin kanssa! :) Kyllä kelpais! No ei sitä oo täälläkään päin mennyt niin kovin superisti. Toivottavasti sun herkut oli kuitenkin superhyviä!! :) Voi noi runebergin tortut on mun mielestä vuoden paras leivos, ihan yli kaikkien (aleksanterin leivokselle vois olla kyl päivä kans :D) ja kovasti oon pohtinut josko sellanen menis tankkauspäivään kivasti. Älä jätä viikonlopun tankkauspäivää välistä kuitenkaan tän takia, niin ne on kaikkia neuvonut tua vaikka jotkut on tosiaan vetäny monen päivän putkiakin. Mut tietty, olihan sielä se neuvo et jos tuntuu epämiellyttävältä tai turhalta ni meiän ei o pakko. Ite päätin kuitenkin pitää koska kyl siitä hyötyä tulee oleen!

  Niin tällä viikolla on mennyt esim eilen viimesiä joulusuklaita (nyt ne loppu!) muutama, muutama amerikkalainen vaahtokarkki ja joku kourallinen suolapähkinöitä… Ruokia oon jaksanut kyl laittaa vaikka eilen pikkupiru huuteli että eikös se ois pizzan aika nyt eikä mitää kanan pilkkomista :D Vielä oon saanut sen ignorattua. Ja mullon sama, treeneissä ei oo kovasti kyl energiaa varsinkaan jos tekee peräkkäisinä päivinä. Joka toinen päivä tuntuu olevan sopiva (tiedä sitten jatkoo nyt :S) palautumiseen.

  Huomaa sustakin just dekolteealueelta että kyllä on rasvaa karissut! Noi sun koirat on superihania tua lumikeleissä :D Kaikesta pitää löytää positiivista, kuten että varmaan noi tortut ja viinit ja kaikki maistu tosi ihanilta :) Mä en löydä eilisestä positiivista oikein kun ne oli ihan paskoja kaikki herkut, paitti vaahtokarkit :D Mutta tehtyä ei saa tekemättömäks vaan kaikesta voi vaan oppia ja keskityy tulevaan :) Vaikka tää kuuden viikon jakso onkin niin kun on kuitenkin kyse elämäntavasta niin se on aika sama vaikka tähän kuuteen viikkoon mahtuis torttu jos toinenkin. Oishan se hienoo jos ois jaksanut olla ihan 110% tiukka tässä, ettei ois menny sitä yhtä pienintäkään suupalasta ruokavalion ulkopuolelta, mutta liha on heikko eikä sitä aina jaksa hetkessä miettiä. Helposti meni muuten 1/2 paistettu bratwurstikin suuhun Saparon kanssa tyylillä 1 mulle, 1 sulle— :D Että näin :D

  Ite aattelen tätä ainakin niin, että jos en olis tässä ollut mukana vaan oisin seuraillut ominpäin jotain vastaavanlaista ruokavalioo niin ihan varmana olisin syönyt enemmän kaikkee herkkua, enkä varmana ois saanut itteeni tekeen treeniä 4krt/vko! :) Pää pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä :D Kyllä niitä tälle matkalle mahtuu jos ei aio asua kuplassa yksin tätä aikaa :D <3

  • Mulla on mennyt niin soveltaen et tuntuu etten tosiaan tarvi enää tankkauksia. Harmi sinänsä ja aion kyllä jossain vaiheessa kokeilla tuota oikeaoppista tankkausta myöhemmin :) Siitä voi sit ottaa mallia jatkoon!

   Kiitos ihanasta kannustuksesta <3 Sä oot kyllä tankkauksen ansainnut! :) Ihanaa viikonloppua! <3

 6. En mäkään tajua solisluujuttua. Eikös se ole hyvä, että näkyy? Voishan siinä olla läskiä päällä. Vai pitääkö siihen tulla siis lihasta?
  Tsemppiä eteenpäin. Hyvin sä pärjäät !!!

  • Juu ei noi vielä pahat ole, mutta ootappa vielä muutama kilo, sitten vasta paistaakin. Olen itse samassa veneessä, painoa on pudotettu paljon ja se näkyy. Vatsassa, reisissä ja käsissä on kuitenkin vielä ylimääräistä, mutta ei se fläsä tietenkään sieltä lähde, vaan juurikin kaulasta, kasvoista, rinnoista ja jopa jalkateristä. Välillä on jalkapohjat kipeänä kun jalkapohjan luonnollinen rasvakerron ohenee. Ei kai pidä kuin odottaa, että aika korjaa.

  • Juu ei vaan oo itse tottunut näkemään noita! Siksi tuntuu omituisilta. Ne tosiaan törröttää paljonkin ja oon huomannut et se häiritsee mua jos kosken käsillä kaulan alueelle, oon vaan niin ihmeissäni siitä miltä keho tuntuu. Se oli ennen niin pehmeä, ihan joka paikasta :D

   Just tuota tarkoitin mitä jälkimmäinen kommentoija! Kohtalotoveri :)

  • Mulla sama lattialla tehtävien liikkeiden kanssa: mahallaan tuntuu lonkkaluiden ”piikit” lattiassa, ennen maha ja reisien etuosa :D Selällään kaikki selän nikamat, kylkiluut, ristiluu ja jopa häntäluu :D

  • Jep! Siis aivan järkyttävää kun pitää laittaa joogamatto kaksinkerroin ja vielä huppari, että pystyy vatsoja tekemään, kun selkäranka ottaa osumaa lattiaan. Silti mahassa vielä se kuuluis kengurupussi, joka pitäis sulatella.
   PS. Muistan ton tunteen, kun ekan kerran tunsi solisluut! Sitten niitä piti hiplailla kaikki oppitunnit, kun tuntu niin kummalliselta. Samoin se, kun käsien jänteet, verisuonet ja luut alko hahmottuun, oli ihan kummallista, kun oli tottunut siihen michelin-mies vartaloon! :D

 7. Ihania juttuja sulla ollut ja varmasti edessä!

  Itselläni on ollut SD:n treenien kanssa vähän ja ongelmia… Kipeenä ja laiskuutta yms. Mieliteot olleet ”ihmeen” vähäisiä. Viikonloppuna olis tankkauspäivä…

 8. Hei, hienoa! Onnea hurjasti uudesta yhteistyökuviosta! Mielenkiinnolla jään odottamaan juttuja siitä! :)

  Ja täytyy kyllä myöntää, et sun herkut näyttää kyllä näissä kuvissa aika hyviltä… ;)

 9. Oih, taas sulle tapahtuu ihanuuksia <3 jospa sitä itsekin innostuis enemmän noista kauneus jutuista kun täältä niitä lueskelee.

  Ei se dieetti täälläkään mitenkään loistavasti etene. Tai no, ei etene ollenkaan. Päin vastoin.

  Huomenna mä saan syödä mitä vaan! Syön itseni pulskaksi jälleen :D

  • No tuskin se mitään läskiä on kuitenkaan, oot niin ihailtavan sinnikäs ollut! :) Ihan kohta varmaan humpsahtaa ;)

   Onnittelut vielä tätä kautta ja nautihan huomisesta! :)

  • Hih, minä myös olen ollut erittäin huvittunut näistä koirien ulkoilutuskuvista, ja juuri em. syystä. :D

   A-Appe.

  • Siinä ajassa kun kaivan kännykän taskusta niin ne ehtii aina heittäytyä hankeen! :D Ehkä sit tulee seuraavan kerran seisomakuvia kun lumi sulaa ;) Höpsöt! :)

 10. Helmikuu on aina ”paha kuukausi”.. ;) On Runebergin päivä ja laskiainen. Minä joka välttelen leivoksia tosi paljon, niin nuo kaksi on vaan sellasia et.. saa nähä miten tänä vuonna selviän. :)
  Onnittelut yhteistyökumppanista!

  • Helmikuu on tosi paha!! Oikeestaan ei kannattais antaa pikkusormea kuun alussa kun sit niitä tekee kokoajan mieli :) Ja mä oon haksahtanut tän vuoden puolella jo molempiin! Nyt loppukuu (siis koko kuu ;) ilman! Juuh, saa nähdä :D Mut mä yritän! Kevät on musta ruokien kannalta paha, pääsiäinen on heti mun seuraava kompastuskivi, kääk!

 11. Hei toinen huijari täällä! Ostin keskiviikkona levyn suklaata… Ei yllättäen kuulu Liten ruokalistaan. Höyry päällä vaan eteenpäin kuin mitään ei ois tapahtunutkaan!

  • Ah, en oo yksin! Tosi paha oli tää 4.s viikko ja meni kyllä kaikista viikoista huonoiten :/ Oon syönyt kaiken värisiä kasviksia, liikaa perunaa ym. pitkin viikkoa. Vaikeaa! Tsemppiä meille! :)

 12. Hienoja uutisia! Ja mä olisin iloinen jos solisluut paistais tolleen :-D Tietty jos haluaa lihasta niin sithän toi ei oo kiva. Mahtavaa, että kerrot rehellisesti SD-fiiliksistä. Mä mietin sitä alkuvuodesta, mutta päätin jättää väliin just ton takia, että en pystyisi, itsestä riippumattomista syistä, noudattamaan sitä 100%. Ja kun haussa on elämäntapa, ei kuuri, niin opettelen mieluummin sen elämäntavan. Hyvän buustin tuollaiset varmasti antaa, sitä en kiellä.

  • Kiitos kiitos, on aina mukavaa kun löytyy mieluinen yhteistyökumppani, ette tiedäkään mitä kaikkea ehdotetaan… :D

   Fiksuja ajatuksia, onhan ne kuurit on turhia kun on kyse elämäntavasta! Joskus vaan on muka niin kiire et haluaa äkkistartin tai boostauksen ja kuten mun tapauksessa nää ”viimeiset” kilot. Ja nyt en itsekään oo pysynyt tässä :D

 13. Hei Anna,

  Piti kysyä, että oliko sinulla missään vaiheessa ahmimiseen viittavia ongelmia? Eli, että kun herkuttelit, niin homma lähti ns. lapasesta ja herkkuja tuli syötyä suuria määriä. Itse kamppailen parhaillaan tämän ongelman kanssa… Ja luulen, että pääsyy siihen on se, että arkiruokavalio on ollut liian tiukalle viritettynä…

  -Heidi

  • Moikka! Mä oon säästynyt sellaisilta ongelmilta. Tietysti kun tulee lipsuttua niin saatan syödä vaikka pullan, myöhemmin jäätelöä ja vielä illalla sipsejä, mutta en oo koskaan varsinaisesti ahminut yhtäjaksoisesti niin että se olisi ongelma. Mulla on sillain et päivän mittaan tulee sit syötyä namia, kun on jo kerran vähän maistanut niin lipsuu herkemmin uudestaan. Kurjia tuollaiset ongelmat! Ne on kyllä hyvä tiedostaa ja välttää tilanteita jotka johtavat ongelmakäyttäytymiseen. Yksi on varmasti tuo liian tiukka dieetti ja myöskin pitkät ateriavälit. Tsemppiä sulle! <3

 14. Onnea uudesta mahtavasta sponsorista! Rohdos-alan porukka on tosi kivaa :) näkyvyys on kuitenkin osa lajia ja helpottaa asioita kummasti! Nyt pian sulle kiinnitys johonkin hyvään tiimiin niin pääset lihatalkoisiin ;)

  • Kiitos Maiju :) Kiva kuulla, et yritys on sulle tuttu ja porukka mukavaa :) Olen samaa mieltä! Teamin tosiaan tarvii ja oon miettinyt esim. tuota Malmin kuntosalin East Bodyn teamia joka on tulossa, se sopis tällaiselle omatoimiselle vaeltajalle, saas nähdä ;)

 15. Hih, miksi mäkin ajattelin tänään cafe mochaa ja hedelmäsalaattia (no ok, ei paha mutta ei oikein istu mun vähähiilariseen ruokavalioon :D), että mitä Bull tästä sanoisi :D Ja päässä kaikui joku sen repliikki: ”Turha tehdä uutta ruokavaliota, kun entistäkään ei noudateta. Motivaationi uuden dieetin laatimiseen oon täys nolla!” :D

  • Heh, just hyvä! Oikein kuulee sun Bullin ääneen päässä ja näkee ilmeen et miten se sanois moiseen herkutteluun :D Mahtavaa et pysyit tiukkana, pisteet sinne! :)

 16. Hei Anna!

  Pakko sanoa, että eihän sinun tarinaan ja aitoon tyyliin voi olla ihastumatta! Tosi hienoa! Että lähdet kanssamme yhteistyöhön ja saamme auttaa sinua matkalla kohti unelmia. Ja parastaan nimenomaan on se, että ollaan arjen supersankareita! Kyllä aito motivaatio, kommentit ja fiilikset välittyvät paremmin kuin muokattu teennäinen maailma, niin oikeassa elämässä kuin kosmetiikkamaailmassakin. On siis hienoa lähteä sinua sponssaamaan ja saadaan varmasti kivoja ja aitoja juttuja tehtyä :) lähtökohtana sinun oma kokemus, se on pääasia.

  Terkuin, Salla Rohdos-Alasta

  P.S Maiju on oikeassa, me ollaan kaikki tosi kivoja Rohdos-Alassa ;)

  • Ihanaa että tulit kommentoimaan Salla :)

   En malta odottaa uusia juttuja ja oon kyllä todella otettu, että halusitte mut mukaan yhteistyöhön! Juuri sellaisena kuin olen :)

  • Aivan mahtavaa että myös tavalliset ihmiset pääsevät keulakuvaksi yritysten tuotteille. Täytyy nostaa suuresti hattua Rohdos-Alalle näin fiksusta valinnasta :)

   Tällainen antaa suuresti luottoa ettei tarvitse olla langan laiha huippumalli jotta saa näin mahtavia tilaisuuksia elämässään kuin Anna!

 17. Onnea uudesta sponsorista!! Oot kyllä huippu!! :)

  Minäkin kävin katsomassa Lumikuningattaren tyttäreni (8v. ja harrastaa balettia) kanssa joulukuussa, tykättiin tosi paljon ja oikein odotan että pääsemme uudestaan kulttuuririentoihin :)

  Paketti tuli tänään ja tykkäsin molemmista housuista :)

  -Mari

  • Oi, teillä on siellä pieni ballerina :) Varmasti hänelle ihana kokemus! Ja kiva kuulla et pöksyt oli hyviä :)

 18. Tosi mahtava juttu nuo yhteistyöt, onnittelut! Olet tehnyt kovan työn laihdutuksen ja kroppasi muokkauksen kanssa, ja siinä samalla hoitanut lapset ja koirat. Nostan hattua. Olet hieno esikuva kaikille meille tavallisille suomalaisille äideille ja naisille! Olet niin voittanut lukijat puolellesi, kertakaikkisesti!

  • Tää oli kyllä niin ihana viesti, kiitos sulle <3 Oi että tulee hyvä mieli teidän palautteesta ja siitä, että ootte aidosti onnellisia mun onnistumisista ja myötäelätte ne vaikeammat hetket. En tiedä missä oisin ilman blogia ja teidän tukea, lukijoista on ollut korvaamaton apu mulle koko elämäntapamuutoksessa <3

   Ihanaa viikonloppua! :)

 19. Hei Anna Eerika!
  En näimmä vieläkään tiedosta sua kokonaan Annaksi ;0)…!
  Onnittelut pääsystä ihonhoitotuotteiden kasvoksi! Ihan huippua!
  Ja nuo Brasil Sulin kuvat on onnistuneita, kyllä kelpaa patsastella kameran eessä =0)
  Mä tankkasin eilen kans karkkia, vaikka piti helmikuun kunniaksi olla tiukkana… Nyt en enää lupaile mitään itselleni ja koitan jatkaa rennosti eteenpäin ja käydä vaan siellä juoksulenkillä. KOhtuus on se parempi sana mun kohdalla ei totaali kieltäytyminen ;0)
  Nyt lähden kouluun! Hauskaa päivää!

  HV76

  • Heippis HV76! :)

   Kiitos onnitteluista, on kyllä nastaa päästä mukaan juttuihin jotka sopii mulle kuin nenä päähän! Toisenlaisiakin tarjotaan mutta harvemmin tulee vastaan joku joka sopii just mulle näin hyvin. Mielenkiinnolla odotan mitä pääsen kokeilemaan. Nuo kuvaukset toi kyllä paljon mukavaa mukanaan :)

   Kuulostaa hyvältä tuo kohtuus, se saattaa toimia totaalikieltoa paremmin jos tuntee itsensä ;) Muksaa koulupäivää! =)

 20. Toivottavasti sulla ei nyt ala liikaa tuo ote löystyy ja lipsuu ettei kova työ valu hukkaan. Monille käy niin ku sujuu hyvin ja alkaa kivalta näyttää ni sitä itselleen helposti uskottelee että pieni herkku silloin tällöin on ok. Jo tässä vaiheessa kyllä katotaan kenen itsekuri ja motivaatio pitää,tulevia kisadieettejä ajatellen. Hyvällä tän sanon ja kaikkea hyvää sulle toivon.

  • Kai sitä voi välillä lipsuakin, ilman, että työ tulee valumaan hukkaan, voi katsoa Annan ”elämää” täällä blogissa taaksepäin vuoden ja hienosti mennyt ja tavoitteita tulevaisuuteen..parempihan se on välillä syödä mitä haluaa, kokonaisuus ratkaisee mitä suuhunsa laittaa ja miten liikkuu. Mä en jokseenkaan usko, että Anna lipsuu liikaa… (– sori, mut mua ärsyttää toi anonyymi)

  • Niin paska viikko ruokailujen osalta, mitä sitä kieltämään. Kyllähän tuo vähän osui ja uppos… Laihtumisessa on välillä kausia kun ei yht’äkkiä huvitakaan ja huomaa et vanhat tottumukset hyökii esiin. Silloin tulee kurja olo ja on yllättävän vaikea saada kiinni siitä punaisesta langasta, koska se huono fiilis masentaa entisestään ja silloin ruoka lohduttaa. Haluan silti kertoa rehellisesti myös näistä fiiliksistä ja niistä hetkistä kun mulla on vaikeaa. Nyt viikonloppuna on mennyt miltei kaikki ruoat ohjeen mukaan ja silti niiden päälle keksi jos toinen. Tuntuu et välillä pystyy hyvinkin elämään ilman herkkuja ja toisena viikkona ei voi kotona pitää mitään keksipakettia kun se tuijottaa muuten kokoajan takaisin… Silti kaiken tän paskan jälkeen join iltapalaksi mun yöproteiinin, otin omegat ja magnesiumit ja meen nukkumaan. Toivon että mun elämäntapa kestää myös nää huonommat päivät!

 21. Onnea uudesta yhteistyökuviosta;) ja muutenkin asiat näyttää rullaavan mahtavasti eteenpäin!!
  Elämään mahtuu juhlaa, luksusta ja välillä lipsumisiakin – pointtihan on siinä, miten sieltä sitten palaa takaisin arkeen ja ruotuun!
  Blogisi on inspiroiva ja mahtavaa luettavaa kaltaisellenikin kevennysurakkaa aloittelevalle – Kiitos!!

  • Kiitos Pia :) Näin se on, että pitää saada kokonaisuus kuntoon! ;) Balanssi on tärkein! Tsemppiä sulle urakkaasi =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta