Vaatekuvat netissä

 
Hei sinne niitä on alkanut tippumaan! Eli Gazozille tulleita Brasin Sulin vaatteita :)
On se kivaa et pääsi kuviin vaikka on vähän tällain muhkeampi sporttimalli!
Vaatteita oli tosiaan kymmeniä ja vain osa on vasta saatu sivuille joten lisää on tulossa vielä.
 
 
Merkistä vielä, että Brasil Sulilla on 30 vuoden kokemus treenivaatteista ja ne ovat korkealaatuista Supplex ® by Dupont ® -materiaalia. 
”YKSI KOKO! Ja se sopii 34-42 kokoisille naisille.(XS-XL)
Brasil Sul on edelläkävijä suunnitelussa – nyt ei tarvitse miettiä kokoa!
Palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa. 
Ei veny eikä kutistu.
Jousto jopa 5:n kertainen.”
 
 
Housut: FUSO Sport Classic, alekoodilla erica: 62,91€
Housut: CALCA Skinny Classic, alekoodilla erica: 62,91€
Sport Classic, Black&White leggings hinta alekoodilla 62,91€
Sara-kaunokainen kuvauksissa :) Saran vaatteet ->
 
Tosiaan sama alekoodi erica käy myös kaikkiin uusiin Brasil Sulin vaatteisiin ja niillä saa -10% pois hinnasta. Brasil Sulin vaatteissa logot ovat BetterBodiesia hillitymmän kokoiset ja hinta ei ole niin korkea. Itse koko malliston kokeilleena tykkäsin, et ne on vatsasta vähän paremmat jos on jotain röllykkäongelmaa ;) Todella ihanat  päällä ja sai kyllä kurvit kohdilleen. Kysykää sit vaan jos on jotain kysymyksiä! Huh helpotus, et nuo kuvat onnistui noin hyvin :) Päivä pelastettu!

 

Anna

32 vastausta artikkeliin “Vaatekuvat netissä”

 1. Oih, noi mustavalkeet leggarit on ihanat! Tehän voisitte vinkua jotain arvontaa Gazozilta, vinkvink ;)

  Kuvat näyttää kyllä tosi hyviltä, ootte molemmat nii nätteinä! Varmasti menee rytkyt hyvin kaupaksi ;)

 2. Okei mä jatkan vielä. Koska mun on nyt pakko sanoo tästä!

  Oon itekki tehny mielettömän muutoksen, mutta mä en osaa lakata ihmettelemästä tätä sun muutosta!

  Sulla on ihan ÄLYTÖN kroppa hyvä nainen! oot niin timmi ja muodokas että kateeksi käyt ja oot todellakin mulle inspiraation lähde!

  Oot edenny hurjaa tahtia, mut kuitenkin sellasta fiksua, että varmasti se on läpi elämän pitävää.

  Mä niin toivotan sulle tsemppiä superisti myös jatkoon. Jatka samaa rataa, koska sä inspaat niin monia ja varmasti juurikin sulla on nykyää huippu olo sisäsesti ja henkisesti.

  Mä TIIÄN et nouset joskus kisalavoille ja lupaan; mä tuun kannustamaan sua sinne!

 3. Moikka Anna/Erica (mulle oot enemmän erica kun sinä sut oon ”oppinut tuntemaan”)
  Oon siis seuraillut sun blogia jo pitkän aikaa ja aina vaan tullut hyvälle mielelle lukemisen jälkeen:) Ja siis yhdyn täysin Mokkiksen kommenttiin!

  Täältä sun blogista oikeestaan bongasin alkuvuonna fitfarmin lite-valmennuksen, ja liityin sitten mukaan siihen. Ja vieläpä aloin blogiakin kirjottelemaan, se löytyy täältä: http://kata2.gym-space.fi/

  Ihanaa illanjatkoa upealle mallille!
  Terkuin kata

  • Joo niistä on kaikista vaan yksi ainoa koko! Se materiaali venyy ja mukautuu kaikille sopivaksi, ainakin siis leveyden puolesta :) Pituutta voi tosin olla liikaa, jos ne kaikki ois sun pituisille tehty niin ei meille hujopeille sit riittäis lahjetta ollenkaan :) Eli voi joutua lyhentämään kyllä.

 4. Upealta näyttää vaatteet molempien päällä! Sellanen kysymys noista housuista, että onko noi sellasta paksumpaa kangasta? Lähinnä mietin, että näkyykö esim alusvaatteiden rajat läpi? Jotenkin en ole oppinut vielä treenaamaan stringeissä ;D

 5. Tilaukseen lähti noi calca skinny classicit, kerrankin näyttäisi pituus riittävän kun aina on lahkeet liian lyhkäset (oon 174cm). Tilasin myös toisetkin housut ja hyvät alet sain, kiitos vain :)

  Hienoja kuvia!!!

  -Mari

 6. Oijoi, onpa upeita kuvia! Vai pitäiskö sanoa että upeita malleja! <3 Ja tosi kivan näköisiä vaatteita :) Täytyy laittaa korvan taakse, jos vaikka pääsisi jossain vaiheessa eroon noista entisistä liian isoks jääneistä treenikamppeista.

 7. Moikka ! :D Tarvisin Anna sun neuvoja, koska koen että sinä osaisit ehkä suositella minulle parhaiten ! :D Olen nähnyt kädessäsi sellaiset hanskat mitkä estävät sen, että kädet eivät liusu nosteltaessa painoja. Mistähän olet mahdollisesti ostanut ne ja paljonkohan ne mahdollisesti maksaisivat ? Tarvisin myös jotakin toimivaa palautusjuomaa reenin päätteeksi, olisiko sinulla mitään ideoita ?!! :)

 8. Heippa ja kiitos tästä mahtavasta blogista!! Pidempään jo lueskellut ja kuuluu suosikkeihin, upeaa työtä teet! Tsemppiä!!
  Lahkeiden pituuteen noissa housuissa tulikin vastausta, mutta kysyn vielä. Mitä luulet, riittääkö noissa Calca skinny classic-pöksyissä pituus 181cm:lle? Kun kuvassa näyttää, että oli sun mittaselle ainaki reilusti pituutta. Nuo ois ihanan näköset ja malliset, ainakin sun päällä ;D -Taru-

  • Uskon et riittää just. Mä oon 172cm ja tosi pitkäsäärinen ja mulla jäi vielä pituutta lahkeeseen. Mut sä oot kyllä aika pitkä niin on vaikea verrata :) On niissä onneksi vaihto- ja palautus oikeus!

 9. Äskettäin blogiin löytäneenä en ole ehtinyt selata läpi kuin muutaman kuukauden alkupäästä ja nyt näitä uusia postauksia. Aivan mahtavan urakan olet tehnyt ja toimit inspiraation lähteenä! Kun oma nykytilanne on aikalailla sentilleen sama kuin sinulla alussa, on hurjan motivoivaa nähdä mihin sitä voi yltää kun tarpeeksi tekee töitä. Ja taidanpa hyödyntää tuon salitarjouksesikin East Bodylle. Kiitos kivasti blogista ja tsemppiä urakkaan kohti unelmiesi vartaloa. Perässä tullaan! ;)

  • Onpa kivaa et löysit blogiin! Mä kävinkin just tänään East Bodylla jumppailemassa :) Sinne vaan! Sano kassalla et oot löytänyt täältä blogista tarjouksen niin ne kyllä tietää :) Kovasti tsemppiä matkaan!

 10. Sinullahan on käytössä Polarin ft60 -mittari.. Oletko ollut siihen tyytyväinen? Mitä kaikkia ominaisuuksia siitä hyödynnät? Olen itse miettinyt ft60 ostoa. Olen aloittelija saliharrastuksessa ja tavoitteena olisi timmi ja lihaksikas kroppa. Lihaksi harrastan aerobista, lähinnä lenkkejä ja kuntopyöräilyä. Miten voisin hyödyntää ft60 harjoittelussa?

  • Juu oon ollut ihan tyytyväinen :) En oo kyllä paljon muita toimintoja käyttänyt siitä kuin ihan sykkeen seurausta. En taida itsekään muistaa mitä sillä voi tehdä :D En siksi osaa valitettavasti auttaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta