eipä ihmeempiä

Viikonlopun kiireet painaa edelleen väsymyksenä kun yöunet on jääneet todella lyhyiksi. Päivällä oli taas kaikenlaista menoa niin en millään päässyt aamuaerobiselle vaan kävin vasta iltapäivällä koirien kanssa pidemmällä lenkillä ja päätin laskea sen treeniksi. Kotona yhdistin kävelylenkin perään heti kotitreenin eli kuntopiirin. Silti treenin jälkeen olo oli ihan yhtä laiska. Sanoin miehellekin et tuntui et vaan ”muka-treenasin” kun ei oo yhtään energiaa. Aina ei tosiaankaan kulje yhtä hyvin! Sama uupumus oli ilmeisesti tarttunut Linneaan :) Muistatteko te tämän mun viime vuoden ainoan ompelutyön?! Tyynyhän on aina meidän olohuoneen lattialla ja se on ollut todella kovassa käytössä lapsilla. Ja minä oon tehnyt sen ihan itte! Superäiti sanon minä! :) Kaavatiedot löytyy siis tuosta postauksesta ja valmis tyyny tästä.

 
 
Ruokakuvia en oo muistanut ottaa ihan joka päivä ja tänään esimerkiksi aamiainen puuttuu tuosta listasta ja myöskin rahka jonka syön ihan kohta. Tänään mentiin parsakaalilla, pippurisella kalkkunaleikkeellä ja täysjyväpastalla. Annoksissa on myös oliiviöljyä ja raejuustoa. Välipalassa on rahkaa, soijalesitiiniraetta ja mansikoita. Kalkkunaa on tulossa myös jatkossa sillä ostin tänään 1 kilon kalkkunafileen ja teen sen varmaan huomenna.
 
Nyt ei kuulu siis tavallista kummempaa. Kovin tekis mieli jotain hyvää mut koitetaan jaksaa!
Bodykuviot mietityttää ja se, että haluaisin itselleni valmentajan. Jonkun ihan oman ja ihanan! Öitä!
Anna

44 vastausta artikkeliin “eipä ihmeempiä”

 1. Olipa kiva lukea vanhoja postauksia, ihanat lapset sinulla :) Ja mieletön muutos, vau!!! Aloitin alkuvuonna oman projektini ja joka päivä käyn lukemassa blogiasi, saan siitä tsemppiä ja potkua omaan projektiini :)

  -Mari

 2. Kutosella alkava on muuten Anna tosi lähellä jo! Jaksa, jaksa! Ja valoisat aamut :) Puoli ysiltä näki lenkiltä kotiin tullessa jo hyvin eteensä, ihanaa! Mennään valoa kohti ;)

  • Niin lähellä mutta niin kaukana! ;) Ehkä se sieltä yllättää!! Ja voi vitsit miten kivaa kun alkaa tulemaan enemmän valoa! Mä rakastan kevättä! <3

  • Tää on yhdistetty kävely&hiihtolatu. Toisinsanoen on kävelyreitin laitaan vedetty hiihtäjille urat :) On kovassa käytössä ihan lenkkeilijöiden kesken. Pururadat on sit erikseen :) En siis tietääkseni tehnyt mitään rikosta :D

  • Haha no hyvä :D Luin tätä sun blogia niihin aikoihin kun aloittelit tämän kirjoittamista ja nyt viikko takaperin eksyin jälleen tänne ja tullu käytyä joka päivä kurkkimassa joko oot uutta postausta laittanu. Mahtava muutos :)

 3. Olen seurannut blogiasi pari viikkoa, ja olen jo ehtinyt koukuttautua tähän :) kirjoitat todella ’maanläheisesti’ juuri itseäni kiinnostavista asioista, ja samalla annat hyviä vinkkejä niin treeniruokaan kuin muuhunkin. Todella hienon työn olet tehnyt, ei voi kun ihailla :) Ja tosi hienosti olet yhdistänyt uuden elämäntapasi perheesi arkeen, itsellä se on vielä hakusessa, vaikka vaan ainoastaan hyvään kuntoon ja timmiin vatsaan (jos 3:n lapsen jälkeen mahdollista) tähtäänkin :) Kiitos sinulle ihanasta blogista, jatka samaan malliin :)

  -Henni

  • Kiitos Henni kommentista :) Se taitaa olla just se avanin et saa muutoksen/uuden elämäntavan sopimaan omaan arkeen! Silloin onnistuu :)

   Mä haluan uskoa et se on mahdollista! Eihän tätä muuten jaksais jos ajattelisi ettei timmiksi voi edes päästä. Tietysti pääsee jos tekee töitä ;) Saa luvan olla niin! :D Mukavia treenihetkiä sulle!

 4. Toi tyyny on niin ihana! Ajattelin samantyyppiset tyynyt tehdä koirille sängyiksi :) Meilläkin on ”kalkkunaviikot” kun sellainen kilon mötikkä on paistettuna jo kaapissa.. se on kyllä maailman kätevin eväs! Muuttuu niin moneksi :)

 5. Moi!Mikäs sun tavoitepaino onkaan?Ja oletko jo miettinyt,aiotko jatkaa Fitfarmin ohjeilla superdieetin jälkeen?
  t.manta

  • Ihan urakan alussa asetettu tavoitepaino on 69kg (tai siis alle 70kg vaan)! Tiedän et urakka ei tavallaan siihen lopu mutta jonkunlainen etappi se on, että painonpudotusvaihe on ohi! Odotan sitä kovasti!

   Sen jälkeen jatketaan kuitenkin suht samaan tyyliin, että lihasta lisää ja rasvamassaa pois :) En oo vielä päättänyt et jatkaisin niillä, haluaisin ihan oman valmentajan ja henkilökohtaiset ohjelmat…

 6. Hei, Minulla on ollut pieni tauko tässä välissä blogisi lukemisessa ja täytyy sanoa että reilun kuukauden aikana sinulla on tapahtunut silmiinpistävää muutosta. Selvästi kiinteytynyt ja kroppa näyttää jo todella hyvältä. Hienoa!

  • Ihana kuulla :) Sitä kun itse pällistelee päivästä toiseen samaa kroppaa niin ei aina osaa nähdä muutosta samalla tavalla! Jee :)

 7. Hei toi oli päivän vinkki, että tota kalkkunaleikettä voi syödä noinki. Jos ei vaikka aina jaksa paistaa sitä lihaa:) Sulla on tosi kiva blogi!

 8. Pällistelepä Anna hetki vain sun blogikuvia, äläkä peilikuvaa, niin huomaat muutoksen. Sun kroppa alkaa muotoutua ihan uudenlaiseksi. Oon tosi onnellinen sun puolesta, kun menet koko ajan kovalla vauhdilla unelmiasi kohti! :) Pysyn itsekin ruokaruodussa, kun seuraan tätä blogia.
  Mulla on kans välillä treeniväsy, eli ei kulje ei ja tuntuu vähän samalta kuin harmaata pahvia söis, eli ei miltään. Sit on välillä ihanaa, kun kunnollinen flow löytyy ja tekee mieli vaan hymyillä treenissä. Mun oli pakko kokeilla samanlaisia vatsoja, mitä teit Saran salavideossa ja voi tuska…. Ei ihme, että sulta on pömppö kadonnu! Ootko miettiny, että ottaisit valmentajaa Fitfarmin kautta? Olet ollu niin paljon mukana niitten jutuissa eli gfg:t, litet ja superdieetit käyty läpi. Vai tulisko erilaista buustia ja kokemustietoa jostain muualta? Tekeekö Virmajoki valmennuksia?

  -Katri-

  • Ihanaa kun oot selvästi aidosti onnellinen mun puolesta :) Ja oikeessa oot, muutos on valtava ja saan olla siitä onnellinen =)

   Mä vähän mietin sitä Firfarmia, siellä on aika paljon valmennettavia eikä se ehkä siksi sytytä. Anna.V valmentaa taas ainoastaan Team Bombshellin tyttöjä ja mua mietityttää et miten kaukaa ne ohjeet tulee jos musta Tamperekin on kaukana ;) Tää on vaikeeta! Haluaisin ehkä jonkun sellaisen jolla on aikaa nähdä mua, mutta en yhtään keksi kyllä ketään ketä kiinnostais…

 9. Siehän oot jo tosi ”kuikelo” tossa kuvassa =D. Wau!

  Toi teidän tyyny on ihana! Pitäs varmaan itsekkin askarrella joku tyyny, niin sais oman laisensa ja tollaset isot tyynyt valmiina on aika kalliita, jos ne on tehty kunnon kankaasta.

 10. Tsau!
  Haluisin kysyä tuosta sun ihan aloituksesta, silloin kun olet koko ”laihdutus”/elämäntapamuutos- projektin aloittanut.. Kuinka usein urheilit?

  Olen itse pistänyt syömiset kuntoon syksyn aikana, mutta urheilu on jäänyt, eli paino ei putoa.. Toki keskivartalon isoimmasta kohdasta lähtenyt 9cm, mutta olisihan se todella kiva, että paino putoisi myös…

  • Tuntuu etten muista enää tarkkaan, voi olla et vanhoissa postauksissa oon puhunut siitä kun oli tuoreemmassa muistissa! Aloitin joka tapauksessa kävelyllä ja sauvakävelyllä ja kävin salilla ihan vain satunnaisesti muutaman kerran. Lenkkeilin muistaakseni noin 3 kertaa viikossa, joskus 4:kin. Sali tuli mukaan vasta lähempänä kesää vai oisko ollut kesällä :) Itse koin sen niin et halusin ensin ruokavalion kuntoon ja kun riitti energiaa niin lisäsin liikuntaa mukaan!

   9cm on tosi hyvin ja se on tärkeintä, ei vaaka! Kyllä se pikku hiljaa näkyy myös vaa’alla jos sulla on paljon pudotettavaa? Jos oot lähellä normaalipainoa niin voi olla et paino ei paljon muutu.

 11. Heippa, olen koukussa kivaan blogiisi! Oma elämäntaparemonttikin on käynnistynyt ihan mukavasti. Kysyisin yhtä asiaa: kun mieli tekee herkkuja tms. kieltäydytkö niistä joka kerta? Ja jatkuuko tulevaisuudessa herkuton linja. Voiko ilman herkkuja olla ikuisesti? Täällä kova yritys opetella kohtuutta, sillä ilman herkkuja en pystyisi olemaan.

  Tsemppiä jatkoon! Olet mahtis!

  • En kieltäydy :) Syön myös herkkuja. Tapana on ollut että kerran viikossa jotain hyvää :) Mä oon myöskin harjoitellut kohtuutta, eli jos tekee mieli pullaa niin syön sen mutta en koko pellillistä ja mulla tää on toiminut aika hyvin :)

 12. Ihana blogi sinulla :) tulee seurattua päivittäin. Sinulla on kiva tyyli kirjoittaa ja mukavia nuo kuvat. Onko sun annoksesta 100 g valmis kalkkunaleikettä?

 13. Ihana tuo tyyny!! Voi että, munki tarttee kyl nyt ens kauppareissulla ostaa mansikoita <3 Ne on ihania! Vaikka on mustikatkin, mutta vaihtelu on mukavaa :)

  • Mulla on taas mustikat loppu pakastimesta :/ Tai on siellä kaks pientä pussia pensasmustikoita, mut mökiltä poimitut tais mennä jo! :)

  • Katsoin et siellä oli kolme valmentajaa joita en yhtään tunne/tiedä. Haluaisin jonkun jolla on erityisosaamista bikini fitnessistä… Ja en osaa selittää mutta jonkun joka herättää luottamusta ja yhteenkuuluvuudentunnetta mulle.

 14. Hienoa edistymistä!
  Tuosta ruokavaliosta… tai juomisista. Missään FitFarmin ruokavalioissako ei saa juoda maitoa? Entä onko otettu mitään kantaa kuinka paljon kahvia/teetä saa juoda?

  • Thanks :)

   Juu maitoa ei saa juomana juoda, mutta kahviin saa laittaa pienen lorauksen väriksi :) Lattet tms. on kuitenkin kielletty!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta